Forum 2002-2013

Johnny 7.8.2010 23:30 Alahärmä Powerpark 7.8.2010 Anssi lauloi ja soitti huuliharppua. Housebändi säesti.

Biisit ja järjestys oli muistaakseni tämä.

1. BMW
2. Aamu
3. Milla
4. Puistossa
5. Karhun Elämää
6. 1972
7. Nummela
Mari 10.8.2010 17:41 Mitäh? Anssi ei soittanut kitaraa? Eikä Johnny edes juoksuttanut omaa Gretschiään paikalle? :D Oliko taustabändistä (Finlandia Allstars) mihinkään vai laahasiko kovasti?
Johnny 10.8.2010 19:02 Pohojalaista suuruudenhulluutta järjestää tapahtuma jalkapallokentän kokoisessa hallissa. Lavan edessä iso aidattu alue ja sen ympärillä vielä isommat anniskelualueet. Suomalaisten houkuttelu anniskelualueelta lavan eteen ei ole niitä helpoimpia hommia. Suurin osa tyytyikin seuraamaan esiintyjiä tuopin äärestä.

Joo, olis pitänyt ottaa Gretsch mukaan ja olis tuosta löytynyt Tweed Deluxe vahvistin ja Dynacord kaikukin (ilmoittelet Anssi vain ensi kerralla etukäteen niin hoidetaan varakamat paikalle :) ) Anssi oli tullut paikalle junalla, joten varmaan siitä ja muista logistisista syistä oli varustus kevyehkö. Anssi lauloi minkä pystyi ja kun kitara ei ollut tiellä niin välillä villiintyi hurjaan tanssiin (?) lavalla. Taustabändin kanssa oli varmaan pidetty ns. puhelintreenit. Ei se bändi huono ollut, mutta biiseistä vedettiin ymmärrettävästi vähän mutkat suoriksi. Anssin kitaroinnin puute kuului omaan korvaan pahiten. Bändin kitaristi oli ehkä vähän eri genren soittajia. Asiaan vihkiytymättömät (eli suurin osa) eivät tietenkään ymmärtäneet mistä jäivät paitsi.

Parhaiten biiseistä toimi mielestäni Karhun elämää, jonka bändi sai rullaamaan aivan mukavasti.

Mukavahan Anssia on aina kuulla, mutta kun tietää miltä Anssi oman bändinsä kanssa voi kuulostaa, niin... Tosin olihan tuo tiedossa etukäteen, että tämän suuntaista menoa on tiedossa. Suunnataan katse eteenpäin ja eletään toivossa, että kunnon bändikeikallakin tässä vielä päästään. Koskas se Tampereen ulospääsymaksullinen keikka olikaan tulossa?

PS. Niin ja ne anekdootit.

Jonkun mukaan Aamussa laulettiin "ulkona on vielä terävää" ja muutenkin taisi olla välillä vähän sanat hukassa tuossa biisissä.

Junassa oli Anssin seurana matkustanut mies, jonka ainoa matkatavara oli ollut moottorisaha. Junassa oli ollut pistävä hienhaju ja Anssi oli syyllistänyt tästä moottorisahamiestä. Miehen poistuessa junasta, oli pistävä haju kuitenkin jatkunut, joten Anssi kertoi että tällöin oli syytä katsoa ns. peiliin.
Anssi Kela 11.8.2010 19:37 Kitara ja styrkkari jäivät tosiaan kotiin mainituista logistisista syistä. Oli todella omituista esiintyä pelkän mikin kanssa, en tiennyt miten olisi pitänyt olla.

Bändin kanssa ei pidetty edes puhelintreenejä, biisilistakin lyötiin lopullisesti lukkoon vasta keikkapäivän aamuna. Tapasin soittajat ensimmäistä kertaa puolisen tuntia ennen keikkaa, en tuntenut ketään heistä entuudestaan. Näistä lähtökohdista en luonnollisesti odottanutkaan nappisuoritusta, tilanteeseen nähden kaverit pärjäsivät ihan hyvin.

Tekisin toki itsekin mieluummin keikkoja oman bändini kanssa. Joskus on kuitenkin elääkseen tehtävä myös näitä.

Tampereen ilmaiskeikka on tulossa syyskuun loppupuolella, ilmoittelen asiasta tarkemmin piakkoin.
Mari 12.8.2010 18:36
Johnny kun kitara ei ollut tiellä niin välillä villiintyi hurjaan tanssiin (?) lavalla

Nyt kun mainitsit asiasta, niin muistanpa Anssin maininneen jossain vaiheessa, että he ovat treenanneet keikoille tanssikuvioita. :D

Johnny Bändin kitaristi oli ehkä vähän eri genren soittajia.

Pohojalaista humppaa? Tangoa? Mistä tulikin mieleen, että kun bändi pohti Musapiknikillä, millainen versio Millasta soitettaisiin, ehdotin rockabillyä. (Eikä mennyt läpi.)

Nuo ilmaiskeikkojen päivämäärät hiukan huolestuttaa... näillä näkymin olen poissa Suomesta just sillä viikolla, jolle keikkoja suunnitellaan. Jos nimittäin Anssin sanomat päivämäärät lopulta pitävät paikkansa. Toisaalta, eipä niitä lentolippujakaan ole vielä varattu, voishan lomaviikon viettää toisinkin... ns. kivemmin.