Kauppakeskus Sello 26.9.

| Aiheet: Ajankohtaista | Kirjoittaja:

Esiinnyn huomenna (lauantaina 26.9.) Espoon kauppakeskus Sellossa klo 13-14. Kyseessä on Radio Aallon tilaisuus, jossa minua haastatellaan. Laulan myös muutaman kappaleen itseäni akustisella kitaralla säestäen. Tässä onkin kaikki mitä tästä esiintymisestä tiedän – jos siis liikut huomenna Sellon nurkilla noihin aikoihin, niin tule moikkaamaan!

Kommentit

 1. Voi kun liikkuisinkin.. Kuulin Aallolta juuri tänään tuosta, mutta eipä täältä Tampereelta noin vaan tule extremellä lähdettyä. :/ Muuten varmasti tulisin! Kuullaankos siellä uusimman levyn kipaleita, en oo vielä kerinny kauppaan ostamaan levyä ja vasta Aamua soitellaan radiossa, joten ei oo vielä päässyt kuulemaan niitä muita. 🙂

 2. Samat sanat..voi kun liikkuisinkin! Täytyy vaan urheasti liikuttaa itsensä aamuvuoroon töihin. Muuten kyllä tulisinkin kiireen vilkkaa!

 3. Kiva, kun lukee tällaisesta jälkikäteen…. No, en olis päässyt kuitenkaan, kun vietettiin kotona pojan syntymäpäiviä. Kertokaa joku, joka oli paikan päällä, mitä Sellossa tapahtui!

 4. Sellossa oli mukava ja leppoisa tunnelma. Oli kiva kuulla sekä Anssin mietteitä että myös ensimmäistä kertaa livenä kappaleita uudelta levyltä. 🙂 Viisi vee tyttönikin oli innoissaan nähtyään ”Anssi-sedän” lähietäisyydeltä ja saatuaan nimmarin muistoksi. Yllätinkin neidin laulelemassa myöhemmin valkoisista tulppaaneista leikkiensä lomassa, eli hyvä musiikki tekee vaikutuksen iästä riippumatta… 😀

 5. Tuosta tulikin mieleeni…Minunkin tyttäreni, kohta 2vee tunnistaa esim. Aamu-biisin radiossa soidessa, sanoen aina ”Annsshi”. 🙂
  Kuuntelimme yhdessä ruokailun lomassa Aukio-levyä ja aina kun biisien välissä tuli taukoja, tyttäreni totesi ”lisää, lisää…”

 6. Hih, tutulta kuulostaa Risa. Meilläkin on Anssin levyt soineet kotona koko tytyn eliniän, joten siitä neidin keksimä Anssi-setäkin juontaa juurensa. 😀 Aukiota kuunnellessa oli vain itsellä ensimmäisen kerran sellainen olo, että haluan ensin rauhassa yksikseni tutustua teksteihin ja kokonaisuuteen ennen kuin aletaan neidin kanssa hoilata sitä yhdessä. Ja totuuden nimessä täytyy myöntää, että enpä edes muista milloin musiikki olisi saanut minut herkistymään samalla tavalla kuin Anssin uusin tuotos, eli lämmin kiitos siitä artistille itselleen. 🙂

 7. Nelivuotias tyttöni kyseli alkusyksystä usein: ”Onko Anssi Kela oikeesti olemassa vai vaan tietokoneella?” Lapsipolo ei enää tainnut tietää, mikä on virtuaalitodellisuutta ja mikä oikeaa elämää, joten äidinvelvollisuus vaati viemään hänet konserttiin…
  Kun tyttö sitten näki rokkistaran astuvan lavalle Kissojen Yössä, hän huudahti: ”Anssi Kela ON oikea ihminen!”
  Nyt lastenhuoneen lelulaatikossa asuu Anssi Kela -niminen muoviukkeli, joka silloin tällöin laulaa barbie-yleisölleen: ”Mikan faijan BMW:n pyörät pyörii uudelleen…”

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.