FANIPOSTIN UUSI OSOITE

16.2.2005

EDIT: Tämä postaus sisältää vanhentunutta tietoa. Jos minulle haluaa lähettää postia, niin tähän osoitteeseen:

Live Nation Finland
Olympiastadion
Paavo Nurmentie 1
00250 HELSINKI

Tarkkaavaisimmat ovat varmaan jo huomanneet, että levy-yhtiöt Sony ja BMG ovat yhdistyneet, ja Anssin levy-yhtiön nimi on nykyään Sony BMG. Tästä yhdistymisestä faneja eniten koskettava seuraus lienee se, että Anssille lähetettävän fanipostin osoite on muuttunut. Nykyään posti vie kirjeen perille, kun kuoreen kirjoittaa näin:

Anssi Kela
SONY BMG
PL 285
02601 ESPOO

Levy-yhtiön sivuilla muistutetaan vielä laittamaan kuoreen tunnus ”Faniposti”, mutta tämän puuttuminen tuskin vie kirjettä mappi-ö:hön. Kuten aina ennenkin, jos haluaa Anssin lähettävän paluupostissa nimikirjoituksen, tulee mukaan laittaa vastauskuori osoitteineen ja postimerkkeineen.

Anssin levy-yhtiön sivut löytyvät osoitteesta www.sonybmg.fi

Kommentit

 1. nyt on pakko laittaa,kuunnellun sun musiikkia biisistä nummela asti ja nyt olet Karkkilassa partyissä kesällä,pakko sanoo et sun biisit on niin koskettavia,ja tota ilvestä ole kuunellu kymmeniä kertoja,teet niin monia koskettavia biisejä,ja viel sanottava kun olit muutama vuosi sit partyissä niin olin tyttärien kans katsomas ja sit kun oli se fani juttu,niin minäkin maalaistollo puhuin sulle ihan niinkuin olisit ollut mun parempikin tuttu,mutta kohteliaasti vastasit kun kysyin kullumiasis,kaikkea hyvää ja tervetuloo Karkkilaan.

 2. Ansille!
  Moro mulla vois olla ideaa sinulle levyjen aiheeksi, voi olla että sinulla ideoita riittää mutta olen ajatellut kukaan ei ole tehnyt koko Suomen paikoista ,missä käsitellään esim. ensin Lappi,Pohjois pohjanmaa(oulu),kainuun ynmm..
  jos kiinnostaa kuulla tarkemmin laita sp tai soita.
  T.Masa

 3. Hei

  Olin Tampere talolla kuuntelemassa ja katselemassa loistavaa esitystä 11.1.2020.
  Jäi mieleen biisin sanat jotka meni jotenkin näin. Mun tarkoitus on pitää susta huolta.
  Minkä biisin sanat

 4. Kyseessä on uusimmalta levyltä löytyvä Kaiken tarkoitus.

 5. Anssi, vetäsin biisin 1972 vol: luoteeseen / tana ett on hyvä, Toimii, miten oot keksinytkin noin hyvän. Saunaa lämmittäessä …

 6. Tässä illan (yön) mittaan miettelin, kuka suomessa voisi olla paras artisti tämän korona jutun purkamiseen. Mielestäni Anssi olisi tähän vahvin, tuli toki monia muitakin mieleen, mutta ovat jo edesmenneitä.
  Itse ajattelin biisin agendaa hieman tyyliin: Bruce Springsteen, Born in USA, mutta en missään tapauksessa mitään käännösbiisiä.

  Suomi tätä nyt kovasti tarvitsisi, ennen kuin mennään ojasta allikkoon.

  Please!

 7. Moi Anssi. Tässä vähä vääntäny laulunsanoja ihan maallikkona. 2 vuotta sitten jo kirjailin, ja ajattelin että tässä vois olla jotain, ehkä.. Et voisinko laittaa jos tietäsin mihin laittaa, kun en itse ole missään instassa enkä facessa.. sun muussa. sähköposti toimis parhaiten?

 8. Vai onko perus kirjeposti paras? Mutta mikä osoite?

 9. No, Minä nyt laitan tuohon kirjekuoreen tulemaan osoitteeseen Anssi Kela SONY BMG PL 285 02601 ESPOO, Toivottavasti tulee perille, ja saat luettua. Jos mitään ideaa näet sanoissa, niin löytyy siitä minun yhteystiedot. Rahaa en ole vailla. ois van mukava joskus kuulla jos saat muotoiltua näistä sanoista kappaleen. Ja voit sinä nimmarinkin sitten laittaa vaikka ei tuliskaan mitään. T Mika.

 10. Tämä osoitteen sisältävä kirjoitus on näköjään 16 vuotta vanha. Sen jälkeen levy-yhtiö on vaihtunut jo kolmesti, eikä myöskään Sony Music enää ole pitkään aikaan ollut tuossa osoitteessa. Jos minulle haluaa lähettää postia, niin tähän osoitteeseen:

  LIVE NATION FINLAND OY
  Hämeentie 15
  00500 Helsinki

  Täytyypä muokata postausta, ettei tällaisia väärinkäsityksiä pääse enää syntymään.

 11. Ja tajusin edellisen kommentin kirjoitettuani, että pieleen meni siinäkin. Live Nation nimittäin muutti hiljattain, mutta heidän saitillaan on näköjään edelleen vanha osoite. Tsekkasin uuden osoitteen:

  Live Nation Finland
  Olympiastadion
  Paavo Nurmentie 1
  00250 HELSINKI

 12. Moi!
  Kuuntelin taas Ääriviivoja-levyn.
  Se on kyllä ihan mieletön tarina. Alusta loppuun asti. Yksittäiset biisin on loistavia, ja levy tekee kauniin matkan.
  En sinänsä ole mikään iso musiikkifani ylipäänsä, mutta toi levy on jotenkin niin hieno. Vähän ku kirjaa lukis.
  Palaan siihen aina uudelleen, ja se pitää kuunnella rauhassa aina alusta loppun.

  Kiitos.

 13. Moi Anssi
  Ekaa kertaa kirjoitan. Oli silloin aikoinaan pakko ostaa Nummela albumi, kun liikutit niin kovasti. Nyt toi Voicessa esitetty biisi oli jotain aivan maagista. En edes tiedä mikä tossa koskettaa, ehkä se elämän realismi. Jälleen kerran sait miehen kyyneliin. Toivottavasti jaksat jatkaa valitsemallasi tiellä. Kykysi koskettaa sielua on hämmästyttävä!
  Kiitos!

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.