Vuorenvalloitus

| Aiheet: Yhteisö | Kirjoittaja:
651
Vuorenvalloittajia työn touhussa

 

625
tässä vauhdissa levottomallakin on tekemistä pysyä mukana

Sieravuori, keskellä ei mitään. Tänne en ole ennen eksynytkään. Kerrassaan kumma paikka. Vaikuttaa pystyyn kuolleelta ja ihmettelen voiko tätä paikkaa pystyssä pitää edes nuo nimekkäät esiintyjät, joita heidän nettisaitillaan mainostetaan. Ollaan ns. ytimessä, jos maaseudusta puhutaan, eli arvata saattaa ainoan huvituksen täällä olevan lavatanssit ja karaoke. Itsekin Suomessa maalla asuneena tiedän, et on ihme, jos täällä kaksikin ihmistä saadaan samaan paikkaan samaan aikaan. Täällä kymmenen ihmistä tarkoittaa valtavaa määrää ihmisiä. No anyway, näillä mennään tällä kertaa.

Odotellessa koitan selailla nettiä ja kas kummaa ei onnaa. Syy tähän on ilmeinen ollaan navetassa, valtaisan paksun kiviseinän sisällä. Yhteydetkään ei siis pelaa. Wohoo, great. Kaiken jotenkin kruunaa, että olen ihan jäässä johtuen valtavasta tilasta ympärilläni. Suureen tanssitilaan verraten lava on aikas kuppasen kokonen. Lähtökohdat ei ole hääppöiset ja jännitän mitä tuleman pitää.

Sitten tapahtuu ihme. Anssi tulee bändinsä kanssa ja vetää täysillä huippu setin, joka ei jätä ketään kylmäksi. Meno on vuoria siirtävää ja murtuu siinä rytäkässä tuo Anssin mainitsema Sieravuoren kirouskin. Väkeä ei ole paljon, mutta Anssia katsomaan tulleet ovat sitäkin innokkaampia. Eturivin levottomat olisivat halunneet palan Anssia, tämän taituroidessa kitaroineen lavan ja yleisön välitilassa jonkinlaisen korokkeen päällä.

675

Biisilista:

 • Miten sydämet toimii
 • Milla
 • Jennifer Aniston
 • Kevät tulee
 • Puistossa
 • Kaksi sisarta
 • Laulu petetyille
 • Levoton tyttö
 • Kaatua kuin puu
 • Karhun elämää
 • BMW
 • Parasta aikaa
 • Maitohapoilla
 • Nummela

Kaunotar ja basisti soitettiin myös yleisön sitkeästä pyynnöstä, vaikka Tuomakselle ei kyseinen kipale ollut tuttu.

WP_000283
ja niin siirtyi pokaali Bad Catin päälle kera suudelman

Kitara batttle on nyt tasan 13-13. Aikas tasaväkistä kamppailua ja kisan voittajan tällä erää voit päätellä kuvasta.

Olen onnellinen että raahauduin tuonne skutsiin, Jumalan selän taa. Koen olevani tuo Jennifer Aniston, jonka Anssi unessaan kiskoi arkusta. Olen herännyt kuolleista ja juossut aurinkoon kiitos Anssin. Olenhan myös kuin tuo laulun Milla, Levoton tyttö ja Kaunotar, jätin myös tiskit altaaseen elääkseni tätä Parasta aikaa.

637
tämä tallennetaan muistojen aateliaan