Forum 2002-2013

Mari 28.11.2005 10:35 Pori 26.11. Eikö kukaan ollut tuolla keikalla?

Minua kiinnostaisi kovasti illan biisilista, että erosiko se yhtään Martinuksen listasta ja oliko uusissa biiseissä tapahtunut edistystä. Vai oliko bändi harjoittelemassa Porissa, kuten Anssi viikkoa aiemmin ounasteli? Ja tuottiko harjoittelu tulosta? Ja oliko uusi Gretsch mukana menossa ja miltä se kuulostaa kahteen muuhun Gretschiin verrattuna?

Ei mulla varsinaisesti mitään kysyttävää ole, mutta... :roll:
Anssi Kela 28.11.2005 10:58 Porin keikka oli kirkkaasti paras bändikeikka yli vuoteen! Setistä kysyt väärältä ihmiseltä, en minä muista... Ei se ainakaan sama ollut kuin Martinus-salissa.
a9800362 28.11.2005 11:02
Anssi Kela Porin keikka oli kirkkaasti paras bändikeikka yli vuoteen! Setistä kysyt väärältä ihmiseltä, en minä muista... Ei se ainakaan sama ollut kuin Martinus-salissa.


Eiks nii et "sähän olit vaan soittamassa siellä"...? :roll:

Kiinnostais kyllä muakin kuulla kommentteja joltain keikalla paikan päällä olleelta!
Mari 28.11.2005 11:30 Olipas harvinaisen kattava raportti!

Jos tuon lausunnon suomentaa, niin siitä saa irti seuraavaa: soitto ja laulu osui paremmin kohdalleen kuin Martinuksessa (eli kehitystä on tapahtunut) ja soitettiin ehkä jotain eri biisejäkin. Itse haikailen ainakin Faijan haamun, Rva Ruususen ja Karhun elämään perään. Ja Martinien, kai niitä käytettiin edes jossain biisissä?

Missä on yleisön edustaja, wanted: yksi yleisön edustaja... mieluiten biisilistan kanssa.
Trientale 28.11.2005 14:33 Hahhahhaa, ehkä paras keikkaraportti ikinä! :lol:
Olisi kyllä tehnyt hirveästi mieli lähteä Poriin, mutta totesin, ettei minulla ole yhtään rahaa, joten jäi sitten lähtemättä... Onneksi tällä viikolla on Järvenpää! Mutta biisilista kiinnostaisi minuakin. Paljonko soitettiin uusia biisejä, paljonko vanhoja? Ja olivatko vanhat lähinnä noita sinkkubiisejä, vai kuultiinko jotain muitakin biisejä? (Marin toivelistalla on biisejä, joita minäkin edelleen mieluusti keikoilla kuulisin!) Myös kitaratilanne kiinnostaa minuakin, yritettiinkö edelleen pärjätä yhdellä Gretschillä vai onko nyt taas suosiolla siirrytty useamman kitaran malliin? Ovatko Martinit edelleen keikkatauolla?

Eikö kukaan foorumilainen muka oikeasti ollut paikalla?
Trientale 28.11.2005 21:31 Oi, keikkapäiväkirjaan oli sentään ilmestynyt hauska raportti Porin keikalta! :D Olipas kiva pitkästä aikaa lukea tuollaista pitempää keikkakertomusta. Melkein pystyi kuvittelemaan itsensä tapahtumapaikalle... Ja voi Kelly-parkaa! Jos tämä meno jatkuu, niin kohta voi olla, että Ville nähdään tuurausrummuissa...
a9800362 29.11.2005 11:02 Joo kyllä mäkin nauroin melkeen vedet silmissä tuota Porin keikkaraporttia! :lol: :lol: Anssilla on tuo kirjoitustaito hallussa. Kerkesin jo tuonne harhaa.comin puolelle kirjoittamaan kommentteja, kun täällä forumilla oli jokin error monta tuntia enkä päässyt tänne.

Todella hauska oli levylaulajan kuva siellä lopussa ja alla teksti "tämä oli alkuperäinen ehdotus Rakkaus on murhaa levynkanneksi..." Ois se Anssi voinut vähän kirjoittaa soitetuista biiseistäkin, mut tais olla vähemmän relevanttia levylaulajan mielestä tämän kaiken muun ohella.

Tsemppiä Kellylle, ehkä selviää kolmannesta keikasta ilman sairaalareissua, toivotaan näin! :wink:
Anssi Kela 29.11.2005 11:45 Porin biisilistaan sisältyivät ehkä seuraavat rallit (oikean järjestyksen palauttaminen mieleen onkin jo täysin mahdotonta):

Rock-unelma
Milla
Karhusaari
Faijan haamu
Jennifer Aniston
Laulu petetyille
Joki
Rakkaus on murhaa
Älä mene pois (bändiversion ensiesitys)
Insomnia
Kaksi sisarta
1972
Kaveria ei jätetä
Mikan faijan BMW
Nummela
a9800362 29.11.2005 12:27
Anssi Kela Porin biisilistaan sisältyivät ehkä seuraavat rallit


Paino sanalla ehkä...? :D Kiitos Anssi biisilistasta! Olis ollu kiva olla kuulemassa bändiversion ensiesitys biisistä Älä mene pois....
jassu 29.11.2005 13:54 Kylläpäs sai taas nauraa makeasti tolle raportille!
Tuo keikkaraportin viimenen kuva olisi ollut loistava kansikuva Aniston sinkkuun, pahus vaan kun se on jo valmis...
Mari 29.11.2005 14:07 Jeee! Biisilista! Vaikuttaa ensisilmäyksellä aika kivalta... Faijan haamu otettu mukaan. Puistossa korvattu Sisarilla. ROM ja Älä mene pois peräkkäin?! Jotenkin tulee taas mieleen Puistolan bändiversion ensimmäinen ja viimeinen esitys...

Nyt en naljaile enää raporttien kattavuudesta. Hyvä että esiintyjienkin taholta on havaittu, että se varsinainen keikka on oikeastaan aika pieni osa varsinaista "keikkaa", eikä siitä siksi jaksa aina jauhaa turhan pitkästi.
Trientale 29.11.2005 14:29 Tuo biisilista vaikuttaa tosiaan varsin pätevältä, en pane lainkaan pahakseni, jos Järvenpäässä ollaan jokseenkin samoilla linjoilla. (Erityisesti Älä mene pois -bändiversio kiinnostaa, kiitos jo etukäteen! :wink: ) Ihan hauska havaita, että esim. Puistossa oli tällä kertaa jätetty pois setistä, kai se lupailee sitä, että niitä vanhempia hittibiisejä ei tarvitse aina esittää, vaan ne voi korvata muilla pätevillä keikkabiiseillä.
Anssi Kela 29.11.2005 14:59
Mari ROM ja Älä mene pois peräkkäin?!


Minähän sanoin, etten muista biisijärjestystä. Eivät nuo varmaankaan peräkkäin olleet.

Vaikka ovathan ne tarkemmin ajatellen levylläkin peräkkäin...
Mari 29.11.2005 15:17 :shock: Pitikin mennä kirjoittamaan tuollaista...

Trientale Ihan hauska havaita, että esim. Puistossa oli tällä kertaa jätetty pois setistä

Minusta Puistossa on loistava keikkabiisi, jota ei voi ihan mihin tahansa vaihtaa. Ja mitä siitäkään tulisi, jos BMW tai iänikuinen Nummela puuttuisi setistä. Millaa en ehkä hirveästi kaipailisi.
marire 29.11.2005 17:22 Mahtava keikkaraportti ja varsinkin se kansikuvajuttu! Nyt jaksaa tass lukea kokeisiin vähän paremmin
Trientale 29.11.2005 18:55
Mari Minusta Puistossa on loistava keikkabiisi, jota ei voi ihan mihin tahansa vaihtaa.

No myönnetään, Puistossa on kyllä ihan hyvä keikkabiisi. Mutta minusta on silti ihan positiivista, että tulee vaihtelua enemmän kuin vain yhden tai kahden biisin verran. Kun käy monilla keikoilla, niin onhan se tietyllä tavalla mielekkäämpää, ettei aina kuule ihan samoja biisejä. Mutta toki on tiettyjä biisejä, joita ilman olisi vaikea kuvitella keikkaa.
Nyt taitaa väkisinkin alka käydä niin, että kaikkia omia keikkasuosikkejaan ei enää kuule joka keikalla, mutta tämähän on oikeastaan vain positiivinen ongelma. Vaihtoehtona on tietenkin se, että keikkoja pidennetään, niin että Anssi ehtii soittaa sekä vanhat että uudet keikoilla hyviksi havaitut kappaleet! :D
a9800362 30.11.2005 7:07
Trientale Mutta minusta on silti ihan positiivista, että tulee vaihtelua enemmän kuin vain yhden tai kahden biisin verran. Kun käy monilla keikoilla, niin onhan se tietyllä tavalla mielekkäämpää, ettei aina kuule ihan samoja biisejä.


Se on positiivinen asia, että biisilista elää ja vaihtelee keikkojen mukaan. Anssilla rupee noita biisejäkin olemaan niin paljon, että tällaiseen on hyvä mahdollisuus.

Trientale Nyt taitaa väkisinkin alka käydä niin, että kaikkia omia keikkasuosikkejaan ei enää kuule joka keikalla, mutta tämähän on oikeastaan vain positiivinen ongelma. Vaihtoehtona on tietenkin se, että keikkoja pidennetään, niin että Anssi ehtii soittaa sekä vanhat että uudet keikoilla hyviksi havaitut kappaleet! :D


Joo kannatetaan, eiks Anssilla vois olla kalenterissa joku "megakeikka", joka kestäis ainakin 4 tuntia ja siellä soitettais aivan kaikki biisit!? Sehän vois mennä vaikka nimellä Anssi-maraton. :D
Ilona86 1.12.2005 7:36
a9800362
Joo kannatetaan, eiks Anssilla vois olla kalenterissa joku "megakeikka", joka kestäis ainakin 4 tuntia ja siellä soitettais aivan kaikki biisit!? Sehän vois mennä vaikka nimellä Anssi-maraton. :D


Anssihan heitti 8.10.2002 forumilaisille soolokeikan, jossa soitettiin melkein kaikki toivotut kappaleet. Vaikka en itse paikan päällä ollutkaan (harmi!!!), niin livelevy tuo kyllä poppikoneista sen tunnelman hyvinkin, joka siellä oli. Ehkä uusinta olis kova sana :D