Sivu 5

Kysymys
Heippa !

Olin sun keikalla Ankkarockissa joka oli muuten ihan mahtava… Mua jäi vaivaamaan se Limp Bizkit juttu että diggaatko oikeesti siitä musasta?
Ja toinen vaivaamaan jäänyt asia oli että et missään vaiheessa esitellyt bändiäsi… eli kuka oli kukakin ?
Ja vielä kolmas mulle jäi vähän epäselväksi oliko tämä kosketinsoittaja todellakin ”Rva Ruusunen”???
Kiitos todella hyvästä keikasta ja etenkin levystä!! 🙂

Minttu 09.08.2001

Anssi vastaa
Limp Bizkit on törkeän hyvä!
Itse asiassa esittelin kyseisellä keikalla yhtyeeni, mutta kuulin myöhemmin, että PA oli esittelyni ajan ollut jostain kumman syystä kiinni ja kukaan ei kuullut höpötystäni! Näille sivuille on muutaman viikon sisällä tulossa kattava esittely yhtyeestäni – silloin lopullisesti selviää kuka on kukin! Tässä vaiheessa voin kuitenkin paljastaa, että kosketinsoittajalla ja rva Ruususella ei ole mitään tekemistä keskenään.

21.08.2001

Kysymys
Kuuluneen viikon aikana olen kuullut kaksi keikkaasi.Ankkarockin keikka oli vielä niitä sen päivän aurinkoisia ja Espan lavan keikka eilen jäi kyllä liian lyhyeksi.Esititte molemmilla keikoilla loistavan biisin,jota ei ole Nummela-levyllä.Biisin kertosäe menee jotenkin seuraavasti ”…sun täytyy muuttuu, elämältäs suunta puuttuu…” Mikä on biisin nimi ja onko se jo julkaistu vai onko se näitä vain keikalla esitettäviä?Onko kenties kyseessä Pekka ja Susi-kaudelta oleva lyriikallinen helmi?

ei tyttö enään 09.08.2001

Anssi vastaa
Kyseessä on uunituore, vielä nimeämätön biisi.

21.08.2001

Kysymys
Moi Anssi…

Suurkiitokset Kuopion keikastasi 12.7. Oli tosi mahtavaa nähdä Sinut livenä ja kuulla mahtavia kappaleitasi ”luonnossa”. Levysi on kyllä kieltämättä pyörinyt steroissani viimeiset 10 viikkoa taukoamatta; jopa 6-vuotias tyttärenikin tulee jatkuvasti pyytelemään, että soita isi se ”mun täytyy kävellä näin…”
Haluaisinkin kysyä sinulta, että tunnetko Sir Elwoodin Hiljaisten Värien tuotantoa ja mitä mieltä olet ko. bändistä. Itselleni SEHV ja Anssi Kela ovat kolahtaneet ”kybällä” Kai se on niin, että tälläinen vanheneva sairaanhoitaja pitää luonnostaan hieman melankolis sävytteisestä Suomirock-popista…
Terv. Petri-hoitsu

P.S. SUURI toiveeni olisi nähdä/kuulla A.Kela ja J.Lehti yhdessä…
P.P.S. UUTTA LEVYÄ PIAN !!!!!!

Petri / Kuopiosta 08.08.2001

Anssi vastaa
Elwoodien tuotantoon en ole koskaan perehtynyt, mutta olen ymmärtänyt, että tekstimaailmassa saattaisi olla jotain yhteistä omien biisieni kanssa? SUUREN toiveesi ensimmäinen puolisko olisi muuten toteutunut mikäli olisit ollut Helsingissä Juttutuvan keikallani ja poikennut takahuoneeseen…

21.08.2001

Kysymys
mitä sä oot menny tekemään hiuksilles?

JP 08.08.2001

Anssi vastaa
Pistänyt vähän väriä (en paljoa, on aika lähellä luonnollista sävyä) ja nostanut pystyyn.

21.08.2001

Kysymys
Ensimmäiseks täytyy tunnustaa,että oon täysin rakastunu tohon Nummela-kappaleeseen, ja muutkin menee täydestä! Mutta sitä minun lähinnä piti kysyä, että oliskohan mahdollista saada osoite, johon vois lähettää perinteistä fanipostia? Ois tosi kivaa saada se jostain, tykkään kirjottaa kirjeitä, netissä tulee harvemmin käytyä. Ja sitä pitää vielä kysyä, vaikka se oli varmasti kyllä joku muu, mutta olitko Kuopiossa 2.8. torstai-iltana Teboilin tankkauspisteen pihassa sellasen jonkun tumman auton (en muista merkkiä) takapenkillä? Edessä istu kans joku, mut kuski ei ollu paikallaan. Oon kyllä melkein varma, ettet se ollut sinä, mutta se vaivasi niin hirveästi, että päätin nyt kysyä kuitenkin. Kiitos jo etukäteen, jos ehdit vastaamaan.

