Forum 2002-2013

Johnny 17.2.2006 10:59 Kurikka 17.2.2006 Tätäkin voi jo varmaan alkaa hehkutella. Edellisten keikkakuvausten perusteella luvassa on hyvää musiikkia ja vaarallisia tilanteita. Toivottavasti bändillä on jokerit pakassa ja muutama ässä hihassa.
a9800362 17.2.2006 11:33 Onnistunutta keikkaa Anssille ja bändille!

Johnny varmaan pyhästi lupaakin laatia kattavan keikkaraportin biisilistan kera, kun on ilmottautunut keikalle menijäksi? Olis kiva lukea keikan annista ja sattumuksista, kun ei ite pääse paikalle.
Mari 17.2.2006 11:43
Johnny Toivottavasti bändillä on jokerit pakassa ja muutama ässä hihassa.

Hihasta en tiedä, mutta ainakin yksi ässä pitäis olla Anssin takissa!

Ja Johnnylla ei tietenkään ole mitään asiaa tänne foorumille ilman biisilistaa... Biisilistoja on tarjolla keikan jälkeen lavalla ja sen reunamilla. Jos et yletä, voit pyytää oikein kiltisti siltä pitkätukkaiselta tyypiltä, joka on kitaroiden kimpussa. :P

Kai joku on menossa huomiselle Puustellin keikalle? Samat toimintaohjeet sinne.
Johnny 17.2.2006 13:19 Nyt iski stressi ja kauheat suorituspaineet :shock:
a9800362 17.2.2006 13:28
Johnny Nyt iski stressi ja kauheat suorituspaineet :shock:


Ei mitään paiseita, rennosti vaan! :P
Trientale 17.2.2006 15:54 Kurikassa ainakin yltää hyvin lavalle. Ja lavan takana siellä on peilit...
Yleisö saattaa olla aika mielenkiintoista sielläkin, oli ainakin silloin, kun itse olin siellä Anssia katsomassa... Ennen Anssia siellä soitti silloin joku livebändi erilaisia iskelmä-, humppa- ja muita vastaavia biisejä... :roll:

Hyvää keikkaa Johnnylle (odotamme tyhjentävää raporttia! Ja jokeribiisi on sitten erityisen kiinnostava tieto :wink: ), Anssille ja bändille! :)
Johnny 18.2.2006 10:19 Vaaroja uhmaten onnistuin nappaamaan biisilistan vellovan yleisömassan keskeltä...

Joki
Milla
Karhusaari
2 Sisarta
Uudet autot
Jennifer A.
Faijan Haamu
Älä mene P.
72
Nummela
BMW
***
Rock?
Sydän=Pääkallo
Puistossa
.....
Encore: Laulu Petetyille

Saapuessamme hotellille 21:30 piha näytti olevan täynnä pakettiautoja, hotelli oli kuulemma täyteen buukattu jonkun tapahtuman vuoksi (pakukuskien kokoontumisajot?). Sisällä ravintolatilat näyttivät kuitenkin varsin autioilta. Kiersimme paikan ja huomasimme, että Anssin+bändin kamat olivat jo lavalla valmiina. Lavan takana olevat peilit oli peitetty kahdella suurella Lapin Kulta lakanalla. Silmään osui, että Villen kitaravahvistin oli suunnattu yleisön sijasta Kellyä kohden. (Laskin tuon tietysti omaksi ansiokseni ;) ) Käytänössä tuo toimi hyvin, Villen kitara ei jyrännyt Anssin yli, mutta kuului kuitenkin.

Lämmittelybändi soitti kaksi 45 min settiä, pääasiassa suomipoppia tyyliin Irina, TikTak jne.

00:30 lavalle saapui Anssi kehuen Suomen voittoa Kanadasta curlingissa. Suuri osa yleisöstä tuntui olevan hifistejä, jotka nauttivat musiikista miksauspöydän takana olevalla baaritiskillä.

Muita mieleen jääneitä sattumuksia
- Millan lopussa Iron Maiden kitarasoolo (jos nyt tunnistin tuon oikein)
- Kelly aloittaa Uudet autot Jennifer Aniston tyylisellä nopealla kompilla pariin otteeseen, ennenkuin vetovastuu lankeaa Anssille
- Varsinaista encore-taukoa ei pidetä, kaikki biisilistan kappaleet soitetaan putkeen.
- Kuvaavaa yleisön aktiivisuudesta on, että Karisalmi liittyy 'eturivin' mukaan vaatimaan encorea ;) biisilistan loputtua. Anssi palaakin lavalle kirjekuori mukanaan, mutta erään naispuolisen ihailijan pyytäessä "laulu petetyille", palauttaa kuoren "teknikoille". Laulu petetyille "rokkaakin kuin hirvi" ja jopa jähmeä pohjalaisyleisö tuntuu heräävän hetkeksi horroksestaan.

Anssi ja bändi esiintyivät kiitettävästi, Anssin kitararevittelyt ja Kellyn virtuoosimainen "paukutus" jäivät erityisesti mieleen. Paikka ja yleisö eivät vain nyt antaneet oikeutta tälle esitykselle, toivottavasti pohjalaisyleisö näyttää kyntensä tulevilla keikoilla.

Niin ja tulihan myös haettua nimmari suuria kuvioita levyn kansilehteen.
Mari 18.2.2006 10:43 Sankarillinen teko tuo biisilistan kaappaaminen! 8) Taas mielenkiintoinen kattaus ja muutenkin vaikuttaa kivalta keikalta raportin perusteella. Ilmeisesti se viimeinen biisi oli tarkoitus olla Jokeri. Jännittävää. Onkohan keikkabussissa vino pino noita suljettuja kirjekuoria? Voiskohan yleisöstä ojentaa setin johonkin väliin oman kirjekuoren?

Johnny - Millan lopussa Iron Maiden kitarasoolo (jos nyt tunnistin tuon oikein)

Sen täytyi olla sama biisi mitä Awalonissa Millan lopussa soitettiin.
Joz 18.2.2006 15:24 Tuohon Marin huomioon kirjekuoren livauttamiseen liittyen (voiko sen enää selvemmin sanoa): minkä värisiä&kokoisia nuo kuoret ovat olleet. Tuostahan voisi repiä kunnolla huumoria, jos livauttaisi mukaan vähän omia kuoria. 8)
Trientale 18.2.2006 15:44 Ainakin Aquariuksessa ja Awalonissa kuori oli valkoinen, A5-kokoinen Aquariuksen mainoskuori.
Mietin itsekin joskus Awalonin keikan aikana ja sen jälkeen, että jos joskus pyytäisi Teroa antamaankin Anssille jonkun toisen kuoren minkä tämä on alunperin aikonut antaa... Voisi olla ihan hauskaa, kun kuoresta löytyisi joku meidän valitsemamme jokeribiisi! :D
Johnny 19.2.2006 9:53
Mari

Johnny - Millan lopussa Iron Maiden kitarasoolo (jos nyt tunnistin tuon oikein)

Sen täytyi olla sama biisi mitä Awalonissa Millan lopussa soitettiin.

Biisikin on nyt tarkentunut päässäni Iron Maidenin Trooperiksi.

Samanmoinen jokerikirjekuori näytti Kurikassakin olevan eli valkoinen ja A5 kokoa.

Vieläkin on kyllä vähän anteeksipyytelevä olo yleisön puolesta, toivottavasti Alavuudella riitti yleisöä ja tunnelmaa.
Anssi Kela 20.2.2006 8:03 Tästä raporttiin.
Johnny 20.2.2006 9:41 Huh huh, nyt pitää alkaa jo selitellä etten ole itse paljasjalkaisia pohjalaisia vaan muualta tänne muuttanut.

Tuossa Pitkässä-Jussissahan näytti olevan jonkunlainen jako, eli nuoriso istui alakerran disco/yökerhossa ja vanhempi humppayleisö yläkerrassa. Anssi esiintyi humppapuolella mikä ei sitten ilmeisesti ollut näiden 50-60:n "pakukuskien" makuun, kun eivät päässeet pyörähtelemään tanssilattialle totuttuun tapaan.

Musiikkihan oli tosiaan ensiluokkaista, mutta muuten jäi tuollainen helmiä sioille fiilis. Olisi todellakin kelvannut soittaa täydelle tuvalle. Olihan se toisaalta aika loistavaa saada lähes yksityiskeikka Anssi Kelalta 12 eurolla. Hattua pitää nostaa, että puitteista huolimattta annoitte meille harvoille faneille loistavan keikan.

No pohjalaisten mainetta voidaan yrittää palauttaa perjantaina Vaasassa, uskon että tuolla on tupa täynnä. Paikkana sen pitäisi olla soveliaampi tämmöiselle esiintymiselle. Toivottavasti perjantain jälkeen voin raportoida vähän positiivisemmissa fiiliksissä.
a9800362 20.2.2006 9:48 Niin, mistä muualta sitä palautetta yleensä tulee varmemmin kuin selvästi humaltuneelta suomalaiselta keski-ikäiseltä mieheltä ja yleensä vielä hyvin aggressiiviseen tyyliin? Säälittävää, jos ei ole pokkaa antaa palautetta muuta kuin sikahumalassa. Ja näin tapahtuu valitettavan usein...

Ei tässä Sinun Johnny tarvitse mitään selitellä, saati hävetä pohjalaisten puolesta. Jokainenhan vastaa vaan omasta käytöksestään.
marire 20.2.2006 15:36 Keikkabussissa on selkeestikin tullut katottua mäkihyppyä...
Toivottavasti bändin päivä ei mennyt kokonaan pilalle sen riehujan takia. Kyllä negatiivista palautetta saa antaa mut vähän kohteliaampi tyyli olis suositeltavaa.