Forum 2002-2013

Iines 18.10.2003 11:41 Toinen nainen Osoittautui niin mielenkiintoiseksi spekuloida vieraiden ihmisten asioita tässä foorumissa että halusin vielä ottaa kantaa yhteen asiaan.
Monesti kun ihminen ahdistuu parisuhteessa, hän aika herkästikin ihastuu, johonkin suhteen ulkopuoliseen henkilöön. Mielestäni, jos tämä ulkopuolinen henkilö haluaisi toimia oikein, hän antaisi tämän eroprosessissa olevan ihmisen rauhassa selvittää ensin eron entiseen kumppaniinsa, ennenkuin alkaisi rakentamaan mitään uutta suhdetta hänen kanssaan. Samalla hän myös osoittaisi kunnioituksensa eroprosessissa olevan henkilön perheelle. Ja ehkä siinä myös tulisi esille se, että oliko se rakkaus todella aito, vai oliko tämä henkilö vain pelastava enkeli, ahdingon keskellä.
Rakkaus on hieno asia kunhan siihen ei liity liikaa itserakkautta.
tanju 20.10.2003 18:00 oikeassa olet!
Ämmä 22.10.2003 8:19 Rakkaus ei katso "sopivaa ajankohtaa". Silloin kun OIKEASTI rakastuu, ni sillon ei yksinkertaisesti voi perääntyä ja odottaa sopivaa ajoitusta. :D
Nonah 22.10.2003 15:13
Ämmä Rakkaus ei katso "sopivaa ajankohtaa". Silloin kun OIKEASTI rakastuu, ni sillon ei yksinkertaisesti voi perääntyä ja odottaa sopivaa ajoitusta. :D


Ei se mitään rakkautta oo vaan sitä, että projisoi toiseen omia toteutumattomia toiveitaan.

Rakkaus on kärsivällinen ja lempeä, ei kadehdi, ei ylpeile eikä pöyhkeile.
Rakkaus ei käyttäydy sopimattomasti eikä etsi omaa etuaan.
Ei loukkaannu, eikä muistele kärsimäänsä pahaa.
Rakkaudelle ei tuota iloa vääryys vaan totuus.
Gaucho 23.10.2003 9:17 Nonah on selvästi Suomen Jeesustelijat ry:n puheenjohtaja. Sen verran vankka on hänen taitonsa sillä saralla.
tuisku 23.10.2003 13:48
Nonah Ei se mitään rakkautta oo vaan sitä, että projisoi toiseen omia toteutumattomia toiveitaan.

Rakkaus on kärsivällinen ja lempeä, ei kadehdi, ei ylpeile eikä pöyhkeile.
Rakkaus ei käyttäydy sopimattomasti eikä etsi omaa etuaan.
Ei loukkaannu, eikä muistele kärsimäänsä pahaa.
Rakkaudelle ei tuota iloa vääryys vaan totuus.


:? Täytynee vielä kerran sortua tännekin kirjoittamaan. (En vain malta vaieta kun joku kehtaa tämän kummemmin miettimättä sotkea Raamatun tällaiseen asiaan...)

Tuo siteeraamasi tekstihän löytyy 1. Kor. 13:sta. Oletko oikeastaan miettinyt mistä siinä puhutaan? Ominaisuudet joita tekstissä annetaan rakkaudelle, viittaavat nimenomaan Jumalan rakkauteen. ("Jumala on rakkaus" - taisi olla jossain päin 1. Johanneksen kirjettä.) Eli Jumala on kärsivällinen, lempeä jne... Täydellisen rakkauden toteuttamisessa on kyllä tavoitetta johon on syytä pyrkiä, siinä olet ihan oikeassa, mutta toistaiseksi kukaan ihminen ei siihen ole pystynyt, paitsi Jeesus - eikä taida pystyäkään. (Yritys hyvä...)

Tämä meni nyt taas kerran tähän - joksikin teologian luennon tapaiseksi. :| Pyydän anteeksi jos joku kokee tämän olevan väärässä foorumissa. Olen samaa mieltä. Nonah, saisinko pyytää ettet enää vetoaisi Raamattuun syyllistääksesi Anssia tai ketään muutakaan? Tuo on mielestäni pyhien tekstien väärinkäyttöä. :( Vai oletko todella mielestäsi niin virheetön, että voit syyttää toista ihmistä siitä ettei tämä yllä rakkaudessaan (jonka siis pitäisi olla paitsi parisuhteen osapuolten, myös lähimmäisten välinen ilmiö) samaan kuin Jeesus? :shock: Siinä tapauksessa ONNEA NONAH! Olet ensimmäinen tapaamani täydellinen ihminen.
taina 23.10.2003 18:30 niin nooah tuntuu olevan ku enkekliki plääh,keksi jo parempaa
*sissi* 25.10.2003 18:11 Totta tosiaan. Mä olen samaa mieltä. Itse en ikinä olisi uskonut, että noin pitkän suhteen jälkeenkin menestys pistää parisuhteen telakalle. Mutta sellasta se elämä on...Miten olisin voinut tietää????
jamppa 28.10.2003 18:55 Nimim. Nonahin lainaus raamatusta oli kyllä vähän väärässä kontekstissa, kuten joku huomauttikin, jos "teologisoimaan" ryhdytään. Mutta turha Nonahia on ruveta jeesustelijaksi mollaamaan, ei siinä paljon tarvitse minkään sortin uskovainen olla, että vaimon ja yksivuotiaan jättäminen uuden naisen takia nähdään pahana. Varsinkin kun linja on tämä "no comments".

Täällä toki vissiinkin pyörii enemmän hard core faneja, jotka diggailisivat Anssia mitä tahansa hän tekisikin - ellei sitten lopettaisi soittamista tai tekisi itsaria... Mutta Anssin levyjä on ostanut valtava määrä tyyppejä, jolla imagolla on väliä. Musiikissa imagolla on aina väliä, teki minkälaista ja kuinka hyvää musaa hyvänsä - siksi Suomalainen musiikkikaan ei pitkään aikaan lyönyt läpi ulkomaillaa. Mutta takaisin asiaan: Anssin imago oli mikä oli, ja se on vaikuttanut Anssin levyjen ostajiin musiikin lisäksi. Nyt tuo imago on hiukan muuttunut...
KuuNSuRu 29.10.2003 7:41 Eiköhän se meidän Anssi oo kuitenkin ihminen siinä, missä ihan kuka tahansa muukin, eikähän se ole meiltä faneilta mitään pois, jos Anssin ja Minnan avioliitto vain ei toiminut. Niin ja eiköhän se muutenkin ole Sannan ja Anssin ja Minnan välinen asia, eikä kuulu muille mitenkään. Varsinkaan kun ei tiedetä yhtään mitään taustoja, mitkä tähän on johtanut tai muutenkaan mitään! Mistä me esimerkiksi tiedetään, mikä niistä Iltalehden ja Iltasanomien ja Seiskan jutuista on ihan täyttä faktaa kun ei kukaan suostu koko asiaa edes kommentoimaan?? Kysympä vaan... :shock: Niin että jospa jätettäisiin tää asia heille, joille se kuuluu, eikä sekaannuttaisi turhan paljon Anssin yksityiselämään. Eikös fanien ole tarkoitus tukea, eikä lannistaa?
Iines 29.10.2003 13:18 Anssin imagosta, halusin kommentoida sen verran että itse ainakin olen saanut Anssista sellaisen kuvan, että hän on fiksu ihminen, joka varmasti pohtii tekemisiään.
Elämä on annettu elämistä varten, eikä kärsimistä varten, jokaisella mielestäni pitäisi olla oikeus päättää mitä omalla elämällään tekee,
kunhan nyt ei turhaan aiheuta kärsimystä muille.
Jokaisella on oikeus hengittää, myös artisteilla.

Eikö suomalainen musiikki ole lyönyt pitkään aikaan läpi ulkomailla? :?:
jamppa 29.10.2003 20:44 Niin, pyöräytetään lapsi ja sitten sen ollessa vuoden ikäinen ei jakseta "kärsiä" enää, kun "suhde ei toimi", vai? Sori rakkaat kanssakirjoittajat, avioliiton tarkoitus ja vastuun kantaminen ovat näköjään vähän hakoteillä. Olisi kiva elää hedonistisesti ajattelematta muita, mutta tämän elämän realiteetteihin kuuluu vastuu sekä myös muiden ajatteleminen. "Täytyy elää elämäänsä" - kuka on isänä sen lapsen eläessä omaa elämäänsä, johon kuuluu/kuuluisi isä? Anssi kyllä lauloi vielä oikein "miksen saa rakastua", mutta meni tekemään sen silti. Joo, periaatteessa kyllä fiksu ihminen, kun kävi edes mielessä.
Mutta niin, tämä kirjoitus vain sen pohjalta, mitä Anssi itse julkisuuden kautta on anatanut eronsa sysitä visetittää. Se hiljaisuus, again.
jassu 30.10.2003 6:05 ei jaksa jauhaa enää please :evil: koitakaa nyt ymmärtää se asia ei kuulu meille :!:
riikka 31.10.2003 13:33 hengaaks anssi sanna pinolan kanssa...? jos näin on niin anssilla joku juttu opettajia kohtaan koska sanna P. on opettanut anssii ajaan F3... ja anssin ex-vaimo on ollut anssilla riparilla.... (isosena)
Juha H 31.10.2003 13:42 Raamatun siteeraajaa, tiukkapipoa uskovaista joka paheksuu siteeraajaa, eroon ajautunutta Anssia muuten vaan paheksuvaa, psykologia joka löytää analogian opetustoimesta....

Jo on sekalainen seurakunta ja juttujen taso. Tämä omani käy oikein hyvin jatkoksi. Toivoisin pisteeksi mutta olen tuskin niin onnekas.