KARTINGIA JA LIIKENNETURVALLISUUTTA

Marraskuu 2004

Anssi autoilukumppaneineen järjesti viime viikonloppuna 31.10.2004 Helsingin Kart’ In Clubilla kartingtapahtuman, johon otti osaa myös Poliisi, sillä tapahtuma oli samalla infoisku liikenneturvallisuudesta. Muun muassa Anssi ja tiimikaveri Sipe suosittelivat itsensä kaltaisille hurjastelunhaluisille kartingia, jossa vauhdista voi nauttia turvallisesti, toisin kuin autoteillä.

Mukaan kartingkisaan Anssi oli kutsunut Suomen parhaita rata-autoilijoita eri luokista. Kilpailun voiton vei kartingia jo kahdeksan vuotta ajanut nuori lupaava kuski Juho Annala, joka tällä kaudella voitti Formula Fordien pohjoismaiden mestaruuden.

Etukäteen vahvaksi karting-ajajaksi tiedetty Anssi sijoittui kolmanneksi. Kisan nopeimmat kierroksetkaan eivät riittäneet voittoon, sillä aika-ajoissa alle arvottiin muita kehnompi auto. Osasyynä lienee ollut myös se, että kilpakumppanit olivat harvinaisen kovia.