Forum 2002-2013

Mari 29.10.2009 18:32 Tulisuudelma 30.10.2009 Ja taas uutta aihetta... keikka on jo huomenna!

Elena kyseli jo tuolla Tulevien keikkojen puolella soittoaikaa, joka kiinnostaisi varmaan muitakin, koska keikkapaikan nettisivuilta ei löydy mitään infoa aiheesta. Lukee vain, että "Ovelta lippuja saa arkisin klo 20.45 alkaen ja viikonloppuisin klo 21.30 alkaen." ja aukioloaika on pe-la klo 22-04. Ilmeisesti menee aika myöhään...?

Mikäli heinäkuiset juna-aikataulut pitää paikkansa, niin viimeinen juna Helsinkiin päin menee klo 2.05. Heinäkuussa jäin tuosta junasta, enkä ajatellut toistaa samaa uudestaan, vaikka hengissä tuosta "stuck in Tikkurila in the middle of a rainy night" -seikkailusta selvisinkin. :D
-Elena- 29.10.2009 18:53 Nii-i, varmana keikka alkaa vasta joskus 00 jälkeen, argh! :S
Anssi Kela 29.10.2009 20:24 Ohjelmatoimistolta saapuneen infopläjäyksen mukaan soittoaika olisi 23.
noora 29.10.2009 20:39 Entä moneltakos Nurmijärven keikka alkaa lauantaina?
Anssi Kela 29.10.2009 20:49 Saman tietopaketin mukaan klo 00.15. Erikoinen aika.

Nurmijärvelle on muuten tulossa yllätysvieras vetämään pari rallia.
noora 29.10.2009 21:04 Kiitos tiedosta! Ettei vaan olisi Ilkka Alanko?! (kunhan tässä huvikseni arvuuttelen).No, jännitys säilyköön lauantaihin! :wink:
a9800362 31.10.2009 7:29 No oliko Tulisuudelmassa eilen enemmän kuin 30 ihmistä? Jos olis pakko veikata, sanoisin, että OLI! :D Keikkaraportteja odotellessa...
Mari 31.10.2009 8:30 Veikkaus osuu oikeaan... Puoli yhdentoista aikaan ovella oli ainakin 30 hengen jono, joka eteni käsittämättömän hitaasti - ulkona sai jonottaa 20 minuuttia. Onneksi olin varautunut paksuimmalla toppatakillani, ei tullut vilu. Tulisuudelma on kyllä legendaarinen paikka... oli melko tapahtumarikas keikka, mut hauskaa näkyi olevan lavallakin. :D

Tässä nyt alkuun biisilista sen mukaan mitä Villen kirjoittamassa paperissa lukee ja muisti antaa myöten:

1. Huuto
2. Intro
3. Milla
4. Aamu
5. Kaivos
6. Kunnin K.
7. Karhusaari
8. Aniston
9. Ihme
10. 2 sis
11. Albin
12. Puisto
(Suuria kuvia - ei soitettu)
13. Nla
------------
14. 1972
(Pete - ei soitettu)
15. BMW

Soittoaika n. 00.00-1.20.

EDIT: Muutin biisijärjestystä, koska ilmeisesti keikka ei edennyt täysin paperin mukaan. Aniston ja Ihme toisinpäin, samoin Albin ja Kaksi sisarta (jossa Anssin kitarasta kuului vielä ääntä).
Anssi Kela 31.10.2009 10:19 Väkeä oli tosiaan tällä kertaa mukavasti. Keikkaa kuitenkin riivasivat lukuisat tekniset ongelmat, jotka kulminoituivat kitaravahvistimeni hajoamiseen. Tämän vuoksi setti jäi hiukan torsoksi. Myös monitorini petti, keikan alkupuolella siitä kuului infernaalista kakofoniaa ja loppupuolella en enää kuullut lainkaan itseäni. Pitikin sattua juuri nyt, kun sitä porukkaakin olisi ollut!
noora 31.10.2009 10:31 No, tekevälle sattuu ja silleen! Hyvin te kuitenkin selviydyitte ongelmista huolimatta! Oli mukava ilta, kiitos vaan! Vaikka paikka itsessään ei kyllä ollut oikein minun mieleeni, kovasti hauskaa oli silti teidän ansiostanne! :)
Risa 31.10.2009 10:53 JUHUU!!! :D
Vieläkin on suupielet korvissa, kun muistelen eilistä iltaa...Olipa mukavaa, vaikkakin mesta olikin aika karu "lihatiski".
Mielestäni yleisöä ei haitannut vahvistimen hajoaminen tms seikat.
Paikalla oli tällä kertaa väkeä runsain mitoin, mutta pääsimme silti eturiviin.
Yritinkin ladata muutaman videon youtubeen,mutta antakaa anteeksi kuvan laatu ja muut seikat amatöörille :P
Norsku 31.10.2009 11:07 Siis paikkahan oli itse Helvetin Esikartano. Mutta kiitokset bändille keikasta, mukavaa oli. :) Kuvasin pari videota, mutta mulla ei ole youtube-tiliä ainakaan vielä. Laskeskelin, että eilinen keikka oli 30. Anssin keikka, jolla olen ollut. Hämmentävää.
Anssi Kela 31.10.2009 11:18 YouTube-tilin rekisteröiminen ja videoiden sinne lataaminen on tosi helppoa. Suosittelen! Alan kirjoittaa keikasta pientä raporttia blogiin, joten videoita ehtii vielä laittaa tarjolle.
a9800362 31.10.2009 15:00
Anssi Kela YouTube-tilin rekisteröiminen ja videoiden sinne lataaminen on tosi helppoa.


En haluaisi olla skeptinen, mutta näinköhän!? Nimim. tänään koko päivän taistellut TomTomin kanssa enkä saanut sitäkään pelittämään. :evil: Eilen illalla yritin opetella kännykäni käyttöä tai lähinnä sen videointi-ominaisuuden. Jospa Nurmijärvellä saisi jotain kuvattua, mutta meikäläisen IT-osaamisella YouTubeen lataaminen jäänee haaveeksi.... Miten ois Anssi jotkin kohta kohdalta -ohjeet asiasta?
noora 31.10.2009 16:12 Minäkin ajattelin jotain yrittää tänä iltana kuvata, mutta saapa nähdä miten käy tuon kuvaamisen ja YouTubeen laittamisen kanssa.. Olen aika ulkona näistä teknisistä jutuista..No, yrittänyttä ei laiteta, vai miten se nyt menikään.. :)
muu 31.10.2009 16:43 Itelleni eilinen oli eka kerta "legendaarisessa" Tulisuudelmassa. Olin odottanu ehkä jotain vielä kämäsempää, mut olihan sitä tossaki. Keikan alku meni melko pilalle kun joku lähentelevä juoppo tunki eturiviin häiriköimään (kiitos vaan hänelle!). Ukon poistumisen/poistamisen jälkeen loppu oliki yhtä juhlaa 8) Vahnatkaan biisit ei kuulostanu yhtään kulahtaneelta kun ei ollu moneen vuoteen kuullu bändiversioita. Sähläykset oli ihan hauskoja, ja varsinki Villen pelleily efektien kanssa :D Keikan jälkeen odoteltiin vähän aikaa nimmareita (ja Marin junan lähtöä), mut sit oli pakko paeta paikalta backstagen edustalla leijuvan oksennuksen hajun ja melkein yhtä oksettavan musiikin takia.
noora 1.11.2009 11:32
noora Kiitos tiedosta! Ettei vaan olisi Ilkka Alanko?! (kunhan tässä huvikseni arvuuttelen).No, jännitys säilyköön lauantaihin! :wink:


Mä tiesin, mä niin tiesin! Hyvä mä, hih! :wink: Sain kyllä hyvän konsultaatio-avun täältä kotisoffalta siitä, että keitä muusikoita asuu Nurmijärvellä!

Olipas aivan mahtava viikonloppu! Molemmat keikat oli tosi hyviä, etenkin tosiaan se eilinen Venla! Kyllä tässä taas jaksaa noiden voimalla pitkälle talveen! Iso Kiitos! :)
Joz 1.11.2009 15:32 Kiitoksia usual suspect -osastolle. Kannatti lähteä. Pitää ehkä laskee toi keikkamäärä jossain välissä. Kuviakin tuli rapsittua. Niistä jotkut joskus jossain muodossa jonnekin, kunhan ehdin purkaa ne kameralta.
Mari 1.11.2009 16:10 Keikkaolosuhteet olivat kyllä mitä mainioimmat. :D Tulisuudelma ei koskaan petä. Ennen keikkaa yritin muistella edellisiä visiittejäni kyseiseen paikkaan ja muistin mm. eräät alushousut, lavan reunan huojuvista kaiteista tuen ottamisen ja rikkinäinen-levy-version Sormuksesta.

Pian sisäänpääsyn jälkeen (20 min jonotus ulkona tupakansavussa) törmäilin kolmeen foorumilaiseen. Varttia ennen luvattua soittoaikaa tuli kuulutus, jossa julistettiin Anssi Kelan aloittavan keikkansa puoliltaöin. No ylläri. Se aika sentään piti. Viisi minuuttia ennen puoltayötä sukelsimme tanssilattian läpi lavan reunaan, jossa Muu ja Elena jo istuskelivat. Pian bändikin suuntasi lavalle. Petri jäi tavoistaan poiketen kuulostelemaan keikkaa eturiviin, mutta poistui pian taaemmas, jolloin eturivin keskelle avautui väylä takana vellovalle juhlakansalle. Ensin siihen kiiruhti pari tyttöä hihkumaan. Heidän paikalleen tunki ilmeisesti massaansa apuna käyttäen noin 35-40-vuotias pitkähkö ja tukevassa humalatilassa oleva mieshenkilö, joka nojasi lavan reunan (huojumatonta) metallikaidetta vasten, mölysi ja kurkotteli kohti Anssia. Pian hän kohdisti mielenkiintonsa eturiviin ja yritti hurmata allekirjoittanutta mairealla hymyllä, lasittuneella katseella, lepertelyllä ja hellällä kosketuksella. Allekirjoittanut oli erittäin käärmeissään ja tarjoili vastalahjoina mm. kahden eri sormen huitomista, kyynärpäätä, järkipuhetta, karjumista, välinpitämättömyyttä ja jäätävää katsetta. Seuraavaksi tämä luomakunnan kruunu keksi kiivetä lavalle seisomaan, jossa hän käsiään kurkotellen nojaili kaidetta vasten uhkaavasti lavalle päin kallistuneena, josta allekirjoittanut auttoi hänet jalasta vetämällä takaisin rahvaan pariin. Sama meno jatkui, kunnes mies kaatui omaan mahdottomuuteensa. Huidottuaan lavan reunalla seisten sekä lavalle että yleisöön päin, miehen tasapaino petti ja hän kellahti takana seisovan yleisön päälle. Tiivistimme kiireen vilkkaa eturivissä ammottaneen aukon kiinni ja loppukeikan aikana ei ilmennyt enää häiriötekijöitä. Mitä nyt joku kippasi hiukan virvoitusjuomaansa niskaani Nummelan tahtiin pomppiessaan ja joku miespuolinen huusi välillä rakkauttaan Anssia kohtaan. Melkonen lemmenlaiva tämä Tulisuudelma.

Edellä kerrotussa episodissa menikin ekat kolme biisiä ihan harakoille. Lavan tapahtumista muistan ainoastaan sen, että Antti seurasi eturivin edesottamuksia myötätuntoisesti hymyillen. Keikan paras hetki ajoittui tästä pari biisiä myöhemmäksi, sillä Villen laatimasta biisilistasta löytyi suureksi riemukseni Kunnian kentät! Taisin laulaa koko biisin mukana, pomppiakin ja lopuksi tirautin pari kyyneltä. Hämmentävä kokemus. Karhusaari meni siitä toipumiseen. Muun muistin mukaan seuraavana esitettiin Jennifer Aniston ("tää biisi kertoo näyttelijättärestä" - löi aika pitkään tyhjää että mitä ihmettä). Sitten tuli toinen kohokohta, Ihme! Muistan, että eturivissä oli jonkinasteista innostusta sen johdosta. Versio oli ehkä hiukan löysä, mutta käyhän se päinsä, jos ja kun se oli bändiversion ensiesitys. Seuraavaksi tuli mielestäni Kaksi sisarta ja sen jälkeen tuo kohtalokas Albin Stenman, jonka jälkeen Tero kuuhasi lavalla, Anssi yritti saada turhaan ääntä Gretschistä ja lopulta Ville vilkutti hyvästit luovuttaen kitaransa veljelleen. Ilmeistä päätellen Puistossa meni Anssilta uuteen kitaraan totutellessa. Soundi muuttui ihan täydellisesti, mutta ei se näkynyt menoa haittaavan. Se musta pylväs, jonka taakse osa joukkueesta piiloutui encoretaputusten ajaksi, oli tosiaan riittävä piilottamaan kolme henkeä näkyvistä. Encoren aluksi (muistaakseni) Anssi esitteli joukkueensa, Kelly otti kuvia ja Anssi huudatti yleisöä Mikkelin tyyliin "Ei mitenkään erityisen kova!" ja vielä uudestaan..."Mä en kuule teitä!" Anssi epäili Villen olevan jo kotona nukkumassa, mutta kakkoskitaristi ilmaantui lavalle virvoitusjuomapullo kädessä säätämään kitaraefektejä. Olin jo aiemmin ihaillut Villen poljentakoreografioita ja nyt tuli lisää akrobatiaa. Yleisöstä katsottuna näytti siltä, että keikan sivusta seuraamiseen kyllästynyt velipoika hiippaili lavalle auttamaan kitarasodassa, mutta polki niin vimmatusti, että siinä tuli pari hutia. Keikan lopuksi Anssi toivotti hyvää illanjatkoa ja käski olemaan ihmisiksi. Bändin paluumatka takahuoneeseen oli varmaan miellyttävä, sillä joku oli vetäissyt keskelle reittiä monen metrin päähän lemuavan oksennuslätäkön.

muu oli pakko paeta paikalta backstagen edustalla leijuvan oksennuksen hajun ja melkein yhtä oksettavan musiikin takia

Voi kuule... te missasitte täpärästi sen, kun musiikki vaihtui suomihumpaksi. Tuli Katri Helenaa ja Paula Koivuniemeä ja muuta ihanaa ikivihreää ihan sellasena medleynä, joka toi elävästi Awalonin mieleen. Kukaan ruutupaidoista ei hakenut tanssiin, mutta kättelin sentään Amea, joka ehkä vietti unettoman yön miettiessään, mistä hänen pitäisi minut kenties tuntea. :D Portaissa törmäsin illan ahkeraan videokuvaajaan, joka pakeni paikalta pulla suussaan. Ilmeisesti oli päästellyt suustaan sammakoita ja saanut ansionsa mukaan.

Lavalla oli silminnähden hauskaa ja toivottavasti lavalle näkyi, että yleisöllä oli myös hauskaa. Mahtavaa oli nähdä koko bändi 1,5 vuoden tauon jälkeen taas lavalla. Kiitos!
-Elena- 1.11.2009 16:41 Kiitos bändille! Tulisuudelma oli kyllä ehdottomasti vuoden paras risteily :) Ei mulla muuta lisättävää tohon Marin raporttiin ole, kuin että terveisiä Antille, jolla oli tosi hieno Darkside-t-paita yllään!
a9800362 1.11.2009 17:30 Marin kuvausta lukiessa tuli elävästi mieleen Tulisuudelma maaliskuussa 2006 (jos ei muisti petä ihan pahasti ajankohdan suhteen). Siitä keikasta jäi päällimmäisenä mieleen kummallakin puolella tanakassa kunnossa olleet örveltävästi käyttäytyneet mieshenkilöt, jotka kuiskuttelivat korvaan kummaltakin puolelta. Jossain vaiheessa tuli sillä keikalla mullekin siideriä/kaljaa niskaan... Yritä siinä nyt keskittyä keikkaan! :twisted: Jotenkin arvasin, että meno ei olisi tuosta kerrasta muuksi muuttunut... Niin kuin ei nähtävästi ollutkaan.