Forum 2002-2013

tanju 20.10.2003 9:27 ei se vaihtamalla parane Olisi kannattanut miettiä vähän kauemmin eroa. Miten tämä uusi nuori nainen kehtasi ottaa naimisissa olevan miehen? Ei hänellä näköjään ole moraalia eikä ymmärrystä mitä on jäädä yksinhuoltajaksi vauvan kanssa..
1 -vuotias vauva tarvitsee isäänsä. Olisi kannattanut miettiä mihin on valmis vaihtamaan perheensä...Ei vaikeuksiin saa lopettaa parisuhdetta, varsinkin kun on yhteinen vauva...

Voimia Anssin entiselle vaimolle vauvan kanssa!
jonde 20.10.2003 14:10 justjoo. taas yks tämmönen viesti. taas joutuu tekemään kysymyksen: miten luulet tietäväsi et se sanna noin vaan "otti" anssin? mistä voit tietää miten koko asia meni? miettikää ny vähä ennen ko kirjotatte jotain ihan perätöntä...
tuisku 20.10.2003 16:19
tanju Miten tämä uusi nuori nainen kehtasi ottaa naimisissa olevan miehen?


OTTI miehen?!? Ei kai toista ihmistä voi noin vain "ottaa"? :shock: Ellei kyseessä sitten ole kidnappaus... (kidsieppaus ;) )
taina 20.10.2003 17:01 niimpä,ei ketää väkisin viedä ja ko.niminen nainen,jotku on vääril jäljil
tanju 20.10.2003 17:57 Ei kukaa pakottanut Sannaakaan alkamaan seurustelemaan Anssin kanssa. Itse en suostuisi mistään hinnasta seurustelemaan miehen kanssa, jolla on vaimo ja vauva kotona. Te jotka ette ymmärtäneet minua..miettikää jos joku veisi miehenne kun olisitte väsyneenä vauvan kanssa kotona. jokaisella on kriisi silloin kun tulee vauva perheeseen, mies ei olekkaa enää huomion keskipiste, vanhemmat ovat väsyneitä ja tulee helposti riitaa...
tuisku 20.10.2003 18:04 No siis ei taatusti kukaan Sannaa pakottanut, mutta ei Anssiakaan! Kun ei ihmistä voi ottaa eikä viedä noin vain. Seurustelu kun tapahtuu yleensä vapaaehtoisesti. Ja huomattavan moni eronnut aloittaa uuden suhteen vaikka kotona kuinka olisi ex-vaimo ja lapsia.
Anna 20.10.2003 19:47 Hei Tanju, lopeta se Kauniiden ja rohkeiden katsominen, se kutistaa maailmankuvaa. Itselläni on kaksi lasta, ja mies... On mies sukukunnan aliarvioimista jos luulet että niitä viedään kuin pässiä narussa. Miten naisihmisenä olet niin stereotyyppinen että luulet että jos avioliitto murenee on syynä se TOINEN nainen? Syytät lahjakkaasti Anssin uutta seuralaista. Että miten se kehtaa viedä toiselta miehen. Eiköhän jokainen avioliitto ja suhde ole ainutkertainen, ja syitä on turha sinun tai minun arvioida. Sen verran vahva heidän on kuitenkin ollut että kumpikin on kommentoimatta lehtien palstoilla syistä, kunnia myös Anssin vaimolle. Pitäisikö meidän oppia tästä jotain, Tanju? :shock:
tanju 21.10.2003 6:46 toinen nainen voi estää liiton hajoamisen lopettamalla suhde tai siten, ettei ala edes suhteeseen naimisissa olevan kanssa.

Tuskin Anssi olisi eronnut, jos tilalla ei olisi ollut uutta naista. Jos Anssi oli 8 v naimisissa, on heillä varmasti mennyt hyvin, koska he hankkivat vauvankin niin pitkän seurustelun jälkeen.

Itse olisin saanut rikottua vaikka kuinka monta liittoa mutta en ole alkanut suhteeseen, koska olen ajatellut muitakin ihmisiä kuin itseäni. Itsekkyys on tosin nykyään itsestäänselvyys, eikä se että ajatellaan muitakin keitä juttuun kuuluu..
Vääpeli Puiras 21.10.2003 11:07 Me emme tiedä tästä asiasta yhtään mitään, joten lopettakaamme kaikenlainen asiaan liittyvä spekulointi.
nasu 21.10.2003 13:12
tanju Olisi kannattanut miettiä vähän kauemmin eroa.


Mistä sä voit tietää kuinka kauan Anssi on eroa miettinyt?
No joo, tä asia ei kuulu meille.
taina 21.10.2003 14:31 USEIN PARANEE KU VAIHTAA JA HALOO,HUOMAA KUKA KIRJOTTAA PELÄTEN ET OMA MIES LÄHTEE
tanju 21.10.2003 17:05 No ehkä ei ole kauaa miettinyt eroa ,koska tuntenut sannan vasta vuoden...
ja siitä, että Anssi on hankkinut ent.vaimonsa kanssa vasta vauvankin hiljattain. Ei kai he olisi vauvaa hankkineet, jos huonosti olisi mennyt.

tämä asia ei minulle kuulukkaan! Mutta halusin vain herätellä kysymyksiä jotka voivat koskea ehkä joitakin lukijoitakin, ja he voivat saada apua näistä ajatuksista omaan elämäänsä.
taina 21.10.2003 17:14 tanju,niin mitä herätellä...ei kai sinulla itselläs ole pelkoa et joku vie
Ämmä 22.10.2003 8:10 On teillä jutut.
Jos naisen ja miehen parisuhde on kunnossa, ei siihen väliin pysty kukaan tunkeutumaan. Ei ero tule yhtäkkiä ja arvaamatta!

Monesti jos ollaan oltu yhdessä jo teini-iästä asti, suhde kaatuu ennen keski-ikää. Monesti vielä siinä vaiheessa kun suhde alkaa mennä huonosti alkaa nainen suunnitella lapsen tekoa "pelastaakseen suhteen". "Eihän mies ilkeä sitten lähteä, kun on pieni vauva".

Parisuhdetta ei pidä pystyssä mikään materiaali tai edes vauva. Ei mikään muu kuin rakkaus! Jos se rakkauden eteen ei tehdä mitään töitä, alkaa se vuosien varrella muuttua vain tavaksi ja tottumukseksi. Tähän väliin pääsee sittän jo mikä tahansa sotkemaan, eikä sitä enää pidetä kasassa edes vauvalla.

Siis, puhtaan rakkauden väliin ei pääse kukaan väliin. Ei edes oma puoliso tai vauva. Se on karu tosiasia.

Jos siis joskus teidän oma puoliso alkaa katsella muita ja mustasukkaisuus alkaa vaania mielessä, kannattaa silloin viimeistään istua ja miettiä missä mentiin vikaan.

Lapsi on varmasti onnellisempi kun sillä on kaksi onnellista vanhempaa elämässään, vaikka ne ei asukaan samassa kodissa, kuin että joutuisi katsomaan kylmää tai kuumaa sotaa kotonaan.

Tämä vuodatus oli kokemuksesta!
Ämmä 22.10.2003 8:27 Se vielä pitää lisätä, että kaikkiin riitoihin tarvitaan kaksi osapuolta. Ei kukaan ritele yksin, oli sitten kyse avioerosta tai lasten kinastelusta.
Molemmilla on tasan tarkkaan yhtä paljon syitä ja seurauksia riitaan/eroon. Ns. kolmas pyörä vain yleensä on se näkyvin osa erossa. Sitä mitkä syyt siihen tilanteeseen ovat johtaneet ei näy kodin seinien ulkopuolelle.
Petetty 22.10.2003 14:16 Kaikissa miehissä (olipa uskovainen tai ei) asuu pieni tai suuri idiootti, joka nousee tarpeen tullen esille. Ai miten niin? Kuka nainen jättäisi 1-vuotiaan vauvansa ja lähtisi toisen miehen matkaan, kysyn vaan...
Joz 22.10.2003 14:35 [quote:3t7pamqd] Kuka nainen jättäisi 1-vuotiaan vauvansa ja lähtisi toisen miehen matkaan, kysyn vaan...[/quote:3t7pamqd]

Onhan se harvinaista, mutta tiedän kyllä sellaisen tapauksen (sillä erotuksella, että lapsi oli 2-vuotias..)