Forum 2002-2013

jassu 30.7.2004 8:26 Sadetta Äänekoskella Yritän tässä jotakin väsätä, mutta ei tässä taaskaan saa varmaan mitään järkevää aikasiks...
Tuolla keikalla sattui ja tapahtui vaikka minkämoisia kommelluksia, mutta niistä ehkä myöhemmin :wink:

Mun täytyy heti alkuunsa myöntää, että olin aika epäileväisellä kannalla tän bändin vaihdoksen kanssa (siis tämän, että Ville meni kitaran varteen ja Kelly jäi yksin rumpuihin) mutta ihan turhaan mä huolehdin, hyvältähän se kuulosti :D
Keikka oli ERITTÄIN rokkaava, kuultiin vauhdikkaita versioita ja nähtiin hilpeitä ilmeitä lavalla :wink:
Kuulin Suuria kuvioita ekaa kertaa keikalla ja se kuulosti erittäin hyvältä, olin jo pitkään odottanut kuulevani tämän biisin keikalla, ja nyt sen sitten kuulin.
Myös kipinöitä bändiversio tuli kuultua ekaa kertaa, tykkäsin paljon.
Vaikka se vaatikin ehkä totuttelua tän pianoversion jälkeen...

Anssille ja bändille ISO kiitos ja kumarrus aivan ihanasta keikasta :D

Mä oon nyt ihan töttöröö, oon vielä niin huumassa, että en osaa kirjottaa mitään, mutta lisäilen juttuja myöhemmin...
*Kulkee jalat irti maasta*
--Anssi fani-- 30.7.2004 16:55 Kiitoksia Anssi ja bändi loistavasta keikasta! Päivän vaihtuessa jo iltaan Anssi keräsi lavan eteen sun toistaan "innokkaampia" kuuntelijoita. mm. Milla ja 1972 saivat yleisön laulamaan mukana kuuluvasti. Niinsanottuja kommelluksia en huomannut, mutta mieleeni jäi 1972-biisin alku ja katkos, jossa Anssi keskeyttää biisin ja on valmis leikillään poistumaan lavalta. Hetken katsottuaan yleisön reaktioita Anssi jatkaa biisin upeasti loppuun. Nummela taisi olla lopetusbiisi, jonka pojat (&Saara) vetivät mainiosti. Ilmaan jäi eräänlaista haikeutta Anssin poistuttua, vaikka esiintymisen kestomääräksi taisimme laskea 1h 25 min. Olin eräällä tavalla yllättynyt Anssista lavalla ja lavan ulkopuolella. Olit todella huikaiseva esiintyjä, mutta kohtelias faneillesi! Tattis! (Kyseinen sana jäi mieleeni :wink: ) Mainittakoon että Äänekoskea koristi pieni kahvilan jäljitelmä, joka oli suotu kyseisellä Tattis- nimellä. :roll: Kiitos vielä kerran, odotellaan uutta albumia ja sen mukana tulevia esiintymisiä! :P
Trientale 30.7.2004 21:16 Jaaha, pitäisiköhän tästä jotain kirjoitella..? Alkuun vaikka biisilista:

1. Faijan haamu
2. Kaksi sisarta
3. Laulu petetyille
4. Mikan faijan BMW
5. Sormus
6. Milla
7. Karhun elämää
8. Puistossa
9. Uudet autot
10. 1972
11. Kipinöitä
-------
12. Suuria kuvioita
13. Nummela

Eli samalta näytti suunnilleen kuin viime viikolla. (Ei kai tuo sentään ihan tuntia ja 25 minuuttia kestänyt..? :shock: )
Karhun elämässä kuultiin pitkästä aikaa sitä kivaa jollottelua.=) Ja muutenkin biisit esitettiin taas oikein hienosti.
Andykin sai fanin, joku nainen vieressämme huuteli useaan otteeseen "Hyvä roudari!", "Ihana roudari!" jne...

Kiitokset nimmareista, poseerauksesta ja muusta olennaisesta, sekä tietysti keikasta! Pääsimme sitten sanomaan henkilökohtaisesti ne synttärionnittelutkin.=)

Myöhemmin varmaan lisää juttua, mutta nyt ei ehdi muuta, kun pitää vielä toisesta keikasta jotain väsätä ennen nukkumaan menoa... :wink:
jassu 31.7.2004 6:23 Tän aamun Keskisuomalaisessa oli joku nainen kirjottanut tosta Keitelejazz: ista tai siis siitä torstai illasta. (En tiedä oliko se toimittaja vai joku muu ihminen)
Sen mielestä Egotrippi oli pelastanut illan ja kaikki muut oli ollut hyviä paitsi Anssi.
Sen mielestä ne Anssin biisit oli uponnut vain ihan päissään oleviin ihmisiin ja sen mielestä Anssin biisit on kaikki ihan samanlaisia.
Keikka oli kuulemma tasapaksu ja kuin koko keikka olisi ollut yhtä ja samaa biisiä, eikä mitenkään positiivisessa mielessä.

Tuo ei kyllä pidä paikkaansa ei sitten yhtään! :evil:
Jokainen saa olla mitä mieletä haluaa, mutta että Anssin biisit olisi muka kaikki samanlaisa, pah! :evil:
Eihän ne ole yhtään samanlaisia, ainut yhdistävä tekijä on että ne kaikki biisit on tarinamaisia.
Nääh masentavaa palautetta, tulee itellekkin tosi huono fiilis :cry:
Hilu 31.7.2004 8:02 Oli kiva keikka Keitelejazzissa. Hyvin rokkaavat versiot biiseistä soitettiin aika tiiviiseen tahtiin vähillä välispiikeillä höystettynä (”mukava tulla tänne soittamaan jazz-musiikkia!”). Kesto oli n. 65 min.

