Forum 2002-2013

Hanna80 8.4.2006 14:31 Iso Jano.. Jee, esteiden sattuessa Savoyhin en päässyt, mutta tänään sain kuulla että minulle on ostettu lippu lahden iso jano tapahtumaan toukokuussa, ehkä hienoo!! :D
Hilkka 8.4.2006 14:49 Onnea! :D
a9800362 8.4.2006 18:21 Sinne Iso janoon meikäläinenkin on tulossa ja sinnehän on vielä hyvä tovi aikaa.... Nyt kyllä tosiaan tuntuu siltä, että ei haittaa, on pää ihan pyörällä tästä viimeaikaisesta keikkatahdista ja ennen kaikkea Savoysta... Osaako kukaan muuten sanoa, missä tuo tapahtuma Iso jano oikein on? :roll:
Hanna80 8.4.2006 21:01 Iso Jano järjestetään Hartwall Lahden panimon pihalla, sen tarkemmin en osaa sanoa. Lahden kauppatorilta on sinne non-stop kuljetukset, sisältyy lipun hintaan. Iso Janon netti sivuilla on siitä tarkempaa tietoa.
a9800362 25.4.2006 5:44 Onko tietoa, onko tämä normaalimittainen keikka, vai? :roll:

Nettisivut ovat osoitteessa www.isojano.fi , jos joku haluaa käydä katsomassa. Siellä on ihan hyvää informaatiota tapahtumasta... Lipun varasin muuten tänään! :D
Hanna80 25.4.2006 15:15 Mieheni tuossa laskeskeli että keikka kestää noin parituntia, elikkäs ilta kymmenestä puolilleöin..Mutta voidaan toki olla väärässäkin :lol: Jos jollakulla on tarkempaa tietoa niin ilmoitteleehan tännekinpäin sitten, kiitän!
marire 25.5.2006 8:50 Jospa sitten jaksaisitte huomenna vetää jotain raporttiakin...
Mä kun en aikeista huolimatta sinne päässyt
a9800362 25.5.2006 11:04 No niin, Hanna80, missä luvattu raportti? :roll: Täällä ihmiset odottaa innolla! Kuulun valitettavasti myös siihen porukkaan, joka ei lipun hankinnasta huolimatta päässyt ikinä keikalle..... :twisted: Toivottavasti (ja todennäköisesti) oli kuitenkin taas aivan mahtava keikka......
Hanna80 25.5.2006 15:42 Tässä on nyt sitten raporttia eileseltä, jotakin pientä..

Ovet avautuivat 19.00. Keikkapaikkana oli iso halli joka ilmeisesti on normaalisti jonkinlainen kaljakorivarasto, tai näin ainakin seurueessamme (minä, mieheni ja äitini) pohdimme. Väkeä paikalla oli seitsemän aikoihin kourallinen, suurin osa heistä oli selkeästi illan ensimmäisen esiintyjän Martti Servon ja Napanderin faneja.Martin keikkaa en juurikaan seurannut,lähinnä istuin pöydänääressä ja katselin josko jonkun tutun löytäisin. Pari kuvaa nappasin äitin kameralla,mutta siitäkin loppui virta ennenaikojaan. Mitään ihmeempiä koristuksia hallissa ei ollut, jotakin lakanoita roikkui katossa. Kaljan myyntipisteitäkin oli niitä tarvitseville riittävästi. Arvelin että Anssi bändeineen saapuu kymmenen aikoihin lavalle niin aikaani siinä sitten seitsemästä kymmeneen kulutin seuraamalla Martin keikkaa, muutama tuttukin kipale siellä oli.Kovasti katseeni etsi tuttuja mutta eipä niitä kotikaupungissa nykyään juurikaan nähnyt.Ennen keikkojen alkamista lavalla pyörähti 15 kappaletta kauniiksi kehuttuja naisia, he olivat Lahti promo tyttöjä. Edustavat erilaisissa tilaisuuksissa ja muotinäytöksissä, nytkin heillä oli Luhta-vaatemerkin uusia kevät ja kesä vaatteita päällään. Ihme kyllä sain aikani hyvin kulumaan kun en juurikaan kelloa seurannut niin havahduin vain että lavalla näkyy jokin tuttu hahmo,sehän oli Antti!! Siis sehän tarkoitti sitä että ei ollut enää pitkää aikaa keikkaan!Siinä samassa illan juontaja Hanski Kinnunen (lahtelaisen paikallisradion juontaja) sitten huuteli onko hyvä meininki.. Minä kipitin lavan eteen ylhäiseen yksinäisyyteen, siellä ei sillä hetkellä ollut ketään muita kuin minä! Hanskin hetken huudatettua yleisö se vihdoin pyysi Anssin bändeineen lavalle!!

