Forum 2002-2013

Lari 13.11.2006 22:35 Kosketuksen jälkeen (13.11. jälkilöylyt) Konsertti on takana. Valitettavasti jouduin poistumaan paikalta kuljetusteknisistä syistä johtuen ennen kuin biisit loppuivat. Kyse ei todellakaan ollut väsähtämisestä, vaan yksinkertaisesti siitä, että junat kulkevat aikataulun mukaisesti - kaikesta tiedotusvälineiden jutuista huolimatta.

Biisilistan varmasti kirjoittelevat toiset paikalla olleet, mutta minä voisin lisätä meidän bonusbiisit keikan jälkeen jo tänne. Olin nimittäin tilannut Tampereen ainoan karaoketaksin noutamaan meidät takaisin rautatieasemalle ja kesken jääneeltä keikalta hoidimme homman kotiin vetäisemällä matkan aikana Karhusaaren ja Jenniferin karaoketaksi-versiot.

Kiitos bändille, Akun tehtaan väelle ja Johnnylle kyydistä.

Ainoa joka ihmetytti oli, että tarjoilupuolta ei ollut järjestetty yleisölle ollenkaan (pl. pienet sipsikorit)... Todella outoa, kun jengiä kuitenkin oli tullut pitkin Suomea paikalle. Onneksi bändi otti tilanteen haltuun ja tarjoili sitten kaksin käsin sellaisen setin alkupaloineen ja jälkiruokineen, että eipä ole hetkeen tullut moista koettua.

Erittäin lämmin ilta mukavalla sohvalla.
Mari 14.11.2006 0:41 Täällä myös yksi onnellisesti kotiutunut, joka päätti tässä yöbrunssia nauttiessa heittää muutaman sanan foorumille. Biisilista:

Esko Riihelän painajainen
Kipinöitä
Mies ja meri
Ensilumi
Hakaniemen harmaa mies

Näitä siis ei soitettu. Lisäksi soittamatta jäi kolmea biisiä lukuunottamatta koko Pekan ja Suden tuotanto sekä yhtä säkeistöä lukuunottamatta koko Yhdeksännen Hetken tuotanto. Samoin kaikki neljännen levyn biisit. Ja se Three Amigos, jota yritettiin stereona kiljua loppuun.

Sekin pännii, ettei päässyt keikan jälkeen kiittämään artisteja, paitsi että Villeltä sain viimeisen nimmarin Rannalla-julisteeseen, jonka olen luvannut laittaa seinälle kun siinä on kaikkien Pekan ja Suden jäsenten nimmarit... (projektihan alkoi Semifinalissa, eli jonkin aikaa siinä meni) Anssi jäi sinne järjestävän tahon kuvattavaksi ja katosi sitten. Niissä kolmessa suttuisessa kuvassa, jotka levylaulajasta kameraani jäi, hän näyttää hitusen väsyneeltä, joten lepo hälle suotakoon. Melko työn teki tänä iltana. Kiitos nyt sitten tätä kautta, koska pakkohan ne on jotain kautta saada heti perille.

Keikka kolmella adjektiivilla, jotka ekana tulee mieleen: 1) kuninkaallinen (lattian ja minun välissä oli säkki, sisältö tuntematon, kts. kohta kolme, myös kuuluvuus oli kuninkaallinen), 2) huonokuuloinen (viittaa bändin valikoivaan kuuloon, jolla ei lopulta ollut hirveästi vaikutusta lopputulokseen, mitä nyt sydän heitti muutaman ylimääräisen lyönnin), 3) puuroinen (tunnelma aivojen tilalla ja säkin sisällä).

Siinä pääpointit tästä tarkoituksellisen hämärästä yöviestistä. Jään odottelemaan huomisia zombietunnelmia ja muita raportteja. Meinasin muuten autiota torin laitaa koikkelehtiessani (liukasta ja uneliasta) vetää kunnon hysteeriset naurut, kun huomasin bussipysäkillä tyynesti bussia odottavan tyypin. Oikeesti, mitä busseja täällä muka kulkee tähän aikaan yöstä ja viikosta??? Niitä oli ruuhkaksi asti. Ainakin kolme.
Hilkka 14.11.2006 5:36 Kiitokset myös minun puolestani Anssille ja todella loistavalle bändilleen ikimuistoisesta konsertista :D :!: Käsittämättömän paljon he jaksoivat uurastaa lavalla! Kiitos, kiitos, kiitos!!!! :D Harmi vain, että piti lähteä junaan liian aikaisin, jäivät kuulemma esim. Karhun elämää ja ÄMP kuulematta. Joku ehti niistä kännykkäviestillä jo raportoimaan!

Ja parhain kiitos myös Larille erinomaisista kuljetusjärjestelyistä ja Johnnylle hyvästä kyydistä. Löysimme nopeasti ja turvallisesti Ylöjärvelle. Ja Larille kiitos myös paluumatkan karaoketaksista, jossa saimme itse vielä laulella Jennifer Anistonin ja Karhusaaren :lol: Ja vielä: Larille kiitos mukavasta junamatkaseurasta ja opastuksesta, vaihto paikallisjunaan kävikin hyvin, ja pääsin kotiin "ihmisten ajoissa". Toivottavasti myös Marire, Norsku ja oululaiset pääsivät perille onnellisesti! Hilulle myös taas kiitos seurasta!
jjvirta 14.11.2006 6:15 Kiitokset Anssille ja bändille mahtavasta keikasta. Tuntui kuin olisi ollut kuuntelemassa keikkaa jonkun olohuoneessa. Soundit olivat todella hyvät, taustalaulutkin kuuluivat kunnolla.

Tässä biisilista :
19:04 - 19:48
01 Kuolematon laulaja (Anssi soolo, flyygeli)
02 Murhaballadi (Anssi sooli, akustinen kitara)
03 Faijan haamu (bändi : Anssi akustinen kitara, Ville banjo, Saara flyygeli, Antti basso, Kelly rummut)
04 Kaksi sisarta
05 Suuria kuvioita (bluegrass versio)
06 Puistossa (Ville : akustinen kitara)
07 Sormus (Ville : akustinen kitara)
08 1972 (Ville : bongorummut) ("lounge jazz versio")

väliaika

sähköinen setti
20:10 - 22:06
01/09 1972
02/10 Kaveria ei jätetä
03/11 Tähtilaulu
04/12 Nummela
05/13 Kaunotar ja basisti
06/14 Huoneessa
07/15 Milla
08/16 Rakkaus on murhaa
09/17 Väärällä tiellä
10/18 Uudet autot (Anssi aloitti soittamaan vahingossa Kipinöitä)
11/19 Joki
12/20 Insomnia
13/21 Laulu petetyille
14/22 Harhaa
15/23 Rokkiunelma
16/24 Älä mene pois
17/25 Jennifer Aniston
18/26 Mikan faijan BMW
19/27 Rva Ruusunen
20/28 Kissanpäivät

encoret 22:09 - 22:19
21/29 Karhunelämää
22/30 Karhusaari

Anssi, mainitsit jossain vaiheessa ostaneesi "uuden" vahvistimen : vuodelta 1956. Toinen Fender Deluxe ?

...'cause tramps like us keep on rockin' Jyrki
jassu 14.11.2006 6:39 Kolmen tunnin keikka, huokee biisilista! :D
Johnny 14.11.2006 7:25 Kiitokset täältäkin Anssille ja poppoolle.
Norsku 14.11.2006 8:07 Oikein isot kiitokset bändille, oli aivan huikea keikka!! Päällimmäisenä jäi mieleen akustisen setin Suuria kuvioita sekä 1972, aivan mahtavaa. :D
Joz 14.11.2006 8:22 Virtuaalinen kättely Anssi Kela&Huvilupa -yhtyeen kanssa. Kivaa oli.
Hilu 14.11.2006 9:00 Ihana keikka! :D Kerrankin kestoa riittävästi! Suuria kuvioita -bluegrass oli todella mieleenpainuva elämys. Biisi kulki kuin villihevoslauma! Paras versio ikinä! Eka 1972 (bossanova?) oli hupaisa. :lol: Kiva oli kuulla Sormus pitkästä aikaa ja Huoneessa ensimmäistä kertaa paikan päällä.

Kiitoksia Johnnylle kyydistä ja Larille järjestelyistä! :D
Hilkka 14.11.2006 11:34 Nyt kun on hieman jo toipunut eilisillasta, niin muistuu mieleen, että Anssihan lupasi jotain tällaista (vrt. Anssi edellisessä Kosketuksessa-otsikossa:" Fanin näkökulmasta tästä on siis tulossa keikka, jota ei kannata edes harkita jättävänsä väliin! ") . Anssi piti lupauksensa! Ei voi muuta kuin ihailla mestarisuoritusta, ei tällaista osannut kuvitella :!: Vielä kerran suurkiitos todellisesta elämyksestä!
Nappisimmu 14.11.2006 13:48 Niinpä, kuka oli kipeenä kotona, kuka oli... :x
Trientale 14.11.2006 14:33 Eilen illalla Anssi Kela & Huvilupa oli keikalla meidän olohuoneessamme! Ei kun siis, hetkinen... Ei se kai sittenkään voinut olla, koskapa keikan jälkeen meillä oli vielä aika pitkä kotimatka edessä. Mutta siltä se totta totisesti tuntui, että olisi omassa kodissaan sitä keikkaa katsellut. Kulta oli samaa mieltä, oman olohuoneen lattialla sitä istuskeltiin. Välillä sai käydä tauolla hakemassa juotavaa jääkaapista ja vessataukokin pidettiin bändin jäsenen toimesta kesken keikan.
Ennen varsinaisen studion puolelle pääsyämme meille kerrottiin, että kaikki ohjataan sitten sopiville paikoille ja sisälle mennään noin viiden ihmisen ryhmissä. Kun tuli meidän vuoromme, ohjattiin meidät taaksepäin istumaan. Samaan hengenvetoon kuitenkin sanottiin, että tietysti jos paikalla on hardcore -faneja, niin tervetuloa vaan tähän ihan eteen istumaan. Ei liene vaikea arvata, että parkkeerasin samantien itseni siihen kohtalaisen mukavan säkin päälle istumaan jotakuinkin keskelle eturiviä. Kulta joutui sitten olosuhteiden pakosta istumaan siihen viereen. :wink: Siinä saikin sitten istuskella mukavasti, kengätkin tuli otettua pois jaloista.
Ei siis ihan tavanomaiset olosuhteet keikalle.

