Forum 2002-2013

a9800362 2.10.2006 18:23 Anssin keikkojen Top3 ROM:n ilmestymisen jälkeen? Nyt on keikat keikkailtu ilmeisesti vähäksi aikaa ja samalla, kun tässä "henkeä pidätellen" odottelee uutta levyä ja sen myötä uutta kiertuetta, voikin alkaa muistella... Mitkä olivat esim. kolme parasta keikkaa Rakkaus on murhaa -levyn ilmestymisen jälkeen? Ja miksi juuri ne?

Kai tähän kysymykseen pitäisi itsekin vastata, kun kerran kysymyksen ilmaan heittää. Mitään syvällistä analyysia en tosiaan ala tähän ainakaan nyt keksimään, vaan laitan ihan fiilispohjalta, kun äkkiä mietin:

Awalonin-keikka 10.2.2006 oli aivan helvetin hyvä, jos voi voimasanaa tässä yhteydessä käyttää. Olosuhteet eivät olleet kohdallaan, mutta itse keikka oli niin hyvä, etten vielä koskaan minkään muun keikan jälkeen ole kokenut niin tajuntaa räjäyttäviä fiiliksiä... Three Amigos keikan lopussa oli ihan mieletön veto.

Länkkärin-keikka 10.3.2006 jäi myös erittäin hyvin mieleen. Varsinkin se Murhaballadin sooloesitys muun keikan päätteeksi. Sai kylmät väreet kulkemaan pitkin selkäpiitä. Sitä ei unohda koskaan. Kaikki ne ilmeet ja eleet...

Sitten vielä muutaman viikon takainen Bohemian-keikka 8.9.2006 Itäkeskuksesta. En muista yhdelläkään aiemmalla keikalla nähneeni Anssin revittelevän ja hikoilevan lavalla niin paljon. Älytöntä "äijäenergiaa", ja tätä termiä käytän erittäin positiivisessa hengessä. Ja tietysti jäi erityisen hyvin mieleen se Anssin ja bändin esitys toivomastani Joki-kappaleesta... Juuri sellaista revitystä, kun halusinkin nähdä!

Okei, nämä perusteluni ovat varmaan mitä suurimmassa määrin subjektiivisia ja omiin fiiliksiin perustuvia eikä varmastikaan kovin järkeviä. Voin yrittää miettiä tätä asiaa joskus paremmalla ajalla ja keksiä parempia perusteluja... Mutta näin yhtäkkiseltään nämä kolme keikkaa tulevat mieleen.

Tietenkään en ole laskenut edes lukuun tässä Anssin ja Pekan Savoyn-keikkaa, vaan ns. tavalliset Anssin bändikeikat. Sehän oli sellainen spektaakkeli, että ei ole oikein mitään sanoja, jotka kuvaisivat todenmukaisesti sitä, minkälaisia tuntemuksia se sai mussa aikaan...

Olisi tosi mukava kuulla muiltakin (ja ehkä Anssinkin mielestä lukea) mielipiteitä ROM:in jälkeisistä keikoista, mitkä jäivät parhaiten mieleen...
Hanna80 2.10.2006 19:10 Nyt en tiedä tuleeko tämä viesti kahteen kertaan kun yhden viestin jo lähetin mutta se lienee hävisi jonnekin matkalle???? :roll:

Niin, listaa mennesitä keikoista. omalle kohdalle niitä sattui tälle vuodelle kaikkiaan 4 ravintola/yökerhokeikkaa ja jos vielä listaan saan lisätä sokeriksi pojalle tämän autokauppa häppeningin karkkilassa niin onhan sitä keikkaa tälle vuodelle ollut ihan kivasti, ja mies kiittää :wink:

Awallonin keikkaa odotin suurella innolla koska tuota edellinen keikka oli ties milloin.. kaikki keikat joilla olen ollut ovat olleet hyviä mutta jos jotain erityistä koitan mainita niin Elina ja Three Amigos tekivät Awallonin keikasta ikimuistoisen kun nämä kappaleet siellä ekaa kertaa kuulin. Awalonissa sain kasvot usealle foorumilaiselle ja a9800362n kanssa ollaan pidetty yheyttä tuon keikan jälkeen ihan muissakin merkeissä.

Isojanossa taisin olla ainoa foorumilainen, jossa Anttikin keikan jälkeen minulle totesi että "yksinkös sä täällä meitä edustat" tai jotakin tuohon suuntaan. Siellä oli erikoinen biisilista jota Anssi kehui tehneensä tunteella ja harkiten, se sisälsi kaikilta albumeilta sinkkuina ilmestyneet biisit. Täällä myös sain ensimmäisen biisilistani :)

Alex Park oli viimeinen keikka itselläni tältä vuodelta. Se on tietysti tässä päälimmäisenä mielessä. Sinne kun vielä miehenikin sain houkuteltua mukaan niin se jotenkin kruunasi kaiken. Ja vielä kun Pekkakin sinne yht`äkkiä ilmestyi niin mikäs sen parempi päätös. Keikan jälkeen Anssia ja kumppaneita odotellessa takahuoneen ovella oli jokseenkin kova meno, kiitos Trientalen miehelle joka piti seuraa minun miehelle joka jokseenkin oli hilpeällä tuulella. Anttikin saapuessaan juttusille innostui vatsalihaksiaan esittelemään. Odotusaika takahuoneen ovella oli kyllä pisin jos vertaa edellisiä keikkoja.

Vielä voisin mainita tästä karkkilan autokauppa Anssin formulan esittelystä. Sinne otin koko perheen mukaan, miehelle ja lapsille sanoin että nyt vaatteet päälle ja auto kohti karkkilaan. Oikeen ei ollut tietoa että minne sitä ollaan menossa. Mutta kun paikalle päästiin ja näin Anssin formuloineen niin kyllähän sitä kannatti lähteä extempore reissulle. Ja vielä kun kuuli parit laulut kitara säestyksellä niin kyllähän kannatti. Kiitokset a9800362lle vinkistä!!
a9800362 9.10.2006 13:55 Kukaan ei jaksa nähtävästi muistella Anssin mennyttä kiertuetta tai sen parhaita keikkoja. Ihmeellistä. Olin ihan varma, että tämä aihe olisi herättänyt täällä keskustelua. No, errare humanum est. :roll: