Forum 2002-2013

a9800362 30.10.2009 15:22 Venla Nurmijärvi 31.10. Jassoo, keikka alkaa klo 00.15, virallisen tiedon mukaan. Nämä viralliset tiedot on nähty ennenkin, eli käytännössä tarkoittanee sitä, että keikka alkaa ehkä yhdeltä...

Vai vieraileva artisti tulossa... Ihanko Halloween-yllätykseksi? :P Mielenkiinnolla odotan, minkälainen "menomesta" Venla mahtaakaan olla. Ainakin on menomatkalla hyvä mahdollisuus testata äipältä saamaani navigaattoria (ellei Hanna80 tunne reittiä).

Yleensä olen joka keikkaa ennen heitellyt toiveita nettiin. Nyt ei keksi mitään. Vielähän tässä on reilu vuorokausi aikaa!
Hanna80 30.10.2009 18:00 Keikalle ilmoittautuu hän =) Ja a9800362lle että kyllä sitä nurmijärvelle löydetään vaikka silmät kiinni kun siellä joka arkipäivä "joudun" käymään.
Mari 31.10.2009 8:18 Huomio-huomio! Täällä on kaksi foorumilaista vailla kyytiä välille Hki-Nurmijärvi-Hki. Olemme erittäin sisäsiistejä ja maksukykyisiä. Mikä tahansa kulkuneuvo kelpaa, kunhan perille päästään saman vuorokauden puolella ja ei tarvitse käyttää lihasvoimaa. Yhteydenotot yksityisviestitse tms. tämän päivän aikana (palaan tietokoneen ulottuville viimeistään klo 19:n tienoossa).

Hmm... tämän mukaan Nurmijärveltä lähtisi bussi klo 2.05 Helsinkiin päin... Hmmm? Onkohan totta?
Norsku 31.10.2009 16:33 Nooh, eikö kukaan ole menossa Helsingin suunnalta keikalle ja takaisin autolla?? Myös pelkkä paluumatka Helsinkiin kelpaa. Edelleen täällä 2 halukasta lähtemään eksoottiselle Nurmijärvelle keikkailemaan!
a9800362 31.10.2009 21:53 Kello about 23:55, Venlassa kohtalainen meno. Lupaan Anssille, että tänään Nurmijärven keikkaa on kuuntelemassa yli 30 ihmistä:) Toivotaan, että keikka alkaa aikataulun mukaan, ollaan Hanna80:n kanssa jo innokkaina eturivissä valmiina. Vieläköhän voisi miettiä niitä toivebiisejä...? Uskon, että tulee mahtava keikka!
Mari 1.11.2009 0:03 Hyvää yön jatkoa sinne Venlan syövereihin! Meillä ainakin oli kiva keikka, tosin se alkoi ihmisten aikaan ja oltiin jo puoli yhden tienoossa kotona, eli siihen aikaan kun Venlassa oli ehkä just aloitettu musisointi.

Me ei siis Norskun kanssa päästy Nurmijärvelle, mutta melkoinen trilleri saatiin silti aikaan. Kaikkemme yritettiin että ois päästy keikalle, kehiteltiin planit A, B ja C, joista lopulta saimme plan B:n vietyä niin pitkälle, että pääsimme Nurmijärvelle vievän vakiovuorobussin portaisiin. Mutta ei sen pidemmälle. Turha tapella kohtaloaan vastaan. Olen aika vakuuttunut siitä, että universumilla oli jotain sitä vastaan, että me oltais istuttu siihen linja-autoon ja saavuttu Halloween-keskiyöksi täysikuun loisteessa Nurmijärvelle tietä 1311 myöten ja päädytty umpiväsyneinä paikalliseen night clubiin humalaisten natiivien tallottavaksi. Onneksi! Lopulta jäi harmittamaan vain se, että Anssin keikat on niin harvassa, että se ajaa meitä foorumilaisraukkoja epätoivoon, jossa haluaa toteuttaa moisen hullun suunnitelman. Joo, nyt hyvin ansaituille kauniille unille!
Anssi Kela 1.11.2009 2:33 Kotiuduin juuri N-järveltä. On pakko hieraista suolaa niiden haavoihin, jotka eivät päässeet paikalle: keikka oli tämän vuoden bändiesiintymisistä ehdottomasti paras. Vasta nyt voidaan sanoa, että alamme yhtyeenä olla edes vähän siellä päin mihin vuonna 2006 jäimme. Mainio keikka.

Kirjaan tarkemman raportin myöhemmin blogiin.
Mari 1.11.2009 9:19 Nyt kun on menestyksekkäät treenit takana, odotan teidän olevan Virgin Oilissa vieläkin parempia!
a9800362 1.11.2009 9:40 Nurmijärven biisilista:

1. Intro
2. 1972
3. Huuto
4. Kaksi sisarta
5. Romahdus
6. Puistossa
7. Albin Stenman
8. Jennifer Aniston
9. Rva Ruusunen
10. Mikan faijan BMW
11. Kaivos
12. Kunnian kentät (Dingo)
13. Aamu
14. Milla
15. Let’s Dance (Ilkka Alanko lavalla)
_ _ _ _
16. Rock-unelma
17. Nummela

(Biisilistassa lukee vielä Optioita: Karhusaari, Rakkaus on murhaa, Karhun elämää ja Laulu petetyille. Optioita ei käytetty.)

Encoresta todettakoon, että sitä ei varsinaisesti ollut, sillä lavalta ei päässyt mitenkään käytännöllisesti takahuoneeseen, eikä Tulisuudelman tavoin ollut edes pylvästä, jonka taakse olisi voinut piiloutua. Niinpä kaksi vikaa biisiä vedettiin ilman sen kummempia taukoja edellisten perään.

Joku jo aiemmin veikkailikin Ilkka Alankoa vierailevaksi tähdeksi, ja sinnehän se pomppasi lavalle kesken Millan, jonka jälkeen Anssi veti yhdessä Alangon kanssa Let’s Dance –nimisen kappaleen. Onkohan kyseinen kipale David Bowien tuotantoa? (Villi veikkaus, koska biisilistan takana on ko. kappaleen sanat ja ennen niitä lukee isolla DAVID BOWIE LYRICS.)

Harkitsin Anssin tavoin tänne foorumille kirjoittamista klo 3:30 aikaan, kun kotiuduin, mutta pää oli niin tyhjä, ettei pystynyt kirvoittamaan mitään kommentteja. En suotta kirjoittanut 15 minuuttia ennen h-hetkeä lavan reunalta, että tulee varmasti mahtava keikka! En tiedä, johtuiko se osittain siitä, että en edes muista, mikä ja missä oli edellinen Anssin bändikeikka vai pelkästään siitä, että Anssi bändeineen vaan veti niin älyttömän hyvin! Veikkaisin jälkimmäistä. :D

Nyt on kova yritys päällä ladata muutamat pätkät YouTubeen. Katsotaan, onnistuuko!

Nurmijärvi paikkana oli ehkä etukäteen sellainen, että se ei antanut ehkä odottaa noin mahtavaa keikkaa. Olin positiivisesti yllättynyt, että jo meidän saapuessa paikalle about 22.30 paikalla oli paljon ihmisiä ja koko ajan tuli porukkaa lisää. Keikkaa seurasi paljon yli 30 ihmistä ja paitsi että lavalla oli tosi asiallinen meininki, myös katsojat olivat aidosti mukana, lauloivat, taputtivat ja eläytyivät ym.

Keikan jälkeen Karisalmi totesikin hyvin ykskantaan, että eilinen Nurmijärven keikka oli tämän vuoden paras. Olipa mukava lukea, että Anssi oli samaa mieltä :D

Nyt ei harmita muutaman tunnin yöunet (eikä sekään, että vasen peukalo on tyvestä aivan mustana, taisin taputtaa jossain vaiheessa vähän liikaa...) eikä edes se, että kohta pitäis lukea 100 sivua lakitekstiä vähemmän pirtsakkana... Anssi antoi niin paljon virtaa taas pitkäksi aikaa! Ei voi sanoin kuvailla, miten mahtavat fiilikset! Sulimmat tattikset!
noora 1.11.2009 12:07 Meidän YouTube-pätkät jäi sitten vaan puolitiehen, siis kyllähän me reippaina kuvattiin, mutta nyt kun katson niitä, niin kuva olisi tosi hyvää, mutta ääni suhisee kuin vanhassa radiossa..että se siitä sitten, tätä just pelkäsinkin..blääh! :?
a9800362 2.11.2009 16:22 Vielä kommentoisin lauantaista Nurmijärven keikkaa siten, että kappale, joka eniten yllätti minut kokonaisuutena ko. keikalla oli Kaivos. Levyllä se on ollut kappale, joka on ehkä vähiten kolahtanut muhun ja on edelleen. Keikalla kunnon intensiteetillä esitettynä siinä oli särmää ja kuulosti paljon paremmalta live-vetona. En osannut odottaa itseltäni tällaista reaktiota. :D Vaikka niinhän se taitaa olla, että jotkut biisit kuulostavat paremmilta levyllä kuin livenä ja toiset päinvastoin...

Tänään työkaveri kertoi, että hänen poikansa oli ollut lauantaina Venlassa portsarina ja oli äidilleen päivitellyt, että olipa kamala ilta! Rafla oli aivan tupaten täynnä ja illan aikana oli ainakin 4 nyrkkitappelua! Ilmeisesti lähes koko Nurmijärven aikuispopulaatio oli ollut paikan päällä todistamassa keikkaa. Eipä tarvinnut levylaulajan esiintyä puolityhjälle baarille.