Forum 2002-2013

Anssi Kela 20.9.2003 8:59 TURUN JA JÄRVENPÄÄN KEIKAT PERUTTU! Valitettavasti tämäniltainen keikka Turun Caribiassa joudutaan perumaan ja siirtämään myöhempään ajankohtaan. Syynä on allekirjoittaneen totaalinen lauluäänen menetys. Erityisen komeahan ääni ei ole ollut ennenkään, mutta nyt sitä ei ole enää ollenkaan. Olen ollut koko viikon pienessä flunssassa ja eilinen kiertueen avauskeikka Espoon Kulttuurikeskuksessa oli jo valmiiksi painuksissa olleelle äänelle liian kova rasitus. Alkukeikka sujui vielä melko hyvin, mutta setin loppupuolella alkoi tulla ongelmia ja minulla oli suuria vaikeuksia saada ääni kestämään loppuun saakka. Tänä aamuna soundi olikin hyvin karun kuuloinen: laulaessa ilmoille tulee pelkkää hintelää pihinää.

En koskaan mielelläni peru sovittuja asioita ja keikan peruminen harmittaa vietävästi. Kenenkään etuja ei kuitenkaan palvelisi se, että ilmaantuisin Turkuun raakkumaan muutaman biisin äänellä, jota en edes itse tunnista omakseni. Olen pahoillani, mutta minun on nyt pakko nostaa kädet pystyyn tosiasioiden edessä. Yritämme saman tien sopia Turkuun uuden, korvaavan päivän. Ilmoitan täällä heti kun sellainen on tiedossa. Otan tämän päivän nyt rauhallisesti kotona huilaten ja kuumia juomia nauttien. Toivon, että ääneni palautuu huomiseksi ja Järvenpään keikka voitaisiin tehdä suunnitelman mukaisesti.
Norsku 20.9.2003 9:16 Oumai. Toivottavasti Elena ja muu ehti jäämää junasta ennenku liput leimattii... Koitahan saada ittes terveeks pian! :)
Mari 20.9.2003 10:00 Voih! Anselmi parka. Kyllä eilen keikan ja nimikirjoitusrupeaman jälkeen artisti vaikutti melko ryytyneeltä ja siltä että joutaisi vällyjen väliin joksikin aikaa. Eihän sille mitään voi jos on kipeä, ei siitä mitään huonoa omaatuntoa tartte potea. Eikä eilinen keikka kuitenkaan hirveesti kärsinyt... eikä äänikään ollut ihan valluvalpiomainen... mutta kyllä se komea Anssi Kelan ääni on pienen odottamisen arvoinen.
(tjeu: Puijonsarvi 27.3.2002)

Unta, hyvää ruokaa ja lämmintä juotavaa!
-Elena- 20.9.2003 10:56 Voi perse!! Ei bututa!1 Oltiin muu:n kaa jo ostettu junaliput ja istuttiin junassa.. Pasilas alkaa muu:n känny soimaan ja Norsku puhuu toises pääs jotain et: "Äkkii pois junasta, äkkii pois junasta!" Koht me tajuttiin et keikka oli peruttu, mut Pasilas ei ehitty enää jäämää vaik kerättii äkkii kamppeet kasaa ja juostii oville.. Espoo oli seuraava pysähdyspaikka.. Saatiin selitettyy tilanteemme konnarille ja se ei leimannu meijän lippuja (kiitos!) Espoos mentiin sit selittämää sama juttu jonnekki butun info/lipunmyyntii ja ku oltii oikeen surkeen ja viattoman näkösii ni saatiin vihdoinki rahat takas! Ois bututtanu varmasti vielki enemmän jossei oltais saatu niit lippurahoja takasi, kun niitähän ei yleensä anneta takasin(gyl-se-oiski). Sit vaa takas Hesaan ja sielt Korsoon.. Nyt oon kirjastos lämmittelemäs ja yritän kattoo jonku dösän mil pääsen takas himaan... Buttu!1
muu 20.9.2003 10:57 Hiphei.. Joo oltii Elenan kanssa jo junassa menos Turkuun, Pasilan kohdalla Norsku soitti et keikka on peruttu. Ei ehditty siinä enää jäädä (vaik junassa on tuskin koskaan pakattu yhtä paniikissa=P). Just ennen seuraavaa asemaa eli Espoota tuli se tarkastaja, saatiin ylipuhuttuu ettei se leimais meijän lippuja ku jäätäis seuraavalla. Siällä mentiin kysymään josko ne liput vois käyttää joskus myöhemmin, se virkailija meni vähän vaikeeks.. Saatiin kuitenki lopulta (viattomien ilmeiden ansiosta?) rahat takas, vaikka oikeesti niistä ei ois kuulemma saanu. Asiantuntija opastaa: Näin matkustat ilmaseks Helsingistä Espooseen!

Toivon et se keikka siirretään semmoseen ajankohtaan mikä sopii mulle, esim. ei mielellään keskelle viikkoa.. Muuten oletan et saan rahat takasin :? Grrmurr.. Mut eihänse tosiaan Anssin vika oo jos sairastuu.. Ja onneks aina ku tulee tämmösii (elämän suuria) vastoinkäymisiä, ni käytän sen ajan samantien johonki hyödylliseen =P Jos vaik sais niihin enkun ylppäreihin luettuu...
muu 20.9.2003 10:58 Buhahh katsos ton kertomisessa ei mikään yks kerta riitä!1=P
nasu 20.9.2003 11:18
muu

Muuten oletan et saan rahat takasin :?


Soitin lippupalveluun aamulla ku kysyin et onks huhut totta et Anssin keikka on peruttu. Sielt sanottiin et rahat saa takasin jos uutta keikkaa ei tuu tai se ei sovi.

Mut ei sille sit mitään voi :(
Koitahan Anssi parantua.
-Elena- 20.9.2003 11:24
muu Buhahh katsos ton kertomisessa ei mikään yks kerta riitä!1=P


Bursk..
Mahollisimman pian tiätty se keikka sit(Ens viikonloppuna, ihanhyvä!Eihaittaa!)..
tuisku 20.9.2003 11:46 Aijai... Yritähän Anssi löytää ääni takaisin.

*heti parantavia signaaleja*

8)
Anssi Kela 20.9.2003 11:58 Kävin juuri lääkärin juttusilla ja tilanne näytti sen verran pahalta, että myös huominen Järvenpään keikka on peruttava. Ei tälle nyt vain voi mitään... Sain kuitenkin järeät antibiootit, joiden avulla taudin pitäisi talttua. Onneksi tässä on nyt viisi päivää aikaa huilata ja elpyä ennen seuraavaa rupeamaa.
-Elena- 20.9.2003 12:00 Äehän täst tuu mitää.. Parane pian, Anssi!
Mari 20.9.2003 12:24 Onnittelut junailijakaksikolle ripeästä toiminnasta! Melkosta sählinkiä, mutta onnistunutta sellaista. Kyllä teidän viattomat ilmeet tiedetään tehokkaiksi. :wink:

Anssille ankaran paljon paranemisvoimaa! Ota vaikka se Neil Youngin uusin kuunteluun ja katso se läpyskäkin. Lepoa lepoa... zzzz... uni paras lääke on.

(Muistakaapa muuten se puolen tunnin päästä radiosta tuleva Faijan haamu-juttu!)
Gimma 20.9.2003 13:05 Teetä ja Sympatiaa Anssille! Sattuipa pahaan aikaan sairastuminen. Sitkeätä flunssa on tosi paljon liikkeellä.

Aikoinaan mun setäni, joka ei ollut 60 ikään mennessä ollut paljon ollenkaan sairastanut sai yskän ja joutui menemään lääkäriin. Sai yskänlääkettä. Ei ollut tottunut lääkkeisiin ja sairastamiseen, niin veti koko ison pullollisen vahvaa yskänlääkettä keralla. Tajukin taisi vähäksi ajaksi lähteä, mutta niin lähti yskäkin... Älkää kokeilko tätä kotona!
jassu 20.9.2003 13:29 Onneks kuitenkin pääsitte sieltä junasta pois :wink: harmillinen juttu tää sairastuminen mut parene pian Anssi :D paljon haleja sinne :wink: koitahan lepaillä ja juoda kuumaa teetä tai jotain kuumaa :lol:
Anssi Kela 20.9.2003 13:40 Uusi yritys Järvenpään keikasta tehdään 19.11.
muu 20.9.2003 14:53 Ooh, noin myähään :idea: Laittakaa se Karibiaki sit johonki parin kuukauden päähän :wink:

Se Faijan haamun alkuperäsin demo oli muuten jotenki.. ihq! =P
A.K. 20.9.2003 15:15 Parannu pian, Anssi! (: Kuumaa juotavaa ja lepoa, piiiis.
Laukkis 20.9.2003 15:31 Pikasta paranemista! Multakin meinas mennä ääni, kun mulla oli nuha sillon, kun Anssin uus cd ilmesty ja mä hoilasin koko ajan niitä biisejä kuunnellessani. Seuraavana päivänä oli ääni ihan maassa. Ei ollu ollenkaan kivaa!
Trientale 20.9.2003 15:50 Voi Anssia.. :| Otat nyt ihan rauhallisesti, juot lämmintä ja niin pois päin, niin kyllä se siitä. Pikaista paranemista!!
Jenna 20.9.2003 16:36 Anssi-raukka! Miten voikaan olla niin huono tuuri, että flunssa tai mikälie tauti iskee juuri, kun keikkarundi on aluillaan! Toivottavasti paranet mahdollisimman nopeasti! Eikä sairastumiselle tosiaankaan mahda mitään, ei kannata syytellä itseään.

Eilinen Espoon keikka sujui kuitenkin flunssasta huolimatta hyvin, äänessä ei ollut mielestäni valittamista. Ja loppuun asti mentiin kunnialla!

Nyt ei sitten muuta kuin paranemisen yritystä! Lepäile ja koetahan nujertaa se flunssa.
Lola 21.9.2003 13:35 No voi Osama. Onneksi ehdin katsastaa Tapiolan keikan - aivan onnessani kun Anssi päätti aloittaa kiertueensa juuri paikasta, jossa olen asunut koko pienen ikäni. Eikä siinä äänessä ollut minunkaan mielestäni mitään valittamista, kunnon keikka kokonaisuudessaan.

Yritä nyt hyvä mies parantua, jotta muukin Suomi pääsee nauttimaan kunnon musiikista!
Blonti[n] 21.9.2003 13:40 Parane pian Anssi ! :)
Jonna88 21.9.2003 14:10 Pikaista paranemista Anssi!
arminiemi 22.9.2003 7:35 HELOU! Oltiin ukon kanssa ekaa kertaa ulkona ainakin 3 vuoteen (tytär on 4v. ja myös innokas Anssi Kelan kuuntelija), mentiin Caribiaan, kuultiin että keikka peruttu, mutta jäätiin sitten sinne muutamille, kun oli vihdoin saatu tytölle lapsenvahtikin. Harmitti vähän, kun niin harvoin pääsee nykyään kotoo pois mieheni kanssa kahdestaan, että konsertti oli peruutettu.
Tullaan kyllä uudestaan Caribiaan, jos saadaan lapsenvahti! Paranemisia toivotellen Armi :roll:
Annina 22.9.2003 11:34 Kyllä harmitti kun jouduit Turun konsertin perumaan mut eihän sille mitään voi. Toivottavasti löytyy joku päivämäärä uudelle Turun keikalle. Parane pian Anssi! :)
a_Sniper 22.9.2003 12:13 Paranemisia!
Blonti[n] 22.9.2003 15:31 Okei, kaikki siis sinne Järvenpäähän, uuteen yritykseen ! :)
marire 23.9.2003 14:19 Tosi inhaa,että tällänen juttu tuli kesken kierueen.Toivosttavasti Anssi paranee pian, ja kaikki päsee uusintakeikoille.

Mä olen menossa sille seuraavalle keikalle,eli Lahden Sibeliustalolle.Mä uskon(ja rukoilen),että Anssi kyllä paranee siksi.Tämä on nimittäin melko varmasti ainoa mahdollisuus päästä keikalle.

Miten kauan joutuu aina odottamaan,että Anssi alkaa jakaa nimmareita?Mä aion nimittäin ennen keikkaa pytää tätiä ostamaan se uuden levyn,ja ottaa siihen nimmarin.[/quote]
marire 23.9.2003 14:19 Tosi inhaa,että tällänen juttu tuli kesken kierueen.Toivosttavasti Anssi paranee pian, ja kaikki päsee uusintakeikoille.

Mä olen menossa sille seuraavalle keikalle,eli Lahden Sibeliustalolle.Mä uskon(ja rukoilen),että Anssi kyllä paranee siksi.Tämä on nimittäin melko varmasti ainoa mahdollisuus päästä keikalle.

Miten kauan joutuu aina odottamaan,että Anssi alkaa jakaa nimmareita?Mä aion nimittäin ennen keikkaa pytää tätiä ostamaan se uuden levyn,ja ottaa siihen nimmarin.
Mari 23.9.2003 14:52 Starojahan joutuu aina odottamaan niin kauan että on lähestulkoon hermoromahduksen partaalla. No ei nyt ihan... Espoossa homma meni niin, että konsertin päätyttyä ihmiset häädettiin tuttavallisesti salista ulos ja sanottiin että Anssi tulee ala-aulaan kirjoittamaan nimmareita. Ei siinä montaa minuuttia mennyt kun artistikin oli jo paikalla. Jono voi tietty olla pitkä, mutta eipä siinä mitään kiirettä ole.

Tästä Anssin äänenmenetyksestä oli eilen maininta I-S:n etusivun kulmassa ja sisäsivulla pieni juttu. Tänään Iltalehti oli kunnostautunut laittamalla etusivun alareunaan jotain artistien ääniongelmista ja sivuilta löytyi otsikko "Anssi Kela -ilmiö riivaa artisteja" :lol: Siinä ei juuri muuten Anssia mainittu. Jotkut artistit olivat kertoneet mikä heidän ääntään riivaa, en lukenut kokonaan. Että onnea vaan uudelle ilmiölle. Onko muuten olo jo parempi? Älä edes yritä rehkiä vieläkään mitään!

Tuolla muuten aiemmassa viestissä mainitsin päivämäärän. Siinä on tietysti väärä vuosiluku...

Vielä yksi hauska huomio viime perjantailta. Kävelin karaokebaarin ohi, ja mitä korvani kuulivatkaan! Joku lauloi 1972:a! Irvistin ja ihan syystä... mutta sitten peruutin ja kuuntelin hetken, siellä oli just kertsi menossa. Laulaja-äijällä oli sellanen vähän nasaali ääni ja karskin määrätietoinen puheenomainen(=eipä juuri venytetty nuotteja) laulutyyli, vois tuoda mieleen vaikka Pate Mustajärven. Että on aika nopsaan tälläinenkin kulttuuriteko tehty. Onnea siitäkin.
iitu 24.9.2003 7:19 Koita Anssi parantua pian!
Onks tietoo järjestetäänkö lauantain keikka imatralla? Toivottavasti, ku liput ois jo ostettu... :)
Rosea 25.9.2003 15:36 Tulethan sinä, Anssi, huomenna Lahteen Sibeliustalolle?