Forum 2001-2002

Tervetuloa anssikela.comin ensimmäiselle foorumille!

Anssikela.comiin avattiin keskustelufoorumi 2.10.2001. Levylaulajan ja kuuntelijoiden välinen kommunikointi kehittyi toinen toistaan lennokkaammiksi keskusteluiksi. Milla raikasi radioissa ja bändi kiersi maata. Elettiin fanittamisen kulta-aikaa. Syksyn tultua foorumi alkoi osoittaa sekoamisen merkkejä ja singota viestejä bittien ulkoavaruuteen. Foorumin väki jätti haikeat jäähyväiset rakkaalle kohtaamispaikalleen 23.10.2002. Tuosta päivästä eteenpäin keskustelu on jatkunut anssikela.comin nykyisellä foorumilla. Vieroitusoireet jatkuvat edelleen.

vanhafoorumi

Kesään 2007 asti vanha foorumi oli luettavissa click2music.fi:n sivuilla, josta se yhtäkkiä katosi jäljettömiin. Kaikeksi onneksi foorumin tietokanta oli ehditty kopioida tallelokeroon, joka aukenee nyt kaikille tässä arkistossa. Ulkoasu on erilainen, mutta kaikki 1912 rekisteröityneen käyttäjän näppäimistöiltään laukomat 21 334 viestiä ovat tallella.

Kuka uhkasi heittää tomaatteja ja miksi? Selvisikö Jyrkissä olleen pipopäisen tytön arvoitus? Toimiko faniuden porttiteoria? Miten Pekan ja Suden basisti selitti symboliset tekstinsä? Kenellä oli kansioittain asiaa Super Anssille ja käyttikö hän koskaan välimerkkejä? Missä järjestettiin foorumin ensimmäiset kokoontumisajot? Miten jengiä kerättiin kasaan foorumin 1-vuotissynttäreihin ja missä vaiheessa iski shokkipaniikkikaaosinnostus? Lue foorumilta!