Anssi saapui lavalle noin klo.22 Minä siinä yksikseni hurrasin ja aplodeerasin mutta onneksi Anssi sitten kehoitti väkeä siirtymään lähemmäs lavaa kun tilaakin siinä oli riittävästi. Olisin mä siinä yksiksenikin viihtynyt.;) Heti alkuun Anssi kertoili että keikkaa katsomaan ja kuuntelemaan saapunut yleisö on erityisessä tilaisuudessa koska yleensä illan biisilista valmistuu kuulemma noin puolitoista minuuttia ennen keikan alkua ja tällä kertaa biisilistan tekoon oli käytetty aikaa ja vaivaa. Biisilista oli tehty kronoloogisessa järjestyksessä. Eli jokaiselta albumilta julkaistut sinkut. Jonkun kappaleen valitettavasti en muista minkä jatkoksi soi Iron Maidenin The Trooper kappaleesta kitarasooloa. Mitään erityista ei ole minulla mainittavaa mistään biisistä. Vihonviimeiseski kappaleeksi Anssi ja bändi soitti hyvin tutun biisin mutta arvatakaa saanko sen biisin nimeä päähän sitten enään tässävaiheessa, no en..Toivottavasti Anssi auttaa muistamaan!! Kokonaisuudessaan keikka oli onnistunut ja hyvä. Keikan jälkeen kävin jututtamassa Anssia ja Anttia joka minulle niin yställisesti biisilistankin antoi, sain siihen molemmilta herroilta signeerauksetkin!! Ilta oli siis onnsitunut!!

Huh, ensimmäinen keikkaraporttini..Taidan jättää raportoinnin jollekin joka on sitä enempi tehnyt!! Koittakaahan saada selvää!!

Ai niin, vieressäni oli 2 iältään 40+ naista jotka ihmettelivät että Anssilla on veli??
Hanna80 25.5.2006 15:46 Äh, jotakin unohtui.. Biisilista tulee myöhemmin tänään :oops:
Hanna80 25.5.2006 18:34 Noniin.. Biisilistaa olisi tässä tarjolla :

Mikan faijan bmw
Kaksi sisarta
Nummela
Puistossa
Kissanpäivät
Milla
Suuria kuvioita
1972
Laulu petetyille
Karhusaari
Jennifer Aniston
Älä mene pois
Rakkaus on murhaa


Rock-unelma
Ja sitten se biisi jonka nimeä en saa päähäni =(
a9800362 25.5.2006 18:48 Hyvinhän se raportointi sujuu, joten älä Hanna80 ole liian vaatimaton. :D Ei vissiin ollut yleisömäärällä pilattu keikka!? Biisilista ainakin kuulosti sangen mielenkiintoiselta. Oikein aikaa ja vaivaa nähty sen tekemisessä, hienoa. :P Alkoi harmittaa nyt raporttien lukemisen jälkeen vielä enemmän, etten päässyt paikalle..... Olikohan lauteilla ollut jalat maasta irroittava meininki, vai miten Anssi kommentoisi?
Hanna80 25.5.2006 18:52 :? Kiitos!!