KILLERIROCKIN KEIKKA PERUTTU

3.6.2006

Anssin esiintyminen 11.6. Jyväskylän Killerirockissa on peruttu johtuen päällekkäisyydestä Pärnun F3-kilpailun kanssa. Anssi kirjoitti aiheesta keskustelufoorumille näin:

”Huonoja uutisia: kuulin juuri, että Killerirockin järjestäjä on peruuttanut esiintymiseni. Syynä on se, ettei hän uskalla ottaa riskiä siitä, että en ehtisikään paikalle.

Tavallaan ymmärrän järjestäjän huolen, sillä pieni riskihän tässä on koko ajan ollut olemassa. Tallinnan F3-kisojen siirryttyä Pärnuun, jouduttiin matkasuunnitelmani myös pistämään uusiksi: minut oli määrä heti kisojen päätyttyä lennättää pienkoneella Pärnusta Malmin lentokentälle, josta olisin siirtynyt Helsinki-Vantaalle ja lentänyt edelleen Jyväskylään. Aikataulullisesti tämä ei olisi tuottanut minkäänlaista ongelmaa. Riski liittyi siihen, että mikäli Pärnussa sataisi vettä, niin pienkone ei voisi lentää ja jäisin sinne ihmettelemään. Eli puhuttiin tietynlaisesta säävarauksesta, jota järjestäjä ei halunnut lopulta ottaa. Tilallani esiintynee korvaava artisti. Harmillista, sillä tämä keikka kuului niihin, joita tältä kesältä eniten odotin.”