Forum 2002-2013

noora 26.5.2012 9:06 Old Story, Mäntsälä 25.5.-12 Nyt täytyy kyllä sanoa, että onneksi keikka oli Mäntsälässä eikä Hyvinkäällä. Kotimatkalla meidät ohitti poliisiauto ajaen tuhatta ja sataa, oletettavasti Hyvinkäälle menossa, kun kello oli juuri yli kahden, jolloin oli ammuttu ne järkyttävät laukaukset. Mutta siis..keikka oli mukava ja paikalla oli aika paljon väkeä. Välillä pisti hymyilyttämään osan yleisön promillepitoiset poskivalssikuviot. Minuakin pyydettiin tanssin syövereihin pariinkin kertaan ja kun kohteliaasti kieltäydyin, sain osakseni suurta ihmetystä, että olin tullut pelkästään kuuntelemaan musiikkia, enkä tanssimaan. "Miten sä voit vaan siinä seistä, kun musiikki soi?" Listattiin kuulemamme kappaleet ja rykäisen ne nyt heti tähän, että en uhohda.

1. Neil Young; Hey hey my my
2. Kaksi sisarta
3. Pätkä Paranoidia
4. 1972
5. Karhun elämää
6. Kaunotar ja basisti
7. Milla
8. Satulinna
9. Puistossa
10. Uusi laulu (Parasta aikaa vai mikä se on..)
11. Aamu
12. Nummela
13. Älä mene pois
--------------------
14. Mikan faijan BMW
15. Karhusaari
16. Suuria kuvioita
17. Rakkaus on murhaa
semppa 27.5.2012 9:13 Lisäyksenä vielä Nooran raporttiin; tuli myöhemmin mieleen, ettei ole kovinkaan turvallista nykyään artistinkaan elämä, varsinkin jos yksin on liikkeellä. Ei yhtään tiedä, jos joku bromilleissa tai aineissa tms. häriintyneessä mielentilassa oleva saa jotain idioottimaista päähänsä! :cry: Keikan loputtua saatiin vähän esimakua, kun muutama mieshenkilö päätti lähestyä Anssia ihan iholle asti, yrittäen järjestää ilmeisesti oman lisäesiintymisen Anssin kitaralla ja lopulta yksi yritti takahuoneeseenkin väkisin. Onneksi paikan järjestysmiehet olivat tilanteen tasalla ja saivat asiat järjestymään taas rauhaisiksi. Kiitos heille siitä! :)
Anssi jaksoi kirjoittaa myöhäisestä ajankohdasta huolimatta vielä odottamamme nimmarit uusiin kirjoihinsa. Lämmin kiitos siitäkin ja upeasta esiintymisestä Anssille! :D
Kirja on muuten todella lukemisen arvoinen, tulee niin hyvälle tuulelle ja nauruun pyrskähtää tuon tuosta!
Uusi Anssin laulu on muuten tosi hyvä, ihan terapeuttiset osuvat ja upoavat sanat, ainakin minuun! Ja tuntuvat muutkin pitävän siitä kovasti!"Mitä tapahtuu"-laulu taas on niin ajankohtainen, siihen saisi uuden säkeistön taas Hyvinkään ampumisista, valitettavasti! :(
Pahoinvointi ja yksinäisyys on kyllä valitettavan yleistä nykyisin! Sääliksi todella käy syrjäytyneitä ja yksinäisiä nuoria varsinkin!
Mutta kuten Anssin laulussa sanotaan, onneksi on vielä niitäkin, jotka välittävät ja auttavat toisiaan! Olisipa heitä vaan todella paljon enemmän! :roll: