Konserttisalikiertue 2018

| Aiheet: Keikat | Kirjoittaja:

Pe 28.9. LOHJA, Laurentius-sali
La 29.9. LAHTI, Sibeliustalo
To 4.10. HELSINKI, Savoy-teatteri
Pe 5.10. OULU, Madetojan Sali
La 6.10. KAJAANI, Kaukametsä
Ke 10.10. JÄRVENPÄÄ, Järvenpää-talo
To 11.10. TAMPERE, Tampere-talo
Pe 12.10. HYVINKÄÄ, Hyvinkääsali
La 13.10. TURKU, Logomo
Ke 17.10. LAPPEENRANTA, Lappeenranta-sali
To 18.10. KUOPIO, Musiikkikeskus
Pe 19.10. YLIVIESKA, Kulttuurikeskus Akustiikka
La 20.10. ESPOO, Sellosali

Liput nyt myynnissä täällä: https://goo.gl/zDyaUs

Kommentit

  1. Moro Anssi.

    Kyllä olet tehnyt taas Anssi kovan biisin. Tämä Ilves siis. Jotenkin tuo biisi on rytmiltään ja sanomaltaan sellainen, että koko ajan tekee mieli kuunnella sitä. Ja erottuu radiossa, biisiä oikein odottaa. 🙂 Halusin tulla vaan kertomaan tämän ja sen, että tsemppiä paljon sinne, olet huippu artisti ja musan kirjoittaja. Jatka vain samaan malliin koska osaat! Täytyy alkaa miettimään näin uutena diggarina että keikalle täytyy varmaan tulla. 🙂

  2. Aivan mahtava biisi. Taattua Anssia
    Upea sanoitus ja tarttuva saundi. Jatka samaan malliin Anssi Kela you are best💟👍

  3. Minua kiinnostaisi ketä kuuluu nykyään bändiisi?

  4. Tänään ekaa kertaa sun keikalla Tampereella 11.10.18 sua kuunnellut ihan teinistä lähtien. Aina vaan ollu jotain muuta kun ei oo keikalle päässyt! Kiitos! Oli ihan Loistava keikka. Niinku sanoin ystäville että oli eka mutta ei todellakaan vika!

  5. Kävin kuuntelemassa Anssin keikkaa Järvenpään Sibelius salissa 10.10.2018. Oli kyllä varsin rautainen setti Anssilta bändeineen. En olisi voinut toivoa enempää. Ammattitaidon määrä oli huikea! Kiitos Anssi kavereineen.☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.