Forum 2002-2013

Iines 15.10.2003 14:47 Vaatimattomuus Olen tässä ihmetellyt tuota sinun vaatimattomuuttasi. Välillä tulee sellainen olo, että sinä suorastaan yrität pidätellä sitä iloa mikä syntyy kun lahjakkaasta työstä palkitaan.
Jossain ohjelmassa puhuit väistämättömästä menestyksen aiheuttamasta (urean) :) kapillaari-ilmiöstä ylöspäin. Millähän tavalla se ilmiö sinussa ilmenee? Ettei kysymyksessä kuitenkin sinun kohdallasi olisi koheneva itsetunto?? Vaikea sinusta on kuvitella, että olisit vallanhaluinen ja itsekäs tai että olisit edes tulossa sellaiseksi.
Sinä olet TÄHTI ja sinulla on lupa loistaa korkealla. Kuuntelisit sisintäsi ja sallisit itsellesi luvan kulkea sillä tasolla mihinkä sinä kuulut, etkä yrittäisi väkisin alentaa itseäsi.
Elämä on antanut sinulle lahjaksi musiikin ja menestyksen, miksi sinä vähättelet sitä? Olisit siitä iloinen ja näyttäisi sille joka sen lahjan on sinulle antanut kuinka kiitollinen ja ylpeä siitä olet.
keva 15.10.2003 15:27 a.
Laukkis 15.10.2003 17:46 Seurassa sanottiin, et Anssi on vaatimaton kuin vanha villasukka. En kyllä tiiä miten villaukat voi olla vaatimattomia... :lol: Loppujen lopuks on hyvä, et Anssi ei oo koko ajan jossain Seiskassa ja tälläsessä kertomassa kaikesta mahdollisesta, esittelemässä kotiaan ja sillain niin kun jotkut julkkikset, mut ei Anssin nyt ihan niin vaatimaton tarvis olla kun se on.
jassu 16.10.2003 10:49 yhdyn edelliseen kommentiin täysin :D
Tuuli 16.10.2003 11:06 Taitaa olla Anssi joka koristaa Seiskan kantta tänään. Aika ironista.
Iines 16.10.2003 15:47 No en todellakaan tarkoittanut vaatimattomuuden vähentämisellä mitään roska-lehtien sivuilla esiintymistä. Päinvastoin ihailen julkkiksia, jotka pitävät yksityisasiat, yksityisasioina. Tarkoitin lähinnä kirjoituksellani menestyksestä nauttimista, mutta nythän tulikin esille uusia asioita jotka tätä nautintoa varmasti vähentävät.
Avioero ei ole mikään pieni kriisi.
Lapsen syntymä onkin perinteisesti ollut parisuhteen suurimpia koetinkiviä, siinä monesti tulee esille kuinka vakaalla pohjalla suhde on, siihen päälle vielä jokin ikäkausikriisi ja julkisuuden paineet niin on varmasti ihan yhdelle ihmiselle kestämistä.
Mielestäni on hienoa, että Anssi uskallat tehdä noin suuria ratkaisuja elämässäsi. Mistään velvollisuudentunnosta ei pidä jäädä mihinkään suhteeseen, siitä ei hyvää seuraa kenellekkään. Tiedän että vastuuntuntoisena ihmisenä varmasti syyllisyys on melkoinen, mutta VOIMIA. :D