Forum 2002-2013

Anssi Kela 4.10.2006 6:12 Kosketuksessa -konsertti 13.11. Minut on valittu mukaan Yle Teemalla ensi keväänä esitettävään Kosketuksessa -konserttien sarjaan. Kyseessä on Ylöjärvellä, Akun Tehtaan kuvaustudiossa taltioitava keikka, jota seuraamaan otetaan sadan hengen yleisö. Ilmaiset liput arvotaan ilmoittautuneiden kesken. Ilmoittautumisen voi käydä tekemässä 31.10. mennessä osoitteessa www.kosketuksessa.fi. Tilaisuuteen ei ole ikärajaa.

Esiinnyn taltioinnissa yhtyeeni kanssa ja tarkoituksena olisi muodostaa setti akustisesta sekä sähköisestä osuudesta. Ohjelman tuottaja ohjeisti, että saamme soittaa juuri niin kauan kuin meitä huvittaa - materiaalista koostetaan sitten tunnin mittainen ohjelma. Fanin näkökulmasta tästä on siis tulossa keikka, jota ei kannata edes harkita jättävänsä väliin!

Samassa yhteydessä Yle Teema kuvaa myös Merkkipaalut -dokumenttisarjaa, jossa käydään läpi klassikkolevyjen syntyprosesseja. Sarjassa haastatellaan mm. levyjen äänittäjiä, tuottajia, muusikoita ja muita levyjen syntyyn vaikuttaneita henkilöitä. Minulta mukaan on valitttu luonnollisesti Nummela -albumi, josta Yle Teemalla nähdään ensi keväänä puolen tunnin dokumentti. Nyt on siis viimeistään digiboxin hankinnan aika!
Hilkka 4.10.2006 9:20 No niin, siinä näette, Anssi ei onneksi todellakaan katoa minnekään :lol: :!:
marire 4.10.2006 9:38 Arvontaan lähti nimi, vaikka en noissa kyllä ikinä menestykkään...

[quote:19jiqh1m]Fanin näkökulmasta tästä on siis tulossa keikka, jota ei kannata edes harkita jättävänsä väliin!
[/quote:19jiqh1m]

Toisaalta noissa arvottavissa lipuissa on se huono puoli, etteivät ne kovimmat fanit aina pääse sinne. Mutta pistetään peukut pystyyn, että mahdolllisimman monta onnistaa!
jassu 4.10.2006 12:45
Anssi Kela Fanin näkökulmasta tästä on siis tulossa keikka, jota ei kannata edes harkita jättävänsä väliin!


Hyvä hyvä, tosi jees niille jotka pääsee tonne! Ei ole mitään mahdollisuuksia päästä tonne viikolla, pitäisi olla viikonloppuna. Ymmärrän kyllä, että ei tollasia voida oikein pitää viikonloppuna... Ei auta kuin jäädä rannalle ruikuttamaan ja hakata päätänsä seinään! :x
Minä missaan aina kaikki tollaset erikoisjutut...:cry:
a9800362 4.10.2006 13:04
Anssi Kela Ohjelman tuottaja ohjeisti, että saamme soittaa juuri niin kauan kuin meitä huvittaa - materiaalista koostetaan sitten tunnin mittainen ohjelma. Fanin näkökulmasta tästä on siis tulossa keikka, jota ei kannata edes harkita jättävänsä väliin


Kai tämä ohjelma näytetään joskus tv:ssä? Meinaan kun on älyttömän epätodennäköistä, että tuonne paikan päälle pääsisi. Tietysti toivotaan parasta... Toivottavasti joku foorumilainen ainakin onnistuu pääsemään sinne, meinaan, että saadaan täältä lukea raporttia mahtavasta keikasta. :D Anssin kuvauksesta päätellen setti tulee olemaan aika erikoinen.
Johnny 4.10.2006 19:31 Kuulostaa todella hyvältä. Olisikin ollut lähes rikos, että Anssin ja poppoon nykyinen keikkakunto olisi jäänyt ikuistamatta jälkipolville. Tekniikankin puolesta huippulaatua pitäisi olla luvassa.

