Forum 2002-2013

Chloe 20.10.2003 16:48 Vielä yksi mielipide erosta. Vaikka Anssi on ihminen niin kuin me muutkin,ihmetyttää hänen äkkinäinen suuri käänne ja ratkaisu elämässään.
Käsittääkseni hänen vaimonsa tuki Anssia musiikin tekemisessä koko uran alkuajan ja seisoi miehensä takana jo silloin kun hän vasta haaveili urasta. Sitten kun Anssi ponnahti julkisuuteen ja ihmiset alkoivat ihailla ja tykätä hänestä.levyt myivät ja kaikki oli hyvin,jopa lapsikin heille syntyi... Niin sitten juuri kun elämässä oli kaikki hyvin ja oli saavutettu se mistä oli haaveiltu,rakastutaan lyhyen tuttavuuden perusteella uuteen ja ero on sillä selvä. Harmittaa sellainen. Eihän noin isoja päätöksiä voi tehdä niin pikaisesti.
Luulen,että Anssia katuu päätöstään vielä.Jos ei vielä vuoden,niin kymmenen päästä ainakin.Onkohan sitten liian myöhäistä katua?
No,Anssi on nyt tiensä valinnut ja sille ei voi mitään.Toivottavasti hän voi olla onnellinen ja hänen sielullaan on rauha.
Toivottavasti hän voi parin kymmenen vuoden kuluttua olla ylpeä ratkaisuistaan,eikä tarvi miettiä,että mitä tuli tehtyä.
Kaikkea hyvää Anssille ja näiden sivujen käyttäjille!

"Tehkää toisillenne niin,kuin haluaisitte heidän tekevän itsellenne"
tuisku 20.10.2003 17:09 Kyllä kyseessä taitaa olla paljon pidempi prosessi kuin miltä näyttää. Lehtiinhän juttu vuoti vain tässä viikon sisällä, joten "suurelle yleisölle" tämä tosiaan tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta.

Eihän lapsi kokonaan jää ilman miespuolista vanhempaa, mikäli isä muistaa eron jälkeenkin huolehtia ja kantaa vastuun lapsestaan. Vaikka kyllä ehdottomasti jokainen lapsi ansaitsisi ehjän perheen.

Toivon vain että syntynyt ratkaisu tosiaan on KAIKKIEN näkökulmasta oikea vielä pidemmälläkin aikavälillä. :|

Tuli tästä mieleen Juha Tapion "Mitä silmät ei nää" -kipaleen sanat. Sopii teemaan, meinaan... :idea:
Trientale 20.10.2003 17:19 Niin, aika mielenkiintoista heti olettaa, että kyseessä on jokin kovin äkkinäinen tapahtuma... Emmehän me edelleenkään (montakohan kertaa olen tuon sanan tänne kirjoittanut viime päivien aikana..? :roll: ) voi tietää, kuinka nopeasti ja mitä on tapahtunut. Eiköhän mahdollinen ero aina ole aika pitkä prosessi, jota varmasti on harkittu pitkään ja vakavasti ennen toteutumistaan...
Chloe 20.10.2003 17:28 Olen käsittänyt että Anssi ja tämä hänen naisystävä ovat tunteneet jotain vuoden verran. Eihän vuodessa voi kuitenkaan oppia tuntemaan toista kunnolla...ja sen perusteella eroamaan pitkäaikaisesta elämänkumppanistaan. Vai?
Mielestäni tuo on aika äkkinäinen prosessi,mutta voihan olla että ennen tätä nyt esille tullutta naista on edeltänyt jotain muita ongelmia...sitähän me ei tiedetä. Haluan uskoa,että Anssi on harkinnut tarkkaan tekemisensä ja on tyytyväinen ratkaisuunsa.
Vääpeli Puiras 21.10.2003 11:07 Me emme tiedä tästä asiasta yhtään mitään, joten lopettakaamme kaikenlainen asiaan liittyvä spekulointi.
Anna 21.10.2003 16:36 ... ja jokaiselta kommentoijalta edellytetään samanlaista oman perhe ja suhde-elämän ruotimistä jota täällä suoritatte. Miten ihmeessä luulette tietävänne mikä on jollekulle toisella parasta, samat tyypit hilluu pitkin kyliä suhteissa ties kenen kanssa. Nämä on pelkkiä juoruja.Koettakaa kasvaa aikuisiksi.
jassu 22.10.2003 18:04 ja siis jokainen tekee elämässään omat valintansa :!: eikä ne ilmeisesti joitakin miellytä mutta sehän ei ole meidän asia vaan tärkeintä on se, että Anssi on itse tyytyväinen :!:
Kaisa82 22.10.2003 18:26 vieläkö täällä jaksetaan... :(
Heitsu 22.10.2003 19:55 :( Älkää enää jaksako vatvoa tätä asiaa...