FANIPOSTIN UUSI OSOITE

16.2.2005

Tarkkaavaisimmat ovat varmaan jo huomanneet, että levy-yhtiöt Sony ja BMG ovat yhdistyneet, ja Anssin levy-yhtiön nimi on nykyään Sony BMG. Tästä yhdistymisestä faneja eniten koskettava seuraus lienee se, että Anssille lähetettävän fanipostin osoite on muuttunut. Nykyään posti vie kirjeen perille, kun kuoreen kirjoittaa näin:

Anssi Kela
SONY BMG
PL 285
02601 ESPOO

Levy-yhtiön sivuilla muistutetaan vielä laittamaan kuoreen tunnus ”Faniposti”, mutta tämän puuttuminen tuskin vie kirjettä mappi-ö:hön. Kuten aina ennenkin, jos haluaa Anssin lähettävän paluupostissa nimikirjoituksen, tulee mukaan laittaa vastauskuori osoitteineen ja postimerkkeineen.

Anssin levy-yhtiön sivut löytyvät osoitteesta www.sonybmg.fi

Kommentit

 1. nyt on pakko laittaa,kuunnellun sun musiikkia biisistä nummela asti ja nyt olet Karkkilassa partyissä kesällä,pakko sanoo et sun biisit on niin koskettavia,ja tota ilvestä ole kuunellu kymmeniä kertoja,teet niin monia koskettavia biisejä,ja viel sanottava kun olit muutama vuosi sit partyissä niin olin tyttärien kans katsomas ja sit kun oli se fani juttu,niin minäkin maalaistollo puhuin sulle ihan niinkuin olisit ollut mun parempikin tuttu,mutta kohteliaasti vastasit kun kysyin kullumiasis,kaikkea hyvää ja tervetuloo Karkkilaan.

 2. Ansille!
  Moro mulla vois olla ideaa sinulle levyjen aiheeksi, voi olla että sinulla ideoita riittää mutta olen ajatellut kukaan ei ole tehnyt koko Suomen paikoista ,missä käsitellään esim. ensin Lappi,Pohjois pohjanmaa(oulu),kainuun ynmm..
  jos kiinnostaa kuulla tarkemmin laita sp tai soita.
  T.Masa

 3. Hei

  Olin Tampere talolla kuuntelemassa ja katselemassa loistavaa esitystä 11.1.2020.
  Jäi mieleen biisin sanat jotka meni jotenkin näin. Mun tarkoitus on pitää susta huolta.
  Minkä biisin sanat

 4. Kyseessä on uusimmalta levyltä löytyvä Kaiken tarkoitus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.