Mutta uskaltaako biisilistan tekemistä jättää artistin kontolle? Ettei vain tulisi Karhusaari-humppaa? (kappalehan on aivan loistava, mutta live-versiona yleensä turhan nopea) :wink:
Hilkka 5.10.2006 6:03 Toivoisin, että Kosketuksessa -konsertissa Anssi esittäisi Karhun elämää :)
Rosso 7.10.2006 16:32 Onks mitään mututietoa että mihin aikaan vuorokaudesta noi kuvaussessiot Ylöjärvellä on? Meinaan vaan että jos ne kovin myöhään on niin autottoman on vähä hankala päästä noinkin korvesta takas kotio samana iltana. Tosin kuka normaali immeinen sinne nyt sitte keskellä päivääkää joutaa. :wink:

Laitetaan mietintämyssyyn, onhan tossa tota harkinta-aikaa.
Anssi Kela 7.10.2006 19:48 Tarkemmista aikatauluista ei ole vielä tihkunut tietoa. Ilmoittelen kun saan lisää infoa.
Johnny 11.10.2006 15:16 Sen verran hiljaista täällä foorumilla, että voisi spekuloida kuinka vaikea tässä arvonnassa on "onnistua". Tätä viestiketjua on nyt luettu noin 250 kertaa ja viestejä ketjussa 5, joten karkeasti laskettuna eri lukijoita noin 250/5=50. Näistä lukijoista eivät varmaankaan kaikki syystä tai toisesta osallistu arvontaan (esim. paikka tai aika ei sovi). En ole huomannut, että tämä arvonta olisi saanut kovin paljon julkisuutta muualla, joten muita kuin tämän foorumin lukijoita ei välttämättä ole niin paljon. Insinöörin logiikalla mahdollisuudet päästä mukaan ovat siis hyvät. Vai pettikö logiikka?
Hilu 14.10.2006 18:00
Johnny En ole huomannut, että tämä arvonta olisi saanut kovin paljon julkisuutta muualla, joten muita kuin tämän foorumin lukijoita ei välttämättä ole niin paljon. Insinöörin logiikalla mahdollisuudet päästä mukaan ovat siis hyvät. Vai pettikö logiikka?

Zen Cafen ja Kolmannen naisen sivuilla on myös linkit arvontaan. Muualla en ole nähnyt mainintaa aiheesta. Keväällä olleet sarjan kolme konserttia (Eppu Normaali, Dave Lindholm, Apulanta) menivät myös ohi silmien, mikä harmitti. Eppu Normaalin vieraskirjassa joku mainitsi olleensa kahdessa näissä konserteissa. Olen samaa mieltä, että mahdollisuudet päästä mukaan ovat hyvät. :D
Anssi Kela 25.10.2006 18:02 Aikatauluista tuli sen verran tietoa, että yleisöä odotetaan paikalle klo 18. Nauhoitus alkanee seitsemän aikoihin ja sen kestoa ei etukäteen tiedä erkkikään.
Hanna80 3.11.2006 4:57 Minä ja mieheni voitettiin liput Kosketuksessa konserttiin :roll: :roll: :roll:
a9800362 3.11.2006 5:37 Sielläpä sitten nähdään! Minäkin olen nimittäin tulossa. :D :D

Ajankohta tuolle Kosketuksessa-konsertille on työasioiden kannalta tosi huono, maanantai ja tiistai tuolla viikolla on 12-tuntisia työpäiviä... Noooh, eiköhän Anssin & bändin konsertti ole kuitenkin taas sellainen pläjäys energiaa, että jaksaa mennä tarpeen vaatiessa vaikka suoraan konsertista takaisin töihin. :D

Varokaa vaan, alan varmaan kohta taas ladella enemmän tai vähemmän realistisia biisitoiveita!?
Johnny 3.11.2006 8:22 Lippu tuli minullekkin. Perhesovun takia täytyy tuuletella hillitysti, koska parempaa puoliskoani ei ilmeisesti onni suosinut.
Ilona86 3.11.2006 8:34 Eipä ole pääsystä kuulunut mtn. Veikkaan vähän, että tieto olisi jo tullut jos olisi sikseen tullut... Paska nakki.
Hilu 3.11.2006 9:09
Ilona86 Eipä ole pääsystä kuulunut mtn. Veikkaan vähän, että tieto olisi jo tullut jos olisi sikseen tullut... Paska nakki.
Vielä voi päästä peruutuspaikoilla!

Onneksi pääsin itse heti. :D
Ilona86 3.11.2006 9:11
Hilu Vielä voi päästä peruutuspaikoilla!

Onk sellainenkin vaihtoehto olemassa? :o Siis sinnekö ilmoitetaan että pääseekö tai ei pääse?
Hilu 3.11.2006 9:15
Ilona86
Hilu Vielä voi päästä peruutuspaikoilla!

Onk sellainenkin vaihtoehto olemassa? :o Siis sinnekö ilmoitetaan että pääseekö tai ei pääse?

Pitäisi ilmoittaa, jos ei pääse. Varmasti niitä tulee. Pitäisi sitten vaan olla tuuria toisella kierroksella.
Ilona86 3.11.2006 9:21
Hilu Pitäisi ilmoittaa, jos ei pääse. Varmasti niitä tulee. Pitäisi sitten vaan olla tuuria toisella kierroksella.

Tää ei tietysti ihan 100% varmuudella onnistu, on varmasti ihmisiä jotka ei ilmoita jos ei pääse. Mutta tää oli odotettavissa :) Meikäläinen on käyttänyt onni-kiintiönsä tänä vuonna. :D
a9800362 3.11.2006 15:03
Anssi Kela Nauhoitus alkanee seitsemän aikoihin ja sen kestoa ei etukäteen tiedä erkkikään.


Meilissä ainakin uhattiin, että tilaisuus loppuu klo 21.30, joten ilmeisesti joku "erkki" tietää jotain nauhoitusten kestoajasta. :D

Olin aluksi pettynyt totaalisesta kuvauskiellosta, vaikka eipä tuo yllätyksenä tullut, kun tv-nauhoituksesta on kysymys. Saapahan taas kerran keskittyä vain kuuntelemiseen ja katselemiseen tarvitsematta miettiä, koska olis otolliset kuvakulmat.
marire 3.11.2006 18:20 Jee, mäkin voitin! :D Tosin vielä ei ole ihan varmaa et pääsen lähtemään, äiti ei hirveesti innostunu koulusta pois jääntiin... Mut pidetään peukut pystyssä
keva 3.11.2006 18:57 a.
Hilu 3.11.2006 20:48 Kannattaa tarkistaa roskaposti, siellä mun lippu ainakin oli! :shock: Voi jäädä monelta huomaamatta.
Trientale 3.11.2006 21:12 Mekin saimme kullan kanssa liput! :D
Raahauduin aamulla juuri ja juuri heränneenä sohvalle odottelemaan suosikkisarjani alkamista ja siinä löhötessäni mies oli tietokoneella. Hän sitten vain jossain vaiheessa totesi, että "mä menen Akun tehtaalle". Vähän aikaa meikäläisellä raksutti tyhjää ennen kuin hokasin, mistä oikein oli kysymys. Sitten olikin jo valtava kiire rynnätä häätämään kulta pois koneelta ja tarkistamaan oma sähköpostiloota... Ja siellähän se kauan kaivattu ja toivottu kutsu oli. Ja sitten kiljuttiin! :roll:
Mahtavaa päästä mukaan.
Ilona86 4.11.2006 15:19 Je. Ei sitten onni lykännyt millekään niistä keikoista. Ei siis minkään bändin kohdalle. Kieltämättä oikeesti tarvii olla aika kipeän huono tuuri, kun ilmeisesti muut ovat saaneet täällä liput? Bah.

