Forum 2002-2013

noora 28.11.2009 2:52 Huittisten Seurahuone 27.11.2009 Perjantaina aamulla oli niin kovasti synkkää ja ahdistavaa, että pakko oli jotain keksiä piristykseksi. Päätin, että illalla lähdetään keikalle Huittisiin ja olihan minulla koko päivä aikaa ylipuhua tuo avokkikin seuraksi. Ja niin me sitten ajeltiin Riihimäeltä Huittisiin, pitkää synkkää autokaistaa tuntui riittävän. Mutta kyllä kannatti totisesti lähteä! Kiitokset jälleen Anssille ja kumppaneille!

Biisilista:
1. Kaksi sisarta
2. Milla
3. Aamu
4. Puistossa
5. Huuto
6. Jennifer Aniston
7. Karhun elämää
8. Kunnian kentät
9. Suuria kuvioita
10. Mikan faijan Bmw
11. Romahdus
12. 1972
------------------
13. Rock-unelma
14. Älä mene pois
15. Nummela
16. Laulu petetyille

Keikka oli jälleen loistava! Oltiin paikalla hyvissä ajoin ja olin vähän huolissani, kun paikalla oli niin vähän näköisesti porukkaa. Mutta kun keikka alkoi ihmisiä jostakin onneksi putkahti lisää. Ja yleisö oli kyllä tosi hyvin mukana, lauloi niin uusia kuin vanhempiakin biisejä. Erityishuomiona täytyy todeta, että Anssi muisti lähes täydellisesti kaikki sanatkin, jopa Huuto-biisinkin kokonaan. Tämän asian Anssi myös itse erikseen yleisölle mainitsi. Kaksi sisarta- biisissä saaliiksi saatiin tälläkertaa 300 metriä maalarinteippiä.(jos kuulin oikein). Tällä keikalla Villellä oli eväät lavalla mukana, kitarassa oli nimittäin kiinni puoliksi syöty vaalea leipäsiivu! Kaikkea nuo pojankoltiaiset keksiikin! :D Ainoa miinus tällä keikalla oli se, että loppuun Anssi vähän lupaili biisiä Uudet autot, eikä sitä sitten tullutkaan, kun enemmistö huusi tuon Laulu petetyille. Yritin kyllä piipittää, että ei sitä, kun piti tulla Uudet autot..mutta eihän tää mun ääneni mihkään karjumiseen riitä, jäin sitten tietysti alakynteen. No, ei tietysti makeaa mahan täydeltä, vai miten se nyt meni..Kyllä oli taas mukavaa, näytti esiintyjätkin viihtyvän! Hymyssä suin lähdettiin takaisin kotiin ajelemaan! Kiitos vielä! :D
Superi 28.11.2009 10:55 Aika vähän oli paikalle väkeä vaivautunut, mutta pitänee muistaa, että oltiin Satakunnan puolella :roll: , itse siis paljasjalkaisena manselaisena asustelen edelleen täällä Pirkanmaan puolella, googlen mukaan entisessä Metsässä :lol:
No juu, oli hyvä keikka, oikeastaan parempi mitä uskalsin odottaa... ne uudet kappaleet, kun eivät vielä ole suurimmaksi osaksi jääneet vielä päähän, näin ollen oli pelkästään hyvä, että juuri niitä vanhempia sitten sahattiin. Ja kyllä se laulu petetyille kruunasi keikan, siihen kun liittyy niiiin paljon kaikenlaista "omakohtaista", kuten moniin muihinkin Anssin kappaleisiin :D


Edelleen se ReaL täällä kirjoittelee :)
noora 11.12.2009 18:45 Mitä mieltä Anssi itse olit tästä Huittisten keikasta?
Anssi Kela 11.12.2009 23:17 Huittisten keikalla eturivissä oli erittäin kova meininki, esiintyminen oli sen ansiosta mukavaa. Harmi vain, että eturivin takana ei näkynyt olevan juuri muita rivejä.

Itselleni tuo Seurahuoneen keikka jäi kuitenkin mieleen lähinnä siksi, että en muista milloin olisin viimeksi soittanut kitaraa niin huonosti. Vetoni oli täysin luokatonta! Nämä ovat hassuja juttuja siinä mielessä, että vain pari iltaa aikaisemmin olin yltänyt Järvenpää-talolla mainioon suoritukseen. Huittisissa soitosta ei kuitenkaan jostain syystä tullut yhtään mitään, vaikka parhaani yritinkin. Sormet vain osuivat koko ajan väärille palloille.
Superi 12.12.2009 14:27 ^ Me ainakin pidettiin keikkaa hyvänä, samoin Teräsbetonin V. Rantanen oli kanssamme samaa mieltä :D tai sitten se ei vaan uskaltanut olla eri mieltä, kun mieheni sanoi, että kyllä hän ihan pitää Kelan tuotannosta, mutta vaimo taas fanittaa vimmatusti :lol: