Forum 2002-2013

1992 15.1.2006 12:52 Onko sua kyselty Onko sua kyselty Lieksaan Vaskiviikoille esiintymään?Siis noin niin kuin koskaan.Ja jos oliski kysytty,niin olis varmaan K18-keikka?Kyselen vaan tälleen,että onko tullu kyselyjä.
balisa 16.1.2006 11:07 Samaa kyselen minä, ompahan kumma ettei Leville edes ole tilausta etelä-suomen hiihtolomien aikaan??? Piru vie lähe enää Pyhälle roikkumaan kivikkoon vaikka olisi kuinka ainutlaatuinen kokemus. Jopahan jotakin, aina stnas ollaan paitsiossa... Enkä lähe mihinkään.. Oliko keikkakalenterissa edes Oulua.
Ja kun tuo iskelmäpuoli on nyt tullut esille niin voihan sitä varttuneempi sakkikin tanssia Älä lähde pois pois meiningissä vaikka humppaa ja jenkkaa, riippuu mielikuvituksesta. Muutenkin menevät humppana kaikki ja iloisin yllätys oli Raahen Tiiranlinnassa kun, Marita Taavitsaisen esiintyessä, väliajalla soitettiin Milla ja senkin ukot ja akat vetivät humppana. Hah. Jennifer Anistonin voi vetää vaikka tukkahevinä..... pyörität päätä ja annat hiusten heilua....
1992 16.1.2006 17:03 Vaskiarenalla olisikin varmaan "hyvä" keikkapaikka,kun se on jäähallissa ja siellä on kuulemma hirvee kaiku.
Mut mä asun onneks niin lähellä kyseistä paikkaa,et jotain mölinää sieltä kuuluu,mut ei vaan tiedä mikä biisi on menossa.Ei kato tartte lippua maksaa.Jos ei muuten keikalle pääse tai viitti lähteä.
Hei,vaikka Faijan haamu letkajenkkana.Vois nyttää aika hauskalta/surkuhupaisalta.