No, jos voittais tänään vaikka lotossa! :lol:
Hilkka 4.11.2006 15:24
Ilona86 Je. Ei sitten onni lykännyt millekään niistä keikoista. Ei siis minkään bändin kohdalle. Kieltämättä oikeesti tarvii olla aika kipeän huono tuuri, kun ilmeisesti muut ovat saaneet täällä liput? Bah.

No, jos voittais tänään vaikka lotossa! :lol:


Hei, ne varmaan alkavat ensi viikon arkipäivinä arpoa niitä peruutettuja lippuja uudelleen. Tiedän lähipiirissäni henkilön, joka oli saanut pääsylipun Anssin konserttiin. Ilmoitettuaan Kosketukseen, ettei pääse tulemaan, sieltä kiitettiin peruutusvastauksesta ja kerrottiin lipun menevän uudelleen arvontaan. Jospa sitten Ilonaakin onnistaisi. Pidetään peukkuja! :)
Lellu 5.11.2006 12:20 Lippu tuli tännekin, vaikka en edes muista osallistuneeni koko kilpailuun :? En kuitenkaan pääse. Liian kaukana eikä edes viikonloppuna. Viisi vuotta olen jo odottanut Anssin keikalle pääsyä, mutta ei vieläkään onnistu. Jospa seuraavan levyn jälkeisellä kiertueella onnistais. Olenhan silloin VIHDOIN täysikäinen..
Ikävää, että kaikki tapahtuu aina etelässä. Joku artisti vois joskus yllättää ja tehdä jättikeikan esim. Oulussa tai Rovaniemellä.. :)
Johnny 5.11.2006 20:56 Näitä mieluusti...

Uudet autot: siinähän on tämä kohta "äkkiä Noora minuun vilkaisee..", jossa basso ei menekkään D:hen vaan A:han (nerokasta). Varsinkin Kurikassa tuo sai kyllä niskakarvat pystyyn hyvässä mielessä.

Rouva Ruusunen: onko tästä muita kuin hyviä versioita?

Kipinöitä: Tämä jäi mieleen Kokkolasta, toimisi varmaan akustisenakin.

Laulu petetyille: Rock!

Huoneessa: harvoin kuultu livenä, olisiko nyt sopiva ympäristö?

Suuria kuvioita: tämä spektaakkeli edelleen kokematta.

jne.
a9800362 6.11.2006 16:20 Jospa minäkin nyt Johnnyn esimerkin inspiroimana latelisin täältä biisitoiveita...

Johnny Huoneessa: harvoin kuultu livenä, olisiko nyt sopiva ympäristö?


Yhdyn tähän toiveeseen 100 %:sti. Saisiko vielä soolona, kiitos? Uskon, että Huoneessa-biisin esittäminen on tuossa ympäristössä ihan mahdollista... Tosin, haluaako Anssi esittää sitä tv-kameroiden edessä, sitä en tiedä. Olis mahtava kyllä kuulla herkkä ja liikutuksen kyyneleet kirvoittava tulkinta tuosta kappaleesta. Sais varmasti kylmät väreet menemään pitkin selkää...

Johnny Suuria kuvioita: tämä spektaakkeli edelleen kokematta.


Olikos se Kultakaivoksessa vai siellä Itäkeskuksessa, kun tästä biisistä kuultiin tosi rock-tulkinta... Sellainen samanlainen veto Ylöjärvellä, nii meikäläinen kiittää myös. :D

Kun on tällainen spesiaalikeikka luvassa, niin tietysti siihen kuuluu myös... Murhaballadi kaikessa synkkyydessään. Tämäkin olisi mahtavaa kuulla sooloesityksenä, vaikka kyllähän bändiversiokin kelpaa...

Ja sellaisia kappaleita kuin Jennifer Aniston ja Rakkaus on murhaa EI sitten sovi jättää pois ohjelmistosta. Niin, ja kyllähän se ÄMP:kin kuuluu joukkoon. Partnereiden kanssa paikan päälle saapuvat pääsevät näin ollen halutessaan tanssimaan hitaita. :D
Hilkka 6.11.2006 17:30 Kun täällä nyt esitetään runsaasti toiveita, niin toivoisin Anssin esittävän Pekan ja Suden Lähdön. Aikaisemmin olen toivonut myös P&S:n Karhun elämää. Katsotaan, mitä toiveitamme Anssi toteuttaa :roll:
a9800362 6.11.2006 18:48 Pekasta ja Sudesta kun tuli puhe, niin yks sellanen biisi, joka sais meikäläisen jalat veteläksi, ois Kuolematon laulaja. Luulenpa, että tuo on erittäin epärealistinen toive, mutta heitetään sekin nyt kehiin. Ei taida Anssi olla esittänyt sitä järin monella keikalla... Sen jos kuulisin, ei haittaisi, vaikka en nukkuisi yhtään tuntia seuraavana yönä ja jaksais helposti olla 12 tuntia töissä seuraavana päivänä!
Norsku 6.11.2006 19:46 Kuolematon laulaja oli tosiaan upeata kuulla livenä. (Parisen kertaa oon vissiin kuullut.) Sellanen tuli mieleen, että sitä Aurinkosadetta oon vuosien varrella toivonut muutamaan otteeseen, mutta luullakseni se vasta epärealistinen toive onkin. Mutta lippu on hallussa ja jospa sitä vaikka paikanpäälle päätyisi niin Aurinkosade olis kyllä jännä kuulla. Voin vaan kuvitella millanen joku hitaampi piano- tai kitaraversio siitä olisi... :P
Hilu 6.11.2006 22:37
a9800362 Niin, ja kyllähän se ÄMP:kin kuuluu joukkoon. Partnereiden kanssa paikan päälle saapuvat pääsevät näin ollen halutessaan tanssimaan hitaita. :D

Siellä on vain istumapaikkoja! Tuoleja, sohvia ja säkkituoleja. 8) Tanssimaan ei mahdu!
Trientale 6.11.2006 23:06 Jos joku muuten sattuu olemaan menossa tuonne autolla jostain pk-seudun lähettyviltä ja kyytiin mahtuisi kaksi henkilöä, niin ilmoittakoon itsestään meikäläiselle... Tai jos joku voisi napata Tampereelta kyytiin, niin kyllä sekin kelpaa. Lupaamme käyttäytyä siivosti...

a9800362 Pekasta ja Sudesta kun tuli puhe, niin yks sellanen biisi, joka sais meikäläisen jalat veteläksi, ois Kuolematon laulaja. Luulenpa, että tuo on erittäin epärealistinen toive, mutta heitetään sekin nyt kehiin. Ei taida Anssi olla esittänyt sitä järin monella keikalla...

Suuria kuvioita -konserttisalikiertueella Kuolematon laulaja oli jokaisena iltana avausbiisinä, ja se on kyllä livenä tosiaan hieno kappale. Lisäksi Anssi on sen tainnut muutamalla muullakin keikalla esittää, sopisi varmaan hyvin Ylöjärvellekin. Muutenkin mieluusti saisi tulla joitain P&S -biisejä! :D

Muita toiveita täytyykin vielä harkita (paitsi ÄMP nyt tietysti pitää soitaa! :wink: ), jotta niistä tulee mahdollisimman nasevia...
Mieskin osaa nimetä jo peräti neljä mielestään hyvää Anssin biisiä (BMW, JA, Milla ja Karhun elämää), koulutus on siis hyvällä mallilla! :twisted: Viikonloppuna hän kyseli äidiltäni, tykkääkö tämä Anssin musiikista (tietysti tykkää!), ja selitti sitten, että taitaa kuitenkin olla jo äitiäni kovempi fani, koska "mä lähen jopa Ylöjärvelle Anssin keikalle!" Juu, hyvällä mallilla ollaan perhesovun säilymisen kannalta! :wink:
Hilkka 7.11.2006 8:26
Norsku Kuolematon laulaja oli tosiaan upeata kuulla livenä.


Kuolematon laulaja on hyvä
Johnny 7.11.2006 11:32 Niin ja sitten vielä nämäkin loistavat biisit: "Seuraavat n-kappaletta ovat tulevalta neljänneltä soololevyltäni..." :wink:
a9800362 7.11.2006 14:50 Kyllä se Kuolematon laulaja täytyy nyt esittää, kun Hilkka, Trientale ja Norskukin ovat biisiä vuolaasti kehuneet. Olen siis selkeästi jäänyt jostain paitsi, kun en ole tulkintaa siitä livenä kuullut. Ja siitä on jo "sata vuotta", kun sitä on edellisen kerran esitetty... Sitä paitsi, sen verran voi verestää vanhoja muistoja Suuria kuvioita -kiertueelta. Mitään muuta meikäläisen toivetta ei tarvi toteuttaa, mutta jos tuon kuulisi....!
marire 7.11.2006 15:49 Jospa minäkin uskaltautuisin laittamaan biisitoiveita. Tosin kun ottaa huomioon etten ole ollut keikalla 4 vuoteen, melkein mikä tahansa käy. :)

Johnny Niin ja sitten vielä nämäkin loistavat biisit: "Seuraavat n-kappaletta ovat tulevalta neljänneltä soololevyltäni..."

Paras ehdotus tähän mennessä!

Kuolematon laulaja kelpaisi mullekin. Se oli hieno aloituskappale Sk-kiertueella.
ROM on pakko kuulla. Se ei ole pyyntö vaan käsky. :D
Murhis olis kiva kuulla bändiversiona.
Myöskin Kaatuneiden muistolle,Kaveria ei jätetä, BMW ja Rockunelma olis kiva kuulla.


Täytyy loppuun vielä ilmaista närkästys Tampereen huonoista liikenneyhteyksistä; Olen viimeiset 3 päivää tutkinut erilaisia bussi- ja junareittejä millä pääsisin kotiin, mutta tuntuu ettei iltakymmenen jälkeen kaupungista pääse enää minnekään ilman henkilöautoa. Kyllä nyt tuon kokoisesta kaupungista luulisi löytyvän muitakin yöllä matkustavia!
Turo 7.11.2006 16:10 Mulla on semmoinen käsitys että tuolla keskitytään Nummela -levyyn.
Johnny 7.11.2006 16:18
Turo Mulla on semmoinen käsitys että tuolla keskitytään Nummela -levyyn.
Ei kai, Nummela-levyä käsitellään tuossa klassikkolevyt-ohjelmassa, mutta se on eri asia kuin tämä Kosketuksessa-konsertti. (tuliko nyt väli-viivat oikein?)
Turo 7.11.2006 18:04
Johnny
Turo Mulla on semmoinen käsitys että tuolla keskitytään Nummela -levyyn.
Ei kai, Nummela-levyä käsitellään tuossa klassikkolevyt-ohjelmassa, mutta se on eri asia kuin tämä Kosketuksessa-konsertti. (tuliko nyt väli-viivat oikein?)

Joo. No noinhan se luultavasti on.
Nummela-albumiin keskittyvä konserttikin olisi kelvannut, mutta tietysti laajempi valikoima on vielä parempi! :-)
keva 7.11.2006 20:16 a.
Hilu 7.11.2006 20:59
Johnny
Turo Mulla on semmoinen käsitys että tuolla keskitytään Nummela -levyyn.
Ei kai, Nummela-levyä käsitellään tuossa klassikkolevyt-ohjelmassa, mutta se on eri asia kuin tämä Kosketuksessa-konsertti. (tuliko nyt väli-viivat oikein?)

Tässä kai kuvataan Nummelalta biisejä Klassikkolevyt-ohjelmaan sekä biisejä kaikilta levyiltä Kosketuksessa-ohjelmaan. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Kosketuksessa-sivulta (jos klikkaa oikealta puolelta "13.11. Anssi Kela") sanotaan näin:
”Kosketuksessa Anssi Kela” –konsertissa kuulemme lauluja ”Nummela”-albumilta, mutta myös myöhemmiltä ”Suuria kuvioita” (2003) - ja Rakkaus on murhaa (2005) -albumeilta. Mainiona kitaristinakin tunnettu Kela tuo mukanaan oman yhtyeensä ja luvassa on suurenmoinen ilta intiimissä, olohuonemaisessa tilassa, lähellä artistia, jonka laulut ovat parhaimmillaan juuri näin, kosketuksessa.
Mari 8.11.2006 14:39 Täältä ilmoittautuu myös yksi, joka olisi kovasti kiitollinen autokyydistä edes Tampereelta Ylöjärvelle ja takaisin. Pitempikin reissu olisi todella hyvä juttu, varsinkin paluumatkalle, kunhan se suuntautuu suunnilleen oikeaan suuntaan...

marire ROM on pakko kuulla. Se ei ole pyyntö vaan käsky.
Murhis olis kiva kuulla bändiversiona.

Allekirjoitan pakollisen ROMin. Murhis on mun mielestä eniten edukseen soolona, joko akustisena tai sähköisenä. Bändi on vaan häiriöksi.

Norsku Kuolematon laulaja oli tosiaan upeata kuulla livenä. (Parisen kertaa oon vissiin kuullut.)

Joo, unohtumattomin oli se Semifinalin keikan aloittanut tulkinta. Ja mitenkäs Tähtilaulu, Semifinalin tyyliin? Ah ja oh.

Norsku Sellanen tuli mieleen, että sitä Aurinkosadetta oon vuosien varrella toivonut muutamaan otteeseen, mutta luullakseni se vasta epärealistinen toive onkin.

Allekirjoitan täysin. Ainakin meitä on kaksi toivomassa jotain turhan epärealistista. Jos ei, niin Karhun elämää -rockversio bändin kanssa on myös kiva.

Johnny Rouva Ruusunen: onko tästä muita kuin hyviä versioita?

Ei ole. Ja parhaat versiot on olleet sellaisia hitusen kokeilevia ellei jopa rämäpäisiä tai sitten se akustinen sooloversio.

Entäs Har... *köh köh krööäääääh* Sähköinen versio Saaran kanssa duettona? :P
Tero 8.11.2006 16:04 Jos nyt toivoa saa, niin Murhaballadi olisi hieno kuulla. Sen lisäksi Suuria kuvioita, Joki, Jennifer Aniston sekä Rock-unelma olisivat toivelistalla...
marire 11.11.2006 8:08 Jos joku muu vaan järjestää kyytiä Tampere-Ylöjärvi-välillä, mä olen erittäin kiinnostunu. En kerinnyt edelliseen tarjoukseen mukaan.
Mari 12.11.2006 18:52 Olenko kenties ainut, jolla on keskimääräistä enemmän perhosia vatsanpohjassa jo tänään? :shock: Hurjaa.

Jotenkin on ihan sellanen olo kuin ois menossa Semifinal kakkoseen, tai ainakin 1,5:een. Sillä erotuksella, että tää on Ylöjärvellä (toivottavasti muuten jollain on kartta...), mukaan tulee myös bändi ynnä Gretschit ja keikka taltioidaan liikkuvana kuvana. Pitää nyt toivoa, että nuo tv-kamerat ei pahemmin häiritse ketään - levylaulaja ei turhaan panikoi eikä kameramiehet peitä näkymiä lavalle. Oispa hienoa jos siellä olisi samanlainen olohuonetunnelma, paljon foorumilaisia paikalla, ei mitään turhan tarkkaa biisilistaa, mokailu ois vaan sympaattista, Anssi jutustelisi outoja kitaraa viritellessään ja sais istua kovalla lattialla lavan kulmalla... (Eikä bändin jäsenet saa päättää biisejä!) Sillä lailla varmasti tulis paras tallenne telkkariinkin. Ohjelmaan kun joudutaan joka tapauksessa leikkaamaan vain parhaat palat, niin keikasta on turha ressata kovin paljoa. Pienet perhoset kylläkin vaan parantaa tunnelmaa, ainakin itselläni.

Ainiin, Johnny. Nyrkkeilyä ei ollut kielletty. :D
a9800362 12.11.2006 19:17
Mari Olenko kenties ainut, jolla on keskimääräistä enemmän perhosia vatsanpohjassa jo tänään? :shock: Hurjaa.


No et ole ainoa. :D Tosin perhosia on vatsanpohjassa jo pelkästään sen takia, miten yleensä selviän seuraavasta kahdesta vuorokaudesta nukahtamatta työpaikalle tai uupumatta työmäärän alle...

No, elän toivossa (levylaulajaa mitenkään painostamatta), että saan huomenna kuulla sen Kuolemattoman laulajan, jotta henkinen vireystilani nousee sellaisiin sfääreihin, ettei fyysisellä tilalla ole mitään merkitystä. :shock: Sitä paitsi, joku on joskus sanonut, että ainakin kaikki henkiset rajat on ihmisen oman pään sisällä. Eiköhän huomenna ole illalla luvassa sellaista matskua, et ei tarvi harmitella, et tuli Ylöjärvelle asti raahauduttua.
Johnny 12.11.2006 19:53
Mari Ainiin, Johnny. Nyrkkeilyä ei ollut kielletty.

Hmmm...eikun hanskat mukaan vain sitten :D
marire 13.11.2006 5:26 [quote:1jvam9kh]Olenko kenties ainut, jolla on keskimääräistä enemmän perhosia vatsanpohjassa jo tänään? Shocked[/quote:1jvam9kh]
Mä en ole nukkunut kunnolla 3 yöhön,kun on pitänyt jännittää matkajärjestelyjä. Mut nyt kaiken pitäis olla järjestyksessä, kunhan vaan autot ja bussit pysyy tiellä. 1/2 tunnin päästä pitää lähteä jo ekalle bussipysäkille.
Trientale 13.11.2006 8:12 Kyllähän tässä nyt jo alkaa jännittää! Eilen ei vielä edes tajunnut jännittää, kun oli toinen keikka.
Niin, niistä toiveista vielä. Olen tässä viime päivinä kuunnellut yhtä keikkatallennetta Kuolemattomasta laulajasta ja todennut, että nyt on kyllä ihan kertakaikkisen pakko kompata a9800362:ta. Mitään muuta (paitsi tietysti ÄMP:iä!) en toivo, jos vain kuullaan Kuolematon laulaja. Kyllä se vaan niin uskomattoman upealta on keikoilla kuulostanut. Kiitos! :D
Hanna80 15.11.2006 18:52 Minäkin kiittelen omasta ja mieheni Samin puolesta aivan mahtavasta keikasta. Flunssa on jälleen kaatanut meikäläisen sänkypotilaaksi siksi tämä parin päivän viive. Minulla ei taida olla mitään lisättävää täällä jo kirjoitettuihin kommentteihin!! Menen tästä takasin peiton alle potemaan =(

Kiitokset a9800362:lle ja Marille hyvästä matkaseurasta, tarttee ottaa uusiksi!!