Forum 2001-2002

Roux 15.10.2001 10:59 Reaaliaikainen keskustelu Eikö olisi hyvä idea laittaa näille sivuille pystyyn tämän foorumin lisäksi myös ns. chat? Voi tietysti olla että siellä keskustellaan sitten kaikesta muusta... Mutta edes sellainen, joka olisi vaikkapa auki jokaisen viikon lauantaina klo 02.00 (silloin kun itse A. Kela on paikalla)? Tosin sitten taas on sellainen kysymys, että kuka muu enää valvoo tuohon aikaan, kuin Anssi... Muistaakseni esimerkiksi SoneraPlaza järjestää tuollaisia julkkis-chatteja. Toiseen aiheeseen: Ovatko Anssin kaikki sisarukset pelimanneja? Siis ainakin Anssi ja Ville ovat mitä ilmeisimmin perehtyneet musiikkiin jonkin verran?
jykke 15.10.2001 18:18 Chatti voisi olla ihan hyvä idea. Aikaehdotus kuulostaa aika pahalta kylläkin. Toinen vaihtoehto on tietenkin perustaa irkkiin vastaava kanava, mutta tottakai näiden sivujen yhteydessä oleva chatti olisi parempi. Sen toteuttaminen tänne taitaisi olla vain liian hankalaa ja kallista.

saara 15.10.2001 18:56 se chatti olis ehkä ihan hyvä idea ainaki sillon kaipais sellasta ko on lähettäny uuden viestin noin kaikkiin otsikoihin eikä kukaan vastaa mut sittaas se ei kuitenkaan oo ehkä niin hirveen hyvä ajatus ainakaan jos se olis auki vaan sillon ko Anssi ite ehtii olee siellä ko sit Anssi joutuis pitää jonkun laista yleistä aikataulua et koska se sinne ehtii eikä se vois käydä siellä niinku täällä et vastaa johonki ja tulee ehkä myähemmin uudestaan siinä ideassa taas viehättää ko vois puhuu Anssin kans tavallaan suorana

Roux 15.10.2001 20:12 quote:
Toinen vaihtoehto on tietenkin perustaa irkkiin vastaava kanava, mutta tottakai näiden sivujen yhteydessä oleva chatti olisi parempi. Sen toteuttaminen tänne taitaisi olla vain liian hankalaa ja kallista.Tuskin se nyt kovin kalliiksi tulisi, mutta jaa...
Tuota ircciä en itse hoksannutkaan. Ehkä se olisi myös hyvä vaihtoehto chatille. Kanavan nimeksi #anssikela ?

jykke 15.10.2001 20:39 #anssikela ilman muuta, on siellä monilla muillakin oma kanava. Tietenkin Kelan mielipide asiaan on tärkein, haluaako omalle nimelleen kanavan irkkiin?

Anssi Kela 16.10.2001 0:34 Reaaliaikaista chattia on tuskin luvassa - luulisin, että tämä foorumi täyttää keskusteluntarpeen mainiosti.

Jos todellakin ilmenee kysyntää ja tarvetta perustaa irkkiin anssikela -kanava, niin siitä vaan! Itse en kuitenkaan tule siihen osallistumaan foorumi riittää minulle.

Anssi Kela 16.10.2001 0:36 quote:
Toiseen aiheeseen:
Ovatko Anssin kaikki sisarukset pelimanneja? Siis ainakin Anssi ja Ville ovat mitä ilmeisimmin perehtyneet musiikkiin jonkin verran?


Koko perhe on musikaalinen, eihän siitä pääse mihinkään. Ville soittaa siis bändissäni ja varmaankin sisareni harrastelevat myös jotain musiikkiin liittyvää.

jonsku 18.10.2001 13:47 quote:
quote:
Toiseen aiheeseen:
Ovatko Anssin kaikki sisarukset pelimanneja? Siis ainakin Anssi ja Ville ovat mitä ilmeisimmin perehtyneet musiikkiin jonkin verran?


Koko perhe on musikaalinen, eihän siitä pääse mihinkään. Ville soittaa siis bändissäni ja varmaankin sisareni harrastelevat myös jotain musiikkiin liittyvää.

Mikä juttu toi varmaankin sisareniharrastelevat myös jotakin musiikkiin liittyvää? Etkö Anssi ole varma???Kiitos ihanasta musiikistasi Anssi!!!