Forum 2002-2013

- jari - 18.3.2006 15:20 Piazza Tahkovuori 17.03.2006 Kyllä hiihtävästä kansasta pidetään hyvää huolta. Tahkolla oli torstaina Sleepy Sleepers feat. Sakari Kuosmanen . Perjantaina ässähotellissa Ile Kallio ja vastapäisessä rakennuksessa eli Piazzassa Anssi orkestereineen.No lauantaina esiintyy Egotrippi.
Ei ihme että rinteet ja ladut on täynnä tyhjää kun kovanluokan esiintyjät pitää suksikansan sisätiloissa pitkälle aamuun .Ja just kun alkaa olla vedossa seuraavana päivänä niin jo pitää rynnätä jonoon jotta pääsee ajoissa sisälle uudestaan ...
Jo jotain kiinnostaa Anssin keikka ja miten orkka vetää niin sanoisin että helevetin hyvin .Tämä on kirjoittajan oma mielipide ja voin sen muuttaa jos näen tarvetta tai jos joku pyytää ...
Biisilistaa on turha kysellä mutta luulisin että se oli perinteinen A4 tyyppinen ratkaisu?
Muistan kuitenkin Anssin laulaneen sen yhden tutun kappaleen jonka nimeä en nyt muista...
Sain muutaman kuvan otettua http://heikkila.1g.fi/kuvat/piazza laitan kuvia lisää myöhemmin .
Mari 18.3.2006 15:37 Jartsaaaaaaahhh! Ihanaa että joku pääsi Piazzan keikalle, nyt on joku jolta voi tingata biisilistaa... :D Kerropas, soittivatko nämä lavalla meuhkanneet tyypit jokeribiisiä tai Harhaa tai jotain muuta erikoista? Oliko saunaspiikkejä? Tarinoita rinteen riemuista? Lohdullista, ettei sunkaan kuvissa tuo yksi kitarahirviö pysy paikoillaan muulloin kuin laulaessa. Ja yhdessä kuvassa Villekin yrittää ottaa kuvaa...

Piazzasta on kyllä niin hyvät muistot, että... Toivottavasti bändillä oli kivaa tälläkin kerralla!
Johnny 18.3.2006 15:52 Ei kai tuossa 10. kuvassa Anssin kädessä näytä olevan Fender tai stratocaster kuitenkin?
- jari - 18.3.2006 16:16 Bändillä oli kyllä hauskaa lavalla , se on selvää .Setti oli kai? normaali kuuden tuuman setti ja normaalit pari änkkyrä biisiä ja lopuksi Anssi pyysi?? saada vielä laulaa yhden laulun kun kaikilla oli niin mukavaa.
Välispiikkejä ei jäänyt mieleen kuin se missä A kehoitti juhlakansaa ryhtymään paritanssiin kun se on niin mukavaa tai jotain sinnepäin ...
Jos totta puhutaan niin nuo välispiikit ja muutenkin keikan tapahtumat tuppaa multa jäämään aika vähäiselle huomiolle,pitäis sammuttaa se käsissä roikkuva pikkumusta ja keskittyä kuuntelemaan mitä tarjotaan.
Piazzassa oli lievää suurempia hankaluuksia pysyä yleensä pystyssä.... yleisöä oli ihan sairaasti ja tietenkin osa? oli nauttinut muutakin kuin hiihtoliiton suosittamat normaalit ruokajuomat...
Yläkerrassa oli joitain Anssin tuotantoon tutustuneita herroja jotka oli heti pelissä mukana kun menin sinne kuvia räpsimään . Shhull oon ihann MMMURRRHA töötttötrtötöö ...
Mutta bändi vetää ihan sairaan hyvin ja toimii kun ruotsin jääkiekkojoukkue.
Anssi Kela 19.3.2006 21:01 Keikan jälkeen takahuoneessa pohdittiin mahdollisuutta, että olisiko tämä ollut jopa kaikkien aikojen paras keikkamme? Kenelläkään ei ainakaan tullut yhtyeemme historiasta yhtään nasevampaa esitystä mieleen. Pakko kai ottaa tässä yhteydessä oikein voimasana käyttöön: ihan vitun hyvä keikka!
a9800362 20.3.2006 6:46 Yleensä, kun on kysynyt Anssin kommenttia jostain keikasta, se on kuulunut "keikka oli hyvä" (vrt. Lappajärvi 18.3. tai Uusikaupunki 10.2.) Kohta lähestytään sitä pistettä, että tuo ilmaus ei enää kerro mitään keikasta, vaan se on klisee, joka ikään kuin automaattisesti toistetaan kommenttina joka keikasta! Onneksi Anssi keksi nyt lisätä tuohon ilmaukseen yhden elävöittävän - vaikkakin ruman - sanan, joka erottaa tuon keikan muista. :)
Anssi Kela 20.3.2006 7:02 Minkäs sille mahtaa, että keikat ovat tänä keväänä olleet niin hyviä! Mietittiinkin tuossa orkan bändin poikien kanssa, että onko tälle keväälle sattunut lainkaan heikompia esityksiä? Totesimme, että Nivalan Puustellin ja Vuokatin Katinkullan keikat eivät välttämättä olleet sieltä parhaasta päästä, mutta muuten taso onkin pysynyt korkealla. Tahkovuoren Piazza oli kuitenkin omaa luokkaansa - kummulla puhalteli todella hyviä vastaisia!
a9800362 20.3.2006 7:27
Anssi Kela Tahkovuoren Piazza oli kuitenkin omaa luokkaansa - kummulla puhalteli todella hyviä vastaisia!


Kai tästä saadaan pian mäkihyppytermein kirjoitettu raportti keikkapäiväkirjaan....? :roll: En malta odottaa, että pääsisin lukemaan Anssi Kelan orkesterin tämänastisen historian parhaasta keikasta. Teillä taitaa olla kisakunto kohdallaan, toivottavasti jatkoa seuraa koko kevään. Varokaa kuitenkin, ettei ylikunto pääse iskemään! :wink:
Johnny 22.3.2006 20:42 Mitähän tuolla stratolla soitettiin täällä? Tuolla kitaragalleriassahan Anssi uhkaili Ritchie Blackmore tyyppisillä kitarasooloilla, joita varten stratoa oli viritelty?
Anssi Kela 23.3.2006 7:17 Soitin stratolla encoreissa 1972:n ja Rva Ruususen. Blackmore-tyyppisiä sooloja ei tietääkseni kuitenkaan tällä kertaa kuultu. Piazzan erinomaisesta keikasta olisi vielä tarkoitus vääntää kunnollinen raportti, mutta tässä tuntuu vain olevan niin paljon muutakin puuhaa...
a9800362 23.3.2006 7:38 Toivottavasti saat aikuisten oikeesti myös väännettyä sen raportin! :D Täällä moni odottaa sitä, kun olet keikkaa niin hehkuttanut. Ja kun vielä erikseen mainitsit, että aikomus on vääntää kunnon raportti...

Joo, varmasti on muutakin puuhaa, mutta eikös niin ole aina? Ei muuta kuin asiat tärkeysjärjestykseen (i.e. raportti ensin)! :wink:
Sami 26.3.2006 19:16 Anssi on tämän vuoden keikkoja tosiaan hehkuttanut aika tavalla.

Ehkä pitäisi sen alkuvuodesta perustetun FaKIV'in (= Fanit Kritiikitöntä Ihailua Vastaan; olettehan jo käyneet allekirjoittamassa adressin) rinnalle perustaa FAHEHeV (Fanit Artistien Harjoittamaa Esteetöntä Hehkutusta Vastaan).
Anssi Kela 26.3.2006 19:25 Olen itsekin pannut merkille, että tämän kevään keikkoja on tosiaan tullut liekitettyä normaalia enemmän ja sitä kautta ilmaisu "hyvä keikka" on varmaankin kokenut jonkinasteisen inflaation. Kehut ovat kuitenkin tulleet suoraan sydämestä ja olen vilpittömästi sitä mieltä, että orkesterimme ei ole koskaan ollut niin hyvässä iskussa kuin juuri nyt. Onneksi tänä keväänä on kuitenkin tehty pari rehellisesti paskaakin keikkaa (ylempänä mainitsemani Nivalan ja Vuokatin keikat). Nämä todistavat, ettei itsekritiikki ole vielä täydellisesti kuopattu!
Johnny 27.3.2006 7:15 Mun mielestä tässä on aika paljon kyse myös asenteesta. Jos bändi on liikkeellä sillä mielellä, että tulee hyvä keikka vaikka olosuhteet ei nyt aivan optimaaliset olisikaan, niin lopputulos on todennäköisemmin hyvä keikka. Tässä Anssi ja bändi on onnistunut ainakin omien kokemusteni perusteella, eli potentiaaliset paskat keikat on pystytty kääntämään voitoksi. Ehkä tässä onnistuminen on sitten tuntunut erityisen hyvältä. Anssissa näyttää myös olevan luontaista "liideriä", joka pystyy ylläpitämään ja nostattamaan joukkueensa henkeä silloin kun sitä tarvitaan.

Meniköhän tämä nyt yltiöpäisen hehkuttelun puolelle...
Mari 27.3.2006 13:31
Sami Ehkä pitäisi sen alkuvuodesta perustetun FaKIV'in (= Fanit Kritiikitöntä Ihailua Vastaan; olettehan jo käyneet allekirjoittamassa adressin) rinnalle perustaa FAHEHeV (Fanit Artistien Harjoittamaa Esteetöntä Hehkutusta Vastaan).


Hyvä pointti. Mutta minusta nämä yllämainitut kansanliikkeet voivat hyvin ajaa samaa asiaa, koska korvista se alkaa tulla ulos joka tapauksessa - oli yletön hehkuttaja kuka tahansa. Itse suhtaudun tuollaiseen hehkutukseen aina erittäin kriittisesti ja tässä artistien tapauksessa erityisesti siksi, että bändillä on todistetusti melko lyhyt ja paikoin erittäin reikäinen muisti! Jos esim. Anssia pyydettäisiin luettelemaan top10 keikat, niin siihen tulis varmaan ankaran päänsäryn jälkeen paljon viime aikoina tehtyjä keikkoja.

Sanotaan nyt tähän samaan syssyyn, vaikka väärä keskustelu onkin, että ois kiva jossain vaiheessa kuulla esiintyvien artistien mielipiteitä Länkkärin keikasta (josta yleisö piti paljon) ja varsinkin Länkkärin lavasta.
Johnny 27.3.2006 14:43 Kaikkihan on suhteellista, niin myös keikkojen hyvyyskin. Pohjanmaan keikat voi varmaan laskea onnistuneeksi, jos ei artistia ole kurmootettu koivuhalolla tai kutiteltu kauhavalaisella kylkiluiden välistä.
Susa 31.3.2006 7:12
Anssi Kela Olen itsekin pannut merkille, että tämän kevään keikkoja on tosiaan tullut liekitettyä normaalia enemmän


a9800362 Kai tästä saadaan pian mäkihyppytermein kirjoitettu raportti keikkapäiväkirjaan....?


Raporttien laatimisesessahan voisi käyttää apuna myös ruokasanastoa.
Anssi Kela 12.4.2006 8:57 Parempi myöhään kuin ei milloinkaan: raportti tehty.
a9800362 12.4.2006 10:32 Hienoa, raportti pitkästä aikaa! Piristi kummasti avata kuumehoureissa kone ja huomata, että jee, uusi raportti....

Olihan siinä paljon ylisanoja, mutta toisaalta hienosti perusteltu väittämä, miksi keikka saattaisi olla jopa kaikkien aikojen paras. Varmasti tavoittelemisen arvoinen fiilis keikalla kuin keikalla, että jalat ovat lavalla, mutta eivät kosketa maata!

Mahtavaa, että olette päässeet tuollaiseen vireeseen, sitä on tosiaan ilo katsella ja kuunnella. Ei muuta kuin hyviä vastaisia jatkossakin! :D
marire 12.4.2006 13:51 Mistähän muuten johtuu, että vaikka mä aina kuljen foorumille etusivun kautta, mä huomaan uudet keikkaraportit vasta sitten kun niistä kerrotaan foorumilla?
Elämän suuria arvoituksia tämäkin
1992 12.4.2006 14:03 Mullakin on sama "vika".Ja uutisiakaan minä en ikinä huomaa, kuin vasta ties kuinka pitkän ajan päästä.Se raportti oli muuten kiva saada pitkästä aikaa luettavaksi.