Forum 2002-2013

Johnny 20.7.2012 12:09 Kaupunginhotelli, Pietarsaari 19.07.2012 Kuten Anssi jo FB:ssä hehkutti, oli Pietarsaaressa mieletön meininki. Jaakon Päivien juhliin kokoontunut yleisö oli liikkeellä sankoin joukoin. Kaupungilla oli tarjolla paljon livemusiikkia. Bändejä pubeissa ja hetkeä ennen Anssin keikkaa, Jippu esiintyi bändeineen läheisessä puistossa. Pitkälle mutta kapeahkolle terassialueelle alkoikin kerääntyä runsaasti väkeä jo ennen kuin Anssi aloitti settinsä. Tässä meinasikin käydä ohraisesti allekirjoittaneelle kun ei ollut varautunut väen paljouteen ja jättäytyi hieman kauemmaksi lavasta terassialueelle. Tuonne ei kuitenkaan äänentoisto kantanut kovin hyvin ja muutaman ensimmäisen kappaleen jälkeen täytyikin hivuttautua lavan edustan katukiveykselle, jossa onneksi oli vielä tilaa. Yleisö eli tosiaan vahvasti mukana ja yhteislaulu soi komeasti. Anssi ehdotti Nummelan lopun joikua Pietarsaaren Jaron jalkapallojoukkueen uudeksi kannustuslauluksi ja mielettömällä volyymillä ja puhtaasti se soikin yleisöstä. Hienoa!

Anssi jäi keikan jälkeen pitkäksi aikaa jakamaan nimikirjoituksia ja valokuvattavaksi yleisön kanssa. Ylistäviä kommentteja kuului yleisön joukosta. Todella lämmin ja mukava tunnelma. Oli hienoa olla mukana.

Tässä muistinvarainen biisilista

My My, Hey Hey (vai oliko se Hey Hey, My My akustisena :)
Milla
Karhun elämää
Puistossa
BMW
Aamu
Rock unelma
2 sisarta
Uusi biisi ("Parasta aikaa")
Jennifer Aniston
1972
Nummela
-------
Milla
Satulinna (raskaan puoleinen versio suomalaista bluesia)

Anssi esitti uuden kappaleensa, josta tässä video (toivottavasti ok julkaista tämä?)
http://youtu.be/vTV5yUCrijU
Mari 9.9.2012 18:13 Heip Johnny, vähän myöhään kyselen, mutta olitko myös Lappajärven keikalla seuraavana päivänä? Mitä siellä tapahtui? Ois kiva kuulla läsnäolijoiden lausuntoja, kuten aina keikoista. :)
Johnny 12.9.2012 19:35 Hei Mari, en päässyt Lappajärvelle valitettavasti.