Forum 2002-2013

Trientale 9.7.2004 7:29 Covereita Konnevedellä Pyydämme alkuun anteeksi, viestistä todennäköisesti tulee sekava.. Syynä se, että kirjoittajia on tällä kertaa yhden säheltäjän sijasta kaksi... (minä & jassu).

Aloitetaan vaikka biisilistasta, joka olikin tällä kertaa varsin mielenkiintoinen:

1. Ainoain
* Mikko Kuustonen esiintyi, Anssi lauloi taustoja ja soitti Gretschiä)
2. 1972
* Kuustonen jätti lavan, esiintymään jäi Anssin kanssa Ile Kallio bändeineen
3. Puistossa
* naisäänet lauloi Kaija Kärkinen
4. Laulu petetyille
5. Uudet autot
6. Milla
(Tässä välissä Kaija ja Ile esittivät jonkun biisin...)
7. Neil Young -cover Heart of Gold
* Kuustonen lauloi ensimmäisen säkeistön, Anssi toisen
8. Robbie Williams -cover (Anssi, mikä biisi tämä oli? Emme oikein tunne Williamsin tuotantoa...)
* Ile Kallion bändin rumpali soitti Anssin Gretschiä, Anssi puolestaan tarttui rumpukapuloihin :D
9. Nummela

Eli tuollainen... Anssin omat biisit olivat tuollaisia hittipainotteisia, mikä onkin erittäin ymmärrettävää ottaen huomioon keikan tyylin ja sen, että mukana ei ollut omaa bändiä. Biisit esitettiin versin energisesti, meininki oli rokkaava ja biisejä oli mukava kuunnella! :D
Erityisen ilahtuneita olimme saadessamme kuulla noita covereita, joita Anssi ennen keikan alkua lupailikin. Rumpuilottelu pisti hymyilemään! Ja Young -coveria enempää ei kai olisi voinut toivoakaan!
Täytyy myöntää, että koko ajan Kuustosen ollessa lavalla odottelimme, että kohta varmasti Anssi kutsutaan mukaan... Ja niinhän siinä sitten kävikin! Ainoain ilahdutti myös suuresti! :)

Kiitämme Anssia loistavasta keikasta, nimmareista ja puumerkistä, yhteiskuvista (jotka jälleen onnistuivat tosi hyvin!), yksin poseerauksesta ja juttelutuokioista niin ennen keikkaa kuin sen jälkeenkin!

Lisää juttua tulee epäilemättä myöhemmin, nyt taidetaan olla vielä vähän huumaantuneita eilisestä... :wink:
jassu 9.7.2004 16:32 Mä kuljen vieläkin jalat noin kakskymmentä senttiä irti maasta, en vaan vieläkään oikeen kunnolla tajua, että oon tosiaan ollu tolla keikalla :o
Ei nyt kyllä osaa kirjottaa mitään järkevää... On niin huumassa vielä :wink:
Mutta kiitän ja kumarran tattis Anssi! :D
Trientale 9.7.2004 16:42 No niin, kotona taas... Kuvat siirretty jo koneelle, eli tärkein keikan jälkeinen homma on hoidettu.

Ensinnäkin vielä jassulle suurkiitokset, ilman häntä olisi tuo keikka jäänyt osaltani vain kaukaiseksi haaveeksi. Mutta sepä toteutui sittenkin.

Se pitää tietysti kirjoittaa, että minä olen nykyään julkkis! :wink: Joku paikallislehden toimittaja näki kun juttelin Anssin kanssa ennen keikkaa, ja takaisin lavan lähelle mentyäni ryntäsi saman tien haastattelemaan... Selitin sitten kaikenlaista faniudestani. Lupasi hän sitten minulle sen lehden lähettää, saapa nähdä...
Anssin ilme oli näkemisen arvoinen, kun keikan jälkeen ilmoitin hänelle olevani julkkis! :wink: Olisipa hauska tietää, mitä miehen päässä silloin liikkui, se ilme kun oli oikeasti niin... (Jassu, miten sitä voisi kuvailla..?)

Siitä ilahduin suuresti, että nyt sain varmuuden siihen, että Tavastialla tosiaan nähdään vierailijoita. Lehtiin kun ei kuitenkaan koskaan voi täysin luottaa...
Ja Puumalan keikasta (ainakaan vielä kun ei kukaan foorumilainen ole tunnustanut siellä olleensa..) täytyy tietysti sen verran mainita, että Karisalmi ei ollut paikalla, joten Ville nähtiin soittamassa tuurausbassoa. Täytyyhän tuostakin joku merkintä aikakirjoihin jäädä...

Täytyy vielä todeta, että keikkapaikan ainoa huono puoli oli se, että ihan lavan eteen ei päässyt, siihen oli laitettu aita esteeksi.. Mutta eturivissä yritettiin silti pysyä. Ja olihan siellä kyllä niitä hyttysiäkin, mutta eivät ne ainakaan minua pahasti kiusanneet. Tai sitten niiden olemassaolo vaan täysin unohtui keikan aikana.
Yleensä keikoissa taas on se huono puoli, että ne loppuvat aivan liian nopeasti! Lisäksi rupeaa tekemään aina vaan entistä enempi mieli taas uusille keikoille...

Muuta ei nyt sitten tulekaan juuri tällä hetkellä mieleen, vieläkö jassu jatkaa jotain..? :wink:
jassu 9.7.2004 17:04 Tosiaan hmm se Anssin ilme, se oli sellanen mietteliäs/ hämmentynyt ilme, ei sitä oikeen muuten osaa kuvailla... :)
Ja kiitos Trientale myös sinulle, keikkaseurasta ja muutenkin :D
Mutta kolmenviikon päästä nähdään uudestaan, vai mitä?
Mistäköhän saisin ton paikallislehden sitten pöllästyä, haluan nähä sen kuvan ja lukea sen jutun!

Tosiaan ainut miinus tolla keikalla oli se känninen ukko joka tunki jossakin vaiheessa väkisin siihen mun eteen, ja esti osittain mun näköyhteyden Anssiin :evil:
Mutta onneksi se oli siinä vaan muutamia minuutteja :evil:
Tietysti toinen miinus on se, että keikka kestää aina liian vähän aikaa, mutta niinhän se on, että kaikki hyvä loppuu aikanaan :?

Mutta keikka oli tosissaan erittäin rokkaava, vaikka olihan siellä myös iki ihanat rauhalliset Uudet autot ja Nummela :wink:
Ja Ainoain oli myös kiva kuulla ja tämä Cover- versio!
Ja tietenkin Anssin rumpusoitantaa oli ilo kuunnella, kyllä se Anssi soittaa osaa! :D
Trientale 9.7.2004 18:52
jassu
Mutta kolmenviikon päästä nähdään uudestaan, vai mitä?

Todellakin! :D Saa myös nähdä, millä keikalla onnistun uudelleen yllättämään Anssin ilmestymällä ennalta-arvaamattomasti paikalle...

jassu Mistäköhän saisin ton paikallislehden sitten pöllästyä, haluan nähä sen kuvan ja lukea sen jutun!

No jos se toimittaja oikeasti lähettää sen minulle, niin ilmottelen kyllä ainakin... Tai voit tietysti pyytää taas kyytiä Konnevedelle ja mennä vaikka tutkimaan kaikkien talojen lehtiroskiksia. Selaat sitten kaikki tästä päivästä eteenpäin ilmestyneet lehdet, jos sieltä vaikka joku juttu löytyisi... :wink:
Trientale 11.7.2004 16:54 No niin, tulipa laitettua joitain kuvia tuoltakin keikalta esille: http://community.webshots.com/album/161441476vAiuUk

(Kuvat näkyvät taas parempina, kun valitsee 'normal size' siitä kuvan yläpuolelta..)
jassu 12.7.2004 8:37 Kyllä noita kuvia on sitten ihana kattoa, varsinkin kun on ite ollu kyseisellä keikalla :)
En malttas millään odottaa, sitä Äänekosken keikkaa, mutta enää 16 päivää :D
Trientale 12.7.2004 18:05 Kyllähän ne kuvat aina sellaisia kivoja muistoja keikoilta ovat. Enpä tiedä, osaisinko edes olla enää keikalla ilman kameraa kädessä... Olen myös huomannut, että digikameran myötä yhden keikan aikana otettujen kuvien määrä on lisääntynyt melkoisen paljon. Hyvinkin tulee nykyisin otettua kuvia puolet aiempaa enemmän. Mahtuuhan siihen määrään sitten aina niitä huonompiakin otoksia kun voi räpsiä kuvia huolehtimatta siitä, paljonko niitä filmille mahtuu, muistikortilla kun tilaa riittää... Mutta kun tosiaan niitä ottaa paljon, niin yleensä siellä joukossa on sitten sellaisiakin kuvia, joihin voi olla oikeasti tyytyväinen.

Ja tosiaan, tuo Äänekosken keikkakin on ihan kohta! Minä saan yhtenään istua junassa välillä Helsinki-Jyväskylä.. Nyt ei onneksi tarvitse enää pelätä eksyvänsä siellä Jyväskylän asemalla, sen verran niistä seuduista sentään jäi mieleen, vaikka ajatukset taisivat päällisin puoli ollakin jossain muualla kuin uusien maisemien kartoituksessa.. :wink:
Nappisimmu 13.7.2004 7:23 Mulla ainakin kävi HVNKn keikalla niin, että kamera oli visusti mukana, mut yhden ainoon kuvan sain sit räpsästyä. Ei oo mun hommaa olla linssin takana tiiraamassa, menee fiilis.
Trientale 13.7.2004 8:03 Niinhän se on, että toisilla varmasti hyvinkin menee tunnelma pilalle, jos pitää yrittää keikan lisäksi keskittyä siihen kuvaamiseenkin. Itse taas olen sellainen, että melkein minne tahansa menenkin, on kamera mukana ja sillä tulee myös kuvattua. Kauppareissulla voi ilman kameran mukanaoloa käydä, mutta jos vähänkin pitemmälle menee, niin pääsääntöisesti aina se kameralaukku keikkuu olalla... Puhumattakaan sitten, jos on menossa jonnekin, missä tapahtuu jotain erityistä (kuten esim. keikalle). Ei kai olekaan ihme, että minulla sitten kaikki paikat pursuvat kuvia... :roll: