Viikonlopun kuvauspyynnöt

| Aiheet: Keikat, Musiikki | Kirjoittaja:

Joukkoja mobilisoidaan jälleen: tänään esiinnymme Vantaan Tulisuudelmassa ja huomenna Nurmijärven Venlassa. Kuvaaminen on jo tuttuun tapaan sallittua: peräänkuulutan keikoilta kuvattuja videoita mahdollisimman nopeasti YouTubeen, käytän parhaita paloja keikkaraporttien raaka-aineena.

Minulle saapuneiden ennakkotietojen mukaan esiintymisajat ovat klo 23.00 Vantaalla ja klo 00.15 Nurmijärvellä. Katsotaan, josko tuota jälkimmäistä voisi hiukan aikaistaa. Nurmijärven keikalle on myös näillä näkymin tulossa yllätysesiintyjä tulkitsemaan kanssamme pari kappaletta.

Täällä on muuten keikkatunnelman nostattajaksi Jonne Airaksisen ottamia kuvia viime viikonlopun Tampereen keikalta.

Kommentit

  1. Kivaa, kohta on jo ilta ja sitten taas huominen! Nähtäväksi jää pystynkö edes aplodeeraamaan noilla keikoillasi, kun toinen käsi on niin himputin kipeä pistetystä sikainfluenssarokotteesta ja olokin on ihan kuin olisi kuumeessa, vaikka ei oikeasti ole kuumetta. No, pari Buranaa naamariin, niin eiköhän se taas tästä..

    Hyviä kuvia noi Tampereen kuvat! Tosta esiintymislavasta vaan tulee jotenkin väistämättä mieleen ala-asteen liikuntasalin esiintymislava.. 🙂

  2. Vuosia on kulunut. Se oli 2006 maaliskuun ilta Savon sydämessä Tahkon kupeessa. Ilta oli mahtava. Sen jälkeen keikat ovat jääneet väliin. Panostetaan vain parhaimpiin. Rima on korkealla, mutta tuskin joudun pettymään.

    Monikohan asia on muuttunut kolmessa vuodessa, minä en ainakaan.
    Tulisipa ilta pian. Kuuset korviin ja Vantaalle.

  3. Täälläkin odotetaan illan keikkaa, kun kuuta nousevaa! Itselläni edessä ensimmäinen Anssin livekeikka, kun Aukion ennakkokuuntelua ei lasketa. Toivottavasti paikalla ei ole kovasti känniääliöitä 😉

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.