Forum 2002-2013

Skypower 13.2.2006 21:22 Alavus 18.2. Ketään menossa Alavuden keikalle?
Hilkka 18.2.2006 18:08 Kuinkahan Anssi pystyy kilpailemaan yleisöstä Olympialaisten suuren mäen ja jääkiekon Suomi-ottelun kanssa. :roll: :shock: Suuri mäki tosin ehtii jo olla ohi Anssin aloittaessa, jääkiekko sen sijaan taitaa olla meneillään yhtä aikaa Anssin kanssa. :roll:
Hilu 19.2.2006 12:36 Puustelli, Alavus 18.2.2006

1. Faijan haamu
2. Kaveria ei jätetä
3. Karhusaari
4. Kaksi sisarta
5. Jennifer Aniston
6. Älä mene pois
7. Kaunotar ja basisti
8. Mikan faijan BMW
9. Nummela
10. Karhun elämää
11. Insomnia
12. Puistossa
13. Milla
14. 1972
15. Suuria kuvioita

Onko Anssilla useastikin tapana esitellä itsensä keikan alussa? ”Täällä on Anssi Kela yhtyeineen”. Ehkä se tässä paikassa tuli tarpeeseenkin.

Bändi aloitti klo 0.30. Welldonen sivuilla aloitusajaksi oli laitettu klo 23.00, mutta silloin paikalla oli noin tusina yleisön edustajaa. Puolen yön jälkeen porukkaa oli kertynyt enemmän. Suomen jääkiekko-ottelu ehti loppua ennen keikkaa, mutta se oli varmaan veroittanut yleisömäärää kuten Anssi epäili. Pienehkö lavan edustalla oleva yleisö oli ajoittain aika riehakaskin, varsinkin hittien aikana, mutta välillä hupeni aika vähiin. Vaihtuvuus oli suuri, jotkut kävivät siinä rellestämässä jonkun biisin ja sitten häipyivät. Parin biisin aikana sai väistellä hitaita vetävien pariskuntien tanssin tieltä ja Älä mene pois –biisin aikana joku pari törmäsikin minuun. :shock:

Kaunotar ja basisti oli jokeribiisi, jonka kuoren Anssi valitsi useista Teron viuhkassa pitämien kuorien joukosta.

Karhun elämää oli yleisön edustajan toive. Joku sujautti Anssille lapun, jossa toivoi kyseistä biisiä nuoruusmuistojen takia… Se olikin kiva kuulla, hyvä versio ”joikuineen”. :D Kuulemma Villen ensiesiintyminen kitaristina kyseisessä biisissä.

Seisoin varmaan huonossa paikassa Nummelan aikana, kun välillä oli vaikea kuulla Anssin laulua Villen kitaralta.

Biisilistassa viimeisenä ollut ROM jäi soittamatta, mikä oli harmi, mutta Karhun elämää oli listan ulkopuolelta. Biisit soitettiin putkeen ilman encore-taukoa, mikä olikin hyvä sillä viimeiset biisit olisivat varmaan muuten jääneet kuulematta. :?
Mari 19.2.2006 15:52 Karhun elämää on siis vielä elossa! Meillä on toivoa! Tunteekohan Tero Pekan ja Suden tuotantoa? Jonkun pitäis kertoa sille.

Hilu Onko Anssilla useastikin tapana esitellä itsensä keikan alussa? ”Täällä on Anssi Kela yhtyeineen”. Ehkä se tässä paikassa tuli tarpeeseenkin.

"Hello, I'm Johnny Cash." :D Pitäähän sitä yleisöä välillä herätellä... Itse muistan yhden "alkuspiikin" sellaiselta illalta kuin 13.11.2003 Hämeenlinnasta, jossa Anssi kömpi lavalle kitaroineen melko aikaisin illasta (koska näin oli käsketty) ja ilmoitti mikrofoniin: "Hyvää iltaa. Tervetuloa myöskin tänne lähemmäs lavaa, täällä on loistavasti tilaa. Mä meinaan rupeen nyt vetään." (Tarkistin tän just nauhalta.)

Onkohan sellaista tapausta nähty, että jossain pikkupaikan hotellin ravintolassa ois ihan hillitön tunnelma ja karmea tungos lavan edessä? Itse kyllä toivoisin keikalla vähemmän tungeksivaa yleisöä, jos pitäis valita.
Anssi Kela 20.2.2006 8:13 Karhun elämää ei ole kuultu aikoihin lähinnä siksi, että Kelly vihaa kyseistä kappaletta. Samasta syystä myös Rva Ruusunen ja Rosa ovat pannassa (Rosaa ei kyllä kukaan enää muistaisikaan).
Mari 20.2.2006 9:18 Sitten mä vihaan Kellyä. :twisted:

Nuo keikkaraportit on kyllä mainioita, Kurikan raportille sai nauraa mahansa kipeäksi. Suora palaute on hyvä juttu. Eläköön Pohjanmaan keikat!
Nappisimmu 20.2.2006 14:18 Jos kerran Kelly vihaa Karhun elämää, niin sit saakin jumittua korvamonitorit korviin! =p
jassu 20.2.2006 15:01 No höh, laittakaa Karhun elämän ajaksi Ville rumpuihin ja Kelly pois lavalta!
Trientale 20.2.2006 16:58
Hilu Karhun elämää oli yleisön edustajan toive. Joku sujautti Anssille lapun, jossa toivoi kyseistä biisiä nuoruusmuistojen takia… Se olikin kiva kuulla, hyvä versio ”joikuineen”. :D Kuulemma Villen ensiesiintyminen kitaristina kyseisessä biisissä.

Täh, tuohan on ihan puppua! Anssilla on kyllä pahemman kerran mennyt muisti, jos noin on mennyt väittämään! Villehän aloitti kitaristina jo toukokuussa 2004 Tapiola Gardenissa, ja sen jälkeen on kyllä lukuisilla keikoilla soitettu Karhun elämää. Esimerkiksi juuri tuolla Tapiolassa, mutta myös useilla muilla sen kesän keikoilla. Hushus Anssi tarkistamaan faktat Harhaan menneet keikat -osiosta! :wink:
1992 20.2.2006 17:06 Voi Anssi-parka,ei se muista itsekään. :lol: Olisko muistin menetys tai hajamielisyys,niin kuin Anssi itse sanoi.
Hilu 20.2.2006 22:39
Trientale
Hilu Karhun elämää oli yleisön edustajan toive. Joku sujautti Anssille lapun, jossa toivoi kyseistä biisiä nuoruusmuistojen takia… Se olikin kiva kuulla, hyvä versio ”joikuineen”. :D Kuulemma Villen ensiesiintyminen kitaristina kyseisessä biisissä.
Täh, tuohan on ihan puppua! Anssilla on kyllä pahemman kerran mennyt muisti, jos noin on mennyt väittämään! Villehän aloitti kitaristina jo toukokuussa 2004 Tapiola Gardenissa, ja sen jälkeen on kyllä lukuisilla keikoilla soitettu Karhun elämää. Esimerkiksi juuri tuolla Tapiolassa, mutta myös useilla muilla sen kesän keikoilla. Hushus Anssi tarkistamaan faktat Harhaan menneet keikat -osiosta! :wink:

Jospa se oli joku sisäpiirin vitsi, jolla harhautettiin viattomia katsojia... :evil: :evil: :evil: Ihmettelinkin vähän, etteikö Ville ole sitä ennen soittanut... :roll: Tarkemmin asiaa tutkittuani huomasin, että olen itsekin ollut keikalla, jossa on Ville ollut kitarassa ja setissä on ollut Karhun elämää.
Anssi Kela 21.2.2006 6:14 Ville väitti itse, ettei ollut ennen soittanut biisiä kitaralla. Kuunneltuani keikalla hänen soittoaan, uskoin väittämän. Kävin itsekin katsomassa vanhoja biisilistoja ja totesin, että onhan sitä tosiaan tullut tälläkin kokoonpanolla soiteltua. Pahoitteluni erheellisestä informaatiosta!
Mari 21.2.2006 8:09 Siinä se tuli taas todistettua, että vitsejä on helpompi kehitellä rumpaleista kuin basisteista! On se hyvä että tässä bändissä rumpaleita on peräti kaksi: toisella epämääräinen musiikkimaku ja toisella reikäinen muisti! (Ja sitten on se yksi wannabe-rumpali, joka soittaa levyille sellasta tössyttelyä.) Oisko jo aika lähteä akustiselle soolokiertueelle ja soittaa kunnon musiikkia, kuten Pekkaa ja Sutta? Tehdä mies ja kitara -levy? 8)
Susa 21.2.2006 8:41
Anssi Kela Karhun elämää ei ole kuultu aikoihin lähinnä siksi, että Kelly vihaa kyseistä kappaletta. Samasta syystä myös Rva Ruusunen ja Rosa ovat pannassa (Rosaa ei kyllä kukaan enää muistaisikaan).


Muistin virkistykseksi:

Rosa

Intro:
A, Em, A, Em

Säkeistö:
A, Em, A, Em, G, D, G, A

Kertosäe: A, C#7, F#m, A7, D, E, A, E (f#, g, g#)
Viimeisellä kerralla kertosäkeen loppuun D, Dm

Grande finale:
A, D, Dm, A, H7, Hm, G, A

Lähettänyt www.anssikela.comin keskustelufoorumille JMN


jassu No höh, laittakaa Karhun elämän ajaksi Ville rumpuihin ja Kelly pois lavalta!


Joo, Kellyllä olisi hyvä olla tupakkitaukoja setissä.
Anssi Kela 21.2.2006 10:07 Tämäkin on nyt raportoitu keikkapäiväkirjaan.
a9800362 21.2.2006 11:15 Olipas taas hauskaa luettavaa! Täytyy kyllä todeta, että olen itsekin hieman jäänyt tuohon curlingiin koukkuun. Mielestäni sitä on todella mukava seurata, ja sitä olenkin katsonut eniten koko olympialaisissa. Tietysti mäkihyppy on toinen laji, jota ei voi sivuuttaa. Toivotaan, että Suomen curling-joukkue Uusipaavalniemen johdolla (ovat kuulemma kotipaikkakuntalaisiani eli hyvinkääläisiä) ottaa kultaa tai ainakin mitalin! :D Koskakohan Anssi ja bändi ujuttaa keikkailusanastoon joitain curling-termejä, jos mäkihyppytermejä löytyy jo...? :roll:
jassu 21.2.2006 13:44 Kerrassaan hulvaton raportti! :lol: Isot tattikset Anssille, kun jaksaa kirjoitella niitä niin ahkerasti.
Nappisimmu 21.2.2006 18:07
a9800362 ovat kuulemma kotipaikkakuntalaisiani eli hyvinkääläisiä


Kyllä vaan (*salaa tuulettaa*)

Oli taas kiva lukea keikkapäiväkirjaa ja se onginta oli ihan hulvaton. Onneks ne tamppoonitkin osu just Saaralle eikä kellekään muulle :wink:

Kelly on muuten ilmeisesti pysytellyt turvassa onnettomuuksilta jokusen keikan verran jo, eikö?
Sami 21.2.2006 20:28 Mainio keikkaraportti. Kiitos!
1992 22.2.2006 14:53 Erittäin hupaisa raportti.Tattis!