Kaikesta keikkaan liittyvästä on ihan turha edes yrittää kirjoittaa kerralla, ja sitäpaitsi niin pitkää viestiä ei kukaan jaksaisi lukea. Siksipä tyydyn nyt sanomaan vain valtavan suuret kiitokset illan tähdille, ei tuollaisesta keikasta olisi osannut edes haaveilla! Ei liene pienintäkään epäilystä siitä, etteikö tämä keikka rynnistäisi vauhdilla top-listani kirkkaimmaksi ykköseksi. Bändi oli mahtavassa vireessä, kamerat eivät haitanneet tippaakaan, tunnelma oli vähintäänkin katossa! Kyllä tämä keikka täytti kirkkaasti kaikki sille asetetut odotukset ja paljon enemmänkin. Biiseissä oli niin paljon kohokohtia ja mahtavuuksia, että täytyy niitäkin kommentoida sitten erikseen myöhemmin. Kunnon toivekonsertti siitä kuitenkin tuli, kun Anssi sähköisen osuuden ensimmäisen biisin (1972) jälkeen ilmoitti, ettei heillä ole biisilistaa, vaan tästä eteenpäin yleisö saa esittää toiveita. Ja mehän esitimme, suurin osa niistä toteutettiinkin.

Tällaisesta keikasta ei ihan heti toivutakaan, päässä on kaikki jutut niin sekaisin, että ei niitä oikein vielä osaa sanoiksi kirjoittaa. Unohtumaton ilta!
a9800362 14.11.2006 15:17 Jospa tässä meikäläinenkin jotain sopertaisi. Unohtumaton ilta, kaiken kaikkiaan (ihan niin kuin edellisistä viesteistä ei olisi jo käynyt ilmi..) Kerrankin ei tarvinnut keikan jälkeen todeta, että "loppuipa keikka taas kesken". Luulenpa, että lähes kaikki toivekappaleetkin soitettiin, kun loppupuolella olin huomaavinani, että huutelutkin alkoivat kääntyä laskusuuntaan... Kaikkihan oli jo soitettu! Levylaulaja bändeineen osoitti siis valtaisan hyvää kisakuntoa. Suurkiitokset tuollaisesta megapitkästä toivelaulukeikasta...! Luulenpa, että on aika mukava syksyllä 2007 (jolloin keikka tulee tunnin koosteena ulos töllöttimestä) virittäytyä kotisohvalle muistelemaan, miten ilta menikään...

Mieleenpainuvinta oli ehkä kuitenkin keikan aloitus... ja se Kuolematon laulaja. Täytyy todeta, että enpä ole koskaan ajatellut, että edes voisi alkaa itkettää Anssin keikalla, mutta tuon kappaleen aikana sai oikeasti purra hampaita tiiviisti yhteen, koska liikutus oli niin valtaisa... Okei, laitetaan tämä väsymyksen ja pitkän työpäivän piikkiin!

Akustinen versio 1972 -kappaleesta oli järisyttävän mahtava myös. Anssi oli oikeassa todetessaan, ettei kukaan ole vielä kuullut vastaavaa versiota...! Niin, eikös tämä ollut se kappale, jossa Ville debytoi banjossa, vai muistanko väärin? Ihmettelen kylläkin, että pokka piti kaikilla huvilupalaisilla. :D Ja vielä jos pitää nimetä kolmas mieleenpainuvin biisi, niin se on ehkä Murhis... Olisiko voinut olla täydellisempää aloitusta keikalle kuin ensin Kuolematon laulaja ja sen perään Murhaballadi? Ei tosiaan!

Keikkapaikka oli yleisöä hemmotteleva kertakaikkiaan. Ainoa miinuspuoli oli varmasti tarjoilujen puuttuminen! Itse ainakin luotin siihen, että jotain purtavaa saisi ja niinpä mulla jäikin tuo ruokailu väliin, klo 11.30 työpaikkaruokailun jälkeen tuli syötyä vasta 2.30 öiseltä Hakaniemi-ekskursiolta kotiuduttuani.

Mukavaa oli nähdä foorumilaisia runsaslukuisina paikalla. Tunnelma ainakin oli katossa. Ja menihän se kotimatka taas enemmän tai vähemmän (varmaan enemmän) hysteerisissä merkeissä, kun aivot oli jo niin "puuroutuneet". Toivottavasti Marikin selvisi kunnialla aamun työpalaverista. :wink: Meikäläisellä ainakin työpäivä meni ihan kun ei mitään univelkaa oliskaan (tosin Teho-juomaa vahvasti nauttineena), ja siinäpä tuli taas todistettua, että fyysinen tila ei merkitse mitään, kun henkinen mielentila on oikea.

Eilinen keikka sai mut vakuuttumaan myös yhdestä asiasta entistä enemmän. En tiedä, onko mitään taivasta olemassa, mutta ainakin maanpäällinen taivas on siellä, missä Anssi Kela laulaa.
Mari 14.11.2006 17:58 Vankinumerosarjakin on sentään päässyt onnellisesti kotikonnuille. Ei sit tullut sitä Vantaan jälkeistä kinosta vastaan tai sit puskit vaan läpi. Suurkiitokset vielä kuskeille ja muulle seuralle, jota ilman ei taatusti ois ollut yhtä hauskaa!

Mulla meni aamu ja päivä yllättävän virkeissä merkeissä. Ei pientä fyysistä nuutumusta huomaa, eikä sitä että aamulla laitoin eriparikengät jalkaan. Henkisesti kellin vielä siellä Akun Tehtaan studion lattian säkeillä, joten fiilikset on kaikin puolin oikein hyvät.

a9800362 En tiedä, onko mitään taivasta olemassa, mutta ainakin maanpäällinen taivas on siellä, missä Anssi Kela laulaa.

Hyvin sanottu. Itse suunnittelin eilisillan kuvailemista joillain samansuuntaisilla ajatuksilla niille, jotka ei syystä tai toisesta päässeet paikalle. Elikkä...

Kuvittele sopivan pikkuinen, kodikas ja lämmin paikka, jossa roikkuu lamppuja raastinrautavarjostimilla, muutamia kuumottavia oransseja ja vaaleita spottivaloja ja parit soittotasanteen takaa eteenpäin suunnatut vaaleansinisiä raitoja ilmaan piirtävät valot. Matolla peitetylle soittotasanteelle on kasattu instrumentteja. Niiden takana roikkuu kaksi polkupyörää ja oliko se haitari vai mikä? Tasanteen ympärille on kasattu lattian peittävä kerros jollain epämääräisillä pallosilla ainakin puoliksi täytettyjä juuttikankaisia säkkejä, jotka ei vois olla mukavampia vaikka olisivat silkkiä ja untuvaa. Niiden takana on autonrenkaita, joiden päällä on säkkejä. Niiden takana punaisia ja vihreitä sohvatuoleja pöytien ympärillä, pöydillä lamput, juomalaseja ja pieni kippo hyviä, omituisesti appelsiinimaisilta maistuvia sipsejä. Niiden takana vielä korkeampia istumapaikkoja, osa säkeillä pehmustettuna. Sitten kuvittelet itsesi kellimään ilman kenkiä siihen lavan eteen niille upottaville säkeille niin, että varpaat yltävät matalan lavan reunaan. Tämän jälkeen lavalle astelee hiuspehko kumppaneineen soittamaan loistavaa livemusiikkia ensin akustisesti ja sitten sähköisesti. Juuri siihen missä istut kaikki kuuluu aivan täydellisesti, eikä mikään liian lujaa. Mitä nyt sähköisen ROMin kertsit jyräävät ylitsesi kuin tavarajuna, niin että niskavillat nousevat pystyyn. Ja varpaita hiukan kurottamalla tunnet miten jonkun kenkä hakkaa tahtia lavalla. Jos suosikkibiisiäsi ei ole vielä soitettu, avaat vain suusi oikeassa kohdassa ja toivot tulleesi kuulluksi ensimmäisenä, tai huudat uudestaan entistä vaativammalla äänensävyllä. Se saattaa tuntua hiukan työläältä tuon rennon lojumisen lomassa varsinkin keikan loppupuolella, kun et keksi enää yhtään biisiä. Hihittelet Antin röhnötykselle tuolinsa uumenissa tai Anssin omituisille jutuille kitaranviritystauoilla tai hurraat Andya (joka ei halua telkkariin) lavalle ainakin kolmatta kertaa. Välillä huomaat mustaan pukeutuneiden tv-kameramiesten hyppivän vieressäsi ja sihtailevan sinuunkin päin jahdaten erilaisia reaktioita (jonka toivot leikkautuvan lopullisesta koosteesta pois), mutta keskimäärin tähän ei kiinnitä hirveästi huomiota. Mitä nyt riemuitsee siitä, että tämä ihanuus taltioidaan parhaalla mahdollisella tavalla. Janon iskiessä kaivat säkkien seasta limupullosi merkkiä-jota-ei-saa-mainostaa ja otat siitä pari kulausta. Tätä taivaallisuutta kestää kolme tuntia, sen jälkeen joutuu nousemaan ylös ja lähtemään pois.

Aah. 8) Ai meidätkö muka pilalle hemmoteltu?

Minuakin yritettiin istuttaa sinne Saaran puoleiselle laidalle, mutta sit se punainen tuoli ja pöytä sipseineen ei vaan ollut riittävän houkutteleva ja livistin luontevammalle paikalle.
marire 14.11.2006 18:07 Pitää minunkin heti alkuun kiittää Laria kyydistä, kun en asemalla ehtinyt, etenkin siitä että pääsin hotellille asti. Ei se keikan keskenkään jääminen haitannut niin paljon, kun pääsin karaokea laulelemaan. :D

Jospa yrittäisin sitten keikastakin jotain kirjoitella... Muut onkin jo huomauttaneet, että siellä oli tosi mukava tunnelma. Alussa kieltämättä hiukan jännitti niinkun aina yleisessä tilaisuuksissa, mut se meni nopeesti ohi.
Ekalta puoliajalta Suuria Kuvioita ja 1972 oli ehdottomasti parhaat. Varsinkin SK:n lopussa oli vatsalihaksset ihan krampissa. Kyllä jo tuollaisten versioiden ansiosta kannattaa matkustaa pitemmältäkin! :D Kuolematon laulaja ja murhis oli kyllä kiva kuulla, mut mä en kyllä päässyt oikein tunnelmaan, ennen Faijan Haamua. Ehkä vähän sähäkämpi alku olis ollut hauskempi.

Toisella puoliajalla tuli oikeastaan kuultua kaikki mitkä olin toivonutkin. Ainut mikä jäi kaivelemään oli Ensilumi, mut olisi kai pitänyt uskaltautua toivomaan sitä.Positiivistä oli, ettei soitettu kertaakaan kahta slovaria tai reippaampaa biisiä peräjälkeen, vaan oli mukavasti rytmitetty. Keikan aikana se vähän ärsytti, mut jälkeenpäin oli hyvä ratkaisu.Äänet oli aika kovalla, sillä niistä sain jälkikäteen päänsäryn. Muistanpahan ensi kerralla korvatulpat. Enpä oikein osaakaan sanoa sitten toisesta puoliskosta muuta kun että hyvä oli. Jätetään sen analysointi vähän paremmille.

Taisinpa muuten kirjoittaa tähän viestiin enemmän sanoja, kun mitä puhuin koko illassa.

:D
a9800362 14.11.2006 18:33
Mari Vankinumerosarjakin on sentään päässyt onnellisesti kotikonnuille. Ei sit tullut sitä Vantaan jälkeistä kinosta vastaan tai sit puskit vaan läpi. Suurkiitokset vielä kuskeille ja muulle seuralle, jota ilman ei taatusti ois ollut yhtä hauskaa!


Hei, mitäs tuosta, jos nyt ajaa 130 km ylimääräistä keskellä yötä... Ei muuta häiritsevää liikennettä, joten jopa minä uskaltaudun Hesan keskustaan asti... Ja niinhän se menee, että kaveria ei jätetä!

Mari Hihittelet Antin röhnötykselle tuolinsa uumenissa tai Anssin omituisille jutuille kitaranviritystauoilla


Anssille oli varmaan painajainen oikeasti nuo kitaranviritystauot, kun piti keksiä jotain smalltalkia siinä (vaikka ei vissiin se Andykään tainnut suuremmin nauttia esiintymisestä valokeilassa ja vieläpä Anssin mainoslauseiden siivittämänä). Anssihan tarinoi mukavia "ruotsinlaivastaan" eli pedaalilaudasta ja muisteli, miten he olivat Villen kanssa vertailleet musiikkimakujaan, jotka täsmäsivät 80 prosenttisesti. Se 20 prosentin ero muodostui Anssin biiseistä. :D Hyvinhän sitä juttua tuntui tulevan, mutta itse olin huomaavinani, että ei Anssi aivan kybällä nauttinut noista tilanteista. Tästä tulikin aasinsilta seuraavaan asiaan eli maneereihin. Kaikilla niitä kai on, kuka repii kynsiään tai takin vetoketjua tai mitä lie esim. puhetta pitäessään, mutta mä kiinnitin eilen oikein huomiota siihen, miten Anssi näiden viritystaukojen aikana repi käsiään... Auttoikohan se viemään huomiota pois itse tilanteesta? Tais nuo Anssin kertomat koulun psykologiantuntijutut (että Karhun elämää on saanut kuulemma alkunsa koulun psykologian tunnilla) vaikuttaa vähän turhan voimakkaasti meikäläiseen, heti piti itekin alkaa "analysoimaan". Anteeksi tämä keittiöpsykologisointi.

marire Ainut mikä jäi kaivelemaan oli Ensilumi, mut olisi kai pitänyt uskaltautua toivomaan sitä.


Ihanko totta!? Se oli munkin mielestä ainoa biisi, joka jäi puuttumaan siltä ns. "ihannebiisilistalta". Huusinkin sitä ainakin kerran, mutta levylaulajan valikoiva kuulo jätti ne huudot huomiotta. Karisalmi ei varmasti pahastunut tästä... Meidän täytyykin yhdessä Mariren kanssa ruveta kai joihinkin massiivisiin toimenpiteisiin, jotta tämä biisi vielä soitetaan! Hmm, mitä ne massiiviset toimenpiteet ovat, se jää nähtäväksi....

Vielä täytyy mainita, että Yhdeksännen Hetken biisin (Väärällä tiellä) ensimmäisen säkeistön soittaminen oli suorastaan nerokasta. Ja kesti aivan hyvin soittamisen tv-kameroiden ja yleisön edessä. Anssihan siinä biisin perään taisi vitsailla, että voishan tämä olla siltä neljänneltäkin albumilta... No niin, nythän sille seuraavalle albumille on sit jo yks biisi valmiina. :D
Hilkka 14.11.2006 18:35
Mari
Niiden takana roikkuu kaksi polkupyörää ja oliko se haitari vai mikä?
.


Tämä on nyt ihan asian vierestä, mutta olisikohan se haitarin näköinen ollut pesukoneen rumpu tms.

Muuten olen eilisillasta vieläkin pyörryksissä :shock: Kysynkin, miksi vain satakunta ihmistä sai kokea tällaista!!!, olisi suonut kokemuksen moninkertaiselle määrälle kuulijoita ja näkijöitä. No, YLETeema korjaa asian! Toisaalta intiimi tunnelma olisi ehkä kadonnut, jos väkeä olisi ollut enemmän.
Turo 14.11.2006 18:39 Tässä mietteitäni:

Plus:
- En lyönyt päätäni raastimeen. (Tuli mieleen, Zen Cafen "Mies jonka ympäriltä tuolit viedään, mies jonka kasvot ovat raastinrautaa hioneet")
- Muistin sulkea retro-Nokia6150-puhelimeni. Hyvä asia koska, se paikallisen kyläorkesterin mies, joka esiintyy kalenterissa verhoutuneena soittimiin, uhkasi hirttää munista kaikki joilla on puhelimessa virta päällä - sekä miehet attä naiset (?)
- Pitkä keikka katsottuna nojatuolista. :-D Heh!
- Banjo! Tykkäsin.
(Siihen "Ville Kela plays Anssi Kela, featuring Anssi Kela" -juttuun saisi mukavan lisäsäväyksen, jos tämä ko. kokoonpano säestäisi soittoaan aina ja joka kappaleessa banjolla!)

Miinus: (niitäkin on)
- Huomasin yllätyksekseni että mua haittas ne kamerat yllättävän paljon. Uskallankohan katsoa taltiointia? Koitin asettua kameramiehen taakse, ajattelin että ne eivät kuvaa toisiaan. Mutta se oli kameroineen paljon muualla. Ja toinen pentele zoomaili sieltä toiselta puolelta.
- Harmitti koko ajan kun vaimo ei ollut mukana.
(- Tarjoilun puuttuminen oli tyylitön veto, mutta järjestävälle seuralle suotakoon oikeus järjestää asia sopivaksi katsomallaan tavalla.)

Kysymyksiä: ;-)
- Miksi lavalla oli niinkin paljon hedelmiä ja juureksia? Mitä jääkaapista vielä olisi löytynyt?
- Oliko Anssin kitarapetaali-ruotsinlautta mukana laivakeikoilla? (en huomannut siellä tarkistaa) Ja jos oli niin pitikö se nostaa ulkokautta satamanosturilla paatin kyytiin?
- Tilaakohan YLE tai Akun tehdas keskikaljaa ilman etikettejä käytettäväksi TV kuvauksiin erikseen, vai onko niillä virassa tarpeistoteknikko jonka työnkuvaan keppanapullon etiketin liotus yms tämmöiset kuuluu?
- Kumman (Anssin vai Villen) iPodissa ne 20% Anssin biisejä on? ;-)
a9800362 14.11.2006 19:31 Turon kysymystulvan inspiroimana omassanikin päässä heräsi pieni pähkinä purtavaksi: jäin miettimään, mihin perustui ennen Suuria kuvioita Anssin esittämä ilmavaivakommentti. Oliko joku huvilupalaisista kenties päästellyt hieman kaasuja ulos esim. sound checkissä tai harjoituksissa ja oman kokemuksensa innoittamana oli todennut toimenpiteen sopivan varsin hyvin kyseisen biisin esityksen aikana tehtäväksi? Vai oliko biisistä esitetty versio erityisesti "ilmavaivoja aiheuttava ja niiden purkautumista edesauttava"?:roll: Ilman tätä tietoahan ei voi elää!
Susa 15.11.2006 7:31 Eikö kukaan ole kertonut Huvilupa-bändin jäsenille, että ruualla ei saa leikkiä? Toiset vaan nälissään katsomossa saa haaveilla välipalasta, ja bändin jäsenet heittelee viinirypäleitä toistensa suuhun ja lattialle. Satoiko niitä viinirypäleitä kuulijoiden päällekin? Kuinka saisin rikki kookospähkinän?

Kainon toiveen jos saa esittää, niin en haluaisi enää koskaan joutua kuulemaan jazz lounge -versiota yhtään mistään Anssin biisistä. Olihan erilaisista ammateista kertovassa kappaleessa kyllä hetkensä, eikös se ollut tämä biisi missä Ville soitti pilliä ja Anssi huokaili gigolon lailla? Yleisesti ottaen versio lähenteli kuitenkin huvittavuudessaan Savoyn Raikulipoikaa. Olisipa ollut persiljaa, jota tunkea korviin.

Paljon hienoja kappaleita ihquina versioinakin kuultiin. Jossittelubiisi eli konditionaalilaulu (Karhun elämää) on mielestäni Nummelan veroista klassikkoainesta. Huoneessa - kappale ei saanut silmäkulmia kostumaan kovinkaan paljoa. Joki, Rock-unelma ja Jennifer Aniston rokkasivat railakkaasti.

Keikan jälkeen hämmennyin, että maailman kellot ovat nyt kyllä menneet sekaisin, kun esitys olikin kestänyt yli kolme tuntia. Aika rientää ilmeisesti Anssin keikoilla nopeammin kuin muulloin.
Hilkka 15.11.2006 7:54
Susa

Kainon toiveen jos saa esittää, niin en haluaisi enää koskaan joutua kuulemaan jazz lounge -versiota yhtään mistään Anssin biisistä. Olihan erilaisista ammateista kertovassa kappaleessa kyllä hetkensä, eikös se ollut tämä biisi missä Ville soitti pilliä ja Anssin huokaili gigolon lailla? Yleisesti ottaen versio lähenteli kuitenkin huvittavuudessaan Savoyn Raikulipoikaa.

Keikan jälkeen hämmennyin, että maailman kellot ovat nyt kyllä menneet sekaisin, kun esitys olikin kestänyt yli kolme tuntia. Aika rientää ilmeisesti Anssin keikoilla nopeammin kuin muulloin.


Voihan joskus vähän irrotella vaikkapa Huvilupa-yhtyeen esittämällä 1972-kappaleen ensimmäisellä versiolla, minusta se oli todella hauska!

Samaa mieltä ajankulusta, tunnit kuluivat ihan huomaamatta!
Johnny 15.11.2006 8:11 Sen verran mykistävä kokemus, ettei vieläkään oikein irtoa viiltävää analyysiä. Kieltämättä varsin mukavaa löhötä nojatuolissa, muutaman metrin päässä bändistä, suoraan lavan edessä, nauttia musiikista ja välillä huudella biisitoiveita. Ei tullut aika pitkäksi ja soundit/äänenvoimakkuus olivat sillä tasolla etteivät korvatkaan puuutuneet. Vaihtelu nopeiden ja rauhallisempien kappaleiden välillä toimi myös hyvin.

Kuinkahan tässä malttaa odottaa syksyyn, että pääsee tätä taas kuulemaan. Toivottavasti kamerat onnistuivat taltioimaan tunnelman. Leikkaamaton DVD-versiokin olisi poikaa.

Hauska oli myös nähdä foorumilaisia livenä ja onneksi kyydityksistäkin selvittiin kunnialla.
Hilkka 15.11.2006 10:00
marire

Taisinpa muuten kirjoittaa tähän viestiin enemmän sanoja, kun mitä puhuin koko illassa.

:D


Eihän se mitään haitannut, tosi mukavaa oli nähdä Sinua!
Ja hatunnoston ansaitset, samoin kuin oululaiset , että olitte niin kaukaa tulleet Tampereelle! Mutta varmasti näkemänne ja kuulemanne oli sen arvoista! :lol:
-m- 15.11.2006 10:45 Anssia on kehuttu (syystäkin) jo taivaisiin. Hieno keikka.
Mutta kyllä toi Huvilupa yhtyeen rummuttaja Kelly on melkoinen kone.
Jätkällä on kyllä rummut hallussa, 10 points!!!
Trientale 15.11.2006 12:11
a9800362 Eilinen keikka sai mut vakuuttumaan myös yhdestä asiasta entistä enemmän. En tiedä, onko mitään taivasta olemassa, mutta ainakin maanpäällinen taivas on siellä, missä Anssi Kela laulaa.

Kauniisti sanottu, eikä oikeasti yhtään liioiteltu. Tämän keikan perusteella jos koskaan, tuohon voi yhtyä kyllä koko sydämestään. Minä ainakin vajosin johonkin pehmeään, siis ihan muutenkin kuin fyysisesti.

Sitten pari harmituksen, tai ehkä kuitenkin "harmituksen" aihetta keikkaan liittyen, koska eihän siellä ihan oikeasti harmittanut yhtään mikään! Mutta kuitenkin:

*Se, ettei voinut ottaa kuvia. Tämä ei itseasiassa keikan aikana harmittanut yhtään, koska siellä keskittyi niin täysillä kuuntelemiseen ja katselemiseen. MUTTA keikan jälkeen juteltiin kullan kanssa, että välillä olisi kyllä ollut kiva kuvata, kun tuli niin loistavia tilanteita. Esim. siitä Antin rentoilusta tuolillaan Insomnian aikana olisi saanut kerrassaan loistavia otoksia. Mutta ei se siis tosissaan mikään kummoinen harmi ollut, vaikkei niitä kuvia voinutkaan ottaa.

*Se, että keikasta tulee televisiosta VAIN tunnin kooste. Eihän siihen aikaan mahdu yhtään mitään! Sitten käy vielä tietysti niin, että kaikki suurimmat hittibiisit esitetään, mutta kaikki oikeasti parhaat palat jäävät esittämättä... No, ehkä on kuitenkin vielä ennenaikaista murehtia tällaista, ja eihän sitä kuitenkaan vielä tiedä, millainen lopullisesta ohjelmasta sitten tulee. Minusta kyllä jokainen biisi oli televisioesityksen arvoinen. Toivottavasti ainakin akustisen osuuden 1972 ja SK näytetään! Ne toivoisi kyllä jokaisen paikalle pääsemättömänkin saada nähdä, ja ainakin itse haluan ehdottomasti kuulla ne uudelleen! :D

Johnny Leikkaamaton DVD-versiokin olisi poikaa.

Juuri edellä mainutun harmituksen aiheen takia totesinkin miehelle jo kotimatkalla junassa, että keikasta pitäisi ehdottomasti julkaista leikkaamaton dvd! Mielellään vielä sellainen, että voisi itse valita, minkä kameran kuvaa katselee.

Siinä ne harmit sitten taisivat ollakin... Okei, tietysti olisi ollut ihan kiva, jos olisi vielä ollut jotain tarjoilua paikan päällä tai limut eivät olisi olleet ylihinnoiteltuja, mutta minkäs teet. Keikan jälkeen oli kyllä kova nälkä, niin että junassa menimmekin sitten heti ravintolavaunuun ostamaan vähän yöpalaa.

Kultaa väsytti päivällä niin kovasti ennen keikalle lähtöä, että hän jopa kehtasi miettiä, ettei lähtisikään ollenkaan. Mutta kun vähän mutristin huulta, niin ymmärsihän tuokin sitten lähteä. Ja myönsikin sitten keikan jälkeen, ettei kyllä ainakaan harmittanut, että lähti. Hänkin oppi taas pari uutta Anssin biisien nimeä, mm. Rock-unelman, joka myös oli hänestä hyvä biisi. Kuulemma Karhun elämää on kuitenkin hänen kestosuosikkinsa. :D Aiemmin hän muuten muisti, että Karhun elämän nimi olisi ollut Karhun rakkaus, aika söpöä sinänsä.. :)

Niin, niistä biiseistä kirjoittaminen saa edelleen jäädä seuraavaan kertaan, koska en edelleenkään ole täysin toipunut keikan tuomista fiiliksistä... Täytynee myös kirjoittaa puhtaaksi muistiinpanolappuseni, joka on erittäin sekava, kun äkkiä siellä piti kirjoittaa parhaita paloja muistiin... Pitää suomentaa lappu itselle nyt kun vielä pitäisi muistaa, mitä siihen oikein tuli kirjoitettua... 8)
marire 15.11.2006 15:19 [quote:1ddjc9xl]Huomasin yllätyksekseni että mua haittas ne kamerat yllättävän paljon. Uskallankohan katsoa taltiointia? [/quote:1ddjc9xl]

Mä taas huomioon niitä liian vähän. Tuli myöhemmin mieleen, että mulla oli varmaan koko keikan ajan sellainen idioottimainen virnistys naamalla. Pitänee ruveta kävelemään kaupungilla paperipussi päässä.

[quote:1ddjc9xl] Sitten käy vielä tietysti niin, että kaikki suurimmat hittibiisit esitetään, mutta kaikki oikeasti parhaat palat jäävät esittämättä... [/quote:1ddjc9xl]
Mua harmittaa että siitä varmaan leikataan ainakin ne kaikki välijutustelut pois. Siellä tuli jotain tosi hyviä letkautuksia sekä Anssilta että muulta bändiltä.

Unohdin tuossa ensimäisessä viestissä sanoa, että oli kiva tavata joitain foorumilaisia kasvotusten. Mukavampi jutustella, kun ei ole pelkkiä kasvottomia nimimerkkejä.
Olisi muuten kiva kuulla mitä Anssi ja muu bändi piti keikasta. Ainakin katsomoon välittyi tosi rento tunnelma, mut sehän ei nyt aina kerro kaikkea.
Tero 15.11.2006 15:51 Ylistyssanat eivät riitä kertomaan kuinka hyvä keikka oli. Lavastuksella oli saatu luotua mahtava intiimi ympäristö, jossa tuntui todella ihan kuin olisi keikkaa olohuoneessaan katsonut, vaikka joutuikin istumaan "takarivissä". Oikeastaan ainoa kappale minkä olisin halunnut vielä kuulla olisi ollut Mies ja meri, mutta tällaisen setin jälkeen sen puuttumisesta ei voi olla harmissaan. Siis aivan mahtavaa!

Alun akustinen setti oli loistava. Suuria kuvioita ja 1972 varastivat shown, mutta kyllä jo Murhaballadi pisti sellaiset kylmät väreet selkäpiitä pitkin että oksat pois. Koko keikalla, mutta varsinkin akustisella osiolla ilmeni Anssin kitaransoittotaito, jota mielestäni ei ole tarpeeksi hehkutettu. Sormet tuottivat niin hienoja sooloja, että toivottavasti seuraavilla levyllä saadaan nauttia hienojen lyriikoiden lisäksi entistä enemmän mahtavista kitaravirtuositeeteista.

Sähköinen setti oli todellakin sähköinen. Virtaa löytyi joka biisissä ja meno oli mahtavaa. Rytmittely hitaiden ja nopeiden biisien välillä oli loppujen lopuksi hyvä juttu. Ja kyllä sieltä tuli sellainen sarja hittejä ja muuten vaan mahtavia biisejä että ei voisi olla kiitollisempi että pääsi paikalle seuraamaan tätä loistavaa tapahtumaa.

Johnny Leikkaamaton DVD-versiokin olisi poikaa.


Itse mietin myös DVD-mahdollisuutta. Tämä konsertti oli niin erikoislaatuinen, että olisi enemmän kuin toivottavaa että se ilmestyisi edes jossain muodossa fanien saatavaksi muutenkin kuin vain tunnin koosteena televisiosta. Samallahan voisi tehdä oikein kunnon "fani-dvd-boxin", joka sisältäsisi tämän konsertin lisäksi Savoy-keikan koko taltioinnin. Ja eikös joskus ollut puhetta että sieltä Tuusulan kirkostakin olisi jonkinsortin videomatskua olemassa... :wink:

Meikäläinen on monissa konserteissa käynyt, mutta tämä kiilaa suomalaisartistien keikoista ehdottomaksi ykköseksi. Kiitos Anssille ja koko bändille loistasta illasta! Ja kiitoksia myös Kosketuksessa-tapahtuman ideoijille ja toteuttajille eli ilmeisesti ainakin Juha Torvisen suuntaan hienon tilaisuuden luomisesta.
piia65 15.11.2006 17:34
Tero Ylistyssanat eivät riitä kertomaan kuinka hyvä keikka oli.

Meikäläinen on monissa konserteissa käynyt, mutta tämä kiilaa suomalaisartistien keikoista ehdottomaksi ykköseksi. Kiitos Anssille ja koko bändille loistasta illasta! Ja kiitoksia myös Kosketuksessa-tapahtuman ideoijille ja toteuttajille eli ilmeisesti ainakin Juha Torvisen suuntaan hienon tilaisuuden luomisesta.

Komppaan Teroa - tai tarkemmin ajatellen koko tätä viestiketjua. :wink:
Tuon mukavammin en muista koskaan maanantai-iltaa viettäneeni...

Akustinen setti oli monipuolisuudessaan vertaansa vailla. Kuolematon laulaja ja Murhaballadi koskettivat. Villen banjo oli hauska! Biiseistä mm. Suuret kuviot ja 1972 saivat suupielet korviin. (Jos ajatuksella leikkii, niin on erinomaisen hyvä olla takataskussa tuollainen valttikortti, minkä 1972 osoitti: koska tahansa, mikä tahansa ruotsinlaiva palkkaa teidät tuuraamaan bulgarialaista vakibändiään, kun kuulee tuon version biisistä. :wink: )

Ei käy kateeksi tuotantoyhtiötä; saada tuosta materiaalista aikaan VAIN tunnin kooste. = Mission impossible.

[quote:3vesrv9w]Olisi muuten kiva kuulla mitä Anssi ja muu bändi piti keikasta. Ainakin katsomoon välittyi tosi rento tunnelma, mut sehän ei nyt aina kerro kaikkea.[/quote:3vesrv9w]
Olisiko keikkaraportti kovin epärealistinen toive? :)
a9800362 15.11.2006 18:41
Susa Satoiko niitä viinirypäleitä kuulijoiden päällekin?


Kyllä ainakin yks lensi sinne meikäläisen suuntaan. Ei liene tarkoituksella tähdätty, mutta sinne se lensi suoraan haaroväliin. :D

Trientale Se, ettei voinut ottaa kuvia. Tämä ei itseasiassa keikan aikana harmittanut yhtään, koska siellä keskittyi niin täysillä kuuntelemiseen ja katselemiseen. MUTTA keikan jälkeen juteltiin kullan kanssa, että välillä olisi kyllä ollut kiva kuvata, kun tuli niin loistavia tilanteita.


Mulla oli ihan päinvastoin. Nautin, kun ei tarvinnut kuvata! Eikä voinut harmitella, että olispa sillon ja sillon ollut otollinen kuvaustilanne. Niin se nimittäin on, että jos kuvaaminen ei ole keikalla kielletty, kameraahan EI voi jättää kotiin! Ja trendi on uhkaavasti ollut siihen suuntaan, että kuvia tulee aina vain otettua keikoilla enemmän. Joten pystyi 110 %:sti keskittymään kuuntelemiseen ja katselemiseen... Über-bueno!

Ja mitä tulee siihen ohjelmaan Yle Teemalla ja eritoten sen pituuteen - kehotan kaikkia mahdollisia immeisiä välittömästi kirjoittamaan Ylelle palautetta asiasta!! Eli että tunnin kooste ei riitä yksinkertaisesti mihinkään! Aika karua tosiaan ajatella, että kolmen tunnin keikasta 1/3 tulee tv:stä ulos ja 2/3 jää näkemättä. Voidaan ainakin yleisen mielenkiinnon vuoksi testata, mitä Yle moiseen palautteeseen vastaa!

Jospa niitä kuviakin ilmaantuisi keikasta siihen kosketuksessa.fi -osoitteeseen lähitulevaisuudessa...
Mari 15.11.2006 18:47 On niin paljon kommentoitavaa, että pitää heittää viesti tähänkin väliin, vaikka mun piti jo mennä telkkarin ääreen loikoilemaan pois eilisestä ja maanantai-illasta tähän iltaan jysähtänyttä väsymystä.

a9800362 mä kiinnitin eilen oikein huomiota siihen, miten Anssi näiden viritystaukojen aikana repi käsiään...

Mun tulkinta oli, että taas se on hakannut kyntensä ja kämmenensä hajalle. Plektraakin näkyi käyttävän jossain alkuvaiheessa ainakin.

Turo Oliko Anssin kitarapetaali-ruotsinlautta mukana laivakeikoilla? (en huomannut siellä tarkistaa) Ja jos oli niin pitikö se nostaa ulkokautta satamanosturilla paatin kyytiin?

Ainahan se on mukana! Mun näköhavainnon mukaan tää roudareiden kauhu matkustaa itsensä kokoisessa litteähkössä laatikossa, jonka 1-5 riuskaa äijää saa kyllä liikkumaan melko kevyesti.

Susa Keikan jälkeen hämmennyin, että maailman kellot ovat nyt kyllä menneet sekaisin, kun esitys olikin kestänyt yli kolme tuntia.

Ja me kun oltiin ihan varmoja, että Ylöjärvellä ollaan eri aikavyöhykkeellä. Kun paluumatkalla ajettiin kellon ohi ja se näytti 22.40, niin piti ihan muilta varmistaa, että kuvittelinko vain omiani.

Susa Eikö kukaan ole kertonut Huvilupa-bändin jäsenille, että ruualla ei saa leikkiä?

Itse en pistänyt muuta merkille, kuin sen miten jossain vaiheessa joku ojensi Antille porkkanan, jota hän sitten alkoi syödä ja halusi testiksi rouskuttaa mikrofoniin. Ilmetty Väiski Vemmelsääri!

marire Unohdin tuossa ensimäisessä viestissä sanoa, että oli kiva tavata joitain foorumilaisia kasvotusten. Mukavampi jutustella, kun ei ole pelkkiä kasvottomia nimimerkkejä.

Ja minä taas yritin pariinkin kertaan Johnnyn autossa tulleilta kysyä, että missä luuraa marire. Just silloin kukaan ei sua löytänyt, vaikka kovasti yritettiin etsiskellä. :) Ja Johnnyn kanssa jäi ne nyrkkeilyharjoitukset toiseen kertaan, harmi sekin. Ja foorumilaisten yhteiskuva bändin kanssa jäi myös hamaan tulevaisuuteen.

Trientale MUTTA keikan jälkeen juteltiin kullan kanssa, että välillä olisi kyllä ollut kiva kuvata, kun tuli niin loistavia tilanteita. Esim. siitä Antin rentoilusta tuolillaan Insomnian aikana olisi saanut kerrassaan loistavia otoksia.

Se oli mullakin muistaakseni se ainut hetki, jolloin tosissaan teki mieli ottaa kamera repusta ja ottaa pari kuvaa! Mutta muuten oli kyllä ihanaa vaan kuunnella, katsella, hurrata ja lauleskella, vaikka kuvaaminenkin on kivaa.

Trientale Se, että keikasta tulee televisiosta VAIN tunnin kooste. Eihän siihen aikaan mahdu yhtään mitään! Sitten käy vielä tietysti niin, että kaikki suurimmat hittibiisit esitetään, mutta kaikki oikeasti parhaat palat jäävät esittämättä...

Joo, meidän autossa sivuttiin kans tätä aihetta. Siitä nousee todennäköisesti taas massiivinen haloo, kun selviää mitä kaikkea koosteesta puuttuu. Mut ei murehdita sitä vielä. Onneksi ei tartte olla sen osassa, joka joutuu nauhan editoimaan! Mun mielestä keikasta vois tehdä kaksi ohjelmaa... tulis halvemmaksi Ylellekin. ;)

marire
Turo Uskallankohan katsoa taltiointia?

Pitänee ruveta kävelemään kaupungilla paperipussi päässä.

:lol: Itse olen ajatellut asian niin, että kun ohjelma tulee telkkarista vasta syksyllä 2007 niin tässä on vielä vuosi aikaa esittää täysin järjissä olevaa. Ensi syksyn jälkeen voi sitten tarvittaessa siirtyä paperipussilinjalle, jos ja kun ne näyttää miten kiljuin erästäkin biisiä, jonka nimeä ulkopuolinen ei välttämättä tajua biisin nimeksi... Mun pyhä suunnitelma oli pitää suu supussa, olin askarrellutkin sellasen biisitoivelapun (jotkut näkikin sen), mutta se kempele otti ja katosi sinne säkkien sekaan akustisen setin jälkeen. :? Pitää todeta kuin BB-talossa olijat: ei sitä vaan enää siinä vaiheessa jaksanut välittää siitä, että kaikkea kuvataan, joten morkkis tulee vasta jälkeenpäin jos on tullakseen.

Edit: Terot korjattu Turoiksi. :D Vähempikin viestimäärä alkaa viirata väsynyttä aivotoimintaa. Toivottavasti meni nyt oikein.
Tero 15.11.2006 18:57 Nyt on tainnut mennä Marilla Turot ja Terot sekaisin, mutta eihän se nyt niin vakavaa ole... :wink:
Lari 15.11.2006 19:19
-m- Anssia on kehuttu (syystäkin) jo taivaisiin. Hieno keikka.
Mutta kyllä toi Huvilupa yhtyeen rummuttaja Kelly on melkoinen kone.
Jätkällä on kyllä rummut hallussa, 10 points!!!


Mukava huomata, että Kelly on alkanut kirjoittelemaan tänne :twisted:

...no joo, äijä kyllä hallitsee omaa maailmaansa aivan täysin. Silti sitä aina välillä tulee ikävä sitä alkuperäistä tykitystä kahden rumpalin toimesta keikoilla. Aikansa kutakin, kuitenkin - onhan meillä banjo.
Anssi Kela 16.11.2006 8:18 Sulimmat kiitokset omasta puolestani kaikille teille, jotka olitte saapuneet paikalle - osa pitkienkin matkojen takaa. Kiitokset myös runsaasta palautteesta, kommentoin kronologisessa järjestyksessä:

Mari Keikka kolmella adjektiivilla, jotka ekana tulee mieleen: 2) huonokuuloinen (viittaa bändin valikoivaan kuuloon, jolla ei lopulta ollut hirveästi vaikutusta lopputulokseen, mitä nyt sydän heitti muutaman ylimääräisen lyönnin)


Soitimme sähköisen setin korvamonitorit päässä. Ne rajoittavat jonkin verran kuulokykyä, joten voi olla, että läheltäkin kajahtaneet huudot eivät välttämättä kantautuneet kuulokkeiden väliin. Yleisö oli mikitetty ja monitorimiksaaja avasi aina biisien välissä meille tämän yleisökanavan. Välillä kanava aukesi soiton loputtua parin sekunnin viiveellä (tämä muuten pitäisi kai taivuttaa kielioppisääntöjen mukaan viipeellä mutta en suostu, koska se näyttää niin typerältä), jolloin ensimmäiset huudahdukset saattoivat kaikua kirjaimellisesti kuuroille korville.

jjvirta Anssi, mainitsit jossain vaiheessa ostaneesi "uuden" vahvistimen: vuodelta 1956. Toinen Fender Deluxe?


Pitää paikkansa. Vanha on vuodelta 1953, joten tämä nyt ostamani on tosiaan uudenkarhea peli. Samanlainen kuin Neil Youngilla... Vanhempikin on edelleen tallessa ja tulen todennäköisesti käyttämään tulevaisuuden bändikeikoilla molempia. Tuossa uudemmassa on kuitenkin ehkä paras soundi ikinä, joten pakkohan siihen oli sijoittaa.

Joz Virtuaalinen kättely Anssi Kela & Huvilupa -yhtyeen kanssa.


Toivottavasti tämä Huvilupa ei nimenä jää elämään. Se tuntui viisi minuuttia ennen keikan alkua hauskalta läpältä - nyt hävettää.

a9800362 Keikkapaikka oli yleisöä hemmotteleva kertakaikkiaan. Ainoa miinuspuoli oli varmasti tarjoilujen puuttuminen!


Minä olin jostain syystä siinä uskossa, että yleisölle annetaan jotain pientä purtavaa ennen konsertin alkua. Kyllähän tuossa ehtii nälkä ja jano tulla - olisin voinut tarjoilla jotain lavalla olleesta jääkaapista mikäli olisin tiennyt. Vaikka porkkanaa.

a9800362 Anssille oli varmaan painajainen oikeasti nuo kitaranviritystauot


Tämä oli nappiin mennyt arvio. Olisi varmaankin etukäteen pitänyt listata ranskalaisilla viivoilla mahdollisia puheenaiheita, esim. sää. Pitkät tauot tuntuivat omasta vinkkelistäni todella kiusallisilta ja tuli monta kertaa mieleen, että olisipa hyvä jos olisin edes jonkinasteinen supliikkimies. Erityisesti lukion psykologiaan liittynyt spiikkini nousi kirkkaasti "huonoimmat spiikit ikinä" -sarjaan. Olin keikan jälkeen pettynyt itseeni: minusta tuntui etten saanut missään vaiheessa tilannetta kunnolla haltuuni. Oli noloa vain seistä siellä sanomatta mitään. Ja sitten kun sanoo, niin heti hävettää...

Turo Miksi lavalla oli niinkin paljon hedelmiä ja juureksia? Mitä jääkaapista vielä olisi löytynyt?


Hedelmät ja vihannekset ovat hyväksi terveydelle. Jääkaapissa oli runsaasti erilaista juotavaa, alkoholitonta sekä -holillista. Lisäksi oli porkkanaa, viinirypäleitä, omenoita, suuria tikkareita ja kookospähkinä. Ainakin nämä panin merkille, olisikohan ollut banaaneitakin?

Turo Oliko Anssin kitarapetaali-ruotsinlautta mukana laivakeikoilla? (en huomannut siellä tarkistaa) Ja jos oli niin pitikö se nostaa ulkokautta satamanosturilla paatin kyytiin?


Pedaalilauta oli roudareiden ilona myös laivalla ja mahtui kuin mahtuikin kävelysillalle. Muistan hyvin ensimmäisen keikan, jolla lauta oli aikanaan mukana: koko muu kalusto pa-laitteita myöten mahtui sisään keikkapaikan pääovesta siten, ettei pariovien toisia ovia tarvinnut avata. Pedaalilautaani varten toisetkin ovet oli kuitenkin läväytettävä selälleen. Parilla keikalla se ei ole edes mahtunut lavalle. Lauta kuljetuskoteloineen on meille jatkuva ilon ja ylpeyden aihe. Ame kutsuukin kokonaisuutta lämpimästi venäläiseksi akvaarioksi: siinä ei ole kaloja, eikä siitä näe läpi.

Turo Tilaakohan YLE tai Akun tehdas keskikaljaa ilman etikettejä käytettäväksi TV kuvauksiin erikseen, vai onko niillä virassa tarpeistoteknikko jonka työnkuvaan keppanapullon etiketin liotus yms tämmöiset kuuluu?


Etiketinpoistamista pullojen kyljistä tehdään Akun Tehtaalla kolmessa vuorossa.

Turo Kumman (Anssin vai Villen) iPodissa ne 20% Anssin biisejä on?


Kummankaan iPodissa ei ole minun biisejäni. Se, että sanoin Villen pitävän kaikesta muusta paitsi minun musiikistani, oli tietysti pieni kevennys. Meikäläisen biisien lisäksi on tietysti paljon muutakin musiikkia josta Ville ei pidä.

a9800362 Mihin perustui ennen Suuria kuvioita Anssin esittämä ilmavaivakommentti?


Mielestäni pieni lannanhaju olisi vain sopinut erinomaisesti elävöittämään esittämäämme kappaletta. Tittelit pois.

Susa Kuinka saisin rikki kookospähkinän?


Riisu se alasti ja heitä pimeään, kylmään ja tyhjään betoniselliin. Soita selliin musiikkia kovalla äänenvoimakkuudella, samaa kappaletta uudestaan ja uudestaan. Ennemmin tai myöhemmin kookospähkinä murtuu.

Susa Kainon toiveen jos saa esittää, niin en haluaisi enää koskaan joutua kuulemaan jazz lounge -versiota yhtään mistään Anssin biisistä.


Mielestämme esittämämme versio oli lähinnä bossa novaa. En voi luvata, ettemmekö sortuisi samantapaisiin väärinkäytöksiin jatkossakin. Hauskaa oli muuten se, että kun soitimme tuon "väärän" 1972:n jälkeen "oikean" version, niin laulun fraseeraus oli jäänyt päälle ja rytmitin kertosäkeistöön lähdöt vahingossa samalla tavoin kuin bossa nova -versiossa. Kuulosti perverssiltä.

Mari (Liittyen käsien repimiseen:)
Mun tulkinta oli, että taas se on hakannut kyntensä ja kämmenensä hajalle. Plektraakin näkyi käyttävän jossain alkuvaiheessa ainakin.


Kädet ja sormet olivat kieltämättä illan aikana kovilla. Kolmen tunnin keikan lisäksi nimittäin harjoittelimme aikaisemmin lähes toisen mokoman. Yllättävän hyvin paikat (ja lauluääni) kuitenkin kestivät, mutta keikan jälkeen olimme kollektiivisesti aika romuna - vaikka ei tullut hirveästi edes riehuttua. Huono kunto. Huomasi selvästi, että parissa viimeisessä biisissä ruuti alkoi jo olla hiestä märkää.

Plektran käyttö oli strategisissa paikoissa oli enemmänkin soundi- kuin staminakysymys.
Anssi Kela 16.11.2006 8:26 Pakko vielä todeta, että edellisen viestin kirjoittaminen toi mieleen muinaisen "Kysymykset & vastaukset" -palstan. Nostalgista.
Hilkka 16.11.2006 8:36
Anssi Kela
Tämä oli nappiin mennyt arvio. Olisi varmaankin etukäteen pitänyt listata ranskalaisilla viivoilla mahdollisia puheenaiheita, esim. sää. Pitkät tauot tuntuivat omasta vinkkelistäni todella kiusallisilta ja tuli monta kertaa mieleen, että olisipa hyvä jos olisin edes jonkinasteinen supliikkimies. Erityisesti lukion psykologiaan liittynyt spiikkini nousi kirkkaasti "huonoimmat spiikit ikinä" -sarjaan. Olin keikan jälkeen pettynyt itseeni: minusta tuntui etten saanut missään vaiheessa tilannetta kunnolla haltuuni. Oli noloa vain seistä siellä sanomatta mitään. Ja sitten kun sanoo, niin heti hävettää...


No, ei yhtään tarvitse hävetä, mukavasti osasit viedä tilanteet eteen päin. Ei aina tarvitse mitään kuolematonta lausua! Ja taas vaikka kuinka monennen kerran: Ihana konsertti! :lol:
Hanna80 16.11.2006 12:23 Ei kyllä ole mitään lisättävää eikä poistettavaa maanantain keikalta!! Niinkun tällä on jo moneen kertaan hehkutettu niin aivan mahtavaa oli!! Tuon jääkaapin sisällöstä sain minäkin omani kun kelly yritti heittää Anssia viinirypäleellä päähän mutta taisi mennä hieman ohi koska se tuli syoraan meikäläisen nenän eteen. Ja tokihan minä sen siitä tietenkin söin.

Edelleen sairastan kovaakin kovempaa flunssaa, joten jälleen sänky kutsuu!
Joz 16.11.2006 12:58
Anssi Kela En voi luvata, ettemmekö sortuisi samantapaisiin väärinkäytöksiin jatkossakin.


Oikein! Turkuun menevässä junassa (toimitus suosittelee - Seija Simola: Juna Turkuun) muistelimme alkuaikojen keikkoja, jolloin hulvattomat&perverssit versiot kuuluivat huomattavasti useammin ohjelmistoon kuin nykyään. Totesimme kaipaavamme sellaisia enemmänkin. Live-tilanne on kuitenkin aina live. Vaikka tavallisuudesta poikkeavat versiot eivät välttämättä kestäisikään äänitteeltä kuulemista, elävöittävät ne keikkatilannetta huomattavasti.
a9800362 16.11.2006 14:51 Nyt on ilmestynyt muutamat kuvatkin keikasta osoitteeseen www.kosketuksessa.fi. Niin, ja tuli muuten eilen laitettua sinne Ylelle palautetta konserttikoosteen kestoajasta. Saa nähä, kuuluuko sieltä minkäänlaista vastausta....
Susa 17.11.2006 8:07
Anssi Kela

Susa Kuinka saisin rikki kookospähkinän?


Riisu se alasti ja heitä pimeään, kylmään ja tyhjään betoniselliin. Soita selliin musiikkia kovalla äänenvoimakkuudella, samaa kappaletta uudestaan ja uudestaan. Ennemmin tai myöhemmin kookospähkinä murtuu.Tähän jos saisi vielä sellaisen pienen tarkennuksen, että mikä biisi? Pitäisikö soittaa Paranoid?
yori 17.11.2006 9:30 Kun lueskelee näitä juttuja ni kyllä syö miestä kun ei arpaonni suosinut ja päässyt paikan päälle... :(
Johnny 19.11.2006 19:55
yori Kun lueskelee näitä juttuja ni kyllä syö miestä kun ei arpaonni suosinut ja päässyt paikan päälle...
Tää pitäis ottaa sitten varmaan joskus uusiksi (onko vapaaehtoisia?) Tästähän vois kehittää hyvän tradition, jos nyt vaikka kerran vuodessa? Ja ehkä lippujen hinnassakin olisi pientä korotuksen varaa...

Tämä konserttitaltiointihan oli tulossa ulos syksyllä, mutta olikos tuo Nummela-dokumentti tulossa jo kevään aikana (onkohan siihen ympätty materiaalia tästä konsertista)?
Nappisimmu 21.11.2006 12:36
yori Kun lueskelee näitä juttuja ni kyllä syö miestä kun ei arpaonni suosinut ja päässyt paikan päälle... :(


Vielä enemmän syö se, et oli niin pipi ettei päässy paikalle... kismittää vieläkin. Glorian keikka nyt kuitenkin ees vähän lohduttaa...
marire 21.11.2006 15:08 Lähetin Ylelle toivetta, että saataisin koostetta pidemmäksi, ja sain tälläisen vastauksen:

Hei,

kiitos palautteestasi.
Tulevan konserttitaltioinnin lopullinen kesto ei vielä ole selvillä,
vaikkakin alkuperäinen suunnitelmamme
oli 60 min. kooste. Välitän toiveesi eteenpäin ohjelman tuottajalle.
Esitämme Kosketuksessa-taltioinnit näillä näkymin syksyllä 2007.
DVD-julkaisusta en uskalla vielä sanoa mitään, siihen vaikuttavat
tekijänoikeus- yms. asiat.


Ystävällisin terveisin,

Niina Tynkkynen
Apulaistuottaja
YLE Teema

Toivottavasti tällä nyt on oikeaa vaikutusta, eikä ole vaan pelkkä kohteliaisuusvastaus..
a9800362 21.11.2006 20:56 Mulle vastattiin Yleltä vaan lyhyesti ja ytimekkäästi, että toive välitetään eteenpäin ohjelman tuottajalle. Mutta jos tarpeeksi moni sinne kirjoittaa ohjelman kestosta, ehkä harkitsevat vielä asiaa. Toivottavasti ainakin. Yritin kyllä mahd. vankasti perustella, että 60 min kooste ei vaan riitä mihinkään!
Hanna80 22.11.2006 15:43 Hei rakkaat ihmiset, kertokaahan minullekin että mihinkä osoitteeseen voin lähettää veetoomusta konserttikoosteen pituudesta, yrittänyt olen vaikka minnepäin Yleä mutta joko viestit ei mene perille lainkaan tai sitten tulee viestiä että asia ei koske meitä lainkaan? Kiitokset jo etukäteen :oops:
Hilkka 22.11.2006 16:00 Hei, Hanna80! Laita tällainen osoite: www.yle.fi/teema/ . Kun sivu avautuu, rullaa sivu kokonaan alas ja sieltä löydät Palaute-palkin. Kun se sivu puolestaan avautuu, ruksaa sivulta vaikka se Ohjelmaidea ja sitten kirjoitat siihen alla olevaan ruutuun toivomus Anssin konsertin pituudesta YleTeemalla. Näin minä tein ja sain seuraavan vastauksen ("Hei, kiitos palautteestasi. Tulevan konserttitaltioinnin lopullinen kesto ei vielä ole selvillä, vaikkakin alkuperäinen suunnitelmamme oli 60 min. kooste. Välitän toiveesi eteenpäin ohjelman tuottajalle. Esitämme Kosketuksessa-taltioinnit näillä näkymin syksyllä 2007. Ystävällisin terveisin, Niina Tynkkynen
Apulaistuottaja YLE Teema www.yle.fi/teema ")
:)
Hanna80 22.11.2006 16:17 Kiitos Hilkka nopeasta vastauksesta ja neuvosta! En minä ois oikeeta sivua löytänyt :( Ei muuta kuin vastausta odotellessa :?:
Hanna80 23.11.2006 18:44 Yleltä tuli minullekin vastaus, ei mitään uutta edellisiin.. Välittävät viestin eteenpäin ohjelman tuottajalle. Nyt siis vain odotellaan jännittyneenä että minkä mittasta koostetta sieltä on tulossa.
Mari 25.11.2006 14:54 Vähän kiirusta pitänyt viime päivät, joten kerrotaan nyt viikkoa myöhemmin kuin oli tarkoitus, että täällä on jonkinlainen biisiraportti Ylöjärven tapauksesta. Kuviakin siellä on, tosin ei varsinaisesta keikasta.

Ja sit vielä muutama henk. koht. muistuma biiseistä. Joku sanoi, että keikan alku meni vähän ohi. Samoin täällä. Oikeestaan se alkoi vasta banjon virityksestä. Kuolematon laulaja oli tosi hieno, mut siinä häiritsi jonkun kaiuttimen tms. särinä. Murhista taas häiritsivät päättömien kanojen lailla Anssin takana pyörineet Huvilupalaiset. Näyttää varmaan tosi urpolta telkkarissa. Sormus oli todella ihmeellisen kaunis versio, jonka tunnisti vasta kun laulu alkoi. Puistossa-biisin alussa innostuin tosissani, kun tajusin että nyt tulee se vuosia odottamani näppäilyversio, vaikka ei se tarkemmin ajateltuna sentään demoversion tyylinen ollut vaan ihmeen lähellä albumiversiota, mikä on Anssin keikoilla aika harvinaista. Lisää tuollaista!!! SK:n ja 1972:n ajan oli hymy korvissa, mut ihmettelin suuresti sitä, ettei bändiä juuri hymyilyttänyt, ihan vakavat naamat! Miten voi pokka pitää noin hyvin?

