Käykää myymälässä!

| Tagit: | Aiheet: Internet, Keikat, Musiikki | Kirjoittaja:

Jos kävit tänä vuonna keikoillani, niin näit toivottavasti bändin lisäksi myös paitamyyjäni Maian koreaksi kattaman myyntipöydän. Keikkoja on jäljellä enää muutama ja on aika siirtää myyntitiski virtuaaliseen muotoon: jäljelle jääneet paidat ja muut tuotteet ovat ostettavissa nettikaupastani, joka löytyy tämän tekstin vasemmalla puolella olevan turkoosin nappulan takaa. Seuraavassa pieni esittely kaupan tarjonnasta. Käykää ostoksilla. Joulukin on tulossa!

Paola ja Anssi

Minulla oli suuri ilo ja kunnia saada Paola Suhonen suunnittelemaan minulle kaksi paitaa. Paola piti uusimmasta levystäni ja suunnitteli paidat sen kahteen ensimmäiseen singleen. Paitojen teemat ovat siis Levoton tyttö ja Miten sydämet toimii?

Miten sydämet toimii?

Tässä Paolan suunnittelema Miten sydämet toimii? -paita paitamyyjäni Maian yllä. Paita on merkiltään Earth Positive, jonka tuotteet ovat sekä eettisesti että ekologisesti valmistettuja. Valkoinen paita, musta printti. Saatavilla sekä naisten että miesten mallit, koot S – XXL. (Kuvan voi suurentaa sitä klikkaamalla.)

Levoton tyttö

Levoton tyttö -paitaa on saatavilla ainoastaan naisten toppina. Selkäpuolelta toppi on painijamallinen, merkiltään Earth Positive. Valkoinen toppi, musta printti. Koot S – L.

Kela

Tämän paidan KELA-logo on mukaelma niistä harakanvarpaista, jotka yleensä tussaan käsivarteen silloin, kun nimmarinmetsästäjät pyytävät vetämään käteen. Paitaa on kahta merkkiä: lisätilauksissa tullutta Earth Positivea sekä ”ensimmäisen painoksen” Fruit of the Loomia. Musta paita, valkoinen printti. Sekä naisten että miesten mallit, koot S – XXL.

Sormenjälki

Uusimman albumin kannesta tuttu sormenjälkikuvio — tätä voi huoletta pitää vaikkei edes olisi Anssi Kela -fani. Fruit of the Loom -merkkinen musta paita valkoisella printillä. Sekä naisten että miesten mallit,  koot S – XXL.

Levoton tyttö -potkupuku

Nousevalle polvelle tarjolla on Levoton tyttö -potkupuku Paola Suhosen suunnittelemalla hevoskuvalla. Puku on väriltään vaaleanpunainen, valmistaja on ekologisesti ja eettisesti vaatteita tuottava Earth Positive. Kolme kokovaihtoehtoa: 0-3 kk, 3-6 kk ja 6-12 kk.

Kassi

Ekologinen kangaskassi arkeen ja juhlaan. Albumin kannesta tuttu sormenjälkikuvio. Kassissa on levennetty pohja, joten se on yksinkertaista kangaskassia tilavampi. Merkki Earth Positive.

Anssi Kela

Kaupasta saa luonnollisesti myös uutta levyä. Tätä kirjoittaessa varastossa on vain cd:tä, mutta myös vinyyliversio tulee pian nettikaupan hyllylle. Voit hakea pontta ostopäätökseesi käymällä lukemassa, mitä kriitikot ovat levystä lausuneet. Nettikaupasta ostettu levy on nimmaroitu.

Matkamuistoja

Myös kirjallinen tuotantoni on edustettuna. Matkamuistoja -kirjan esittely ja katkelmia arvioista on luettavissa täällä. Kirja on nimmaroitu.

Kesa Kalevi Sorsan kanssa

Esikoisromaanini Kesä Kalevi Sorsan kanssa löytyy edullisena pokkariversiona. Lue kirjan esittely ja katkelmia arvioista täältä. Kirja on nimmaroitu.

Kommentit

  1. Sain joku aika sitten Kalevi Sorsan luettua ja ihan mahtista!

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.