Kommentit

 1. Eikö teostosta tulekaan sinulle muiden rahoja tarpeeksi. Rahoja jotka eivät sinulle kuulu pienimmässäkään määrin.
  Vai miten perustelet että voit ansaita rahaa kun ostan tietokoneeseen kiintolevyn???? Ahneus on ihanaa?

 2. Sieltähän se levy löytyy jo Spotifystä. Ei löytynyt vielä tunti sitten.

 3. Eiköhän se ole ihan moraalisesti oikein ladata mistä vaan ”ilmaiseksi” löytyy koska esim tyhjistä kiintolevyistä on maksettu jotakin mystistä hyvitysmaksua musiikintekijöille. Kukas se siellä Teostossa on ahkerasti ollut lobbaamassa.

 4. ..ja biisit soi. Kuuntelen huuli pyöreänä. Aivan mieletöntä! Jos tämä levy ei myy kuin leipä ihmettelen kovasti.

 5. Diggaan Anssia kybällä. Tunnen saaneeni taas Spotify kuukausimaksulleni vastinetta. Vastustan kovasti ”kasettimaksua ja teosta” nykyisessä muodossaan. Neuvostoliitto hajosi jo aika sitten. Ostan myös lätyn. Toi teoston rooli ärsyttää aina vaan enemmän. Puhelimesta, kovalevystä, DVD- mediasta jne pitäisi maksaa siivuja tolle organisaatiolle ilman perusteita. Tilatkaa netistä ja verkkokaupoista noi mediat kaikki ulkomailta, niin saadaan murtumaan toi homma. Hyvä Anssi. Hieno levy!!

 6. Hei Jii, kai sä tiedät että Anssi Kela on itse ollut vääntämässä näitä Teoston metkuja. Anssi Kela ajaa Teoston kautta hyvin aktiivisesti sitä että kiintolevyistä pitää maksaa jotakin kummallista hyvitymaksua ja hän haluaisi kaiken lisäksi laajentaa kyseistä maksua.

  Siis niinkun hyvitystä…MISTÄ? Jos minä ostan kovalevyn niin miksi Anssi kela ansaitsee siitä itselleen hyvitystä. Tarvii olla sairas mieli kun sellaista kuvittelee.

 7. Lähes kaikissa EU-maissa on hyvitysmaksujärjestelmä. Hyvitysmaksun käytännön toteutus vaihtelee hieman maittain. EU:n tekijänoikeusdirektiivissä on hyvitysmaksujärjestelmän toteutustapa annettu kansallisesti säänneltäväksi. Hyvitysmaksun piiriin kuuluvat laitteet ja maksut vaihtelevat maittain.

  Hyvitysmaksujärjestelmä on Suomen lisäksi seuraavissa maissa
  EU-maat (22):
  Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Italia, Itävalta, Kreikka, Latvia, Liettua, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovenia, Slovakia, Tanska, Tsekki, Unkari, Viro

  EU:n ulkopuoliset maat Euroopassa:
  Sveitsi, Islanti, Turkki, Kroatia

  Euroopan ulkopuolella mm. Kanada, Japani

  Hyvitysmaksun piiriin kuuluvat tuotteet ovat useimmissa maissa samat kuin Suomessa, kuten esimerkiksi tyhjät CD- ja DVD-levyt ja digitaaliset audio- ja videotallentimet (mm. mp3-soittimet ja kovalevylliset digisovittimet).
  Monissa maissa hyvitysmaksu maksetaan myös muistikorteista, muistitikuista, ulkoisista kovalevyistä, tietokoneista ja puhelimista.

 8. Jari Peltola:
  Mitä jos pidetään kommentit iloisina, kun uusi albumikin on tuloillaan. Säälittävää lukea kun aikuinen mies itkee jostain näin pienestä asiasta. Muakin vituttaa kun pitää sun kaltaisen tampion terveydenhoidosta maksaa, mutta en mä siitä sun facebook sivuilla tai kotisivuilla itke.

  Helvetin kova levy, kirjotellaan arvostelua sitten kun saa fyysisen levyn käteen ja selattua vähän kansilehtiötäkin.

 9. Se että hyvitysmaksu on olemassa muuallakin EI tee siitä mitenkään iloista asiaa eikä yhtään sen hyväksytympää.
  Hyvitysmaksu polkee ihmisoikeuksia. Miksi minä olen velvollinen elättämään jotakin wannabe taiteilijaa jota vaikka inhoan.
  Miksi he kuvittelevat olevansa oikeutettuja saamaan siivunsa tietotekniikasta… yhtä hyvin sitä vois vaatia lintubongarit.

  Matsi: HV.
  Minähän itken mistä haluan, oli iso tai pieni asia.
  Ja sinähän vatipää et minun terveydenhuollostani maksa, koska käytän yksityisiä lääkäriasemia sillon harvoin kuin käytän.
  Loiset elävät toisten ”hyvityksillä”.

 10. ”Jari Peltola”

  Missed the point totally….?

