Forum 2002-2013

Juha H 28.10.2003 9:06 Olet toinen tähän pystynyt Suomessa Anssi, onnea! Haluan tässä kaiken ulkomusiikillisen kohun keskellä heittää oman kommenttini itse asiaan eli musiikkiisi.

Yleisössäsi on käsittääkseni monen ikäisiä ja eri ikäiset ihmiset varmaankin kokevat musiikkiasi eri tavalla. Toki kaikki yksilötkin ovat erilaisia. Olen muistavinani, että musiikkiasi on jossain luonnehdittu kolmekymppisen ikäpolven tuntoja tulkitsevaksi. Itse olen sinua puolentoista vuosikymmentä vanhempi, mutta hyvin osuu kohdalleen. ”Yllättäen” samoja luonnehdintoja oman sukupolvensa tuntojen tulkinnasta on esitetty myös hra Youngin kohdalla, joka taas on minua reilut kymmenen vuotta vanhempi. Ja ihan samalla tavalla musa osuu meikäläisen hahmoon, jos sallit lainauksen (ja tämän pienen Nisse-mainoksen...)

Kotimaisessa musiikissa on jo muutaman vuosikymmenen ollut kappale, jota en livenä ilman tippaa silmässä pysty kuuntelemaan: Hectorin Lumi teki enkelin eteiseen. Nyt - sanoisinko vihdoin – repertuaariin on saatu toinenkin biisi: Nummela. Kiitos siitä, Anssi! Tässähän voisi ryhtyä Suomen Martin Landauksi ja ilmoittaa nähneensä suomalaisen rokin tulevaisuuden.
:)
Tsemppiä eloon kaikilla rintamilla!
Juha H 28.10.2003 10:09 Nyt on käynyt juuri kuten Anssi on havainnut: mitä vanhemmaksi olen tullut sitä tyhmemmäksi käynyt...

Korjasin tuota Landaun nimeä taas sekoillen. Onneksi sain viestin edes pois ennen kuin koko maailma ehti senkin nähdä...

Siis Jon Landauta tarkoitin tiietysti alunperin.... :oops: :oops: :oops:
jassu 28.10.2003 13:57 Nummela on niin kaunis ja koskettava biisi :D biisissä on vaan sitä jotain :D tsemii Anssille :wink:
Joz 28.10.2003 16:20 Allekirjoittanut kirjoitti heinäkuussa 2001 (ilmeisen hurmioituneessa tilassa) pienen keikka-arvion omaksi ilokseen noin viideltä aamulla, kun olin nähnyt Anssin ensimmäistä kertaa livenä..
Kyseinen keikka-arvostelu sisältää mm. lauseen "at that night at club Feenix I saw my Finnish rock'n'roll past flash before my eyes. And I saw something else: I saw Finnish rock'n'roll future and its name is Anssi Kela."

Eipä ole sen jälkeen vastaavia arvioita kirjoitettua kenestäkään... :D