Forum 2002-2013

Anssi Kela 8.4.2013 14:05 Foorumi suljetaan Tervehdys.

Kaikelle on aikansa ja nyt minun on valitettavasti todettava, että tämä keskustelufoorumi on tullut elinkaarensa päähän. Foorumin käyttöaste on nykyisin niin vähäinen, että koen tästä olevan minulle enemmän riesaa kuin iloa. Foorumi suljetaan muutaman päivän sisällä, samalla koko Anssikela.com uudistetaan. Kaikki foorumin kirjoitukset jäävät kuitenkin luettaviksi arkistoon. Onhan tänne pinottu aikamoiset sedimentit itse kunkin henkilöhistoriaa, tämä on ollut tärkeä juttu.

Ilmassa on kieltämättä pientä haikeutta, mutta onneksi pääasia, eli keskustelu, kuitenkin jatkuu. Se on muuttanut muotoaan, mutta viriää edelleen kiihkeänä blogin kommenttiraidalla, Facebook-sivullani ja Twitterissä. Kommunikaatiolle on nyt useampia kanavia kuin ennen.

Miljoonat kiitokset kaikille teille aktiivisille ja myös vähemmän aktiivisille foorumilaisille kahdestatoista vuodesta ja tuhansista viesteistänne! Olen viettänyt täällä hienoja hetkiä. Jonain päivänä tulen menemään arkistoon ja lukemaan täällä käytyjä keskusteluja oikein ajan kanssa. Minulla on silloin hymy huulillani.

Kiitos.

Anssi
JMN 8.4.2013 16:04 Kiitos itsellesi ja kaikille, tämä oli aikanaan netin paras paikka. Ja kuten aforismi tietää, "muistot ovat kelkka joka kiskoo meitä huomiseen".