Tulevaa ohjelmistoa

| Tagit: , | Aiheet: Jumittelu, Musiikki | Kirjoittaja:

Mainitsin kolmisen viikkoa sitten, että pian luvassa on videopäiväkirja kuukauden päästä kauppoihin ilmaantuvan levyn äänityksistä. Nyt tuo hartaasti odotettu hetki alkaa olla käsillä: maanantaina tällä paikalla julkaistaan tämän videosarjan ensimmäinen osa.

Tulevien filminpätkien myötä pääsette sukeltamaan studion syövereihin, seuraamaan aitiopaikalta Aukio-albumin valmistumisprosessia. Videoilla nähdään musiikintekemisen riemua ja luomisen tuskaa, onnistumisia ja surkeita epäonnistumisia, omituisia asioita ja naurunremakkaa. Ne tarjoavat myös pientä esimakua tulevan levyn musiikista.

Videoita julkaistaan Aukiota edeltävän kuukauden aikana 27 kappaletta. Niitä tulee siis lähes päivittäin, vain kolme sunnuntaita pyhitetään lepopäiviksi. Olli-Pekka Komosen kuvaamat ja leikkaamat pätkät ovat lyhyitä, niiden kesto vaihtelee n. 30 sekunnista pariin minuuttiin. Sarjan seuraaminen ei siis vaadi massiivisia ponnistuksia: riittää kun käy kerran päivässä tässä blogissa vilkaisemassa minun ja yhtyeeni viimeisimmät edesottamukset. Pyrin lisäämään uuden jakson aina puolenpäivän aikoihin.

Toivottavasti viihdytte videoiden parissa. Tästä kannattaa kertoa myös kaverille!

Kommentit

  1. Kivaa! Onneksi ihan kohta on jo maanantai!

  2. Tätä on kyllä odotettu, huh! Iso kiitos sekä sinulle, että Olli-Pekka Komoselle. Aivan mahtavaa, että löytyy vielä porukkaa, jotkat ajattelevat faneja ja jaksavat väsätä jotain tälläistä. Innostuskin kasvaa huippuunsa ennen levyn julkaisua, kun on tälläinen melkein joka päiväinen video katsottavissa.

    Ns. ”Turhaa” aikaahan tuohon on mennyt, mutta ajattelin vain sanoa, että täällä ainakin arvostetaan suuresti vaivannäköänne.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.