Forum 2002-2013

Trientale 2.11.2005 20:48 Martinus-sali Eiköhän perusteta tällekin keikalle jo oma topiccinsa, h-hetki kun on jo ihan käsillä! Ja foorumilaisia ilmeisesti tulossa paikalle melkoinen sakki.
Itse en tosin ole vielä oikein tajunnut, että keikka todella on jo huomenna. Edellisestä bändikeikasta on kulunut niiiin pitkä aika! Kyllä tätä on hartaasti odotettu.
Voisin vaikka esittää biisitoiveeksi Älä mene pois, mutta olipa setti huomenna millainen tahansa, niin keikasta epäilemättä tulee taas ikimuistoinen. Ja uuden levyn biisejä on kiva vihdoin kuulla livenä bändiversioina.
Norsku 2.11.2005 21:09 Kaipa tähän täytyy ilmottautua. :)
Edellisestä bändikeikasta on vuosi ja jotain 3-4 kuukautta. :O Kyllä mäkin oottelen ihan innolla huomista. :)
a9800362 3.11.2005 6:30 Mä kirjottelinkin eilen illalla fiiliksiä tonne Tulevat keikat -osioon... Eli et jännitys on aika kamala :oops: Ihan hyvin tuli kuitenkin nukuttua, vaikka sitäkin illalla manasin... Mut luulenpa, et ENS yönä se ei vasta nukutakaan!!!! Tosi jännää tulla ekaa kertaa Anssin keikalle, ei voi muuta sanoa. :D Tulossa varmasti ikimuistoinen kokemus.
Ilona86 3.11.2005 6:36 Heh, minä voin myös puolestani luoda lisää odotuksen tunnelmaa ilmaan :D Täytyy koulusta lähteä tänään huomattavasti aikasemmin, että ehtii ajaa sellaiset 150km... Ja täytyy varmaan matkalla popittaa Rakkaus On Murhaa-levyä, että sitten osaa sanat varmasti illalla keikalla :wink: Odotan kanssa keikasta ikimuistoista ja erityisesti "Älä Mene Pois"- kappaletta.
muu 3.11.2005 7:24 Hartaana odotan 8) Pakko myös ilmottautua Älä mene pois -faniks, vaikka en kyllä tiedä mimmonen se livenä olis.. Jotenki kuvittelin ettei sitä soitettais niin paljon keikoilla, mut empäs meekkään sanomaan..

O'ou, alle 10h!
Mari 3.11.2005 9:40
Trientale Voisin vaikka esittää biisitoiveeksi Älä mene pois

Ilona86 Odotan kanssa keikasta ikimuistoista ja erityisesti "Älä Mene Pois"- kappaletta.

muu Pakko myös ilmottautua Älä mene pois -faniks


*yök* Pakko varmaan ottaa mukaan paperipussi ja tyhjentää sen sisältö kyseisen biisin jälkeen eturivin hihhuleiden niskaan. 8) On jo valmiiksi sopivan epämääräinen olo. Ehkä perhosia vatsanpohjassa.
Trientale 3.11.2005 9:50 Buahhah, ihan Marin sinun kiusaksi vaan tuon biisitoiveen esitinkin! :lol: Mutta voishan siitä saada vaikkapa ihan mielenkiintoisen bändiversion, jos tulisi vaikka ihan erilainen sovitus kuin muuten. En tosin panisi yhtään pahakseni, vaikka Anssi esittäisi biisin yksin koskettimien säestyksellä... Tai sitten tilataan äkkiä mukaan Kuusiston Pekka, niin saadaan se viulukin biisiin mukaan. (Mistä muuten tulikin mieleen, että luin juuri Lemonatorin levytyspäiväkirjasta, että heidän seuraavalla levyllään kuullaan kyseisen herran viulunsoittoa! Kuinkas sattuikaan... :wink: )
Perhosia taitaa täälläkin lennellä, mutta pieni jännitys ennen keikkaa on ehdottomasti vain hyvästä ja kuuluu ilman muuta asiaan! (Tämä erityisesti a9800362:lle, ennen keikkoja siis kuuluukin jännittää, eikä se jännitys onneksi häviä vieläkään, vaikka on kiertänyt jo kymmeniä Anssin keikkoja! :wink: Pieni jännitys tietää yleensä sitä, että keikasta on tulossa hyvä... Eikä sitten Anssille tietenkään mitään paineita! Rennosti vaan, yleisöllä on suuret odotukset! :wink: )
a9800362 3.11.2005 10:07
Trientale Perhosia taitaa täälläkin lennellä, mutta pieni jännitys ennen keikkaa on ehdottomasti vain hyvästä ja kuuluu ilman muuta asiaan! (Tämä erityisesti a9800362:lle, ennen keikkoja siis kuuluukin jännittää, eikä se jännitys onneksi häviä vieläkään, vaikka on kiertänyt jo kymmeniä Anssin keikkoja! :wink:


Kiitos, ei enää hävetä niin paljoo, kun muutkin kerta jännittää, vaikka on ollu useillakin keikoilla... Eli kuuluu asiaan! Seittemän tuntia viel ennen keikan alkua... :wink:

Sit kommenttia tosta biisitoiveesta Älä mene pois... Mulla ei olis niin väliä, vaikka kyseistä biisiä ei kuuliskaan, mut kunnon revittelyversio Jennifer Anistonista ois ihan PAKKO kuulla!!! Ja tietysti Rakkaus on murhaa :!: Ja nyt kun alettiin biisitoiveita esittää, nii myös Nummelan kuuleminen ois aikamoinen elämys....
Norsku 3.11.2005 10:08 Mä oon tänään jo ehtinyt oksentaakin, joten ihan hienosti menee. Ehkä laatta lentää yhdellä sun toisella keikan aikana...
Trientale 3.11.2005 10:11 Uskoisinpa, että Aniston ja Rakkaus on murhaa kuullaan molemmat. Ja bändin tuntien revittelyä saadaan taatusti aikaiseksi! :D
Ja Nummelakin epäilemättä kuuluu settiin. Meitä taitaa olla muutamia, jotka odotamme suurella mielenkiinnolla, missä vaiheessa iltaa kyseinen biisi kuullaan... Joukossamme saattaa nimittäin myös olla joku, joka omakätisesti tulee kurittamaan levylaulajaa keikan jälkeen, mikäli Nummela on encoren viimeinen biisi.. Vai? :wink:
Mari 3.11.2005 10:32
Trientale Joukossamme saattaa nimittäin myös olla joku, joka omakätisesti tulee kurittamaan levylaulajaa keikan jälkeen, mikäli Nummela on encoren viimeinen biisi.. Vai? :wink:

Ainiin, hyvä kun muistutit, olinkin jo unohtanut tuon! Tottakai lupauksista pidetään kiinni. Ihan selvästi järkkäreiden ois tarpeen pistää mut erityistarkkailuun jo saliin mennessä, ettei tule häiriö- tai vaaratilanteita. Kun vielä aion kamerankin raahata sinne.

Norsku, tervetuloa joukkoon iloiseen! :D Suosittelen ranskankielisen naisartistin biisin kuuntelua, se rauhoittaa vatsanpohjaa. Mitään ei ymmärrä mutta kauniilta kuulostaa. Biisin nimen käännös on kuulemma "Love is nothing..." eli sopii teemaankin.
a9800362 3.11.2005 10:48
Norsku Mä oon tänään jo ehtinyt oksentaakin, joten ihan hienosti menee. Ehkä laatta lentää yhdellä sun toisella keikan aikana...


Jännityksestä vai!? :roll: On muakin joskus jännittänyt niin paljon, että on tullut tosi huono olo, joten ehkä mulla on toi vaihe just sillon päällä, kun pääsee Martinus-saliin asti! :D (Kauhuskenaario) Toivottavasti Anssi ei lue näitä kommentteja, ettei sitäkin ala jännittää, et kuin moni oksentaa heh heh... :lol:
Riinuska 3.11.2005 11:23 tosiaan minäkin olenkyseiselle keikalle tulossa! ja kyllä täytyy myötää että jännittää! ei pystyny koulussa yhtään keskittymään, ku kelasin vaa et illalla pääsen Anssin keikalle. jeejee. enää 5 ja puol tuntia....
Ilona86 3.11.2005 11:27 Kyllähän sitä voi Anssilla olla hauskaa, kun fanit jännittää enemmän kuin itse, vaikka on esiintymässä. Vaikka mistä minä tiedän, kuinka paljon Anssia jännittää :roll:
taina 3.11.2005 13:39 tuossa ollaan,mut miks jännittäis 8) 8) tulla keikalle,konserttiin,,,jännittää :oops: en ymmärrä
balisa 3.11.2005 18:35 Kyllä on pösilöä porukkaa...
Ilona86 3.11.2005 20:53 Suuret kiitokset levylaulajalle mahtavasta keikasta Martinus-salissa.

En meinannut uskaltaa kirjoittaa tänne enää, kun kerran keikkaspiikkeihinkin tässä pääsee, mutta päätin olla ensimmäinen (toivottavasti), joka kommentoi keikkaa :wink:

Keikka meni vähän sinällään ohitse sen spiikin jälkeen, olin kerrassaan paloauton punainen, kun tajusin että kenestä Anssi puhui, mutta siitä selvittiin.

Loistobiisit olivat ehdottomasti Älä Mene Pois-kappale (tietenkin! :wink: ) sekä Jennifer Aniston ja Kipinöiden loppusooloilut sekä Rakkaus on Murhaa, jonka jouset olivat korvattu mahtavasti kitarasoololla. Keikka kokonaisuudessaan oli mahtava!

Kannatti todella tulla 150km päästä, todella mahtava setti :D Tattikset Anssille!
a9800362 3.11.2005 21:00 Joo en tiedä, mitä järkevää sitä osaisi kirjoittaa, kun tuntuu, että pää on vieläkin ihan sekaisin. Keikka oli aivan mahtava!! Varsinkin Jennifer Aniston sai taas ne kuuluisast kylmätväreet menemään pitkin selkäpiitä... Niin hyvä meininki oli siinä! Ja samaa vois sanoa Rock-unelmasta.

Rakkaus on murhaa kuulosti musta aivan yhtä hyvältä ilman niitä jousiakin, Anssi osasi sen esittää dramaattisesti muutenkin. Ja tietysti oli ihanaa päättää keikka Nummelaan, jäi tosi hyvä fiilis. Varsinkin se levyversiosta poikkeava lopetus kyseiseen biisiin oli aika ovela. Jonkun mielestä tosin tota vikaa biisiä vois kai pikkuhiljaa vaihtaa...!?

Tosi hauskoja juttuja Anssi puheli välillä. Musta se "urheilu on murhaa" oli aika huippu. Polvi kipeenä sulkapallosta... :cry: Näin se taitaa olla, mulla on itellänikin ihan jalat krampissa toissapäiväisestä spinning-tunnista, et ei taida urheilukaan ihan terve harrastus olla. :roll:

Oli mahtava fiilis vielä ajella kotiinkin, kun radiosta pärähti soimaan Mikan faijan BMW... Nyt oon kyl niin fiiliksissä et voisin helposti valvoa koko yön!!!! Nämä ensikommentteja...
Nallu 3.11.2005 21:01 Kiitoksia Levylaulajalle ikimuistoisesta keikasta!

Kohokohtina mielestäni olivat J.A, Insomniaa, Uudet Autot ja Kipinät.. Kuultiin kovasti uusiutunutta kitara-Anssia, mahtavaa. Erityisesti pidin Gretch:n soinnista Autoissa ja J.A:ssa. Silmä kyllä kostui ja aloin nieleskelemään Autoissa, se tunnelma, se tunnelma..

Istuin muuten tuon 150km:n vieressä :lol:

Täytyykin alkaa pohtia seuraa keikkaa jo, ehkä Pori, Järvenpää tai Tavastia.. Ehdottomasti käymisen arvoista!! Tattista.
Juha H 4.11.2005 6:26 Tsot, tsot, nuoriso! Nummelaa ei saa missään nimessä vaihtaa, minusta Anssin täytyy nyt jo tajuta että se kuuluu joika keikkaan aivan yhtä pakollisena numerona kuin Hectorilla on kuulunut Lumi tekei enkelin eteiseen jo yli 30 vuotta.

Olin eilenkin varautunut syöksymään levylaulajan pilliin kiinni jos ei ko. kappaletta olisi vapaaehtoisesti esitetty :twisted: Onneksi ei tarvinnut. Olin kuitenkin varautunut tähän sijoitttumalla eturiviin...

Taas muuten nähtiin sekin, että maailmassa piisaa pönttöjä. Salissahan olisi nimittäin ollut vielä vapaita paikkoja. Onneksi kuitenkin oli aika täyttä. Missään muualla kuin konserteissa en kaipaa väenpaljoutta.

Kiitokset Anssille ja bändille!
a9800362 4.11.2005 6:35 Tajusin eilen illalla kirjoitettuani viestini jotain kauheaa. Tärkeimmät sanat jäivät voimakkaissa tunnekuohuissa kuitenkin kirjoittamatta eli lisään vielä

KIITOS ANSSI JA BÄNDI!!!!
Susa 4.11.2005 6:54 Olipas hieno keikka taasen. Kyllä noi kappaleet on upeita livenä. Heikommatkin lenkit toimivat, Karhusaarikin oli erittäin rrock, kun kitara oli saatu vireeseen. Parasta vetoa en pysty nimeämään, kun ne olivat tasaisen hyviä. Ehkä Joki, tai Aniston, tai Rock-unelma, Nummela, juu ei, mahdoton tehtävä. Pikku mogailutkaan eivät haitanneet. Oli kaunis ele ottaa Älä mene pois mukaan settiin pitkän matkan kulkijan vuoksi.

