Movember-huutokauppa, kohde 3

| Aiheet: Terveys | Kirjoittaja:

Yhteistyössä:

Tamin taktiikkataulu ja pelipaita

Itse Aurinkokuningas muisti huutokauppaa pelipaidalla ja taktiikkataululla, jotka olivat käytössä vuoden 2009 Mestis-finaaleissa.

HUUTOKAUPPA TOIMII NÄIN:

Huuda kohdetta tämän postauksen alla olevalla kommenttiraidalla. Minimikorotus on viisi euroa. Voit seurata huutokaupan tilannetta avaamalla kommentit tämän postauksen alta.

Voit halutessasi käyttää nimimerkkiä, merkitse kuitenkin sähköpostikenttään oikea sähköpostiosoitteesi. Se ei tule näkyviin muille.

Huutaminen päättyy keskiviikkona 30.11. klo 18. Tuolla hetkellä korkein voimassa oleva huuto voittaa. Klo 18.00 jälkeen rekisteröityneitä huutoja ei enää hyväksytä.

Korkeimman huudon esittäneen tulee 30.11. klo 20 mennessä lahjoittaa huutoaan vastaava summa Movember-kampanjaan osoitteessa

http://mobro.co/anssikela

Käytä lahjoittaessasi omaa nimeäsi sekä samaa sähköpostiosoitetta kuin huutaessa. Sähköpostiosoitteiden täsmätessä varmistuu, että kyseessä on sama henkilö. Nimi ja osoite eivät tule näkyviin muille.

Lahjoituksen tekemiseen vaaditaan luottokortti.

Lahjoituslomakkeessa on kenttä, johon voi kirjoittaa viestin. Kirjoita viestiin kohde, jonka olet huutanut, sekä yhteystietosi: postiosoite ja puhelinnumero. Huudettu esine lähetetään postiennakolla, vastaanottaja maksaa pakkaus- ja postituskulut.

Jos lahjoitusta ei ole tehty klo 20 mennessä, otetaan yhteyttä seuraavaksi korkeimman huudon tehneeseen ja tarjotaan kohdetta hänelle.

HUUTOKAUPAN TUOTTO:

Movember-huutokaupan tuotto menee Suomen Syöpäsäätiön hyväksi. Omaan taskuuni ei päädy senttiäkään, myös lahjoittajat ovat luovuttaneet myytävät kohteet ilmaiseksi.

Suomessa diagnosoidaan vuosittain 4 200 eturauhassyöpää. Joka vuosi sairauteen menehtyy 800 suomalaista miestä. 80 prosenttia Movember-kampanjan tuotosta käytetään eturauhassyövän tutkimukseen ja 20 prosenttia neuvovaan toimintaan.

Kommentit

  1. Myyty Matias Mäenpäälle summalla 76 euroa! Matias, lue huolellisesti yllä olevat ohjeet ja toimi niiden mukaisesti. Kiitokset kaikille huutajille!

  2. Tervehdys Anssi,

    Oletko tietoinen, milloin paketti mahdollisesti saapuu ilmoittamaani osoitteeseen?

    Kiitokset etukäteen ja joulun toivotukset myös sinne!

  3. Kiitos tiedosta! En ollut tietoinen siitä, ettei paketti ole tullut perille. Laitoin sinulle meiliä asiaan liittyen.

  4. Moro, myöskään minulle ei ole paketti tullut. Huutamani kohde oli numero 6. Ville Uusitalon maila.

  5. Ok, homma näköjään tökkii oikein kunnolla. Olen todella pahoillani viivästyksestä. Laitoin juuri reklamaatiota taholle, jonka piti hoitaa näiden esineiden postitukset. Toivottavasti ne lähtevät pikaisesti oikeisiin osoitteisiin!

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.