Forum 2002-2013

Johnny 12.4.2006 20:59 Kokkola 15.04.2006 Viimeinen pohjanmaan keikka näillä näkymin, toivottavasti kesälle saadaan keikkakalenteriin vielä täydennystä. Paljon on kuultu hyvää musiikkia edellisillä keikoilla, mutta jotain on jäänyt vielä kuulematta, niinpä näitä olisikin mukava kuulla:

Rouva Ruusunen - tätähän on soitettu viime aikoina usein, mutta ei pohojanmaalla.

Suuria kuvioita - tämäkin spektaakkeli on kokematta

Huoneessa - kyllähän tämäkin ansaitsisi tulla soitetuksi, voisi kuvitella että tähän saisi aika kivaa "helinää" sähkökitaroillakin (onhan tuo riffi vähän kuin Karhun elämässä ;) ) Olisihan tässä bassomajurillekin aika herkullisia bassokuvioita tarjolla.

Laulu petetyille ja Kipinöitä ovat kuulostaneet sen verran hyviltä, että niitä voisi kuulla uudestaankin. Niin ja Karhusaaresta oikein letkeän rauhallinen rautalankaversio, levyversiolle uskollisella soololla (nimim. vaativa asiakas).

Olishan näitä toiveita ollut vielä lisääkin, mutta en kehtaa enempää laittaa. Paikkana tuo Kokkolan Kaarle pitäisi olla aivan ok keikkapaikka, joten odotukset ovat varovaisen positiiviset myös yleisömäärän ja tunnelman suhteen.
a9800362 13.4.2006 9:15
Johnny Huoneessa - kyllähän tämäkin ansaitsisi tulla soitetuksi, voisi kuvitella että tähän saisi aika kivaa "helinää" sähkökitaroillakin (onhan tuo riffi vähän kuin Karhun elämässä ;) ) Olisihan tässä bassomajurillekin aika herkullisia bassokuvioita tarjolla.


Mä olen saanut levylaulajasta sellaisen käsityksen, että on äärimmäisen epätodennäköistä, että Huoneessa-biisiä soitettais ravintolamiljöössä... Toivottavasti olen väärässä ja biisi kuullaan! Ymmärrän kyllä varsin hyvin, miksi sitä ei ole soitettu tähän mennessä ravintolakeikoilla. Ravintolaympäristö kovine taustahälyineen ja kännisine örveltäjineen ei tee kyseisen biisin esittämiselle oikeutta eikä varmaan itse esittämistäkään mitenkään helpoksi, toisin kuin jossain konserttisalissa, jossa ihmiset tulevat varta vasten kuuntelemaan kyseistä artistia...
Johnny 13.4.2006 12:02 Onhan esim. Kipinöitä sovitettu bändille, joten en näe mitään teknistä estettä miksei Huoneessa voisi toimia myös sähköisesti.

Hyvät biisit on tehty soitettaviksi, eikun hanaa vaan :wink:
Nappisimmu 13.4.2006 13:35
Johnny . Hyvät biisit on tehty soitettaviksi, eikun hanaa vaan :wink:


Niin, ne tykkää kun niitä soitetaan :)
Johnny 16.4.2006 15:47 Pääsiäiskokkojen vielä roihutessa pohjanmaalla ja trullien lennellessä, laskeutui Anssi Kela hotelli Kaarlen kellarin yökerhoon. Paikka oli ahtautunut täyteen juhlaväkeä ja tunnelma olikin tiivis jopa hikinen. Harvemmin soitettu Kaatuneiden muistolle aloitti keikan mikä olikin mukava yllätys. Tämän jälkeen jatkettiin perinteisemmissä merkeissä. Karhusaari alkoi sanoihin sopivan rauhallisesti, mutta kertosäkeeseen päästyä oli meno jo niin hektistä ja kiire syksyyn ettei aikaa juuri kaislikkoa heiluttavan tuulen ihmettelyyn jäänyt.

"Tähtilaulu muistutti Pekasta ja Sudesta"

Älä mene pois, toimii liveversiona takuuvarmasti. Saara soitti oikein kauniisti alussa pianoa.

Parempi mies, olisiko tässä kansan syviin riveihin uppoavaa radiohittipotentiaalia. Melodiahan on tarttuva ja sanatkin taattua Anssi Kelaa. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla.

Mies ja meri, jokerithan piristävät aina, niin myös nyt. Erityisen hauskaa oli seurata Saaran sointujen etsiskelyä Villen ja Anssin kitaraotteista.

Karhun elämää muistutti Policen Walking on the moon kappaleesta, (loppuosan Joo, joo, joo, joo) :roll:

Rva Ruusunen alkoi vauhdikkaasti ja eteni nopeasti kunnes Anssi näytti käsimerkein että komppiryhmä himmaisi hieman, Kellyhän veti asiasta omat johtopäätöksensä ja löi kapulat tiskiin ja poistui lavalta. Hetken aikaa jatkettiin hieman rauhallisemmin jonka aikana Ville siirtyi kitara sylissään rumpujen taakse ja rummuttikin kappaleen päätökseensä. Kostona Kellyn tempauksesta Anssi päättikin soittaa listan ulkopuolelta vielä Kellyn mielikappaleen eli Money for nothing johon Kelly palasi paikallensa rumpujen taakse.

Musiikillisesti ehkä pitkä-jussi vetää pitemmän korren ja hauskuudessa/omituisuudessa kivitippu. Mutta kokonaisuutena tämä oli varmaankin paras näistä Pohjanmaan keikoista, eli törkeän hyvä jälleen kerran.


Kaatuneiden muistolle
Milla
Karhusaari
Puistossa
Rock-Unelma
Jennifer Aniston
Tähtilaulu
Älä mene pois
Nummela
Parempi mies
Mikan faijan BMW
Mies ja meri (jokeri)
1972
-----
Kaksi sisarta
Rakkaus on murhaa
Karhun elämää
Rva Ruusunen
Money for nothing
a9800362 16.4.2006 18:48 Johnny, ainakin toiveesi Rva Ruususen kuulemisesta siis täyttyi! :D Hienoa, mitään kammoa ei Tähtilaulustakaan jäänyt Tampereen-keikalta (vaikka Anssi siellä väitti, ettei osaa sitä ollenkaan), kun sekin kuultiin pohojanmaalla. Oispa ollut mukavaa olla kuulemassa etenkin nuo biisit Kaatuneiden muistolle sekä Money for nothing! :D Niin, ja Mies ja meri.....

Mitäs levylaulaja itse sanoo Kokkolan-keikasta?
Anssi Kela 18.4.2006 17:06 Raportti Raumalta.

Kokkolasta en taida lähteä vääntämään sen kummempaa raporttia. Keikka oli oikein hyvä - taas... Mukavasti porukkaa ja tunnelma korkealla.
Nappisimmu 18.4.2006 17:16
Anssi Kela Raportti Raumalta.


Ai apua :D

Kelly on kyllä suoraan Lucky Luken Daltonin veljeksistä joku.
a9800362 18.4.2006 17:39 Hurjannäköisiä miehiä, hui :shock: :D Mitenköhän teillä on pokka pitänyt, kun olette toisianne katselleet...?
Johnny 18.4.2006 17:49 Rauman raportti selittääkin miksi Kokkolan meno vaikutti välillä hieman parrattomalta...
jassu 18.4.2006 17:58 Ei saatana, tälle naurulle ei tule loppua! :lol:
Nään ihan varmaan painajaisia tosta Villen liimaletistä, ei helvetti, buhahaaa! :lol:
Lupaathan Anssi ettet IKINÄ SIIS IKINÄ kasvata viiksiä!? :D
Mari 19.4.2006 8:29 Tulipa aamupäivän ratoksi mahtavat naurut! :lol: Ville on kyllä selkeästi komein, vain viikset puuttuvat!

Ja suorastaan kadehdittavan upea biisilista Kokkolassa! Tähtilaulu, Karhun elämää, Money For Nothing, Kaatuneiden muistolle, Mies ja meri, Rva Ruusunen ynnä vino pino tavallisempia loistavia biisejä. Onnittelut Johnnylle!

Edit: Onhan sillä Villellä viikset ihan omasta takaa, jotenkin ne jäi ensikatsomalla vähemmälle huomiolle... :P
Gimma 19.4.2006 11:20 Olihan Anssilla suosionsa kulta-aikoina parta ja viikset eikä ollut yhtään hullumman näköinen.
jassu 19.4.2006 13:22
Gimma Olihan Anssilla suosionsa kulta-aikoina parta ja viikset eikä ollut yhtään hullumman näköinen.


On ihan eri asia, jos on parta ja viikset, kun jos on pelkät viikset, eihän niistä nyt voi puhua samana päivänäkään!
marire 19.4.2006 14:27 Huomenna mulla on kyllä vatsalihakset krampissa !! :D
1992 19.4.2006 14:28 Mulla on jo nyt. :D
Johnny 19.4.2006 20:12
Mari Ja suorastaan kadehdittavan upea biisilista Kokkolassa! Tähtilaulu, Karhun elämää, Money For Nothing, Kaatuneiden muistolle, Mies ja meri, Rva Ruusunen ynnä vino pino tavallisempia loistavia biisejä. Onnittelut Johnnylle!
Olisihan tämä keikka tosiaan ansainnut ankarampaakin hehkuttelua, mutta se ei oikein kuulu jäyhien pohjalaisten tapoihin ;) Notta saattaa artisti vielä vaikka ruveta luulemahan ihtestänsä jotakin...