Forum 2002-2013

venluska 22.10.2003 15:01 Gospel Olen kuullut etta Anssi Kela nuoruutensa paivina teki myos gospel-musiikkia. Pitaako paikkansa ja voitaisiinko tuota musiikkia julkaista joskus tai onko Anssi ajatellut palata hengellisemman musiikin pariin joku paiva, kun nyt maineen myota nuokin biisit varmasti julkaistaisiin?
tuisku 22.10.2003 16:15 Hyvä kysymys (tai siis kysymyksiä). On tuo joskus käynyt minullakin mielessä mutta en ole koskaan saanut aikaan kirjoittaa viestiä aiheesta. :roll:
Sami 22.10.2003 19:44 Anssihan aloitti bändiuransa kahdeksankymmentäluvulla Yhdeksäs hetki -nimisessä bändissä, joka teki hengellistä musiikkia. YH julkaisi yhden omakustannekasetin. Lisätietoa osoitteessa http://www.harhaa.com/diskografia.php?p ... eltava.txt
tuisku 23.10.2003 5:35 Tiedän. Voi kun jostain saisin hyppysiini tuon kyseisen kasetin..! :P
Vääpeli Puiras 23.10.2003 6:41
tuisku Tiedän. Voi kun jostain saisin hyppysiini tuon kyseisen kasetin..! :P


Tämän kyseisen kasetin tekemisestä mieleeni muistuu hauska episodi: Äänitykset tehtiin Nummelan keskustassa noköttäneessä vanhassa Vihdin Sähkön omistamassa puutalossa. Tässä talossa ei ollut saniteettitiloja ja käytimme pääasiassa viereisen Esso- huoltoaseman palveluja. Joskun kuitenkin kusimme kiireessä/laiskuuttamme limpparipulloihin. Pete- kitaristilla oli Pommac pullo mukanansa. Pommac ja pissi ovat melkoisen saman värisiä. Jokou meistä kusi toiseen Pommac- pulloon ja vaihtoi sen Peten pullon paikalle. Peten juuri kohottaessa pulloa huulilleen, pokkamme petti ja ehätimme varoittamaan häntä.
Näin siis aikoinaan. Onkos muilla hyviä kakka/pissakepposia menneisyydessään?
JMN 23.10.2003 7:07 Ääh, tuo juttu lässähti täysin lopussa! Suunnilleen samanlaisia kepposia on ehkä joskus vähän tullut harjoitettua, sillä erolla että ei ruveta mamoilemaan!
tuisku 30.10.2003 19:38
venluska onko Anssi ajatellut palata hengellisemman musiikin pariin joku paiva, kun nyt maineen myota nuokin biisit varmasti julkaistaisiin?


Ei näytä Anssia gospelmusa ainakaan tällä hetkellä hirveästi vetävän... :| Ainakaan siitä päätellen ettei mies ilmaantunut tänne ja hihkunut saaneensa vuosituhannen ideaa: Nummelampi - Anssi Kelan gospelalbumiuutukainen! 8)

Ehkäpä edes yksi kipale sitten jos Henki kulkee -virsilevysarjaan tulee vielä kolmas osa? (Toivottavasti tulee!) :wink: Olisihan se hianoa! (Ans-siiii???)