Forum 2002-2013

keva 8.12.2004 18:38 ROCK AGAINST DRUGS 6.2. a.
marire 9.12.2004 15:18 pitää alkaa hankkia kyytiä ja rahoitusta...
Anssi Kela 9.12.2004 21:17 Osuuteni konsertissa on aika pienimuotoinen: esitän kolme kappalettani housebandin säestyksellä. Biisitkin ovat luultavasti vielä sieltä kuluneimmasta päästä, joten kannattaa ehkä käyttää harkintaa siinä, miten pitkän matkan päästä lähtee hankkiutumaan Tampereelle. Konserttihan on sinänsä ehdottomasti hyvä ja näkemisen arvoinen - tämä olkoon vain varoituksen sana oman panokseni niukkuudesta!
Norsku 9.12.2004 21:57 Haha, artisti kehottaa fanejaan olemaan tulematta keikalle. Aika hyvä. ;) Vetäkääs iltapäivälehdet tästä nyt etusivun otsikot, tää on hyvä sauma!! "ANSSI KELA KYLLÄSTYNYT FANEIHINSA"
Anssi Kela 10.12.2004 0:18 No joo... Olinkin varma, että joku saa päähänsä kirjoittaa jotain tuon tyyppistä! Huomasin toki hymiön, mutta sanottakoon silti varmuuden vuoksi, että kaikki ovat luonnollisesti lämpimästi tervetulleita kyseiseen konserttiin ja toivottavasti tupa olisikin täynnä. Halusin vain välttää tilanteen, jossa joku lähtee Nuorgamista varta vasten katsomaan minun esitystäni ja kokee sitten pettyneenä saaneensa rahalle ja vaivalle hintelähkön vastikkeen.
Norsku 10.12.2004 9:27 Ei toi nyt varsinaisesti ollu kohdistettu suhun, tuli vaan hyvä sauma ilmasta mielipiteeni roskalehtien juttujen tasosta ja siitä kuuluisasta "faktatiedosta" mitä viljellään joka jutussa. Fiksuahan se artistilta on ilmoittaa, että sielä konsertissa soitetaan nyt minkä lie taustabändin kanssa Milla, 1972 ja Nummela, joten älkää vaivautuko paikalle maailman toiselta puolelta mikäli kiinnostuksena kohteena on vain Anssi.
Mari 10.12.2004 14:49 Milla, 1972 ja Nummela

Sattumalta minulle tuli ihan samat biisit mieleen tuosta ilmaisusta "kuluneimmat". Joskus tekis mieli sanoa, että näitä biisejä en halua enää kuulla keikoilla, varsinkin Nummela on oikea tunnelmantappaja, koska sen alkaessa tietää keikan loppuvan. Ja keikan loppuminen ei ole koskaan kivaa, mistä seuraa se että Nummelan kuuleminen ei ole kovin riemullista. (Vois tehdä jonkun laskelman, että montako prosenttia keikoista loppuu siihen.) Ja kun alkaa miettiä, mitkä biisit Nummelan lisäksi kuulostaa keikoilla aina suunnilleen samalta, niin listasta tulee yllättävän pitkä. Tää nyt on vaan tällainen yksittäinen mielipide eikä mitään faktaa. Mut seuraavalle kiertueelle vois hiukan ehkä jo uudistaa tuota lopetuskaavaa.

Sit tuosta varsinaisesta aiheesta, onhan tuo Tampereen keikka monessa mielessä ihan kiintoisa. Paljon hyviä esiintyjiä eikä ikärajaa. Ja tuskin on hirveesti humalaisia kuolaamassa niskaan tai hyppimässä varpaille kesken keikan, mikä on varsinaista luksusta. Enempikin sais olla sellasia. Ja rahat menee hyvään tarkoitukseen.
Norsku 10.12.2004 15:15
Mari Sattumalta minulle tuli ihan samat biisit mieleen


Todella yllättävää. :P Kuinkakohan monelle ei tule mieleen nuo kolme nimenomaista kappaletta. Voiskin laittaa äänestyksen pystyyn...
keva 10.12.2004 18:44 a.
Norsku 10.12.2004 20:30
Mari Joskus tekis mieli sanoa, että näitä biisejä en halua enää kuulla keikoilla


Tästä tuli vielä mieleen et Anssi vois joskus heittää keikan, jolla ei soitettaisi yhtäkään ainoaa sinkkubiisiä. Se onnistuis ihan hyvin kolmannen levyn jälkeen, materiaalia ois riittävästi. Tai oishan sitä tietty hetikin jos lasketaan kaikki PS-biisit mukaan. "Vieraalla" yleisöllä vois olla mukavaa kun ei tuliskaan milloja ja 72sia ja bemareita ja nummeloita. :twisted:
Mari 11.12.2004 12:53 Anssi vois joskus heittää keikan, jolla ei soitettaisi yhtäkään ainoaa sinkkubiisiä.

Niin, mitenkähän monta encorea Anssi bändeineen pääsis silloin soittamaan! Yleisö huutaa Millaa ja Nummelaa, mutta encoreina soitetaankin jotain hämäriä biisejä esim. Esko Riihelä ja Rosa. Toisaalta on vedottu monesti siihen, että kyseessä on palveluammatti, jolloin Milla on soitettu kaksikin kertaa. Ja Rosa niin että Rosa-tyyppi onkin nimeltään Milla. Nää molemmat esimerkit sattuu olemaan tylsimmältä todistamaltani keikalta, Lahdesta 2.7.2002. Hupia tuli kylläkin siitä, että Anssi ei hyvästä yrityksestä huolimatta muistanut muuttaa kaikkia Rosa-nimiä Milloiksi. (Milla-huutelijat vois soittaa singleä repeatilla niin monesti että kyllästyvät. :twisted:)

Ja edelliseen lausuntoon hiukan täsmennystä. En tarkoita sitä, että Nummela ois huono biisi (se oli aikoinaan lempparini) vaan sitä, että hyvä biisi kärsii tuosta ikuisesta lopetusbiisinä olosta.
Make 11.12.2004 23:02 Jesjes, kerranki Tampereella. Ja vielä TikTak kaupan päälle ;)
keva 14.12.2004 14:28 a.
balisa 20.12.2004 18:17 Kannattee aina miettiä mitä tekee. Kissat jäävät henkiin... Oli helvetin hauskaa Pyhällä elokuussa.....Täyty kävellä...Nuorgamista, vetävät muuten höplästä siinä kaupassaa ja maksavat millä valuutalla sattuu, älkää toiste tehkö niin tain lyön ruotsin rahan päähänne.
Joo. tuotiin juuri takas Nuorgamista, ,muilutettiin.
Gaucho 21.12.2004 8:18 ..ja kohta se taas herää ja käy muokkaamassa viestinsä kuntoon.
Mari 23.12.2004 21:08 Sääli että Balisan muokkausinto iskee aina kaikista osuvimpiin ja hilpeimpiin lauseisiin! Kerrankin joku puhui asiaa. Tylsistyminen tulee toistamalla samoja asioita pahimmillaan jopa kahden vuoden välein.

Hyvät ja lumiset joulut kaikille jotka sattuu lukemaan!
Trientale 7.2.2005 6:21 Jaahas, se taitaakin sitten olla aika hyvin pienimuotoisen keikkaraportin... Todettakoon heti ensimmäiseksi, että yksin en todellakaan olisi kolmen kuluneimmasta päästä olevan biisin takia viitsinyt Tampereelle asti lähteä. Mutta kun mukaan tuli 11-vuotias pikkusiskoni, niin tilannehan oli aivan toinen. Hän kun sattui tykkäämään monista eilen esiintyneistä artisteista ja bändeistä, joten ei yhtään haitannut, että itse olin paikalla vain yhden esiintyjän vuoksi... Tuon ikäisille on kuitenkin sen verran harvoin mahdollisuuksia päästä tuollaisille keikoille, että pitihän jonkun sinne lähteä häntä viemään!

Täytyy sanoa, että kyllä junamatkat sujuvat joutuisammin kaksin kuin yksin (joskin rakastan myös yksin matkustelua), säälin tosin samassa vaunussa kanssamme matkustaneita...
Jossain vaiheessa matkaa suunnaltani kuului myös turhankin kovaäänistä hillitöntä manausta, kun tajusin tehneeni jotain käsittämättömän hirveää: Olin unohtanut kameran kotiin! Kesti pitkään, ennen kuin toivuin tästä shokista ja sain edes kerrottua siskolle, mikä moisen kirosanatulvan aiheutti... Ihan uskomatonta, en minä voi unohtaa kameraa kun lähden keikalle..! Ihme lahoaivo... No, hätävarana toimi kamerakännykkä, jolla muutaman kuvan sitten nappasin, mutta eihän niitä tietenkään voi millään tasolla verrata oikealla kameralla otettuihin kuviin!

Tampereella käytiin ensin syömässä, sitten tultiin Pakkahuoneelle, jonka luona huomasin oitis jotain äärimmäisen mielenkiintoista. Siellä oli parkkeerattuna Anssin keikkabussi! Kenen käytössä lienee nykyisin? Indica ja Tiktak siellä kai vain bussia ovat tarvinneet? Tutusta bussista innostuin kuitenkin niin valtavasti, että sitä piti tietenkin siskolle tovi esitellä. Sitten vasta tajusin, että voisihan sitä mennä jonnekin oven luokse odottamaan sisäänpääsyä... Ovella olikin jo valtaisa jono, joka kuitenkin onneksi rupesi pikkuhiljaa liikkumaan. Jouduttiin siinä silti tovi odottelemaan. Sisko parka joutui kuuntelemaan yhden jois toisenkin tarinan (ja ties monettako kertaa!) menneen kesän keikoilta, kun sen yhden bussin näkeminen sai minussa aikaan valtaisan nostalgiapuuskan...
Koska jonossa meni niin pitkään, oletin, ettemme pääse lähellekään eturiviä, mutta oikealla suunnistuksella pääsimme lavan toiselle reunalle heti toiseen riviin, kohtaan, josta siskokin näki lavalle. Hyvä juttu.

Ennen Anssia esiintyivät joku Tommi Läntisen tuuraaja, Irina, Nisse Nordling (oliko se noin?), Uniklubin Jussi, Timo Rautiainen ja Apulannan Toni. Yllätyin positiivisesti Timon ja varsinkin Tonin esiintymisistä, nehän olivat oikein kelvollisia! Näistä esiintyjistä kaikki esittivät covereita, Toni esimerkiksi Backstreet Boysia...

Sitten oli vihdoin Anssin vuoro! Lavalle asteli artisti, johon oli iskenyt "härkäinen lentsu" hänen lomaillessaan edellisellä viikolla Lapissa. "Allerginen reaktio" -arvio piti kenties paikkaansa ihan hyvin... Muistelisin, että Anssin vanhoissa keikkapäiväkirjajutuissa on aiemminkin merkintä Anssin sairastumisesta juuri Lapin keikan jälkeen... Lieneekin syytä vastaisuudessa harkita keikkailua vain täällä vähän etelämmässä... :wink: Tai sitten Anssilta oli unohtunut pipo päästä tai kaulaliina kaulasta ja c-vitamiinit syömättä...
Sitten Anssi kertoi tapaavansa taustabändin nyt ensimmäistä kertaa, mistä syystä ensin piti hiukan miettiä, mitä soitetaan. Ensimmäinen biisi oli Milla.
Seuraavaksi "soitetaan kappale nimeltä Puistossa", johon Anssi kaivoi jostain taskunsa pohjalta huuliharpun. Nenäliinaakin tarvittiin. Anssi kehotti myös eturiviä ottamaan askeleen taaksepäin: "Täält saattaa tulla pisaroita..."
Puistossa -biisin jälkeen Anssi kertoi, että ellei yleisö ole vielä huomannut, niin hänen kitarassaan (Martin) ei ole ollenkaan piuhaa kiinni! Näin ollen hänen soittamisestaan ei kuulu mitään, joten hän voi hyvin säätää kaikki ne kitaran "nappulat" (mitä ne lie nyt ovatkaan...), osoittamaan samaan suuntaan, kun se on niin hienon näköistä! Hehheh, Anssi kaiketi sai artisteista aikaan suurimmat naurut tuolla säätämisellään.
Viimeisenä biisinä soitettiin 1972, jonka jälkeen Anssi vielä yski mikkiin ennen sanallisia kiitoksia...
En tiedä huomasiko Anssi meikäläistä siinä lavan oikealla reunalla vaikka katsoi kyllä sinnekin suuntaan. Kovasti me kuitenkin kiljuimme siinä paikallamme kun Anssin vuoro tuli (ainakin siskoi väitti minun pitäneen jonkinlaista ääntä...) :roll:

Anssin jälkeen lavalla nähtiin ensin Indica, sitten Tiktak. Siskoni tykkää kovasti Indicasta, joten suostuin seuraamaan esityksen hänen kanssaan vielä siinä lavan edessä. Katse harhaili kuitenkin enemmän jossain takahuoneen eristävän verhon raon luona. Onnistuinkin näkemään, kun Anssi kitaroineen häipyi paikalta. Lähettelin mielessäni toivotuksia turvallisesta kotimatkasta ja pikaista paranemista, toivottavasti tulivat perille... Anssi ei kovin kauaa tainnut keikkapaikalla ollakaan, tuli varmaan aika myöhään ja lähti miltei heti omasta osuudestaan suoriuduttuaan, mikä olikin erittäin ymmärrettävää tuossa kunnossa!

Indican jälkeen sisko suostui lähtemään kauemmaksi lavasta ja pääsimme sitten Tiktakin viimeisen biisin loppupuolella lähtemään niin, ettei narikalla ollut vielä hirveää ryysistä.

Kotimatka sujui kaiketi vielä kaoottisemmissa tunnelmissa kuin menomatka, meillä oli hauskaa, mutta veikkaan, että muilla matkustajilla ei...
Viihdyimme keikalla hyvin, sisko oli ilmeisen tyytyväinen reissuun ja minä myös.

Lupasinko pienimuotoista raporttia..? Ehheh, lörppäsormi mikä lörppäsormi, pahoittelen...

Anssille esitän suurimmat kiitokset siitä, että saavuit paikalle varmasti kurjasta olosta huolimatta. Kyllä sen äänestäkin selvästi kuuli, ettei lavalla nyt ihan terve mies ollut. Toivottelen pikaista paranemista vielä näin foorumin välityksellä, kenties terveiset tulevat näin perille varmemmin kuin telepaattisesti lähetettynä...
Flunssasta huolimatta Anssin osuus oli luonnollisesti keikan kohokohta, siitäkin huolimatta, että ne biisit olivat niitä kuluneita. Anssi on aina kiva nähdä lavalla, ei siitä pääse mihinkään. Etenkin nyt, kun uusia hyväntekeväisyyskeikkojakaan ei enää tällä haavaa ole tiedossa...
Siis kiitokset panoksestasi, kyllä kannatti tällekin keikalle lähteä. Ja Helsinkihän nyt joka tapauksessa on hieman lähempänä Tamperetta kuin Nuorgam... :wink:
jassu 7.2.2005 14:29 Juu noita inhottavia pöpöjä on liikkellä täälläkin päin, alkavat kuulemma lihassäryllä ja pahoinvoinnilla ja nostaa korkean kuumeen, ei kiva :?
Koitahan Anssi parantua!