Aukio

Suurenna kuva klikkaamalla sitä. Tallenna korkearesoluutioinen kuva klikkaamalla suurennettua kuvaa hiiren oikealla napilla ja valitsemalla ”Tallenna kuva nimellä…”.

Kuvat on otettu 25.6.2009 Helsingin vanhoilla veturihalleilla.

Kuvaaja: Risto Vauras

Kommentit

 1. Joko et osaa paska -sanan monikkomuotoa tai sitten yhdyssanat ovat sinulle haaste. Tai sitten paska tarkoittaa tässä yhteydessä ikäänkuin manausta tyyliin: Paska! Kuvia! Joka tapauksessa tuonlainen nettikirjoittelu on hedelmällistä ja avaa väyliä toisia kunnioittavalle dialogille.

 2. No, mutta niinhän se menee, että jos kuva ei miellytä, niin se on kohteen vika. Ainakin mulle sanotaan aina kameran edessä, että oo tuolleen, tälleen, elä silleen, ja lopuksi: sä et osaa mitään!

  Vähän olen toki itsekin kuvannut – ja huomannut, että monta ruutua tarvitaan yhteen oivalliseen kuvaan, saati sitten ihan tiettyyn tarkoitukseen. Useampi ehtoo meni oivallista Bruce Springsteeninkin kuvaa netistä etsiessä, kunnes löytyi vain yksi, josta tykkäsin. Se oli iloinen ja energinen, punapaitakuva.

  Heh, tänään luki Iltalehden kolumnissa, että naiset tykkäävät punapaitaisista miehistä.:D Vinkki: Anssi, ala sinäkin vaan tunnustaa väriä!

 3. tere

  hienoja kuvia mutta

  tukan heilauttelu on hieman nolao mielestäni..

 4. 0465 ja 0466 on syvalla asian ytimessa. oikein mainioita potretteja. loppu uppoaa sinne keskivertoharmaaseen peruskuvaan.

 5. Anssi sun pitäis leikata joskus takaisin ne lyhyet hiukset. Sitten kun kyllästyt.

 6. Häh, tukan heilauttelu kuvat oli parhaita <3

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.