Forum 2002-2013

Jii86 9.10.2003 18:56 Miksi sointuja ei ole sivuilla?.... Näin kovana Kelan fanina olen pettynyt siihen että täällä ei ole soinnutuksia biiseihin....niitä olisi kiva rämpytellä itsekin....vielä Nummelan aikaan oli soinnut, ja olisi erittäin mukavaa jos soinnut tulisivat tännekin.... Biisin soinnut saa kyllä kuuntelemallakin, mutta helpottaisi huomattavasti jos soinnut olisivat täällä... onko kyseessä jonkinlainen Tekijänoikeus- asia, vai miksi sointuja ei ole...??
Kaikkea Hyvää Anssille ja toivottavasti menestys jatkuu... Anssi on Suomen yksi parhaimmista muusikoista tällä hetkellä... Hyvä KELA!!!!!
Sointuja peliin!!!
T:JB :D
muu 9.10.2003 19:17 Hmph huomasin just et ne Nummelanki piisien soinnut on poistettu :roll: Ei saa! On niitä sointuja SK:staki kai tulossa kunha Anssi ehtii =P Tuolla on jotain http://personal.inet.fi/koti/jope/kela ..oho, melkeen kaikki jopa. Hyvähyvä anguished :mrgreen:
Anssi Kela 9.10.2003 19:18 Ongelmana soinnutusten tekemisessä saitille on lähinnä se, että vuorokaudessa tuntuu nykyisin olevan aivan liian vähän tunteja. Eli allekirjoittaneen aika ja henkiset voimavarat eivät yksinkertaisesti riitä moiseen. Tästä syystä muutkin saitin päivitykset ovat tällä hetkellä hiukan jäissä. Täytyy nyt tehdä nämä keikat ensin ja katsotaan sitten... Olisi tietysti ollut huomattavasti parempi vaihtoehto jos uusi saitti oltaisiin voitu julkaista siten, että kaikki on jo valmiina, mutta tämä meni nyt tällä kertaa näin. Tuli liikaa hommia päällekkäin.