Hanna Hotulainen 08.08.2001

Anssi vastaa
Kirjeitä onkin kiva saada, joten pistetäänpä nyt ne fanipostin koordinaatit vielä kerran:

Posti kulkee levy-yhtiön kautta. Osoite:
BMG Finland
PL 173
00211 HELSINKI

Päälle kannattanee kirjoittaa myös minun nimeni. Nimmaripyyntöihin vastaan mikäli kirje sisältää postimerkillä varustetun vastauskuoren – minkäänlaisia kortteja tai valokuvia ei valitettavasti ole tarjolla.
2.8. olin kalenterini mukaan keikalla Helsingissä, joten Kuopion Teboililla liikkui huijari!

21.08.2001

Kysymys
Tiedätkö,että olet pelastanut ainakin yhden ihmisen tylsiltä työ/koulumatkoilta Nummelasta Helsinkiin ja takas?? Nummela-levyn kun laittaa Nummelassa soimaan, niin kerkeää juuri Munkkiniemeen kun se loppuu… Thanks!

Anna 08.08.2001

Anssi vastaa
Eikö ole vielä hienompaa laittaa levy soimaan kotimatkalla? Nummela -biisi soi saapuessasi Nummelaan…

21.08.2001

Kysymys
Ystävättäreni Anna Kuoppamäki väittää olevansa nainen joka laulaa laulussasi harhaa. Mahtaneeko olla totta?
hän ei suostu antamaan laulunäytettä. Hänellä on pitkät, tummanruskeat, kiharat hiukset ja vihreät silmät. Mitä mielä olet, Anssiseni?

Kikka 08.08.2001

Anssi vastaa
Ei kuulosta Annalta. Käypä tutustumassa viime keväänä otettuun bändikuvaan ”keikat” -osiossa – huomannet joutuneesi juksatuksi!

21.08.2001

Kysymys
Mihin olet ajatellut käyttää kaikki varat joita menestys tuottaa?

Tupu 07.08.2001

Anssi vastaa
Tähän voisi tietysti listata kaikenlaista tarpeellista ja ylevääkin, mutta karu totuus on se, että kaipa niillä hankitaan lähinnä erilaisia kitaroita…

06.09.2001

Kysymys
Terve Anssi!

Satuin kerran jokin aikaa sitten löytämään Napsterista Mikan faijan BMW:n raiskattuna, nimi oli jotain tyyliin: Tony Halme Sutaisee.
Ja nyt kysynkin:
Oletko itse tehnyt kappaleen vai onko se raiskattu muiden toimesta?
Kappale on itseasiassa aika hauska, mutta on tietenkin väärin jos et ole sitä itse tehnyt tai siihen lupaa antanut.
Napsterista vielä sen verran, että ostin Suomirokkia 6:n, jossa on kyseinen kappale, ja kolahti heti, jonka jälkeen menin Napsterista etsimään lisää musiikkiasi, ja koska siellä muutama kappale oli, huomasin niistä heti, että niissä oli sitä jotain.
Niinpä ostin levysi.
Kiitos hienosta levystä!

Kalle 06.08.2001

Anssi vastaa
Olen kuullut tuon version. Sen takana on Kiss FM:n Timbe, joka teki Mikan faijan BMW:stä oman versionsa soittaakseen sen sitten minulle kun vierailin lähetyksessä. Siitä se on jotenkin vain lähtenyt leviämään. Sen olemassaolo on minulle oikeastaan melkoisen yhdentekevää; versio ei ole mielestäni mitenkään erityisen hauska, mutta antaa ihmisten harrastaa. Onhan se tavallaan hienoakin, että biisini katsotaan jo parodioinnin arvoisiksi!

21.08.2001

Kysymys
Lueskelin tossa äsken sun vastauksia ja tiedän, että vihaat vastaamista ja olen pahoillani näistä kysymyksistä, mutta mun on ihan pakko kysyä, että sori vaan!!
Minkä takia olet levyn kansissa niin laitetun näköinen (lähinnä tukka) olit mielestäni paljon paremman näköinen Heinolassa??!!
Miten voisin saada sinusta valokuvan ja nimmarin kun tiettävästi et ole tulossa keikalle Heinola-Lahti suunnalle vai oletko? ja kauemmas ei ole mahdollisuutta lähteä!!

-Mietiskelijä vm.87- 06.08.2001

Anssi vastaa
En minä tätä vastaamista millään muotoa vihaa; aikaa siihen on nykyisin vain aivan liian vähän.
Levyn kansikuvien ottamisen ja levyn julkaisun välillä ehti vierähtää lähes vuosi, jonka aikana kyllästyin blondattuun tukkamuotiin. Silloin yksinkertaisesti näytin siltä; nykyisin kampaan tukkani toisella tavalla.
Tutkihan tarkemmin keikkakalenteriani. Kyllä minä tiettävästi Lahden suuntaankin olen tulossa!

21.08.2001

Kysymys
Olin kuuntelemassa sua eilen Kukkaisrockissa.Oli tosi jees keikka.Kiitokset siitä!Siinä kuunnellessani ihastuin siihen toiseen rumpaliin,Kellyyn.Nyt haluaisin tietää onko Kelly useinkin soittamassa sun keikoilla?Oon parin kuukauden päästä tulossa taas sun keikalle ja olis niin ihanaa kuulla siellä myös Kellyä.

Ellu 06.08.2001

Anssi vastaa
Kelly kuuluu bändiini ja soittaa siinä aina ellei toisella yhtyeellään, Lemonatorilla, satu keikkaa päällekkäin. Sama pätee basistiini Anttiin (myös sitrusmiehiä).

21.08.2001

Kysymys
Olet tehnyt suuren vaikutuksen myös pieniin lapsiin.
Kappaleesi on koskettanut ja innostanut lapset ja aikuiset kuuntelemaan musiikkiasi. Lapset laulavat keinussa kappaleitasi suurella joukolla ja kyselevät äidiltä, onko Anssilla viikset ja onko hän joka yö harjulla ynm. Kappaleissa on tunnetta, nostalgiaa ja ” täyttä elämää”. Hienoja biisejä. Kiitos sinulle ja kaikkea hyvää jatkossa.

äiti Nummelasta 06.08.2001

Anssi vastaa
Lapsillasi on hienoja kysymyksiä! Herää vahvoja visioita mustiin pukeutuneesta, viiksekkäästä hahmosta, joka hiipii aina yön tullen harjun varjoissa…

21.08.2001

Kysymys
No moi!
Pistää välillä miettimään, että mitä tahdot biiseilläs tarkoittaa?On mahtavaa joskus kun kuuntelee kappaleitas niin aina jotakin uutta aukeaa edessä.
Toivottavasti riittää voimaa jatkaa!
Mäkin olen aina haaveillut että jos sais biisejä kuuluviin korviin mutta se ei sitten kai ole mun hommani jos en onnistu.
Isoja haleja, kiitos hyvästä levystä ;)Seuraavaa saa kai jäädä odottamaan?

Wenla enkuli 06.08.2001

Anssi vastaa
En oikeastaan teekään biisejäni mitään tarkoitusta varten, en ole täällä ajaakseni jotain tiettyä agendaa. Mieleni tekee vain kertoa tarinoita erilaisista ihmiskohtaloista; ei tässä mistään sen kummemmasta ole kyse. Välillä näin tehdessäni tulen kai sattumalta painaneeksi nappeja, jotka sitten laukaisevat kuulijoissa kummallisia reaktioita…

21.08.2001

Kysymys
Hei Anssi!
Teet hyviä kappaleita joita ilokseni kuuntelen ja laulelen. Milloin teet uusia kappaleita? Onko kaikki hyvin?

Martti 5v. Nummela 06.08.2001

Anssi vastaa
Kaikki on oikein hyvin, kiitos. Haudon uusia kappaleita pääkopassani jatkuvasti. Aina silloin tällöin jotain pientä kuoriutuu.

21.08.2001

Kysymys
Moi Anssi!
Minkä rotuinen koira sinulla on? Olet tehnyt kivoja kappaleita, suosikkikappaleeni on kaksi sisarta.

Daniel 4 v. Nummela 06.08.2001

Anssi vastaa
Koirani Kusti-setä on rodultaan Welshin Gorgi.

21.08.2001

Kysymys
Hei Anssi!
Olet suosikkilaulajani. Valvotko ja suunitteletko biisejä ihan joka yö. Missä asut Nummelassa?

