Forum 2002-2013

Mörri 11.7.2004 17:08 Veturitalli Kristiinankaupunki herää eloon kerran vuodessa: heinäkuussa kesämarkkinoiden ja 60-luvun nostalgiashown aikaan. Tänä vuonna kaupunki otti varaslähdön, ja jo viikkoa ennen markkinoita saatiin valtava määrä ihmisiä liikkeelle naapurikuntia myöten katsomaan Anssin keikkaa Veturitallin teltalle.
Bändin astuessa lavalle festarimaisen ison teltan kaikki pöydät olivat täynnä ihmisiä, mutta bändin edessä oleva tanssilava tyhjä. Anssin sanat "Täällä edessä on vielä tilaa" saivat kuitenkin ihmisiin liikettä ja kehtasin rynnätä eturiviin. Eturivi oli akustiikan kannalta melko huono valinta, mutta tunnelman kannalta jälleen kerran aivan mainio. Bändi veti mielestäni rutiinilla erittäin rokkaavan keikan, ja hittibiisit purivat jopa paremmin kuin hyttyset vaihtelevanikäiseen (18-60v) yleisöön.

Perussettiin kuuluivat seuraavat biisit:

Faijan haamu
Bemari
2 sisarta
Laulu Petetyille
Milla
Puistossa
Uudet autot
1972
Kipinöitä

Yleisö huusi bändin uudelleen lavalle ja saimme kuulla vielä:

Suuria kuvioita
Insomnia
Nummela

Huuto sen kuin jatkui ja jatkui, joten salissa raikasi vielä:

Karhun elämää
Kaunotar ja basisti

Erityismaininnan ansaitsevat ne pari nuorta miestä eturivissä, jotka ilmestyivät Insomnian ajaksi laulamaan erittäin kuuluvalla äänellä Millan kertosäettä. Sekä eräs joka kaatoi ansiokkaasti juomiaan pedaalien päälle ja yritti sen jälkeen tarttua Anssin jalkoihin, kunnes turvamiehet hakivat herran pois.

Kuvia löytyy osoitteessa:
http://personal.inet.fi/yritys/ar/Vetur ... talli.html

--------------------------
Mörri ja kumpp. kiittää mainiosta keikasta
jassu 11.7.2004 17:21 *Kiittelee taas kuvista* :D
Jooh kyllä noita häiriköitä näyttävästi joka keikalla tuppaa olemaan :x (jos nyt konserttisali keikkoja ei oteta lukuun)
Mulla kihahtaa ainakin heti jos joku känninen pappa tulee hölöttämään mun viereen jotakin, tai muuten vaan häiritsemään heilumisellaan ja öykkäröimisellään siihen mun eteen :x