Ykköset-lehdessä mainostettiin Kurikan keikkaa 13.8. Esiintyjinä Anssi Kela ja NeOn Pöhönäs –orkesteri! Luulin, että vihdoin on keksitty bändille nimi, mutta se ei liittynytkään Anssiin vaan on joku tanssiorkesteri… :roll:

Kiitoksia Anssille juttutuokiosta!
Trientale 31.7.2004 14:56 Ahhahhaa, ei noista Jassu kannata välittää... Joku mistään mitään ymmärtämätön typerä moukka... Todistettavastihan biisit upposivat ainakin meihin ja me olimme kaikkea muuta kuin päissämme! :wink: (Sitä paitsi, yhtä päissään ne ihmiset olivat ennen ja jälkeen Anssin esiintymisen, joten taisivat sitten muutkin esiintyjät purra nimenomaan kännissä oleviin...) Se nainen ei todennäköisesti ole koskaan muulloin nähnyt Anssia, minä taasen olen, ja voin kyllä sanoa, että se keikka ei ollut tasapaksu! Eivät Anssin keikat koskaan ole. Jokainenhan saa kuitenkin olla mitä mieltä haluaa. Minä esimerkiksi voisin mainita tuolta Keitelejazzeilta eräänkin esiintyjän, joka ei ollut ollenkaan hyvä... Enkä todellakaan tarkoita Anssia!
jassu 1.8.2004 7:55 Muut olkoot mitä mieltä haluaa, mutta meillä oli ainakin hauskaa :D
Ja kyllä siellä lavallakin katseita vaihdettiin, näytti niilläkin olevan ihan hauskaa...

Huvittaa se yks ukko mikä tuli jossakin vaiheessa keikkaa mun viereen tai tunki päänsä mun korvan juureen ja kysy multa olenko mä fani, siinä vaan nyökyttelin ja yritin keskittyä keikkaan (kiroilin mielessäni, että häipyis jo muualle selittämään) sitten se sano mulle, että sano Anssille että soittaa 72, mua Anssi olis kuulemma uskonut paremmin :D
Onneks se häipy nopeesti, mutta kyllä Anssikin varmaan kuuli kun se huuti siinä edessä, että soita 72. (ja yritti näyttää sormilla 72, eih ihan onnistunut)

Joutu kyllä välillä tönimään ihmisiä siinä vieressä, kun ne melkein kaatu päälle, horju ja heilu kun viimestä päivää.
Suurinpiirtein käveli päälle ja tallo varpaille :x

Mutta sitä vaan keskittyy siihen keikkaan ja unohtaa ne muut ihmiset ympärillä, mahtava fiilis :)
Trientale 1.8.2004 21:03 Meillä oli kyllä tosiaan oikein hauskaa! Ennen keikkaahan meille rupesi juttelemaan joku nainen, joka oli kova Jore Marjaranta -fani. Siinä tuli sitten kaikenlaista kommenttia tästä faniudesta vaihdettua. Ja kehui se nainen Anssiakin ja oli kuulemma kiinnostunut näkemään Anssin livenä kun ei ollut aiemmin nähnyt.

Kuvia Äänekoskelta löytyy nyt sitten tuolta: http://community.webshots.com/album/169675970Xgvheo (parempia normal sizena)
--Anssi fani-- 2.8.2004 7:18 Kiitoksia Trientale kuvista! :wink: Mä voisin muuten huomauttaa, että taisin seisoa aidan reunalla vieressäsi :mrgreen: Biisilistaa kirjoittaessasi huomasit että olit vähintään foorumilainen, mutta vaikenin ja päätin tulla juttelemaan keikan jälkeen.. :P Keikan jälkeen hävisitte sitten ihmis massaan!

Keikan kesto... En ole varmaankaan ollut kovinkaan täsmällinen.. :wink:

Olin myös kuulevani yhden naisen huutavan (ilmeisesti juopunut :wink: ) Anssille, että soittaisi nyt sen nummelan... Mutta keikka oli upea, eivätkä juhlijat olleet "hengenvaarallisia." Mutta kirjoitan taas, kun saan mieleeni jotain uutta.. :lol:
Trientale 2.8.2004 9:18 Vai että vähintään foorumilainen.. Heh... :roll: Pitäisiköhän pohtia, mitä siellä oikein taas tulikaan juteltua Jassun kanssa...
Olisit heti vaan moikannut, keikan jälkeen voidaan tosiaan nopeastikin hävitä lavan edestä...
--Anssi fani-- 2.8.2004 16:32 Minäkun ujo olen, ei sitten tullut mitään "tönittyä." Enkä sitten tohtinut kesken keikkaa keskeyttää teitäkään. :lol:

Uskoisin, että bändin pojat muistavat meidän poppoomme. Taisimme tavata heitä vielä keikan jälkeenkin... :mrgreen:
Nappisimmu 5.8.2004 18:44
jassu Suurinpiirtein käveli päälle ja tallo varpaille


Niin käy aina seisomakeikoilla tälläselle 163senttiselle 43kiloselle :(
jassu 6.8.2004 7:36 No minä kuulen olen sua vielä 4 senttiä lyhempi, että tallovat vielä enemmän päälle :)
Mutta kunhan vaan tönii niitä horjuvia samalla mitalla takaisin niin ei mitään hätää, sitten ne kääntyy horjumaan jonkun toisen päälle :wink: