Forum 2001-2002

Mirana 19.7.2002 19:06 Jos... Jos teistä tulis joskus isona laulajia, niin mimmosta musiikkia te tekisitte? Mulla olis varmaan sama linja kun Anssilla, elikkä suomalaista poppia tai sitten jotain englannin kielistä, mutta musta ei varmaankaan tuu koskaan laulataa tai muuta vastaavaa.
Lasse02 19.7.2002 22:30 Luulisin, että suomalaista poppia...
Ei kai se olisi hullumpaa vääntää muutama biisi enkuksi?
Ääh, en minä tiedä... Ehkä pysyisin kuitenkin vaan suomenkielessä.

Sarianna 20.7.2002 21:24 No mieluummin pysyisin suomen kielisessä. Toistaiseksi, enkku on mieliainettani koulyssa, joten ei siitä koskaan tiedä. Hiphoppia rupeaisin laulamaan, mutta happi loppuu Se tässä inhottaakin. No, ehkä poppia, ehkä rokkia tai sitten dancea. Mutta toki minä kuuntelen vallan monene artistin/bändin tuotantoa, se tuottaa vain minulle silkkaa iloa! Mutta, no, joitain ehkä jätän väliin...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
T. Luonnolapsi, Lukutoukka, Älynjättiläinen, Eläinrakas *minä*
Sarianna 20.7.2002 21:25 Ja eihän sitä tiedä, isona saatttaa suunitelmat muuttua

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
T. Luonnolapsi, Lukutoukka, Älynjättiläinen, Eläinrakas *minä*
Fani-90 21.7.2002 21:29 Mä varmaan laulaisin suomeksi poppia tai rockkia.Tai mistä sitä tietää,vaikka laulaisin enkuksi,kun enkku on myös yksi mun parhaista ainesta koulussa.Ei musta kuitenkaan tuu mitään laulajaa...
Mirana 26.7.2002 17:53 Onks kukaan ikinä ajatellu mitään klassista tyyliä?
Sarianna 26.7.2002 19:36 En... pienenä tahdoin kylläkin Tenava-Tähdeksi, ja katsoin melkein joka ikisen kilpailun... =)

- HoMmA hAnSkAsSa, Ja HaNsKaT hUkAsSa -
Fani-90 26.7.2002 23:30 Mäkin katsoin pienenä melkeen jokaisen Tenava tähti kilpailun...

Fani-90
erkki 27.7.2002 11:25 Mä ainakin laulan englanniksi, koska se tuntuu jotenkin luontevammalta: kaikki eivät välttämättä edes ymmärrä mitä sanon lauluissani, ja ehkä se on hyvä - tietynlainen suojautumiskeino liialliselta itsensä paljastamiselta. Ja toisaalta ei ehkä osaa niin tarkasti sanoakaan asioita - ja sekin on hyvä - rajoittuneen englanninkielentaidon takia. Kuka nyt haluaisi itsestään kaiken paljastaa (siis olettaen että laulut kertovat suurinpiirtein omista kokemuksista). Kun suurin osa musiikista mitä on kuunnellut on vielä englanninkielistä, ei jää paljon vaihtoehtoja. Olisi kyllä kiva laulaa jotain espanjaksi tai ranskaksi, niitä kun osaan vielä huonommin.
http://personal.inet.fi/musiikki/velderado

erkki latva
Mirana 27.7.2002 21:26 Mä harjottelin joskus kuus vuotiaana Peppi Pitkätossu-laulua ja päätin osallistua sillä Tenava Tähtiin, mutta onneks se jäi vain haaveeks, sillä mä olisin kuollut häpeästä...
Sarianna 29.7.2002 17:38 Noo, minä rallattelin pienenä vähän mitä ja aina sanoin: Tämän minä laulan siellä Tenava Tähti kilpailussa!

- HoMmA hAnSkAsSa, Ja HaNsKaT hUkAsSa -
Sini-71 29.7.2002 17:51 Mä olen pienempänä haaveillut laulajan urasta, ihan tosissani.. suku tosin pudotti maan pinnalle, äiti käski lopettaa kiekumisen ja täti sano että kaikista kuuluisuuksista tulee juoppoja Siinä meni sit mun haaveet. ps. tiedän ettei asia niin ole mutta lapsena järkytyin kun en halunnu kännäriksi

Edelleen laulan aina kun on mahdollista, apinoin esim. nykyään Anssia, eli kuuntelen musaa ja laulan mukana: siivotessa, ruokaa laittaessa, suihkussa, auton ratissa jne.jne Eli laulan niin että osaan kaikki kappaleet aina ulkoa alusta loppuun.. eihän sitä muuten voi laulaa!! Laulan kyllä ihan ufoja biisejä eli vanhoja kotimaisia iskelmiä.. ja se mistä pidän niin sitä kuuntelen sano muut mitä tahansa.. ja kuullut olen asiasta about 1000 kertaa..

Teininä asuin Ruotsissa ja lauloin ruotsiksi ja enkuksi mm. Pernilla Wahlgren, Carola Häggkvist ja tietty Herreyn kappaleita. (olette niin nuoria että tuskin tiedätte noita )
Muistaako Anssi näitä? , samoihin aikoihin oli pinnalla mm. Europe, Roxette ja monta monta muuta..

- Sininen Enkeli -
Sarianna 29.7.2002 18:07 Mun Ruotsissa asuvan kummin, Pete, niin sen luona on jotain ton Herreyn tuotantoo... tai no, plää plää plää.

- HoMmA hAnSkAsSa, Ja HaNsKaT hUkAsSa -
Mirana 29.7.2002 20:22 Joo, mulla ei oom mitään tietoo noista artisteista/bändeistä? =), mutta Ruotsissa on ollu varmaan nastaa asua!?
erkki 30.7.2002 13:33 Mun tyttöystävä lauleskelee aina kun siivoaa tai meikkaa. Yleensä musiikki on täysillä, ja sen yli kuuluu vielä kovempana tyttöystäväni laulu. Celine Dion löytyy siis kotoanikin

erkki latva
erkki 30.7.2002 13:35 Ai niin jos haluatte kuunnella niin löydätte tyttöystäväni siivous-/meikkauslaulua myös netistä toistaiseksi biisiemme taustalaulajana:
http://personal.inet.fi/musiikki/velderado

erkki latva
Sarianna 30.7.2002 14:27 Pitää käydä joskus kuuntelemassa, egi....

- HoMmA hAnSkAsSa, Ja HaNsKaT hUkAsSa -
Sini-71 30.7.2002 19:11 quote:
mutta Ruotsissa on ollu varmaan nastaa asua!?


Joo, kyllähän se avartaa maailman katsomusta kun on siellä asunut. Kävin siellä peruskouluni ruotsinkielisenä eli 2 kielinen olen.Ainakin ollut joskus..edelleen ajattelen ruotsin kautta puhuessani enkkua, esim jos pitää sanoa auto ajattelen en bil ja siitä a car. kuulostaa pököltä mutta ruotsiksi olen englannin oppinut.

Muuta mainittavaa on esim tää legenda et ruotsalaiset on homoja =)
Suomessa on niitä varmasti yhtä paljon mutta täällä ollaan sellasia jäykkiä P****** eikä näytetä tunteita avoimesti tai puhuta vieraille ihmisille. Mä poikkean ite siitä kaavasta sillai etten ujostele ihmisiä ja näytän tunteeni avoimesti.
HUOM! Olen ollut naimisissa 10v ja on 3 tyttöä, mutta esim likka kaverit tietää että halaan mennen tullen ja palatessa, eli ku nähdään ja erotaan jne. se vaan on osa mun luonnettani. Meidän Minnan ollessa 8v se kysyki multa että äiti, oletko sä lesbo? Meinasin lentää pepulleni ja sain taas jälleen selitellä että ihmiset käyttäytyy eri tavalla ja että halaan jos siltä tuntuu..
Et halit teille vaan

NIIN! Tiedoks että mä tosiaan en ole haka kirjoittaan suomenkieltä eli virheitä tulee enkä välttämättä ite edes huomaa, oli äidinkielen tunneilla nääs sitä ruotsia... koettakaa kestää!
Mirana 30.7.2002 19:51 Mun mielestä on tosi stailia, kun ihmiset uskaltaa näyttää tunteita avoimesti. Mrijänkin perhe uskaltaa näyttää omat tunteensa ja sitä mä en häpeä!!!!!!