Samuel 6v. Nummela 06.08.2001

Anssi vastaa
Tietenkään ihan joka yö ei jaksa valvoa biisien parissa – välillä täytyy myös pelata Playstationilla! Mutta kuusivuotiaalle suosittelen kuitenkin normaalia yöunta…

21.08.2001

Kysymys
muuten satuin kuuntelemaan radiota ja silloin sielta tuli juuri sinun haastattelusi,kerroit siina juuri uudesta biisistasi… voisitko kertoa kenties tarkemmin tuosta uudesta biisista… biisi kertoo kuulemani mukaan elamaa naisen nakokulmasta….

girl 06.08.2001

Anssi vastaa
Viime aikoina keikoilla on todellakin kuultu biisiä, jossa laulan naisen suulla. Kappale kertoo tytöstä nimeltä Milla ja on niin uusi, ettei sitä ole vielä ehditty edes nimetä. Olemme soittaneet biisiä, vaikka se onkin vielä selkeästi raakile; en ole tyytyväinen toisen säkeistön tekstiin ja tulen vielä tekemään siihen muutoksia. Rallia on kuitenkin niin hauska soittaa, etten malttanut odottaa sen lopullista valmistumista!

15.08.2001

Kysymys
Itse asiassa en ole kysymässä mitään. Oli hupaisaa, kun eräänä päivänä toisessa iltapäivälehdessä oli yleisönosastolla joku täti-ihminen valittanut, että Radio Nova soittaa nykyisin liian daideellista kamaa eikä ”sitä mitä kansa haluaa”. Esimerkkinä hän mainitsi ”jonkun Anssi Kelan” ja toivoi enemmän Jari Sillanpäätä. Eli ilmeisesti raja ”jonkun” ja ”kansansuosikin” välillä kulkee siinä, myydäänkö levyä yli satatuhatta kappaletta. No, veikkaanpa että Nummelan myynti tulee senkin rajan ylittämään! Pitkästä aikaa mielenkiintoista uutta suomenkielistä musiikkia jota voi KUUNNELLA. Kiitos Anssi!

Päivi 06.08.2001

Anssi vastaa
Ensimmäistä kertaa kuulen, että musiikkini olisi liian taiteellista! Pikemminkin on arvosteltu juuri päinvastaisesta. Viimeksi luin jostain, etten kuulemma osaa kuin kolme sointua… Mutta kun kolme sointua riittää!

15.08.2001

Kysymys
ensiksi kiitokset loistavasta nummela-albumista,se on ollut kovassa kaytossa! tahtoisin tietaa etta onko isaltasi juha kelalta tullut mitaan matskua ulos… olisi vaan todella kivaa ja mielenkiintoista kuunnella hanen musiikkiaan. silla jos poika on noin hyva niin musiikillisella alalla niin epailen etta isa on myos!

kelaaja 06.08.2001

Anssi vastaa
Isäni soitti 70- ja 80-luvuilla yhtyeessä nimeltä Pro Fide ja orkesterin vanhoja levytyksiä on julkaistu uudelleen cd:nä. En tiedä saako niitä mistään; kyse on gospel -musiikista, joten kannattaa varmaankin etsiä hengellisten äänitteiden joukosta. Mielenkiintoista ja tutustumisen arvoista musiikkia – sanoitukset ovat tosin melkoista tykitystä!

15.08.2001

Kysymys
Kiitos aurinkoisesta Ankkarockin keikasta, sen jälkeen homma menikin melkoiseksi woodstockiksi.
Nummelan materiaali alkaa tulla jo melko tutuksi, mutta kakkoslevyn odotuksessa on jo hyvä elää. Murhaballadi, Faijan haamu ja muut keikoilla testatut vielä levyttämättömät kappaleet lupailevat hyvää.
Älkää vaan erehtykö julkaisemaan Nummelasta mitään platinapainosta bonusbiiseillä. Moinen valitettavan yleiseksi mennyt käytäntö on suora isku levy-yhtiön taholta vasten vannoutuneimpien fanien kasvoja ja kukkaroita. Me jaksamme kyllä odottaa kokonaan uutta levyä, olipa se sitten albumi tai vaikka ep. Toivottavasti sen aika kuitenkin koittaa pian.

G 06.08.2001

Anssi vastaa
Ei tässä mihinkään rahastukseen olla sortumassa – ei huolta! Uusia biisejä julkaistaan sitten aikanaan uudella levyllä.

15.08.2001