MAKSAMME VELKAA JULKAISTAAN 26.1.

14.1.2005

Hyväntekeväisyyssingle Maksamme velkaa on jo äänitetty ja se julkaistaan 26.1.2005. Levystä saatavat tuotot menevät lyhentämättöminä SPR:n kautta Aasian katastrofiapuun. Biisintekijä Juice Leskisen toiveesta single on vapautettu tekijänoikeusmaksuista, myös levytysstudiot on tarjottu maksutta käyttöön ja levyt valmistetaan ilmaiseksi. Singlen tukkuhinta on 3 euroa, jonka jokainen levyn ostaja näin ollen lahjoittaa SPR:lle.

Levytykseen osallistunut artistikaarti on mittava. AAA 2005 (Artistit Auttavat Aasiaa) -kokoonpanoon kuuluu peräti 22 suomalaista muusikkoa, mm. Martti Syrjä, Anssi Kela, Maija Vilkkumaa, Toni Wirtanen, Timo Rautiainen, Irina, Ilkka Alanko, Kalle Ahola, Hanna Pakarinen, Pauli Hanhiniemi ja Timo Kotipelto. Joukon ainut edellisellä Maksamme velkaa -singlellä ollut solisti, Martti Syrjä, sai laulettavakseen saman säkeen kuin kaksi vuosikymmentä sitten. Myös Anssi sooloilee vuoden 2005 versiossa. Singlen teosta kootaan lisäksi dokumenttivideo, talkootyöllä sekin.

Huom. Myyntisinglen hintaan lisätään kaupoissa arvonlisävero, joka on 22% tukkuhinnasta. Tällöin singlen myyntihinnaksi tulee 3,66 euroa. Levykaupat myyvät singleä katteettomasti.