Välispiikit olivat kerrassaan hauskoja, kultamitalikahvit ja kaikki. Siippanikin, joka ei Anssin musiikista oikeastaan niin kovin innoissaan ole, hörähteli keikan stand up-komiikkaosuudelle. Miksi partajoosepiksi se Anssi Anttia muuten sanoi? Toivottavasti puhevälit on säilytetty. Ottihan Anssi sanansa takaisinkin.

Kiitokset Anssille ja bändille upeasta keikasta, Anssille erikseen nimmarista, niin ja onneksi olkoon kultalevyn johdosta!
a9800362 4.11.2005 7:34 Saiskos muuten levylaulajalta kommentteja eilisestä keikasta....? :roll: Minkälaisia fiiliksiä herätti konserttisalikeikka pitkästä aikaa? Hauskaa teillä tuntui olevan lavalla ja meno oli kerrassaan mahtavaa. Onhan sussa Anssi vähän stand up -koomikon aineksia noiden eilisten juttujen perusteella. Ei uskoisi, että mies on erityisen ujo.... :oops:
Anssi Kela 4.11.2005 8:10 Konserttisalikeikat ovat kyllä aika haasteellisia. Totesimme keikan jälkeen, että olisi ollut parempi mikäli eiliseen konserttiin olisi harjoiteltu huomattavasti hiljaisempi ja vaikkapa täysin akustinen ohjelmisto. Tällöin oltaisiin päästy hyödyntämään konserttisalien hyvät puolet: akustiikka, hiljaisuus ja intiimiys. Nyt vedimme lähinnä klubikeikoille räätälöidyn sähköisen setin, jonka toimivuus salimiljöössä ei ehkä ollut ihan paras mahdollinen. Konserttisalisetin treenaaminen vain tätä yhtä keikkaa varten olisi kuitenkin ollut hieman liian iso urakka - varsinkin kun harjoiteltavaa oli uusien biisien muodossa muutenkin aivan riittävästi. Tämä oli kuitenkin muistutus siitä, että jatkossa mahdollisia konserttisaliesiintymisiä täytynee lähestyä hieman eri tavalla.

Haluan korostaa, että keikka ei mielestäni ollut millään muotoa huono. Pientä alkukankeutta ja muutamia lipsahduksia lukuunottamatta soitto kulki mielestäni melko hyvin ja oli mukavaa olla pitkästä aikaa lavalla - varsinkin uusia biisejä oli erittäin hauska päästä soittamaan. Oli myös erityisen ilahduttavaa, että yleisöä oli niin runsaslukuisesti. Ongelma oli nyt lähinnä se, etteivät muoto ja sisältö välttämättä tällä kertaa oikein lyöneet kättä. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa - yli vuoden tauon jälkeen eilinen konsertti oli kelpo pelinavaus.

Täytyy muuten antaa erityismaininta Kellylle, joka soitti keikan ansiokkaasti kovista kivuista huolimatta: mies teloi aamulla rumpujaan roudatessaan vasemman käden etusormensa niin pahasti, että siihen jouduttiin ompelemaan kolme tikkiä.
Hilkka 4.11.2005 8:29 Kiitos, Anssi, Martinuksesta! Erityisesti kiitän biiseistä Milla, Rock-unelma, Rakkaus on murhaa, Älä mene pois, 1972, Joki, Kaveria ei jätetä, Jennifer Aniston, Nummela, kaikista muistakin. Salikin oli lähes täynnä ja kuten näet, ihailijakuntasi on iältään laidasta laitaan! Meitä hieman vanhempiakin musiikkisi koskettaa. Lisäksi bändilläsikin näyttää olevan lavalla mukavaa keskenään, kättelyt ja hymyt toisilleen. Parhainta onnea ja menestystä Sinulle ja bändillesi! :P :P :lol: :lol:
Riinuska 4.11.2005 8:38 Kiitoksia minunkin puolestani mahtavasta keikasta. Ylitti odotukset reippaasti. Kaikki biisit kuulosti hyvältä ja välispiikit oli hauskoja. EIlen oli niin kiva ilta Anssin ansiosta, että on ihan haikeaa kun se o nyt ohi. Ei oo tällä hetkellä meikäläiselle oikein mitään realististä keikkaa, johon voisi päästä. Mutta kyllähän niitä varmasti vielä tulee. Oli kiva nähä Anssin bändiki pitkästä aikaa livenä. jeejee, fiilis on loistava. KIITOS!
-Elena- 4.11.2005 9:16 Keikka oli hieno :] Kiitos! Ja Ville on kyllä tosi piristävä kitaristi, soitteli eilenkin vähän väliä jotain omia kuvioitaan :)

Anssi Kela Nyt vedimme lähinnä klubikeikoille räätälöidyn sähköisen setin, jonka toimivuus salimiljöössä ei ehkä ollut ihan paras mahdollinen.


Koko keikan ajan teki mieli vaan nousta ylös ja taputtaa ja laulaa biisien tahdissa, oli jotenki ärsyttävää ku piti istuu sivistyneen siististi penkillä :P
Norsku 4.11.2005 9:18 Mielestäni keikka oli aika pliisu. Kokonaisuudessaan tosi laimea veto. Ja todella olisi pitänyt olla akustinen setti. Ei yhtään Martinia koko keikalla! Lähellä oli etten käynyt pyytämässä rahojani takaisin. Oli siinä kuitenkin muutama kohokohtakin: Uudet autot, Insomnia, Rock-unelma (vähän nopeatempoisempi versio :P) ja Bemari (Villen kitara... ah!). Eikä se Älä mene poiskaan ollut ihan paha. :)
Keikka oli myös aivan liian lyhyt! 1h 20min, mikä kesto tuo on muka keikalle?

Että kiitosta nyt vaan.
Trientale 4.11.2005 9:21 Se on taas tämä sama juttu kuin aina keikan jälkeen, mitään järkevää ei oikein tunnu näppäimistöltä irtoavan...
Keikka oli oikein hyvä avaus tulevalle kiertueelle, vaikka pientä alkukankeutta tuntuikin ilmassa ajoittain olevan. Mutta se on toki ihan ymmärrettävää, ja siitäkin huolimatta biisit kuulostivat tosi hyviltä. Etenkin uudet biisit, ne toimivat tosi hyvin myös livenä! Jos jotakuta sattuu kiinnostamaan biisilista, niin laitetaan nyt sekin tänne:

1. Milla
2. Älä mene pois
3. Puistossa
4. Karhusaari
5. Joki
6. Laulu petetyille
7. Jennifer Aniston
8. Uudet autot
9. Insomnia
10. Rock-unelma
11. Rakkaus on murhaa
12. 1972
13. Kipinöitä
--------
14. Kaveria ei jätetä
15. Mikan faijan BMW
16. Nummela

Noin. Millan ja Älä mene pois Anssi soitti yksin, bändi tuli mukaan Puistossa-biisin aikana. Vaikea sanoa, mitä biisit olivat parhaita tällä kertaa. Älä mene pois tietysti, niinkuin aina... Joki ja Rock-unelma kuulostivat myös makoisilta, samaten Aniston. Ja tottakai Rakkaus on murhaa! Ja Karhusaaresta tuli hyvä versio siitäkin huolimatta, että sanojen ja lopetuksen kanssa oli pientä haparointia... Jokea sanoitettiin myös alussa vähän uudelleen, ja Insomniassakin oli pientä mutinaa, ja taisipa olla parissa muussakin biisissä. Mutta ne ovat aina niin hauskoja.

Keikan jälkeen suoritin legendaarisen biisilistojen haun lavalta (tuntuu, että koko muu sali vain istui paikoillaan ja tuijotti! Toivottavasti ei kuitenkaan...), jouduin tosin käymään siellä kahteen kertaan, kun ensimmäisellä kerralla en hakenut Kellyn listaa... Hyvä että hain, siellähän oli sitten myös pätkä Rakkaus on murhaa -sanoitusta.
Siellä salin puolella ehdittiin myös hiukan jututtaa Anttia (jonka parta oli varmaan illan suurin yllätys!) ja Villeä. Ja tietysti saatiin niitä nimmareitakin, ja Antti koristeli meikäläisen oikeaa olkavartta...
Sitten tavattiin Kelly, joka esitteli meille tuota tikattua sormeaan ja selitti, että soittaminen oli vähän hankalaa. No varmasti, se sormi näytti tosi kipeältä! Rummutus kuulosti kuitenkin tosi hyvältä, ei olisi ikinä arvannut, että Kellyn sormi on haavoittunut.
Ja tavattiinhan sitten lopulta Anssikin, kun se muu jono oli väistynyt... Anssi-parka sai taas kirjoittaa meille nimmarin jos toisenkin. Ja illan parhaat kuvani tulivat varmaan näistä hetkistä... Vasen kätenikin on nyt taas sellainen kuin kuuluukin.

Mainitaan vielä junamatkat keikalle ja takaisin Helsinkiin, ne olivat kenties hysteerisimmät ikinä... Mutta hauskaa oli! Niin kivaa kuin yksinkin on keikoilla kierrellä, niin kyllä näillä keikoilla missä on tutun faniporukan kanssa, muistaa aina, miksi on niin kivaa käydä keikoilla yhdessä!

Kiitokset Anssille ja bändille keikasta ja kaikesta muusta, nyt ei irtoa enempää, laitetaan parempaa kommenttia sitten myöhemmin...
maxima 4.11.2005 9:25 Kiitokset Ansille kivasta keikasta! Muksutkin olivat aivan innoissaan keikan jälkeen. Kotimatkalla piti tietysti kuunneella uutta levyä. Ostin dualdisk-version Martinuksesta, kun en ole sitä bongannut muualta. Toinen puoliskoni tosin hieman nurisi, ett miksi pitää toinen levy ostaa, kun yksi jo on. Pelkää dvd-versiota, kun ei saa. Mutt mä halusin sen. :oops:


[quote:1bdfivqd]Totesimme keikan jälkeen, että olisi ollut parempi mikäli eiliseen konserttiin olisi harjoiteltu huomattavasti hiljaisempi ja vaikkapa täysin akustinen ohjelmisto. Tällöin oltaisiin päästy hyödyntämään konserttisalien hyvät puolet: akustiikka, hiljaisuus ja intiimiys. Tämä oli kuitenkin muistutus siitä, että jatkossa mahdollisia konserttisaliesiintymisiä täytynee lähestyä hieman eri tavalla.[/quote:1bdfivqd]

Sorry, mutta samaa mieltä olen minäkin. Mulla kävi hieman korviini (Villen) kitaran äänet. Oli pakko laittaa tulpat korviin. :oops: Osa huomiostani ja keskittymisestä meni siihen, että yritin saada pojan pitämään tulpat korvissa.

[quote:1bdfivqd]Haluan korostaa, että keikka ei mielestäni ollut millään muotoa huono. Pientä alkukankeutta ja muutamia lipsahduksia lukuunottamatta soitto kulki mielestäni melko hyvin ja oli mukavaa olla pitkästä aikaa lavalla - varsinkin uusia biisejä oli erittäin hauska päästä soittamaan. [/quote:1bdfivqd]

Juu, keikka ei ollut missään nimessä huono. Oli tosi kiva pitkästä aikaa päästä keikallesi. Lipsahdukset vaan tekevät keikasta ikimuistoisen ja hauskan. Tosin sen jälkeen, kun unohdit sanat, niin pelkäsin, että koska sä unohdat ne kokonaan. :wink: Jotenkin sun soitostasi ja olemuksestasi paistaa läpi hyvä olo, rentoutuneisuus ja onnellisuus. Hyvä niin!

Toinen puoliskoni sanoi illalla, että harmi, kun ei ottanut sua hihasta kiinni ja kiittänyt keikasta. Mutta välitän kiitokset näin.

Näittekö muuten muut Jonna Tervonmaata keikan jälkeen?
Trientale 4.11.2005 9:28
Norsku Keikka oli myös aivan liian lyhyt! 1h 20min, mikä kesto tuo on muka keikalle?

Tosiaan, tästä unohdinkin antaa äsken risuja! Keikka oli tosiaan kamalan lyhyt! Sehän ehti loppua ennen kuin kunnolla edes alkoikaan! Olisi se voinut sellaiset 2 tuntia ainakin kestää...

Juha H Tsot, tsot, nuoriso! Nummelaa ei saa missään nimessä vaihtaa, minusta Anssin täytyy nyt jo tajuta että se kuuluu joika keikkaan

Siis emmehän me missään nimessä toivo sitä, että Numelaa ei esitettäisi lainkaan! Ilman muuta se kuuluu settiin. Ongelma on lähinnä se, että kun biisi on aina keikan lopussa, niin siitä ei pysty 100 % nauttimaan, kun tietää, että sen jälkeen on keikka loppu. Ja se on ikävää. Mutta Anssihan sanoi keikan jälkeen jotain, että Nummela on niin totuttu soittamaan viimeisenä, ettei sitä oikein osaa laittaa muuallekaan. (Mari muistanee paremmin, mitä Anssi oikeasti sanoi...) No, tällä kertaa Anssi kyllä sai kurituksensa Nummelan paikasta! :wink:

maxima Näittekö muuten muut Jonna Tervonmaata keikan jälkeen?

Juu, nähtiin. Tai ainakin minä näin, kun ihan vieressä seisoin yhdessä vaiheessa...
Riinuska 4.11.2005 9:32 Kyllä mäkin Jonnan siellä bongasin. Tai eka vähän mietin et onkohan toi Jonna, mutta kyllähän se oli.
taina 4.11.2005 11:34 hieno keikka,kiitos siitä ja upeta piisejä :lol: ja mikä lavakarisma,,,te vaan otatte lavan haltuun :oops: .t.seuraavaa jo odottaen
Nappisimmu 4.11.2005 12:46 Ihan liian lyhyt keikka juu eikä yhtn huomannu, et Kellyllä ois ollu sormi pipi, niin hyvää rummutusta oli. Tuntu ettei Anssi pysyny innostuksissaan taas nahoissaan :) ja mulla oli fiilis, et Villen soittaminen ei ollu niin varmaa kuin rumpujen takana.

Ois niin kovasti tehny mieli kailottaa mukana, mut eipä noilla salikeikoilla oikeen voi... mut hyvin oli penkit niin, et näki vaik oli kauempanakin.

Kiitos vaan levylaulajalle kaikesta ja onnea kullasta!

PS: Anssi kerto polven olevan urheilusta kipeä... ei se ainakaan se vasen polvi voinu olla, kun se sheikkas niin kovasti mukana :) tosin nyt on varmaan sekin... :wink:
Ninnukka 4.11.2005 13:15 Joop...Minäkin puolestani kiitän levylaulajaa UPEASTA keikasta..
Että TATTISTA vaan :)
Niin ja onnea kullasta juu :)
muu 4.11.2005 15:59 Kiitos myös mun osalta, musta keikka oli mainio! Liian lyhyt kyllä tosiaan.. Mut mua ei haitannu sähköisyys ollenkaan, hyvä vaan. Eikä myöskään haitannu, että piti istua, hyvin siinäkin pysty ilmarummuttamaan. Sitäpaitsi akustiikka oli parempi ja ilma raikkaampaa ku jossain kapakassa :) En osaa sanoa mitkä biisit olis ollu parhaita, kaikki uudet kuulosti just hyvältä. Ja milla + älä mene pois -alotus oli mielenkiintonen :P

Kiitos myös nimmarista 8)

"Samat fillit vieläkin" :lol: :lol: :lol:

Pitää ruveta panikoimaan Tavastian lippua... :shock:
Gimma 4.11.2005 19:17 "Konserttisalikeikat ovat kyllä aika haasteellisia. Totesimme keikan jälkeen, että olisi ollut parempi mikäli eiliseen konserttiin olisi harjoiteltu huomattavasti hiljaisempi ja vaikkapa täysin akustinen ohjelmisto. "

Just tätä pelkäsin, enkä keikalle tullut. Sama toistui kun aikanaan SK:n julkaisun jälkeen ekalla keikalla Tapiolan Kulttuurikeskuksessa. Tullaan valmistautumattomana ja sen vuoksi sähelletään. Kommentoin jo silloin, että mielestäni se on maksavan yleisön aliarviointia. Luulisi, että olisi tähän mennessä monen konserttisalikeikan jälkeen jo oppinut, mikä on homman nimi.

Ok. Tästä tulee taas lunta tupaan, mutta tulkoon.

Tulen vasta sitten keikalle, kun homma on hanskassa. Muutoinkin olen sitä mieltä, että rock-konserttisalikeikat ovat muutenkin ihan typeriä. Konserttisaleihin sopii paremmit klassiset laulajat yms. Eipä tainnut esim. Yö-yhtyekään suosionsa kultaisina vuosina missään konserttisaleissa soittaa. Fanit vaan ovat ikääntyneet, niin etteivät enää klubeihin jaksa lähteä. Rock-konsertit ovat parhaimmillaan rock-klubeissa.
Mari 4.11.2005 19:18 Jotenkin tuo ajatuksen juoksu hyytyi lopullisesti illan pimetessä tänään. Tai siis päivän pimetessä. (Tänään on muuten ollut tismalleen sellainen sää kuin muinaisella "syksyn lehtiä"-vaelluksella!) Eilen oli kyllä käsittämätön meno päällä, varsinkin junassa... :D Ei tarvittu kuin viaton kysymys: "No, monestiko ootte oksentaneet tänään?" niin porukka repesi. Ja jos menomatkalla oltiin pientä hiprakkaa vastaavassa olotilassa, niin tullessa oli jo aika vahva känni. Muahhaha. Syytämme pitkiä junamatkoja ja keikkaa, niistä voi näköjään aiheutua ihan selkeä humalatila: unohtelee asioita, meluaa mitä sattuu ja kiipeilee kaiteilla. Oon tänään naureskellut mm. sille "kenellä täällä on mandariini" -jutulle, puhumattakaan ns. muotoseikasta virinneestä keskustelusta. Se kuulkaa riippuu ihan kuvattavan asennosta, että onko sitä vai ei! :roll: Että terkkuja vaan matkaseuralle, varsinkin sille mandariinin syöjälle jos sattuu lukemaan. Varokaa vantaalaiset, palaamme ehkä ensi vuonna!

Jos joku haluaa lukea keikasta kohtuullisen laajan tapahtuma-analyysin, niin sellainen tuli tänne: http://www.harhaa.com/ajankohtaista.php#1131105374
Ei se mitään täyttä faktaa tietenkään ole. Kuviakin on jossain vaiheessa tulossa sinne, kunhan saan kuvat valittua. Voi hitto että ois harmittanut, jos kamera ois ollut kotona, sen verran kivoja otoksia tuli. (Terkkuja vaan minusta katsottuna Anssin kohdalla istuneelle pojalle! Mukavaa kun ihmiset on pieniä.) Narikassa karsittiin kaikki reput pois, mutta kamerat sai viedä ihan luvan kanssa.

Parhaita paloja keikasta olivat ehkä Rock-unelma, Jennifer Aniston, Kaveria ei jätetä, BMW, Villen sadepisarat Insomniassa, Milla... Isoin floppi oli Rakkaus on murhaa, josta odotin keikan huipentumaa. Onhan se aika vaikeaa pyrkiä edes puoliksi siihen täydellisyyteen mitä levyllä kuuluu. Tuli mieleen muinainen Puistolan bändiversio, joka oli suunnilleen yhtä laahaava. Saattoi johtua siitäkin, että se soitettiin Rock-unelman perään ja sillä laahaavammalla Gretschillä. Varmasti pystytte parempaankin! Odotin myös että Anssi ois kuorruttanut Älä mene pois -biisin parilla äkäisellä Gretsch-soololla, kun leikkiin sellaisella kepukalla lähti, mutta ei. Hmph.

Kun biisilistaa katsoo, niin huomaa aika nopeasti, että Anssilla on ihan liikaa hyviä biisejä. Esim. Harhaa, Rva Ruusunen, Karhun elämää ja Faijan haamu ois olleet kivoja kuulla. Tästä lähtien biisilistasta löytyy aina valittamista ja pahemmaksi vaan menee, kun tulee lisää levyjä. Ellei soita pitempiä keikkoja. Nummelasta en muista mitään levylaulajan sanomisia, mulla on selkeesti mustia aukkoja tapahtumien kulussa. Mutta jos alkaa miettimään, niin eipä sinne keikan loppuun oikein mitään muutakaan biisiä osaa laittaa. Vaikka siinä biisilistapaperissa oli Milla merkattu ikään kuin toiseksi encoreksi... Ja siitä lavalla säntäilystä: huomasin vaan syrjäsilmällä, että joku vaaleahiuksinen säntäsi salamana lavalle - sen täytyy olla biisilappusiamme pelastava Trientale. 8)

Ne kukat. En ollut ainut jonka mielestä ne on hiukan hassuja. Toivottavasti tämä trendi ei jatku enää Tavastialla, muuten harakatkin nauraa. Kukkapuskafriikille sellaisia terveisiä, että Anssi ei ole mikään jarisillanpää. Rock-keikkojen etikettiin kuuluu kaikki yleisöstä heitelty, kuten pöksyt ja nallet. Jos Anssi kukitusta kaipaa, niin ilmoittautukoon tangomarkkinoille tai Mr. Finland -karsintoihin.

Muuten meininki lavalla oli oikein hyvä, pitkästä aikaa tuo poppoo taas kasassa ja kättelemässä. Ja se Antin parta oli kiva. Itse en ehtinyt moikata kuin Kellyä ja nähdä sormiparan. Kun siinä keikan jälkeen se hulabaloo vaan yltyi. Jotenkin on aina huvittavaa seurata, miten ihmiset oikein ryhmittyy pällistelemään levylaulajaa kuin jotain maailman kahdeksatta ihmettä. Jäihän sinne saliinkin paljon väkeä keikan jälkeen roikkumaan, varmaan puolet foorumilaisia. Terkkuja "vankinumerosarjalle" ja nasulle (olin se joka kyseli, että keitä ootte). Ja isot kiitokset Hilulle videosta, ajoitus oli loistava - ehdin sopivasti tyhjätä repun!

Tänä aamuna oli hauska herätä, ihan kuin joulupäivän aamuna, kun oli kaikkea kivaa pöytä täynnä. Laskin, että Anssi joutui kirjoittamaan mulle peräti neljä nimmaria. Kiitos jokaisesta ja siitä piirustuksesta. Unohdin tänään heijastimen kotiin, mut yritän parantaa tapani.

Örf, mitähän unohdin kommentoida? Ainiin, kukaan ei tainnut oksentaa keikalla! Jee. Oli jotain muutakin, mutta nyt ei kyllä enää muista... kun en edes muista enää mitä olen kirjoittanut... ehhehe.
keva 4.11.2005 19:20 a.
balisa 4.11.2005 20:17 Onko porukka ollut umpikännissä konsertissa ja sama laulu jatkuu ei muisteta sanoja , hyvä jos muistetaan tulla paikalle? Jaa täälläkös sen keikan piti olla tyyliin?
Mitä jos yleisö unohtais tulla paikalle ( se on mahdottumuus) koska yleisö maksaa esityksestä? Kävis niiku Kalle Päätaloyhtyeelle, pitkä kuuma kesä elokuvassa väärin ymmärrys. joo. Kaiki menee hyvin tottakai vaikei muisteta mitään ja rumpali on puolirampa? hohhoijaa....
a9800362 4.11.2005 20:34
Mari
Terkkuja "vankinumerosarjalle" ja nasulle olin se joka kyseli, että keitä ootte).


Kiitos terkuista. Kyllä mäkin tunnistin joitakin foorumilaisia (ainakin Muun ja Trientalen), mutta meikäläistä tais hieman ujostuttaa :oops: enkä sit tullu kenellekään mitään jutustelemaan, vaikka mielessä kävi. Nappisimmun kanssa juteltiin kyl enemmänkin, kun tultiin samaa kyytiä (asutaan samalla suunnalla).

Mari Ai niin, kukaan ei tainnut oksentaa keikalla!


Hyvä juttu. Etukäteen tais olla hieman havaittavissa "lievää" pahoinvointia ainakin foorumilla kirjoitetuista jutuista päätellen. Mullekaan ei ruoka maistunut koko päivänä ja mahassa kiersi ym... Mutta mitään ei onneksi tullut ylös! Mahtokohan Anssia jännittää, et josko joku alkaa yrjöömään keikalla...?(hehe) :lol:

Toisaalta en ihmettele tuota Balisan kommenttia, et "onko porukka ollut umpikännissä konsertissa", sillä Anssin biisien vaikutus kyl lähentelee jossain määrin alkoholin vaikutusta! :D Mäkin heitin vähän niin kuin tsoukkina etukäteen, et oonkohan mä kykenevä ajamaan autolla keikan jälkeen kotiin. Hyvin selvittiin kuitenkin pienestä(?) vapinasta huolimatta.
Norsku 4.11.2005 20:45 Tiedoksi vielä a9800362:lle, että en tietääkseni oksentanut jännityksestä. :roll:
Trientale 4.11.2005 21:38
Mari Syytämme pitkiä junamatkoja ja keikkaa, niistä voi näköjään aiheutua ihan selkeä humalatila: unohtelee asioita, meluaa mitä sattuu ja kiipeilee kaiteilla. Oon tänään naureskellut mm. sille "kenellä täällä on mandariini" -jutulle, puhumattakaan ns. muotoseikasta virinneestä keskustelusta. Se kuulkaa riippuu ihan kuvattavan asennosta, että onko sitä vai ei! :roll: Että terkkuja vaan matkaseuralle, varsinkin sille mandariinin syöjälle jos sattuu lukemaan. Varokaa vantaalaiset, palaamme ehkä ensi vuonna!

Et olis muistuttanut! Hekotan täällä yksinäni täysin tolkuttomasti... Junamatkatkin voivat olla erittäin hauskoja, eikä edes junan odottamisen tarvitse olla tylsää. Itseasiassa junaa odotellessa voi onnistua ottamaan erittäin hienoja kuvia foorumilaisista. Harvoin saa niin hienoja toimintakuvia. Niin, ja se KELA FPA -kuva onnistui ihan loistavasti, se on erityisen hieno taidekuva, ja kuvastaa minusta jotenkin tosi hyvin keikan jälkeisiä tunnelmia... Keskipisteessä on Kela, siellä täällä on joku lamppu syttynyt, mutta muuten on pilkkosen pimeää eikä ketään kotona...
Kyllä, palaamme mielellämme Vantaalle!

Mari Kuviakin on jossain vaiheessa tulossa sinne, kunhan saan kuvat valittua. Voi hitto että ois harmittanut, jos kamera ois ollut kotona, sen verran kivoja otoksia tuli.

Älä kuule turhaan valikoi, laita sinne vaan kaikki kuvat! Ainakin kaikki ne, mitä nähtiin junassa. Ne olivat erityisen kuolattavia!

Mari Ja siitä lavalla säntäilystä: huomasin vaan syrjäsilmällä, että joku vaaleahiuksinen säntäsi salamana lavalle - sen täytyy olla biisilappusiamme pelastava Trientale. 8)

*Viatonta viheltelyä* Mitäkukaminäkö? Mutta pakkohan ne oli pelastaa, kun ei kerran julistetta ehditty ottaa! Tehokkaasti sen lavan niistä lappusista tyhjensinkin, mitään papereita sinne ei taatusti jäänyt. Mietin, olisiko pitänyt ottaa vesipullot myös (mieluiten tietysti tyhjät tai puoliksi joudut, jos niitä oli), mutta jäivätpä sinne tällä kertaa. Joka tapauksessa tuli ihan mieleen Hämeenlinnan juhannuskeikka, missä noita pullojakin pelastettiin...
Kun muuten nyt pyysin Antilta keikan jälkeen biisilistaan nimmaria, tämä totesi että "Sä oot käyny hakemassa meijän biisilistan". Tietysti piti kertoa, että oikeastaan hain ne kaikki, ja vieläpä kahdessa erässä, mihin Karisalmi: "No tota mä en yhtään epäile!" *Lisää viatonta viheltelyä*

Mari Ne kukat. En ollut ainut jonka mielestä ne on hiukan hassuja.

Joo kieltämättä, tähän ei olla oikein totuttu. Mutta ehkä kukat olivat jatkumoa sille, että keikalle näytti olevan tulossa paljon ns. iskelmä-yleisöä... Ehkä Anssista tulee seuraava jarisillanpää ja viimeisetkin rippeet siitä kuuluisasta rock-uskottavuudesta haihtuvat jonnekin kauas...

a9800362 Kyllä mäkin tunnistin joitakin foorumilaisia (ainakin Muun ja Trientalen)

Huh, tuo kuulostaa jo hiukan pelottavalta! :shock:

a9800362 mutta meikäläistä tais hieman ujostuttaa enkä sit tullu kenellekään mitään jutustelemaan, vaikka mielessä kävi.

Ensi kerralla vaan nykimään hihasta, me ollaan kamalan mukavia! (Tai itsestäni en tiedä, mutta nuo muut ainakin! 8) )

Gimma Just tätä pelkäsin, enkä keikalle tullut.[...]Tullaan valmistautumattomana ja sen vuoksi sähelletään. Kommentoin jo silloin, että mielestäni se on maksavan yleisön aliarviointia. Luulisi, että olisi tähän mennessä monen konserttisalikeikan jälkeen jo oppinut, mikä on homman nimi.

Ehkä ei kuitenkaan ihan hirveästi kannata kommentoida keikkaa, jos ei itse ole sitä nähnyt... Eilinen ei todellakaan ollut mikään rimanalitus, eikä varmastikaan millään muotoa yleisön aliarviointia! Homma oli hanskassa juuri sopivasti, ja keikka oli hyvä.

Gimma Muutoinkin olen sitä mieltä, että rock-konserttisalikeikat ovat muutenkin ihan typeriä.

Eivät ne mitenkään typeriä minusta ole, kyllä rockia voi ihan yhtä hyvin soittaa konserttisaleissa kuin klubeissakin! Ei se tilaa katso, sama se on, missä hyvistä livekeikoista nauttii! Sitäpaitsi, konserttisalit ovat niitä harvoja paikkoja, mihin alaikäisetkin pääsevät keikkoja katsomaan. Ja mikä ihaninta, konserttisaleissa ei tarvitse kärsiä siitä ällöttävästä tupakan löyhkästä!

Gimma Eipä tainnut esim. Yö-yhtyekään suosionsa kultaisina vuosina missään konserttisaleissa soittaa. Fanit vaan ovat ikääntyneet, niin etteivät enää klubeihin jaksa lähteä.

Kommentoidaan nyt tätäkin, vaikka Anssin foorumilla ollaankin. Yö taitaa ensinnäkin nykyisellään olla suositumpi kuin koskaan, myös suositumpi kuin silloin kultaisella 80-luvulla. Ja mitä faneihin tulee, niin Yöllä on varmaan yhtälailla kaikenikäisiä faneja kuin vaikkapa Anssillakin. Ainakin sen perusteella, mitä keikoilla on näkynyt. Konserttisalikeikoilla on ollut ihan pikkulapsista ties miten vanhoihin, klubikeikoilla ainakin lavan edustan ovat aikalailla valloittaneet sellaiset kahdenkympin puolin ja toisin olevat, mutta on sielläkin myös vanhempaa yleisöä.
Yö on tänä vuonna soittanut neljä keikkaa Helsingissä, klubikeikat On the Rocksissa ja Tavastialla, ja kaksi Finlandia-talon keikkaa. Yhtä paljon siis klubeissa ja konserttisaleissa. Finlandia-talon toinen keikka oli loppuunmyyty, jälkimmäisellä oli hajapaikkoja parvella. Klubikeikoista molemmat olivat loppuunmyytyjä. Ei ihan huonosti bändiltä, jonka fanit eivät jaksa lähteä klubeihin... :roll:
op777 4.11.2005 21:40 Päällimmäisenä mielessä ihanat kuvat ihQ:n ihmisen kanssa <3

Keikasta melkolailla olennainen varmaan sanottu, lisään vielä sellaiset että Rock-unelman toisessa säkeistössä vedeltiin pätkä Kissin Lick it up:in tahtiin. Ja Kipinöitä taas lähti käyntiin Here comes the sunia lainaten.

Näkikö kukaan muu keikan jälkeen Kalle Aholaa?

op777
Norsku 4.11.2005 22:02
op777 Näkikö kukaan muu keikan jälkeen Kalle Aholaa?


Mä näin vaan Kalju Aholan, meinaatsä sitä?
Hilu 4.11.2005 22:31 Ihan kohtalainen keikka, muttei sen enempää. Vähän olen kyllä pettynyt. :( Pääsee kyllä just ja just Top 10 –listalleni kun olen 10:llä keikalla ollut…

Älä mene pois oli kiva kuulla, tosin sen esitys ei ollut kovin vakuuttava. Karhusaari kuulosti hyvältä, samoin Aniston. Insomnian yhdistetystä keikka- ja levyversiosta en oikein tiennyt mitä ajatella, lähinnä se Saaran viulu-imitaatio arvelutti. Jotenkin ärsytti kuulla taas Suuria Kuvioita -kiertueen Puistossa-versio.

Mukava oli kyllä kuulla näin paljon uusia biisejä. Jotenkin arvasin, mikä biisi tulee Kaveria ei jätetä jälkeen…

Keikka oli lisäksi törkeän lyhyt konserttisaliin. Mokailut eivät haitanneet, niille on aina hauska naureskella. Tosin nyt niitä oli aika paljon.

Unohdin varmaan kiittää nimmareista! :oops:
Nappisimmu 5.11.2005 2:24
Trientale Mietin, olisiko pitänyt ottaa vesipullot myös


Saanen tiedustella mikä ilo niistä olis?
op777 5.11.2005 6:56
Norsku
op777 Näkikö kukaan muu keikan jälkeen Kalle Aholaa?


Mä näin vaan Kalju Aholan, meinaatsä sitä?


Ei, kyllä tällä oli ihan sekä etu- että takatukka.

op777
Trientale 5.11.2005 8:31
Nappisimmu
Trientale Mietin, olisiko pitänyt ottaa vesipullot myös
Saanen tiedustella mikä ilo niistä olis?

No siis, eihän niistä periaatteessa mitään iloa olisi, mutta välillä on vain kiva tehdä jotain ihan hullua. Ja voihan niille kehitellä erilaisia käyttötarkoituksia, niistä voisi vaikkapa tehdä tilataideteoksen tai kukkamaljakoita. Tai niissä voi lähettää pullopostia. Tai niistä voi tehdä kivoja soittimia. Tai...
Niin, välillä on siis vain kiva tehdä jotain ihan hullua.
Mari 5.11.2005 8:41
Hilu Insomnian yhdistetystä keikka- ja levyversiosta en oikein tiennyt mitä ajatella, lähinnä se Saaran viulu-imitaatio arvelutti.

Siis oliko se Saara joka teki ne sadepisarat? Olin ihan hukassa kun ne alkoi kuulua - mistä tää tulee??? Sillä hetkellä Ville oli kokonaan pimennossa ja Saaran edessä oli jonkun rouvashenkilön hiuspehko. Sit kun Anssi siirtyi Villen edestä pois, niin se näytti sormeilevan jotain saman tyyppistä, joten oletin että ääni oli tullut sieltä. Ahhahah. Oli miten oli, hyvältä kuulosti. ROMiin samaa, kiitos.

Trientale Kun muuten nyt pyysin Antilta keikan jälkeen biisilistaan nimmaria, tämä totesi että "Sä oot käyny hakemassa meijän biisilistan". Tietysti piti kertoa, että oikeastaan hain ne kaikki, ja vieläpä kahdessa erässä, mihin Karisalmi: "No tota mä en yhtään epäile!"

:lol: Pystyn kuvittelemaan A. Karisalmen ilmeen...

Trientale Ehkä ei kuitenkaan ihan hirveästi kannata kommentoida keikkaa, jos ei itse ole sitä nähnyt...

Ihan samaa ajattelin. Onhan se selvää, että ensimmäisellä keikalla soitto on aina epävarmempaa kuin myöhemmillä, mutta sehän onkin osa viehätystä. Kun seuraavan kerran kuulee, niin voi sanoa että onpas soitto kehittynyt (tai taantunut). Sitten se vasta tylsäksi menee, kun bändi oppii soittamaan biisin tietyllä tavalla ja toistaa samaa kaavaa loputtomiin. Ja kun sinne saakka on päästy niin voidaankin kehitellä uusi ja vielä parempi versio (esim. BMW). Eihän tuo Martinus keikkana mennyt mihinkään top10:iin, mutta kyllä siitä kaiken oheishuvin takia jäi keskimääräistä keikkaa paremmat muistot ja se tässä kai on tärkeintä. Esimerkkinä ne kaksi Mewin keikkaa, joista selitin tuolla jossain. Peräkkäiset päivät, lähes sama setti, mutta ihan vastakkaiset fiilikset.


Trientale Ja mikä ihaninta, konserttisaleissa ei tarvitse kärsiä siitä ällöttävästä tupakan löyhkästä!

Tätä minunkin piti hehkuttaa! Ihmeellistä tulla keikalta kun hiukset ja vaatteet ei haisekaan tupakalle! Todellista luksusta. Eikä jalat väsy siihen seisomiseen. Kyllä minä ainakin pikkasen mukana lauloin, eli ei se tunnelmakaan välttämättä virkamiesmäisempi ole.

Trientale Älä kuule turhaan valikoi, laita sinne vaan kaikki kuvat! Ainakin kaikki ne, mitä nähtiin junassa. Ne olivat erityisen kuolattavia!

Ai oli vai!?! :lol: *köh köh* Mä vähän luulen, että ainakaan niillä rajauksilla ei tule kuvia kuin sähköpostiin. Enkä oikein usko että kukaan jaksais katsoa jotain sataa kuvaa. Pitää tänään valikoida niitä kuvia. Eiköhän niitä viimeistään illalla ole jo jossain näkyvillä. Kuvat Martinlaakson asemalta on aika legendaarisia. Se harmaa betoni oli niin inspiroivaa.

op777 Päällimmäisenä mielessä ihanat kuvat ihQ:n ihmisen kanssa <3

On kyllä varmaan illan paras poseeraus! 8) Asianomaiset vois ehkä linkittää sen tänne, niin muutkin saa nauraa.

balisa Kävis niiku Kalle Päätaloyhtyeelle, pitkä kuuma kesä elokuvassa väärin ymmärrys.

Tästä tuli yksi mieleen yksi lausahdus keikalta. Anssi selitti ennen Jokea jotain Iijoki-sarjasta, jonka esittäjänä on nyt suomirokin Kalle Päätalo. Kun yleisö naurahteli tälle, niin jossain lähistöltä kuului tyrmistynyt pikkutytön ääni: "Eikä oo!"
Nappisimmu 5.11.2005 9:35
Trientale No siis, eihän niistä periaatteessa mitään iloa olisi, mutta välillä on vain kiva tehdä jotain ihan hullua


No mut eiks siihen käy ihan mikä ja kenen pullo tahansa?

Ja Mari: *ilmottautuu innokkaaksi sadan kuvan katselijaksi*
Norsku 5.11.2005 9:46
Mari Siis oliko se Saara joka teki ne sadepisarat?

Ei vaan kyllä se oli Ville jos puhutte nyt Insomniasta ja pizzicato jousien imitaatiosta? :P (En ole täysin hereillä vielä tähän aikaan.)

Mari
op777 Päällimmäisenä mielessä ihanat kuvat ihQ:n ihmisen kanssa <3

On kyllä varmaan illan paras poseeraus! 8) Asianomaiset vois ehkä linkittää sen tänne, niin muutkin saa nauraa.


Kyseinen kuva löytyy molempien asianomaisten galleriasivuilta. Eli tuolta: http://irc-galleria.net/view.php?nick=Keppuli ja tuolta: http://irc-galleria.net/view.php?nick=op779
IhQ!!1 <3 :]
Gimma 5.11.2005 10:00 Mulla ei ole Yö-yhtyettä vastaan mitään. Päinvastoin on mukavaa kun vanhat hyvät bändit heräävät uudelleen eloon ja menestyvät. Yö on aina ollut yksi susikkibändini Popedan ja Mamban lisäksi. Onko yhtye nyt sitten suositumpi kun aikanaan? Jos keikoilla pikkulapsia käy, niin kyllä ne varmaan siellä vanhempiensa musiikkimaun mukaan ovat. Ymmärrän tämän alaikäisyyspointin kyllä hyvin. On se hyvä, että hekin pääsevät katsomaan idoleitaan siisteihin konserttisaleihin. Meitsi kuitenkin kuuntelee rock-konsertit mielummin klubeissa, mutta olenkin tässä vanhan polven edustaja. Ajat ovat muuttuneet ja rock-banditkin esiintyvät konserttisaleissa, se heille suotakoon, jos vaan yleisöä riittää.
Hilu 5.11.2005 10:19
Mari
Hilu Insomnian yhdistetystä keikka- ja levyversiosta en oikein tiennyt mitä ajatella, lähinnä se Saaran viulu-imitaatio arvelutti.

Siis oliko se Saara joka teki ne sadepisarat?

En mä niitä sadepisaraääniä tarkoittanut vaan muita ääniä...
muu 5.11.2005 10:36
Mari
Trientale Älä kuule turhaan valikoi, laita sinne vaan kaikki kuvat! Ainakin kaikki ne, mitä nähtiin junassa. Ne olivat erityisen kuolattavia!

Ai oli vai!?! :lol: *köh köh* Mä vähän luulen, että ainakaan niillä rajauksilla ei tule kuvia kuin sähköpostiin.

Mitä, mitäs siellä on muka kuolattu!? :twisted: Tilaan sähköpostikuvat!


Mari lähistöltä kuului tyrmistynyt pikkutytön ääni: "Eikä oo!"

:D
keva 5.11.2005 10:41 a.
Trientale 5.11.2005 11:18
Mari Oli miten oli, hyvältä kuulosti. ROMiin samaa, kiitos.

Minä tykkäsin myös kovasti niistä Villen sadepisaroista, ne kuulostivat tosiaan hyvältä. Muutenkin Villen kitarasta tulee usein ilmoille varsin kivoja juttuja.

Mari
Trientale Kun muuten nyt pyysin Antilta keikan jälkeen biisilistaan nimmaria, tämä totesi että "Sä oot käyny hakemassa meijän biisilistan". Tietysti piti kertoa, että oikeastaan hain ne kaikki, ja vieläpä kahdessa erässä, mihin Karisalmi: "No tota mä en yhtään epäile!"

:lol: Pystyn kuvittelemaan A. Karisalmen ilmeen...

Hehhee, Karisalmen tuntien se lienee tosiaan aika helppo kuvitella! Kykenet varmaan kuvittelemaan Antin ilmeen myös, kun pyysin raapustelemaan käteeni jotain, eikä tämä ensin millään meinannut suostua... Tai kun lähtiessämme huikkasin "Nähdään..." ja rupesin miettimään, että missäs itseasiassa nähdäänkään, niin Karisalmi auttoi: "Varmaan meijän seuraavalla keikalla!" :wink:

Mari Onhan se selvää, että ensimmäisellä keikalla soitto on aina epävarmempaa kuin myöhemmillä, mutta sehän onkin osa viehätystä. Kun seuraavan kerran kuulee, niin voi sanoa että onpas soitto kehittynyt (tai taantunut). Sitten se vasta tylsäksi menee, kun bändi oppii soittamaan biisin tietyllä tavalla ja toistaa samaa kaavaa loputtomiin. Ja kun sinne saakka on päästy niin voidaankin kehitellä uusi ja vielä parempi versio (esim. BMW).

Juu, nimenomaan näin. Useita meitä monia keikkoja kiertäviä viehättää varmaan juuri tuo, miten kiertueen edetessä huomaa bändin aina hitsautuvan enemmän yhteen. On kiva vertailla menneisiin keikkoihin, huomata juuri, että tuo ja tuo biisi on nyt kehittynyt ihan eri tasolle jne. Ja tuo, että niistä biiseistä kehitellään erilaisia versioita.
Ja tosiaan se tunnelma on tosi tärkeä juttu, joskus keikka voi mennä tosi hyvin putkeen, ei tule yhtään virheitä soitossa eikä Anssin sanojen muistamisessa, kaikki on periaatteessa kohdallaan, mutta joku vaan tökkii. Tunnelma ei vain ole sellainen kuin se voisi olla. Ja joskus taas keikka saattaa olla yhtä sähläilyä ja virheitäkin tulee enempi vähempi, mutta tunnelma on katossa ja keikasta jää pitkäksi aikaa älyttömän hyvä mieli. Nämä ovat kai niitä henkimaailman asioita ja kiinni tähtien asennoista...

Mari Eikä jalat väsy siihen seisomiseen. Kyllä minä ainakin pikkasen mukana lauloin, eli ei se tunnelmakaan välttämättä virkamiesmäisempi ole.

Totta, välillä on kiva kuunnella keikkaa ihan paikallaan istuen ja vain musiikkiin (okei, ja ehkä vähän valokuvaamiseen...) keskittyen. Ja täytyy myöntää, että kyllä itsekin mukana vähän lauleskelin (tietääkseni naapurit eivät huomanneet.. 8) ), ja Muu vieressäni tosiaan soitteli ilmarumpuja minkä kerkesi! :D

Mari Ai oli vai!?! :lol: *köh köh* Mä vähän luulen, että ainakaan niillä rajauksilla ei tule kuvia kuin sähköpostiin. Enkä oikein usko että kukaan jaksais katsoa jotain sataa kuvaa. [...] Kuvat Martinlaakson asemalta on aika legendaarisia. Se harmaa betoni oli niin inspiroivaa.

No kyllä, nehän oli ihan upeita! :D Ei se niin vakavaa ole, jos kengät puuttuu parista kuvasta! Niissä oli kuitenkin hieno tunnelma ja tosi upeat värisävyt. Ja kuvattavat tietysti ihan omaa luokkaansa. Ja kyllä täältä ainakin yksi löytyy, joka jaksaisi koska tahansa katsoa sata sellaista kuvaa! :wink: Tosin saa niitä sähköpostiinkin lähettää, en pahastuisi lainkaan. Martinlaakson asemalla otetut kuvat ovat myös tervetulleita, minä kun en edes harrastanut itseni kuvausta siellä. Ja uskon, että ne kuvat ovat tosiaankin legendaarisia!

Nappisimmu
Trientale No siis, eihän niistä periaatteessa mitään iloa olisi, mutta välillä on vain kiva tehdä jotain ihan hullua
No mut eiks siihen käy ihan mikä ja kenen pullo tahansa?

No ei, kun se viehätys tietenkin piilee siinä, että ne on just Anssin bändin pulloja! Se on ihan eri asia kuin että ne olisi vaan ylipäänsä jotain pulloja! :wink:

muu Mitä, mitäs siellä on muka kuolattu!?

No tietty sellasia tosi hienoja kuvia, mitä Mari otti keikalta! :P Junassa kuultiin huokauksia toinen toisensa perään... Ainakin AK -nimikirjaimiset herrat olivat kuvissa hyvin edustettuina.. :wink:
taina 5.11.2005 14:56 Miks ei muka konsertti keikoilla voi laulaa mukana ym ym....nykyään vaa on niin et kaikki pändit tekee keikkoja saleissa ja saa niissä irotella,laulaa mukana,pomppia ym.on jopa suotavaa 8) ja mitä Yö,hön tulee kyllä on isussa,vetää porukkaa :) ne muutamat alamäki vuodet on taaksejäänny ja kyllä soi 8) ikähaitari on n.20-40 laidasta laitaa .konserttisaleissa on se hyvä pioli et voi tosiaan kuunnella,nauttia eikä varoo kuka tumppaa röökin vaatteisii,hiuksii ym ym :P
Nappisimmu 5.11.2005 15:05
taina Miks ei muka konsertti keikoilla voi laulaa mukana


no esimerkiks sen takia, et on niin epämusikaalinen. Ei mun pokka kestä hoilottaa salikeikoilla.
taina 5.11.2005 16:37 no miten eroo laulu konserttisalissa ja klupissa :?: ei mitenkää.laulaa saa ja pitääkin ja jotku jopa pyytää
kukista :roll: :?: vaikka en niitä tuonnutkaa :idea: miks ei voi antaa tai heittää lavalle :?: Yö,n jukille heitetää pikkuhousuja-ollille ja muille ruusuja 8) :wink: eikä se tarkota jari sillanpää mummo hysteriaa :roll: hyi tota nimee ei ees pitäs mainita Anssin sivuilla :shock: :twisted:
Nappisimmu 5.11.2005 16:44
taina no miten eroo laulu konserttisalissa ja klupissa[quote]

Siten, että kluBilla laulaa tod.näk. muutkin ja meno on "riehakkaampi" kuin konserttisalissa.
Mari 5.11.2005 16:49 Nyt niitä kuvia on harhaassa 38 kpl:
http://www.harhaa.com/galleria.php?kuva ... nus_031105
Kaikki kuolaamiskuvat löytyy sieltä, eli en ala noita enää lähettelemään sähköpostitse, pitää katsoa jos joitain valikoituja zoomauksia jostain kohdasta jossain välissä... Täytyy kyllä sanoa, että ihan taikuuteen verrattavaa tuo digikuvaus, ei ois uskonut kuvien onnistuvan noin hyvin ilman salamaa. *pusuja kameralle* Asemakuvia mulla olikin yllättävän rajallisesti, mut lähetellään kun keritään.

Trientale välillä on kiva kuunnella keikkaa ihan paikallaan istuen ja vain musiikkiin (okei, ja ehkä vähän valokuvaamiseen...) keskittyen

Jännä juttu muuten... ehdin tuolla Martinuksessa miettimään, että tämä kuvaaminen ei häiritse keikan seuraamista ollenkaan, se enemmänkin kuuluu asiaan ja olis jotenkin tylsää jos pitäis vaan kuunnella. Kuvien suunnittelu menee kuin itsestään keikkaa katsellessa ja varsinkin Martinuksessa oli kiva, kun sai kameran tuolin kulmalle pois käsistä ja siitä parissa sekunnissa laukaisuvalmiiksi, jos tarvetta ilmeni. Luksusta tämäkin. Eikä ainakaan kukaan kippaa kaljaa päälle, toisin kuin jossain Tavastian lavan reunalla.

Trientale Kykenet varmaan kuvittelemaan Antin ilmeen myös, kun pyysin raapustelemaan käteeni jotain, eikä tämä ensin millään meinannut suostua... Tai kun lähtiessämme huikkasin "Nähdään..." ja rupesin miettimään, että missäs itseasiassa nähdäänkään, niin Karisalmi auttoi: "Varmaan meijän seuraavalla keikalla!"

:lol: Eräänlainen vastahakoisuutta henkivä ilme, joka tulee aina kun pitäis piirtää jotain... pälyilee kärsivän näköisenä ympärilleen, että onks mun ihan pakko... ja tietää saman toistuvan väistämättä seuraavalla keikalla... hahhaha! Mutta sit jos se keksii alkaa selittämään jotain tarinaa, niin ilme muuttuu sekunnin murto-osassa...
Nappisimmu 5.11.2005 17:24 Loistavaa Mari, kerrassaan loistavaa! Hienoja kuvia, tosin hyvähän se on ottaa, kun kohteet on niin huikeita... se Anssin piirtämä kukka on kyllä sulonen :)
Norsku 5.11.2005 17:36 Upeeta Mari!
keva 5.11.2005 18:37 a.
balisa 5.11.2005 19:09 Kakaralauman kanssa lähden Anssin keikale, josse joskus erehtyy tänne ,
vain pakosta. Mielummin lähden ryypiskelemään hotelleihin viinaa ja kaljaa jotta jaksaa kuunnella ainakin tätä nykystä esitysskaala, jossei se siitä kummene. Taidan lähettää Päivikille peruutusviestin, sori, sori, tulin toisiin ajatuksiin. Lappi Areena tuskin kutsuu Anssia, en tiä, Vesku Loiri muuttaa vissiin asumaan tänne Lappiin ja on joka paikassa. Jumala nähköön!
Trientale 5.11.2005 21:47 Upeita kuvia Marilla, jälleen kerran! On se hyvä, että saadaan niitä aina kaiken kansan katseltaviksi! :D

Mari Jännä juttu muuten... ehdin tuolla Martinuksessa miettimään, että tämä kuvaaminen ei häiritse keikan seuraamista ollenkaan, se enemmänkin kuuluu asiaan ja olis jotenkin tylsää jos pitäis vaan kuunnella.

Ihan totta. Itsekin olen jo aikoja sitten tajunnut, että ihan oikeasti en osaisi olla Anssin keikoilla ilman kameraa. Joillain muilla keikoilla vielä voinkin, mutta sitten on nämä tietyt esiintyjät, joiden keikat on kertakaikkiaan pakko kuvata. Eihän sitä muuten edes tietäisi, missä käsiään pitäisi! Minulle kamera on keikoilla varmaan vähän sama juttu kuin Anssille kitara... Eikä se kuvaaminen tosiaan häiritse keikan kuuntelua, vaan se sujuu ihan huomaamattakin siinä ohessa. Ja sitten on aina tosi hienoa, jos saa johonkin kuvaan ikuistettua jonkun hauskan ilmeen tai liikkeen tms.

Mari Eräänlainen vastahakoisuutta henkivä ilme, joka tulee aina kun pitäis piirtää jotain... pälyilee kärsivän näköisenä ympärilleen, että onks mun ihan pakko... ja tietää saman toistuvan väistämättä seuraavalla keikalla... hahhaha! Mutta sit jos se keksii alkaa selittämään jotain tarinaa, niin ilme muuttuu sekunnin murto-osassa...

:lol: Toi oli kyllä harvinaisen osuva kuvaus! Ja kuitenkin Antti salaa tykkää siitä piirtämisestä, olen ihan vakuuttunut! 8) Minun kohdallani suurinta vastahakoisuutta taitaa aiheuttaa se, että piirustus pitää tehdä käteen... Taidankin kokeilla paperia seuraavalla kerralla!
Ilmeistä tuli muuten vielä mieleen, että herra Karisalmen ilme oli näkemisen arvoinen myös silloin, kun mainitsin jotain basistin mahasta...

keva
Trientale Martinlaakson asemalla otetut kuvat ovat myös tervetulleita, minä kun en edes harrastanut itseni kuvausta siellä.
Harrastiko joku muu sitten? =P

Hehhehhee, ei suinkaan... Mulla tosin on todistusaineistona kuva, missä sinä ja Norsku kaulailette ja otatte kumpainenkin itsestänne kuvaa.. :wink: Ja sitten on myös toinen kuva, jossa Norsku tähtää itseään kameralla... Kjähhähhää!
Niin, ja mites se menikään se yksi juttu... Jos kamera on vinossa ja pää myös, niin onko pää sitten kuvassa suorassa... :D

keva Multa ainakin löytyy suhteellisen monta kuvaa susta.. =) Hätäsel laskupääl neljä tai viisi kuvaa =) Ja löytyy jopa aivan loistava yhteiskuva susta, noorasta ja marista =P Jokasella välimatkaa toisistaan väh kaks metriä :D

Niitä saa mielellään lähettää mulle, trientale(at)luukku.com. Kuvatukset kiinnostavat aina, vaikka kamera meikäläistä inhoaakin... Heh, toi yhteiskuva taitaa olla niitä, mihin ei varta vasten asettauduttu yhteiskuvaan.. :wink: Ainakin se kuulostaa erittäin lupaavalta.
Jirka 5.11.2005 23:01 Eipä tuosta keikasta kyllä mitään valittamista keksi vaikka kuinka miettisi! Sali oli mielestäni loistava akustiikaltaan ja musiikin äänenvoimakkuus oli juuri oikea! :) Joku valitti että keikka oli lyhyt, mutta mun mielestä ihan normaalin pituinen!? 1,5 tuntiahan se tais kestää... ei se nyt mikään mahdottoman lyhyt ole! Eikä ne pienet mokailut mitään haittaa, päinvastoin! :) Erittäin hyvää syksyn jatkoa kaikille, ja ehkäpä näemme tavastialla noin kuukauden kuluttua! :)

Rauhaa
balisa 6.11.2005 4:48 Vissiin keikka oli niin huono, että viimeiset noin kymmenkunta viestiä käsittelee valokuvaamista, nimikirjoituksia ja yleistä sekasortoa ja kellä mikäkin kuva sattuu olemaan. Muutama viesti itse keikasta sen lyhyydestä ja jotain välipuheista ja jostakin muusta. BAD, BAD, mitä tästä tulkkaisin , huono keikka., huono, huono. No toivottavasti Kela parantaa loppua kohti kuin sika juoksua.
marire 6.11.2005 7:56 Ihania kuvia. Paras on ehdottomasti nro. 25, kun valo siivilöityy sieltä takaa. Se on jotenkin todella taiteellinen
jassu 6.11.2005 8:46 Joo hienoja kuvia taas kerran, kiitos Mari! :)
keva 6.11.2005 9:11 a.
Norsku 6.11.2005 9:45
keva Hah, Noorasta mullakin on vaiks kui monta kuvaa ko hän kuvaa itteään (itserakas muah... =P ) =)


Nimim. minä en koskaan kuvaa itseäni
a9800362 6.11.2005 13:53
Mari Jännä juttu muuten... ehdin tuolla Martinuksessa miettimään, että tämä kuvaaminen ei häiritse keikan seuraamista ollenkaan,


Itse olin ihan toista mieltä. Mulla alussa huomio kiinnittyi liikaa hyviin kuvakulmiin ym. enkä osannut nauttia tarpeeksi laulusta ja soitosta! Harmittaa jälkeenpäin! :twisted: Mut heti kun alkoi Jennifer Aniston, hylkäsin kameran ihan suosiolla enkä edes yrittänytkään ottaa kuvia. Jennifer Anistonin soidessa ei kyl voi keskittyy mihinkään muuhun kuin itse biisiin...! :D

Joo, ja pääsin nyt kuitenkin :D :D kirjoittelemaan tänne, vaikka olenkin täällä pohjosessa, kiitos mieheni työläppärin!!!
Anssi Kela 6.11.2005 14:02 Keikkapäiväkirjassa on nyt pientä asiaa Martinus-salin keikasta!
taina 6.11.2005 14:15 keikka oli hyvä :) just sinun tyyliä joka ei petä koskaan ja uudet piisit 8) wow.olet hyvä usko pois :lol: ja tuo sinun nöyryys on vain hyve 8) :lol: hyvä Anssi ja pändi :oops:
a9800362 6.11.2005 14:30 Mukava oli lukea keikasta kommentteja Keikkapäiväkirjasta, vaikka kommentoihan Anssi heti seuraavana päivänä keikkaa tuossa Martinus-otsikon alla. Teillähän oli sitten vähän "rampoja" miehiä kehissä, kun Kellyllä oli sormi pipi ja Anssille tehty joku selkäoperaatio. Haluaiskohan se Anssi valaista meitä vähän, et minkälaisesta selkäoperaatiosta oli kysymys...? :roll: Toivottavasti ei mitään vakavaa. :?
Anssi Kela 6.11.2005 19:01 Ei mitään vakavaa, ihan pikkujuttu. Vaati kuitenkin tikkiä nahkaan.
balisa 6.11.2005 22:25 Toivottavasti nämä itsekeskeiset paskiaiset tyytyvät joskus ilmaisemaan tuntemuksiaan keikasta eikä siitä kuka minkäkin kuvan on ottanut vaikkakin se luo yhteen kuuluuvuutta enemmän kuin keikan analysointi mutta kuka jaksaa lukea kuvakulmia, joten turha oli pilkata ÄKT osiota ,itse syyllistytte samaan. Me ollaan meidän krannis.... sää et
Menkää hyvät ihmiset jauhaa sinne harhaa.comiin vaikka kahvilaan niitä kuulumisia, ei meitä varmaan montakaan kiinnosta lukea noita juttuja ja eikö se harhaa.com ole luotu just paskanjauhamista varten? Kalle Päätalo-yhtyeellekin ojennettiin kukkia vaikka yleisö täysin ymmärtänyt väärin ohjelmiston. Ojennettiinko kukkia sitä varten, että pieleen meni?
Gaucho 7.11.2005 8:06 a user uploaded image

No one's twisting your arm, are they? Itsekeskeisyyttä on monenlaatuista.
Juha H 7.11.2005 9:10 Kuulkaapas nyt nuoriso, setä kertoo muutaman asian. Ensinnäkin keikan pituus: soitto kesti 1 h 20 min, mikä on lyhyt aika. Vielä 80-luvulla tuo olisi ollut hyväksyttävä suoritus maailmantähdiltäkin, mutta sittemmin keikkojen pituudet ovat kasvaneet ja nykyään tuommoinen tunti ja kolme varttia, jopa kaksi tuntia on aika vakio. Joten tässä Anssilla olisi parantamisen varaa.

Konserttisalit käyvät rokin soittoon erittäin hyvin. Siellä yleisö on tullut kuuntelemaan artistia eikä keskittymään kaljanjuontiin, tupakan polttamiseen ja yleiseen ölinään. Muistanpa senkin kerran kun olin katsomassa Neil Youngia Ruisrockissa: Vitutti suunnattomasti, kun hirveässä koomassa olleet katsojat törmäilivät päin kun heillä meni niin saatanan lujaa. Varmasti eivät muistaneet seuraavana aamuna soittoa kuulleensakaan. Ja huom. en ole tiukkapipo, Martinuksessakin virkistin itseäni ginitonicilla keikkaa odotellessa.

Joku pikkupoika valitteli isovanhempiensa (?) kanssa kun soitto oli niin äänekästä. Höpön pöpön, rokkia pitää soittaa kunnon volyymillä. On ärsyttävää, jos joutuu kuuntelemaan muiden katsojien paskanjauhantaa soiton aikana. Kun istuin eturivissä aika laidalla, meni vaan toinen korva vähän lukkoon että sikäli keskellä olisi tietysti ollut parempi.

Olen myös eri mieltä Anssin kanssa siitä akustisuudesta. Hyvä että oli kunnon luukutusta!

Jostain syystä nykyään ei porukka noilla sali- ja hallikeikoilla enää ole mukana (siis heilumassa, hillumassa, sytkäreitä polttamassa jne.) kuin ennen. Tiedä häntä mistä johtuu? Tämä ei koske yksin Anssia (vaikka tunnelma tuntuu jostain syystä olevan sieltä jäykemmästä pääsä) vaan ihan kaikkia ulkomaan kykyjäkin. No, Phil-setä sai porukan hetkumaan aika ajoin kiitettävästi...
Anssi Kela 7.11.2005 10:21 Keikan pituutta ruodittaessa on otettava huomioon, että Vantaan konsertin järjestäjä oli tilannut meiltä 60 minuutin esityksen. Siihen nähden soitimme avokätisesti. Erona Suuria kuvioita -kiertueen konserttisalikeikkoihin oli myös väliajan puute. Kun yleisö päästetään välillä venyttelemään jalkojaan, niin silloin on tietysti luontevaa soitella vähän pidempään. En allekirjoita kritiikkiä siitä, että Martinus-salin keikka olisi ollut lyhyt - kuudentoista biisin setti ei ole lyhyt. Ymmärrän toki, että moni olisi mielellään kuullut meitä vielä pidempään, mutta se onkin aivan eri asia.

Olen joka tapauksessa "lyhyestä virsi kaunis" -koulukunnan miehiä - sekä keikkojen että levyjen keston suhteen. Mielestäni tuollaiset puolitoista tuntia on rock-keikalle varsin sopiva mitta. Olen ollut itse todistamassa keikkoja, jotka ovat olleet muuten hyviä, mutta artisti ei ole vain osannut könytä ajoissa pois lavalta. Tästä esimerkkinä tulee mieleen muutaman vuoden takainen Ron Sexsmithin Tavastian keikka - loistava keikka alkoi n. kappale nro 30:n kohdalla maistua pahasti puulta. Hurriganes soitti kuulemma kultaisina vuosinaan puolen tunnin keikkoja - ja bändi muistetaan nimenomaan kovana lavabändinä! (En kyllä itse lähtisi ihan tuohon puoleen tuntiin - kyllähän katsojan täytyy saada rahallensakin tietty vastine.)

Mutta sitten aivan toiseen asiaan: Tässä viestiketjussa on useaan otteeseen mainittu, ettei Martinus-salin keikka mennyt teidän top-listoillanne erityisen korkealle. Siispä olisikin mukava tietää, mitkä keikat ovat teidän mielestänne olleet minun parhaimpiani. Ensimmäinen vastaaja perustakoon vaikka uuden otsikon tälle kysymykselle. (On tietysti mahdollista, että aihetta on käsitelty ennenkin. Näin keikkojen alettua tällainen muistelu voisi kuitenkin olla paikallaan.)
Juha H 7.11.2005 11:18 Mielestäni väliajat keikoilla ovat ihan peestä ja olinkin iloinen, kun ei Vantaalla moista ollut. Noissa oikeissa konserttisaleissa on sen verran hyvät istuimet, että vaikeuksia ei ole. Jossain Hartwallilla sen sijaan pyrstö puutuu kyllä niin vimmatusti, että on oikein vaikeaa konsertin loppupuolella.

Toinen mukava asia väliajan puuttumisen lisäksi oli alkamisaika. Paljon mieluummin kuuntelen esityksen seitsemältä alkaen (nytkin olin kotona Vihdin metsissä jo yhdeksältä) kuin kahdeksalta - puhumattakaan jostain yöjutuista ns. klubeilla. Normaalistihan noista konserteista kotiutuu joskus yhdentoista jälkeen, ja kun tilaisuuden jälkeen ei osaa heti rauhoittua, on nukkumaanmenoaika melko myöhäinen seuraavaa työpäivää ajatellen.

Olen ollut tilaisuudessa kuulla Anssia vain kahdesti, enkä osaa sanoa mitään eroa keikan hyvyydessä. Ehkä viime kiertueella minua miellytti enemmän se nykyään harvinaisempi ratkaisu, että kannumiehiä oli kaksin kappalein. Useamman kitaristin lsänäoloa ei aina meikäläinen kauheasti edes huomaa. Joskus konserteissa on tuntunut siltä, että puolet lavalla hillujista voisi panna kävelemään ja saundit sen kuin paranisivat.

Tällä kertaa muuten Anssin kitaranrevitykset oli minun korviini miksattu vähän liian hiljaiselle muuhun volyymiin nähden.

Ehkä minäkin sitten antaisin ääneni sille parin vuoden takaiselle Tapiolan esitykselle, jos äänestää pitäisi. Mutta eipä tarvitse. Kummatkin olivat hyviä!
Ilona86 7.11.2005 12:04 Olen Balisan kanssa vähän samaa mieltä... Onhan täällä sana vapaa, mutta lähinnä, kun tämä aihe kerran on keikkaosiossa niin tarkoitus olisi ollut puida itse keikkaa eikä viittä sivua sitä, kuka on ottanut ja mitä kuvia ja sitten jaellaan kiitoksia. Eiköhän ne kiitokset mene kuitenkin pääasiassa Anssille keikasta, meni se sitten ihmisten mielestä hyvin tai huonosti!

Ja mitä niistä kukista tulee, eikös se ollut kiva ele, että sellaiset annettiin, vaikka joku väitti sitä JariSillanpäämaiseksi turhuudeksi... :roll:
Nappisimmu 7.11.2005 14:10 "Keikan pituutta ruodittaessa on otettava huomioon, että Vantaan konsertin järjestäjä oli tilannut meiltä 60 minuutin esityksen."

No sitähän me ei taas tiedetty...

"kuudentoista biisin setti ei ole lyhyt. "

Ei olekaan, mutta itseäni selventääkseni tarkoitin, että aika lensi kuin siivillä eli meni ihan liian nopeasti koko herkuttelu.

Mun keikkasaldo on niin pieni etten pysty sanomaan parasta...
keva 7.11.2005 15:17 a.
Trientale 7.11.2005 16:51 Tuo, että keskustellaan myös varsinaisen keikan ulkopuolisista asioista, johtunee paljolti siitä, että ainakin minusta keikkailtaan kuuluu niin paljon muutakin kuin se varsinainen setti. Ilta alkaa jo paljon ennen kuin Anssi ilmestyy lavalle, ja jatkuu vielä paljon Nummelan viimeisten sointujen jälkeen. Ja kavereiden kanssa on kiva muistella noita muitakin tapahtumia jälkeen päin, ei vain itse keikkaa.
Ja miksi sitten foorumilla? Varmaan siksi, että kun täällä kuitenkin koko ajan pyöritään, niin tänne on niin helppo kirjoittaa. Jossain chateissa keskustelu olisi paljon vaikeampaa, koska emme kuitenkaan ole kaikki netissä samaan aikaan. Sähköposteissa jne. keskustellaan kyllä varmasti vielä sellaisista asioista, mitä ei foorumille viitsi kirjoitella.
Eikä kai se niin vaarallista ole, jos kehutaan jonkun ottamia kuvia, olen minä turhempaakin p*skan jauhamista täällä nähnyt...
taina 7.11.2005 16:53
Ilona86 Olen Balisan kanssa vähän samaa mieltä... Onhan täällä sana vapaa, mutta lähinnä, kun tämä aihe kerran on keikkaosiossa niin tarkoitus olisi ollut puida itse keikkaa eikä viittä sivua sitä, kuka on ottanut ja mitä kuvia ja sitten jaellaan kiitoksia. Eiköhän ne kiitokset mene kuitenkin pääasiassa Anssille keikasta, meni se sitten ihmisten mielestä hyvin tai huonosti!

Ja mitä niistä kukista tulee, eikös se ollut kiva ele, että sellaiset annettiin, vaikka joku väitti sitä JariSillanpäämaiseksi turhuudeksi... :roll:

Samaa mieltä teidän kanssa :roll: on jopa koomista kun levitellään kuvia ja jopa omia pärstöjä :idea: :twisted: eivät kestä vertailua huh huh. ja ei kukkien anto tosiaan ole mitään jarisillanpää mummo hysteriaa :P useat antavat kukkia rock artisteille ja nomenomaan ROCK
Trientale 7.11.2005 16:59
taina on jopa koomista kun levitellään kuvia ja jopa omia pärstöjä

Miten niin on koomista levitellä kuvia? Haloo! Täällä on varmasti muitakin, jotka keikoilla otettuja kuvia haluavat nähdä!
Ja mitä tulee siihen, että tänne on linkitetty pari kuvaa jostain foorumilaisista, niin olen onnellinen, jos ei ihmisillä ole suurempia ongelmia kuin niiden näkeminen! Meitäkin kuitenkin on, joista on kiva muidenkin foorumilaisten kuvia katsella.
jassu 7.11.2005 17:02 Mikäs ongelma taas tässäkin asiassa on?! Jos jotain ei keskustelu tai kuvat kiinnosta niin ei niitä ole mikään pakko lukea/katsoa, helppoa ja yksinkertaista!
Norsku 7.11.2005 17:36 Ehkä meille paskanjauhajille pitäisi perustaa oma foorumi, jotta te meitä korkeammalla olevat ihmiset pystyisitte ylipäätänsä selviytymään itsenne kanssa? Kyllä oikein harmittaa teidän puolesta kun joudutte tällaisessa paskakasassa rämpimään.
Trientale 7.11.2005 17:59 Kyllä kyllä, perustetaan oma sivusto paskanjauhajat.com, ja laitetaan sinne foorumi, missä ei saakaan keskustella mitään muuta kuin turhuuksia... Mutta onhan se tosiaan hirveän hienoa, että jollekin saattaa maailman suurin ongelma olla tämän foorumin keskustelut. Ajatelkaa nyt, miten helppoa elämän silloin täytyy olla!
Ja kun tämä topic kerran oli tarkoitettu vain ja ainoastaan itse keikasta keskustelemiseen, niin mitä ihmettä nuo keskustelun tasosta valittavat viestit tekevät täällä? Kainosti vaan kysyn... Etenkin, kun tuosta aiheesta kommentoineet eivät ole itsekään tainneet ihan vain ja ainoastaan kyseisestä keikasta täällä keskustella... Mutta mistäs minä oikeastaan mitään tiedänkään. Kohta joku kuitenkin kommentoi, ettei tämäkään viesti tänne kuulu, kun ei tässäkään kommentoida keikkaa millään tavalla. No niinpä, ei kyllä kommentoidakaan, mutta epäilen, ettei sitä tehdä siinäkään viestissä, jossa tästä kommentista tullaan valittamaan... Loputon kierre?
Ai niin, ja hei, koska olen tämän topicin avannut, niin taidan pystyä myös muokkaamaan otsikkoa... Olisikohan parempi, jos se olisi vaikkapa Martinus-sali ja asiaan kuulumattoman tarinat ajalta ennen keikkaa ja sen jälkeen... Tai jotain sinne päin. Yleensä kun kuitenkin on ollut niin, että nämä keikka-jutut ovat hieman rönsyilleet ja asiaa on ollut muustakin kuin pelkästä keikasta. Eipä siitä ennen ole ihmeemmin valitettu...
Nappisimmu 7.11.2005 18:05
jassu Jos jotain ei keskustelu tai kuvat kiinnosta niin ei niitä ole mikään pakko lukea/katsoa


Voihan aina olla ettei joku osaa olla lukematta... :roll:
Gimma 7.11.2005 18:13 Mua ei häiritse yhtään, että on valokuvia ja pitkiä selostuksia ennen keikkaa ja keikan jälkeen. Eikä balisan sanomisista nyt kannata hernettä nenään vetää, kaamosmasennut taitaa jähkällä vaivata.
keva 7.11.2005 18:34 a.
Nappisimmu 7.11.2005 19:13
keva linkkejä nyt ei ainakaan ole mikään pakko katsoa, jos se kerran on niin vastenmielistä/ärsyttävää/vituttavaa jne!


No nimenomaan!
Hilu 7.11.2005 21:36
Anssi Kela En allekirjoita kritiikkiä siitä, että Martinus-salin keikka olisi ollut lyhyt - kuudentoista biisin setti ei ole lyhyt.

Ennen kitaranvaihdot veivät varmaan ainakin 10 minuuttia per keikka! Ne kun lisätään niin ollaan puolessatoista tunnissa... :roll:
balisa 8.11.2005 8:40 hahaa kylläpä nyt vituttaa kun omat koirat purevat mutta ketkäs vinku äkt keskustelua ja minä en ole yhtään linkkiä katsonut kun ei huvita. Minusta naaman kuvat saavat olla kuka haluaa katsoa mutta haluaisin tietoa itse keikasta ja musiikista miten se on koettu enkä sivutolkulla kuvia, mutta eihän kaikkea voi vaatia edes vannoituneilta anssi faneilta. Yhtä latteaa menoa ku itse surkuhupas Rakkaus on murhaa seedee.
PS. teillähän on oma foorumi harhaa.com!!! :twisted:
Ja vielä.. kohta anssikin on euroviisuissa niinkuin Lordi hihhiihihihih, mikä alennustIla Lordin faneille jumalauta... Jonne perkele pidä huolta ettei KK ole euroviisuissa!!!!
Norsku 8.11.2005 9:26
balisa haluaisin tietoa itse keikasta ja musiikista miten se on koettu


Ihan paska keikka.
Ilona86 8.11.2005 10:12 Sehän oli kauniisti ja ylimekkäästi sanottu :roll: Onkohan täällä mopo karannut käsistä?
balisa 8.11.2005 10:44 E Ilona, ei vaan nyt on kysymyksessä yleinen yhteen kuuluvuuden tunne niillä, jotka em. keikalla oli. Väärä paikka vaan, sillä täälä foorumilla käy kaikenlaista porukkaa ja tuollainen yhteenkuuluvuuden ja omahyväisyydentune voi karkottaa pois monta ihmista. joten foorumilaisten pitää miettiä mitä sitä oikein viskelee sanoillaan jos ei osaa raflata. Joka omaa moittimisen taidon muita kohtaan(vrt ÄKT). on syytä mennä itseensä ja tarkastella asioita. Minä kirjoitan edelleen kunnes Anssi viskaa ulos.
Joukossa tyhmyys tiivistyy ja yleinen regressio lisääntyy.
Norsku 8.11.2005 11:31 Voi hyvä luoja... Lakatkaa ottamasta kaikkea niin raskaasti, elämää tämä vaan on!
balisa 8.11.2005 11:41 Laitetaan rajat asioille kuten....niin että tietää missä mennään.
taina 8.11.2005 13:18 joup kuvat on hyviä kun ne ON ANSSISTA ,PÄNDISTÄ 8) saahan sitä omaa naamaansaki näyttää se vaa huvittaa ja on levinny jo pitkälle :roll: :twisted: ei olla törmätty sivuihin jossa fanit laittaa omia naamatauluja näkyville ja eteenpäin on lähteneet :P julkisuushakoisuus meni pieleen :P
Aniisin keikka OLI HYVÄ ja kaikki mis Anssi on :oops: on cool 8)
keva 8.11.2005 15:08 a.
taina 8.11.2005 15:18
keva
taina joup kuvat on hyviä kun ne ON ANSSISTA ,PÄNDISTÄ 8) saahan sitä omaa naamaansaki näyttää se vaa huvittaa ja on levinny jo pitkälle :roll: :twisted: ei olla törmätty sivuihin jossa fanit laittaa omia naamatauluja näkyville ja eteenpäin on lähteneet :P julkisuushakoisuus meni pieleen :P
Aniisin keikka OLI HYVÄ ja kaikki mis Anssi on :oops: on cool 8)Kuvat on hyviä, jos ne vaan on Anssista tai pändistä? Taai sitten ei. Mä en todellakaan tajua miten se on teiltä pois jos täällä on pari linkkiä missä on jtn kuvia jotka kuitenkin jollain tapaa liittyy ko keikkaan. Ei niitä ole pakko katsoa. Ja onko nuo keikka-keskustelut ennenkään ollut pelkästään keikasta tilitystä. Ööö... Ei.

Sullahan on muuten oikein hyvä lähtökohta kaikkeen; kaikki mitä Anssi tekee on tosi cool ja ihkuu jne jne. Missä on kritiikkisi?

"ei olla törmätty sivuihin jossa fanit laittaa omia naamatauluja näkyville ja eteenpäin on lähteneet :P"

Saanko tuon lauseesi suomeksi, koska en todellakaan pysty käsittämään mitä yrität sanoa?
:roll: voi herra tai rova Keva.oman nassun laitto ylesille foorumeille kuten tämä on naurettavaa ja kun se pärstä on koneella kaikkien saatavilla se voi myös lähteä ties minne eteenpäin .ja ANNSSI ON COOL en hauku ku tykkään suorastaan rakastan :oops:
Norsku 8.11.2005 15:48
taina oman nassun laitto ylesille foorumeille kuten tämä on naurettavaa ja kun se pärstä on koneella kaikkien saatavilla se voi myös lähteä ties minne eteenpäin


Irc-Galleriassahan ei siis mikään juttu eikä kuva leviä. :D (Eikä myöskään ole kenenkään saatavilla.)
keva 8.11.2005 15:53 a.
taina 8.11.2005 16:40
keva
taina
Rolling Eyes voi herra tai rova Keva.oman nassun laitto ylesille foorumeille kuten tämä on naurettavaa ja kun se pärstä on koneella kaikkien saatavilla se voi myös lähteä ties minne eteenpäin .ja ANNSSI ON COOL en hauku ku tykkään suorastaan rakastan EmbarassedTiedätkö, että tuo paikka jossa kuvani on, on myös yleinen paikka? Joten mikään ei muuttu asian suhteen.

Ja etkö ymmärrä, että Anssin rakastamis -hehkutus on todella typerää YLEISELLÄ FOORUMILLA, sillä tieto voi levitä minne vain?

Ja voisitko pikku hiljaa alkaa suomennella lauseitasi? Keva KEVA älä nyt
taina 8.11.2005 16:46 voi sua keva sähän otat herneet heti :roll: miks no sama se mut mä olen A,n kitara :P
keva 8.11.2005 16:57 a.
taina 8.11.2005 18:06
keva
taina voi sua keva sähän otat herneet heti :roll: miks no sama se mut mä olen A,n kitara :P


Niin tai sitten en vaan jaksa ymmärtää typerää kirjoitustasi? Ja voi sinua taina kun luovuttat heti kirjoittamisestä, kun olet tappiolla.

no typeryyksien kirjottelusta voi olla montaa mieltä 8) tääl ainaki on hauskaa :P ja mistä mä oon luovuttamassa :?: en mistään 8)
keva 8.11.2005 18:59 a.
marire 9.11.2005 16:23 Mä en nyt en varmaan osaa ottaa tätä oikein, mut mua lähinnä naurattaa kun mä luen noita teidän tilityksiänne. Mitä haittaa tälle foorumille on siitä että joku laittaa tänne keikkakuviaan ja kokemuksia? Musta on ainakin kiva lukea niitä, kun en itse pääse joka keikalle, jos yhdellekkään.
Mitähän vikaa tästä viestistä nyt löytyy? No, tämä nyt ei oo kirjakieltä, niin tämä varmaan tuomitaan täysin ymmärtämättömäks. Ja ai niin, enhän mä ollut keikalla joten mulla ei pitäis olla mitään aihetta olla koko paikassa :D
taina 9.11.2005 17:05
keva
taina ja mistä mä oon luovuttamassa :?: en mistään 8)Vastaa sit kaikkiin esittämiini kysymyksiin?
no laita kysymykset 8) johon voin vastata ja en mä sun kuvaa katsele :P joten kysymys ja niin et voi perään vastata
a9800362 9.11.2005 19:09 Joku valitti, että kun täällä keikat-osiossa keskustellaan niin monesta muustakin asiasta kuin itse keikasta... Siihen vois vaan todeta, et kuinka moni tämänkin sivun viestistä lopulta käsittelee Anssin keikkaa...? :roll: Pelkkää kinaamista vaan. Mua ei ainakaan haittaa ollenkaan, jos joku haluaa laittaa omia kuviaan jonnekin tai kirjottelee muusta keikkaan liittyvästä kuin Anssista ja bändistä, musta se on jokaisen oma asia. Eihän niitä juttuja tarvi lukea, jos se alkaa ärsyttää. Joskus laitoin sellasen kommentin,et jos joku alkaa oikeen ärsyttää, kun lukee jonkun viestiä, kannattaa kuitenkin laskea ensin ainakin kymmeneen, ennen kun vastaa tai varsinkaan painaa sitä lähetä-painiketta. Ei ole kiva lukea loukkaavia viestejä.
a9800362 9.11.2005 19:39 Vähän tyhmältä tuntuu kirjotella suoraan oman viestinsä perään, mut pakko nyt kommentoida vielä itse tuota Martinuksen keikkaa...

Anssi Kela Mutta sitten aivan toiseen asiaan: Tässä viestiketjussa on useaan otteeseen mainittu, ettei Martinus-salin keikka mennyt teidän top-listoillanne erityisen korkealle. Siispä olisikin mukava tietää, mitkä keikat ovat teidän mielestänne olleet minun parhaimpiani.


Mulla ei tietysti ole vertailukohtaa keikkojen suhteen, kun tämä Martinuksen keikka oli mulle ensimmäinen, mutta ainakin mä olin siihen kokonaisuutena todella tyytyväinen. Olihan se kesto ehkä lyhyt, mutta toisaalta, vaikka keikka olisi kestänyt 2 h, se olisi silti tuntunut liian lyhyeltä! Anssia kuuntelisi vaikka kuusi tuntia putkeen! :D

Ehkä se musa tuntui aluksi tulevan aika lujalla, ihan kuin ois ravintolassa soitettu, mut ei se mua mitenkään häirinnyt, vaikka eturivissä istuin. Päinvastoin, kunnon revittelyt kunnon volyymeillä oli just asiaa! :D

Joku muukin kommentoi konserttisalikeikan hyväksi puoleksi mm. alkamisajankohdan ja sen, että saa rauhassa istua eikä pelätä, millon tulee kaljatuoppi niskaan. Itse olisin ENEMMÄN KUIN TYYTYVÄINEN, jos Anssi lähitulevaisuudessa soittaisi vielä jossain konserttisalissa! Mutta mielenkiintoista nähdä, millainen kokemus Järvenpään keikka vajaan kuukauden päästä on, et jos sitä sit vertaa jälkeen päin Martinuksen keikkaan...

Mut sanoisin vielä, et se oli Anssi aivan hieno avauskeikka, älä muuta luulekaan! :D
op777 9.11.2005 19:52
keva
Ikävä kyllä on myös pakko todeta, etten ole herra enkä rova enkä edes rouva, jota todennäköisesti yritit sanoa.


Etni vaan ihQ <3

op777
Sami 9.11.2005 20:51 MARTINUS-SALIN KEIKKA 3.11.2005

MILLA
Erittäin hyvä, kitararevitykset sopivat tähän hyvin, antoivat kuluneelle biisille uutta ilmettä.
ÄLÄ MENE POIS
Hieno ele soittaa tämä fanin toiveen takia. Hyvä versio. Lälly biisi sai kaivattua rosoisuutta ja yksinkertaisuutta.
PUISTOSSA
Aika perusveto. Turhan rutiininomainen.
KAUHUSAARI
Hyvä versio. Se mokakin oli hauska.
JOKI
Sujuvuudessa jonkin verran toivomisen varaa. Kunhan esitys keikkailun myötä jalostuu, tästä voi kehittyä mainiokin keikkabiisi.
LAULU PETETYILLE
Aika perusveto. Turhan rutiininomainen, joskin parani loppua kohti.
JENNIFER ANISTON
Aivan mielettömän hyvä.
UUDET AUTOT
Tuoreen kuuloinen, vaikka vanha biisi. Erittäin hyvä.
INSOMNIA
Hyvä ja kiva.
ROCK-UNELMA
Keikan huonoin esitys. Biisi tökki pahasti, ei pysynyt koossa.
Biisin outrosta tuli mieleen Tom Pettyn American Girl.
RAKKAUS ON MURHAA
Erittäin hyvä.
1972
Erittäin hyvä.
KIPINÖITÄ
Tää bändiversio on erinomainen, kuten olen aiemminkin todennut. Niin tänäkin iltana.
KAVERIA EI JÄTETÄ
Ei erikoinen, mutta ihan ok.
MIKAN FAIJAN BMW
Ihan ok. Tosin ne Villen "funkyriffit" ovat kertakäyttövitsi, joka on jo kuultu.
NUMMELA
Hyvä perusversio. Nummelan lisäksi on kyllä olemassa muitakin hyviä keikanlopetusbiisejä…

Tämä keikka sujui selvästi paremmin kuin Suuria kuviota –kiertueen avauskeikka. Näki, että oli harjoiteltu. Anssi vaikutti itsevarmalta ja rennolta. Lauloi erinomaisesti ja äänenkäyttö oli monipuolista. Eläytyi voimakkaasti biiseihin, vahva läsnäolon tuntu. Keikka oli erittäin hauska, välispiikit mainioita. Hauskimpia Anssi keikkoja, joilla olen ollut.

Keikka oli aivan törkeen lyhyt konserttisalikeikaksi. Siltä ainakin tuntui. Tämä seikka pilasi aika paljon muuten positiivista vaikutelmaa. Yleisö kaiken kaikkiaan oli asiasta aika hölmistynyt ja ihmetteli, että "tässäkö tämä oli?". Jos ei ollut mahdollista tehdä täysipainoista konserttisalikeikkaa, niin uskon, että kahden biisin mittainen toinen encore olisi aika lailla pelastanut tilanteen.

Biisivalinnat olivat odotettuja. Pääpaino uudessa albumissa, ja aiemmilta "hitit". Huonessa-biisin olisin mielelläni kuullut, mieluiten sooloesityksenä.

Kokonaisuus jäi selvästi plussan puolelle ja tämä keikka lupaa hyvää loppu- ja ensi vuoden keikkoja ajatellen.
balisa 10.11.2005 5:22 suureen ääneen toitotettiin harhaa.comin avajaisissa että sinne voivat fanit laitella kuviaan ja kirjoitella kaikkea mahdollista, onkos sieltä lukijat karkonneet. Ennen ne tuli tänne kehuskelemaan kuinka hyviä ottoja siellä on mutta näyttää siltä, että tästä osiosta on tullut raatteentie ja poteroita kaivetaan...voi voi.. niiin se aika muuttuu ja meikä oli muistaakseni vastaan koko varjosivuja mutta hyvät ne on olemassa jos se tälläisen rähinän sais pois. Ja tällä osioilla lukaisisi joutessaan mukavia tekstejä keikasta, eikä kovin pitkiä.
Mari 10.11.2005 13:02
Sami ROCK-UNELMA
Keikan huonoin esitys. Biisi tökki pahasti, ei pysynyt koossa.
Biisin outrosta tuli mieleen Tom Pettyn American Girl.
RAKKAUS ON MURHAA
Erittäin hyvä.


Oikein malliesimerkki siitä miten mielipiteet voi mennä ihan ristiin.

Minusta Rock-unelma oli keikan parhaita esityksiä. Biisissä on mahtavaa potentiaalia todelliseksi keikkahelmeksi, onhan se levylläkin loistava, mutta tuollainen biisi toimii vasta livenä täysillä. Se, että tuo ensiesitys oli todella haparoiva, ei tee siitä yhtään huonompaa. Ennemminkin päinvastoin. Mutta odotan sitä aikaa kun tämä biisi opitaan esittämään ihan kunnolla.

Rakkaus on murhaan liveversio taas oli todella keskinkertainen, eikä vielä missään määrin erittäin hyvä! Sitä on todellakin syytä parantaa jos ja kun sitä aiotaan soitella keikoilla jatkossa. Kertsit on muuten turhan laimeita. Ja akustisena voisi toimia kymmenen kertaa paremmin kuin tuollaisena laahaavana bändiversiona. Vaikka encorena Saaran ja Anssin soittamana.

balisa Ennen ne tuli tänne kehuskelemaan kuinka hyviä ottoja siellä on mutta näyttää siltä, että tästä osiosta on tullut raatteentie ja poteroita kaivetaan...

Nyt ois taas sanakirja tarpeen. :D Ilmeisesti ensi kerralla ei kannata laittaa linkkiä tänne, vaan ne jotka tajuaa mennä sinne katsomaan, näkee kuvat, muut jää ilman.
keva 10.11.2005 13:43 a.
taina 10.11.2005 15:13
keva
taina no laita kysymykset 8) johon voin vastata ja en mä sun kuvaa katsele :P joten kysymys ja niin et voi perään vastataLue ne kysymykset teksteistä. Ja opettele suomen kieltä. Inhottavaa lukee tollasta suomen kielen raiskausta. Ja olen siis niin tosi pahoillani, jos oon loukannu sua jotenki.

Op777: Etkö sä tajua, ett tollasta ei saa kirjottaa tänne ah-niin-asialliseen viestiketjuun... =P Ja tou sä oletkin 777 etkä 779... Oon liikaa galzun lumois :(

opettelen mä mutta vie aikaa oppia arabi kulttuurista ja kielestä tähän Suomen sanastoon :roll: ja etkä sä mua voi,pysty loukkaamaan :lol:
balisa 11.11.2005 5:11 Joo joo Mari , hei , hei hei, Mari , oli se ennen erilaista, taina riepu on arabikulttuurista ja minä saamelaiskulttuurista. Ainoa mikä yhdistää minua ja suomalaisia on Raatteentie hihihihihih.
Eiku tosissaam tämä on nyt yleistä hauskukelua mutta mitä tuota, minua on alkanut huvittamaan kun olen vissiin saanu tarpeekseni jo tietoa Martiniussalin menoista. Lopetan osaltani tälle osiolle kirjoittelun ja perehdyn nyt Helsingin sanomien Nyt-liitteeseen vaikuttaa mielenkiintoiselta, josko irtoaisi kehuja nytten siitä haastattelusta :)