  Maybe? Really? Yes.

  Joo, luulen tietäväni Anssi Kelan kannan tähän asiaan… Edellinen oli ihan mun omia mielipiteitäni. Rupesit sitten puskasta vaahtoamaan, että ”Kela vääntää teostometkuja” ym. Hyvä biisin nimi muuten 😉 Saa käyttää ilman korvauksia.

  ”Peltola” voisi suunnata seuraavalla bussimatkallan vaikka Yliopiston Apteekkiin… siellä on rohtoa tarjolla ties mihin vaivoihin.

 11. Puskista??
  Mullahan tässä eka kommentti oli.
  En käytä bussia koska en ole köyhä.
  Loiset on köyhiä ja tarvii toisten rahoja ”hyvityksinä”.

 12. Spotifyltä ensikuulema takana ja toinen menossa. Levottoman tytön lupaukset lunastuvat komeasti ja levy hieno 80-luvulla teinivuotensa viettäneen korviin. Hyvät biisit, nämä synat ja tämä basismi ja kaikki muu, mitä tuolta löytyy, kyllä oot Anssi kova soittaan ja vääntään:)). Hymy korvissahan tätä kuuntelee, mielleyhtymiä tulee saundeista vanhoista biiseistä jos toisestakin. Hyvän mielen levy ehdottomasti.

  Toivottavasti tämä nyt kääntää uuteen nousuun. Biisit ja toteutus ainakin sitä luokkaa, että ihme jos ei. Kuvittelisin, että tämä levy toimii mahtavasti soundtrackina kun porukka ajelee kauniina kesäiltoina keikoillesi ja nauttii ennen keikkaa rohkaisevia täyteen ahdetuilla parkkipaikoilla. Juurikin sitä musaa minusta. Tsemppiä ja hyviä keikkoja!

 13. Allekirjoitan nimimerkin AAOOÄR tekstin täysin.

  En ihan hetkeen muista kuunnelleeni näin tarttuvaa levykokonaisuutta, enkä ole missään kohtaa epäillyt, etteikö tämä toimisi loistavasti. Asia oli selvä heti Levottoman tytön ensiesityksen jälkeen Ylen UMK:ssa.

  Levy on siitä jännä, että on oikeastaan aivan sama, minkä biisin tosta pyöräyttää soimaan, jokainen tuntuu olevan loistava.

  Mainittakoon, että Miten sydämet toimii? -biisistä tulee meikäläiselle mieleen Bogart & CO. Älkääkä kysykö miksi, sillä siitä mulla ei ole mitään näkemystä 🙂

  Heitetäänkö veikkauksia siitä, millä sijalla Anssin levy on toisella kokonaisella myyntiviikolla Suomen virallisella listalla?

  Tsemppiä Anssille kevään rundille! Great job!

 14. Tuli mieleen tästä Levottoman tytön youtube suosiosta, että eikös google tuonut jokunen aika Suomeen ”google partner program” tjsp, joka on Amerikan mantereella ollut pitkään. Käytännössä siis google iskee harmittoman mainoksen videoon jonka voi klikata pois ja kanavan omistaja saa rahaa katsojamäärän mukaan.

  Amerikassa on yllättävän iso määrä ihmisiä, jotka tekevät elantonsa youtube videoilla, niin hassulta se kuin kuullostaa. Suosituimmat videontekijät tienaavat yli miljoonia vuodessa. Summat eivät ole yleisessä tiedossa, mutta pääosin ne liikkuvat 1-5 dollaria tuhatta katsojaa kohtaan.

  Kannattaisi harkita liittymistä ja tienata muutama kolikko. Antaisi myös jotain porkkanaa tehdä video, kun sillä voisi vähän tienatakin! Samallahan sitä pyöräyttää muutamat hassutteluvideot jos niistäkin vähän tienaisi taskurahaa. Googletin nopeasti ja tälläinen tuli vastaan: http://www.youtube.com/yt/partners/

 15. Kuuntelin levyn äsken Spotifysta ja tein ennakkotilauksen Äxästä. Erittäin hyvän kuuloista ja haluan nauttia levystä myös autossa ja olohuoneen stereoista. Just nyt ei voisi vähempää kiinnostaa hyvitysmaksu/Teosto-vastainen nillitys. Anssi on just tehnyt helvetin hyvän levyn ja meitsi diggaa. Fuck the rest.

 16. Kuunnellaan spotifyn kautta siihen asti, että vinyyli saadaan!

 17. Eilen illalla tuli maili levykaupasta kertoen että lätty on lähtenyt heidän varastoltaan ja tulossa kohti postilootaani. On tää nykyaika näppärää!

 18. Tänään aamupäivällä kävin lappeenrannasta ostamassa levyn, oli kuulemma jo viimeisiä kappaleita, että pitäs jo tilata niitä lisää! 😀 onneks olkoon, levy on tosi onnistunut (etenki Kaatua kuin puu ja Palava silta) ja näköjään tyhjenee kaupoista nopee!

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.