Sit muutama sana sähköisestä setistä. Terkut ensinnäkin sille, joka takaoikealta kiljaisi Tähtilaulu-toiveen. Huomasi, että oli asiantuntevaa yleisöä paikalla. Kaikista kiintoisin biisi oli tietysti Väärällä tiellä. Mulle ei ainakaan jäänyt mitään muistikuvaa lyriikoista, mutta sen muistan, että se toi kovasti mieleen Lähdön. Nyt kaikkia tietty kiinnostais kuulla miten kertsi menee... Mut ihmeen hyvältä se kuulosti, ihan musiikilta! Pakko myöntää että Anssi taitaa olla luonnonlahjakkuus biisien kirjoittajana.

Ja heti perään pakolliset haukut äärimmäisen ääliömäisestä lopetusbiisistä! Miksi sellanen biisi soitetaan viimeiseksi, jota kukaan (KUKAAN!) yleisöstä ei ole kahden tunnin aikana toivonut??? Itse paasasin aiheesta jollekin, että varmaan siksi, että yleisön naamavärkit lurpahtavat niin mollivoittoisiksi, ettei bändillä ole tuollaisen humpan jälkeen enää mitään vaikeuksia poistua lavalta. Teillä on muutenkin erittäin hyvä kyky päättää keikat floppiin. Esimerkkejä huonoista lopetuksista: 1) Semifinal (Esko Riihelä ja Kissanpäivät, voi miten positiivista), 2) Salo (Parempi mies, sitä ihtiään, tosin virkeänä versiona), 3) Bohemia ja Ylöjärvi (Karhusaari, the all time oompah favourite), 4) laivakeikat ym. (1972, oli kiva nähdä - ja hyvää yötä... hohhoijaa), 5) erinäiset keikat (Milla, yleisön vaatimuksesta esitetty toinen versio). Jopa iänikuinen Nummelakin ois parempi lopetusbiisi, vaikka sitä alkoi inhota siksi, että se merkitsi aina keikan loppua. Vinkkinä tulevia keikkoja ajatellen: säästäkää joku oikeasti hyvä biisi viimeiseksi, ei pitäisi vaatia ylivoimaista suunnittelua.

Anssi Kela Yleisö oli mikitetty ja monitorimiksaaja avasi aina biisien välissä meille tämän yleisökanavan.

No tämäkin vielä! :lol: Ei riitä, että pällistelee kuvissa, vaan pitää vielä olla mölytkin taltioituna... Mut ei ollut ainakaan mun lähellä mitään mikkejä, koska aina mun istumapaikalta tai sen ympäriltä huudetut kappaleet jäi soittamatta, jos joku muukin huusi jotain samaan aikaan. Jos se nimittäin oli siitä kuulemisesta kiinni. Täytyy vielä sanoa, että tuollaisen taistelun jälkeen ei ole mitään niin palkitsevaa kuin se, että huudettuasi biisin nimen Anssi toistaa sen heti mikkiinsä. Sitä kutsutaan välittömäksi palautteksi onnistumisesta. Jopa kaksi oli näitä hienoja elämyksiä. :P

Johnny Tää pitäis ottaa sitten varmaan joskus uusiksi (onko vapaaehtoisia?) Tästähän vois kehittää hyvän tradition, jos nyt vaikka kerran vuodessa?

Joo! Siis eihän tuo ole homma eikä mikään (kuuluisia viimeisiä sanoja?) järjestää foorumilaisille jotain keikantynkää, jos vaan soittajat saadaan mukaan ja joku Semifinal vuokrattua yhdeksi illaksi. Pääkaupunkiseudulla on ainakin niin paljon foorumilaisia, että talkoovoimin keikalle saatais vaikka tarjoilutkin. (Ainakin pienen potkimisen jälkeen...) Joku autokin ois hyvä olla, jolla kärrättäis soittokamat. Keikka voitais nauhoittaa kunnon laitteilla ja hommata sit kaikille mukanaolleille tallenteet. Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi organisoimaan tällaisen häppeningin, jos artisti haluaa joskus esittää vaikka uusia biisejään asiantuntevalle yleisölle. ;)
Johnny 25.11.2006 16:11
Mari Kaikista kiintoisin biisi oli tietysti Väärällä tiellä. Mulle ei ainakaan jäänyt mitään muistikuvaa lyriikoista, mutta sen muistan, että se toi kovasti mieleen Lähdön. Nyt kaikkia tietty kiinnostais kuulla miten kertsi menee... Mut ihmeen hyvältä se kuulosti, ihan musiikilta! Pakko myöntää että Anssi taitaa olla luonnonlahjakkuus biisien kirjoittajana.
Anssihan totesi tuon Väärällä tiellä esityksen jälkeen, että "surullisinta tässä on, että tämä voisi yhtä hyvin olla hänen uudelta levyltänsä". No ei se nyt niin surullista ole, tuona iltana bändi olisi kyllä ilmeisesti voinut soittaa vaikka ukko noaa ja se olisi silti kuulostanut hyvältä. Saara loisti varsinkin tuossa akustisessa osuudessa. Anttihan soittaa aina niinkuin basistin pitääkin. Ja olihan Villekin pääsääntöisesti oikeassa sointuperheessä, vaikka onkin anssin veli ;) Banjo antoi mukavaa vaihtelua noihin biiseihin, eikä sillä vireellä niin väliä, banjohan on vähä niinkuin lyömäsoitin.

Sormus oli kyllä hieno, toivottavasti sitä ei karsita pois pienen sanasekoilun takia (kuinkas se kertosäe alkoikaan ;) ) Olikos tässä se Anssin mukaan tulehtunut loppu eli varsinaisen lopetuksen jälkeen tuommoista bluesloppuriffin tapaista.

Huoneessakin kuulosti oikein hyvältä, etenkin näissä rauhallisemmissa kappaleissa tuli esille Anssin hieno lauluääni (onkos anssi aina laulanut näin hyvin?)

Laulu petetyillekin rokkasi jälleen mukavasti (pakko kehua kun itse sain tuon huudettua läpi :) )

Mari ...jos artisti haluaa joskus esittää vaikka uusia biisejään asiantuntevalle yleisölle.
Kannatetaan lämpimästi
a9800362 26.11.2006 19:45
Johnny Sormus oli kyllä hieno, toivottavasti sitä ei karsita pois pienen sanasekoilun takia (kuinkas se kertosäe alkoikaan ;)


Eihän tuo sekoilu ollut yhtikäs mitään verrattuna Tulisuudelmaan 3.3., kun Anssi ei muistanut kyseisestä biisistä juuri mitään! (Biisihän oli sillä keikalla jokeribiisinä.) Niin pahaa sanoissa haparointia en ole Anssilta koskaan kuullut!

Johnny Huoneessakin kuulosti oikein hyvältä, etenkin näissä rauhallisemmissa kappaleissa tuli esille Anssin hieno lauluääni


Huoneessa oli mustakin ihan jees, mutta ei vetänyt vertoja Tavastian esitykselle viime joulukuussa. Siellä kuulosti siltä, että oli paljon enemmän tunnetta mukana. Liekö tv-kamerat häirinneet Ylöjärvellä, vai mistä lie kysymys, mutta aitous ja tunnelataus ei mielestäni ollut Tavastian tasoa, mitä olisin etukäteen odottanut. (Sainpas sanottua jotain kritiikkiä.)

Mari Joo! Siis eihän tuo ole homma eikä mikään (kuuluisia viimeisiä sanoja?) järjestää foorumilaisille jotain keikantynkää, jos vaan soittajat saadaan mukaan ja joku Semifinal vuokrattua yhdeksi illaksi. Pääkaupunkiseudulla on ainakin niin paljon foorumilaisia, että talkoovoimin keikalle saatais vaikka tarjoilutkin. (Ainakin pienen potkimisen jälkeen...) Joku autokin ois hyvä olla, jolla kärrättäis soittokamat. Keikka voitais nauhoittaa kunnon laitteilla ja hommata sit kaikille mukanaolleille tallenteet.


Hyvä idea. Mua ei tarvis ylipuhua mukaan, vaikka tällainen keikka järjestettäis Rovaniemellä. :D
Johnny 4.12.2006 10:51
Mari Olen aina ollut sitä mieltä, että akustiset soolokeikat ovat sähköisiä bändikeikkoja parempia. Tämä Glorian keikka vahvisti mielipidettä siinä määrin, että tästä lähtien bändikeikat on vain hyvää ajankulua akustisia soolokeikkoja odotellessa! Oikeasti!

a9800362 Hyvä idea. Mua ei tarvis ylipuhua mukaan, vaikka tällainen keikka järjestettäis Rovaniemellä.

Entäs pohjanmaalla? Tässä olis toteuttamista vaille valmis idea. ;) Jurvan F3-kilpailun yhteydessä vapaamuotoinen (akustinen?) soolokeikka/foorumilaisten tapaaminen pohjalaistalon isossa tuvassa (eiköhän tämmöinen jostain löydy, akustiikkahan noissa hirsitaloissa on sisäänrakennettuna). Ei tarvisi paljon roudattavaa artistin ja kitaran lisäksi. Levylaulajan oman palkkion lisäksihän tuosta ei muita suuria kuluja tulisi.