SINGLE JA BONUSRAIDAT LADATTAVISSA

27.2.2006

Rakkaus on murhaa -nettisingle on julkaistu tänään 27.2. Pakettiin kuuluvat Rakkaus on murhaa -albumiversion lisäksi minuuttia lyhyempi singleversio ja kolme tiukkaa liveraitaa:

1. Rakkaus on murhaa (singleversio)
2. Rakkaus on murhaa (albumiversio)
3. Puistossa (live @ Tavastia 8.12.2005)
4. Rakkaus on murhaa (live @ Tavastia 8.12.2005)
5. Rva Ruusunen (live @ Tavastia 8.12.2005)

Singleä saa ainakin näistä nettikaupoista:

Musiikkilataamo
IS:n Musiikki
NetAnttila
MaxMusic
PopCity
cdon.com (downloads)
Apple iTunes Music Store
MSN Music

Kansikuvan singleesi saat täältä.

Pieni evästys niille, jotka eivät ole ennen ostaneet musiikkia netistä:

Nettikaupan käyttö asettaa tietokoneelle joitakin vaatimuksia, joista tarkemmin kunkin ostopaikan yhteydessä. Jotkut nettikaupat vaativat ilmaisen soittimen lataamisen ja joissakin edellytetään rekisteröitymistä palveluun ennen kuin mitään voi ostaa. Yleisin musiikin formaatti on 192 kbit/s WMA (Windows Media Audio), jonka pitäisi vastata CD-tasoa. Voit kuunnella näytteen musiikista ennen ostamista.

Yleisimmät maksutavat ovat luottokortti ja verkkopankki, yksittäisiä kappaleita voi ostaa myös tekstiviestitse. Hintaan lisätään tilauskohtaiset toimituskulut (esim. verkkopankin kautta maksettaessa enintään 0,50€).

Ostettuasi saat rajattoman kuunteluoikeuden lisäksi tallentaa kappaleita omaan käyttöösi CD:lle (vähintään 3 kertaa), kannettaviin soittimiin ja toisiin tietokoneisiin. Kopiointia aloitettaessa käyttöoikeus tarkistetaan nettiyhteyden kautta. Laillinen ostotapa takaa sen, että Anssi saa työstään palkkaa.

Tämä siis yleisenä ohjeistuksena kotimaisiin kauppoihin. Tarkemmat ohjeet löytyvät kunkin nettikaupan sivuilta. Se on loppujen lopuksi aika helppoa!