Lohjan löylyjen lämmössä 18.4.2014.

| Aiheet: Yhteisö | Kirjoittaja:

Lohja AAt

Iskelmäbaari täyttyy kuulijoista kellon lähennellessä kahtatoista. Johnny Cash, MIB soi ja lavan täyttää esiintyjät sanan varsinaisessa merkityksessä. Lava on pieni ja siksikin kummastuttaa nähdä keikan edetessä, kuinka paljon liikkumaan pystyy pienessäkin tilassa. Valaistus on heikonlainen. Emilia on sijoitettu tavanomaisesta poiketen vasemmalle Tuomaksen taakse. Juuri tuo puoli lavasta on valaistukseltaan kuvaamisen mahdottomaksi tekevä.

Lavan edustalla on laatikoita joista yhden päälle Anssi kiipeää kitaroineen kesken shown ja saa kimppuunsa kiihkeän yleisön. Joku yleisössä oleva mies haluaa useampaan otteeseen kesken esityksen kätellä Tuomasta ja Anssia. Antti intoutuu hyppimään soittaessaan ja kättelee taas vuoroin ketäkin lavalla olijaa. Uuden Nostalgia biisin jälkeen Antti kättelee Anssia ja keikan jälkeen käy minuakin kättelemässä. Nostalgia kummasti kuumensi yleisön tunteita, mitähän tästä vielä seuraakaan. Yleisössä illan tunnelma on tiivis ja kuuma. Lavallakin näyttää lämpöä olevan riittämiin.

Spider biisilista
Spider biisilista

Kiirastorstain tapaan, viimeinen yhteinen ehtoollinen on tarjoiltu edellisenä päivänä Vaasassa. Tänään ei ole tietoakaan kärsimysnäytelmästä, vaan pitkä perjantaista huolimatta tarjolla on musiikillista nautintoa, pitkän kaavan mukaisesti, ilahduttavan paljon.

Illan kattaus: Suuria kuvioita, Milla, Puistossa, Miten sydämet toimii, Kevät tulee, Kaksi sisarta, Aamu, Kaatua kuin puu, Karhun elämää, Levoton tyttö, Nostalgia, Mikan faijan BMW, 1972, Maitohapoilla, Nummela ja tässä kohtaa pitäisi poistua lavalta, näissä puitteissa se kuitenkin tarkoittaisi amok juoksua eli yleisön läpi kulkua. Päädytään yhteiseen sopimukseen et jatketaan vielä keikkaa jotain esittämällä. Loppuun saa vuoron Jennifer Aniston ja Matkalla Alabamaan.

Anssin spiikkauksia; Kevät tulee: ”Monella on tähän vuodenaikaan kevättä rinnoissa.” Kaksi sisarta: ” Tää kertoo varoittavan esimerkin sellaisesta kun rakastuu yhtäaikaa kahteen sisareen, yks käy, kolme käy, mut kaks ei.” Nummela: ” Onks täällä ketään Nummelasta? ”Aika moni käsi nousee. Jennifer Aniston: ”Mitähän me sit vedetään, mikähän sieltä nyt tulee, pitkästä rumpusoolosta vois päätellä.” Matkalla Alabamaan:” Mitä Pate Mustajärvi tekis ny.”

Lohja Karhu

Basistin sanoin paras keikka tänä vuonna ja vielä lisäsi ”Mä annoin kaikkeni” Hyvä oli fiilis Anssillakin. Paita myynnin luona sai Maian lisäksi tavata erittäin hyväntuulisen laulajan. Mukaan tarttui Kela tekstillä varustettu paita. En voi muuta kuin ihmetellä kuinka Lohjan keikalle oli tultu suoraan Vaasasta, silti meille tarjoillaan niin energiaa pursuava show, toteuttamisessa mukana olevista  Miss Lohja finalisteista, soittajista ja paitamyyjästä ei voi lukea väsymyksen merkkiäkään.

Lohja kitarabattle ok

Anssin sanoin pitkän perjantain kunniaksi kitara battlekin pitkän kaavan mukaan. Wäinölä is back ja se näkyy ja kuuluu. Tervetuloa takaisin! Anssin lava feng shuit meni ny mönkään, kun pokaali vaihtoi sijaintiaan Tuomaksen styrkkarin päälle.

Lohja Winner

Kello on 2.09 kun auto suuntaa kohti kotia kyydissään vähän liiankin onnellinen tapaus ainakin hymyn leveydestä päätellen. Tämän keikan aiheuttamia loistofiiliksiä voi taas kelailla ja haaveilla seuraavasta iloisesta jälleen näkemisestä. Tosin kanssaihmisillä voi joskus olla ihmeteltävää, kuinka tuo taas noin hymyilee itekseen ja on ihan ajatuksissaan koko ajan. Koittakaahan kestää, se on vain sitä Kelan keikan jälkihuumaa, joka on saanut jalat irti maasta. Lohjalla tarjottu musiikkiterapia on tehnyt tehtävänsä, pää on tyhjentynyt kaikista muista ajatuksista. Kiitos.

Lohja T&A