Forum 2001-2002

naksu 30.7.2002 14:57 Iltalehti Iltalehti uutisoi, että Anssi Kela vetäytyy julkisuudesta joksikin aikaa. Toivottavasti kuitenkin foorumilla tavataan. Paremmalla ajalla raportoin Turun puolessa leimahtanutta Ruisrock keskustelua, ensin ihmeteltiin tappioita ja nyt kun ei oo tappioita niin esiintyjiä ... Anssikin sai Turun Sanomissa suhteellisen hyvät kritiikit. Katsossa kiiteltiin Anssin Punainen Lanka korkatasoiseksi, varmaankin molemmat on rapotoitu foorumilla, selaan 1,5 kk:n viestit ja palaan asiaan ....
Sarianna 30.7.2002 15:39 Mutta kaikilla ei olekaan nettiä

- HoMmA hAnSkAsSa, Ja HaNsKaT hUkAsSa -
Fani-90 30.7.2002 16:56 Mä lähden ostamaan Iltalehteä...

Fani-90
Mirana 30.7.2002 19:58 Ooon varmaan taas tyhmä (jälleen ja kerran), mutta mistä osoitteesta iltalehden ja iltasanomat voi lukea!!!???
Mörri 30.7.2002 20:05 Oiskohan http://www.iltasanomat.fi/ ja http://www.iltalehti.fi/ mitää

~Kaaokseni on hallinnassa~
Lasse02 30.7.2002 22:43 Itsekin toivon, että Anssi piipahtaisi täällä voorumilla vähintään yhtä paljon, kuin ennenkin!

Anssi Kela 31.7.2002 3:38
Juu, enköhän minä täällä jumittele ihan entiseen malliin. Eikä se julkisuudesta vetäytyminen nyt mitään niin totaalista ole mitään isompia haastatteluja ei vain enää tämän vuoden puolella tulla tekemään. Noilla lehdillä on nyt vain tapana otsikoida nuo juttunsa niin dramaattisesti...

Viimeisen isomman haastatteluni pitäisi muuten olla ensi viikonvaihteen Ilta-Sanomissa. Sen jälkeen alkaa loma!

erkki 31.7.2002 13:06 Hyvää lomaa Anssi! käy kuunteleen meidän biisit, niin tulee hyvä lomafiilis!
http://personal.inet.fi/musiikki/velderado

erkki latva
Sarianna 31.7.2002 14:11 Onkohan ne jo otsikoinut enemmän tästä beibi-kelasta? Eääh... uteliasuuttani vaan laitoin :)

- HoMmA hAnSkAsSa, Ja HaNsKaT hUkAsSa -
Gimma 31.7.2002 22:26 Satuin lukaisemaan tuon Iltalehden jutun ja siinä sanottiin Anssin maininneen perheenlisäyksen vaikutuksista, jotain että maailma muuttuu ympärillä ja minä pysyn samana tai jotain sinne päin. Ei se kuule Anssi ihan noin mene kyllä kaikki ihmiset vuosien mittaan muuttuvat. Ihme, jos et ole sitä vielä kolmenkympin ikään mennessä huomannut? Ja ensimmäisen lapsen syntymä perheeseen muuttaa kaiken, kuten tulet huomaamaan. Onneksi muutos on vain positiiviseen suuntaan.
Anssi Kela 31.7.2002 22:49
Kun minä haastattelutilanteissa lataan menemään ja toimittaja kirjoittaa kynä savuten lehtiöönsä, niin sanat ja sanamuodot eivät aina tule lehteen ihan sellaisina kuin mitä puhuessani tarkoitin. Totta kai ihmiset muuttuvat ja kehittyvät paikalleen jämähtäminen elämässä on aina melko traagista. En nyt muista mihin yhteyteen tuo Iltalehden kommenttini liittyi, mutta ei se kuitenkaan mitenkään heijasta ajatusmaailmaani. Ehkä myös ilmaisin itseäni haastattelutilanteessa huonosti. Pointtini on kuitenkin se, että älkää ihmiset suhtautuko painettuun sanaan aina niin tosissanne. Kun ihmisiä ovat asialla, niin virheitä sattuu...

Anssi Kela 1.8.2002 13:28
Hyvä esimerkki tästä sanojen vääntymisestä oli Nokian Uutiset -lehden haastattelussani, jonka sain tänään luettavakseni. Lehdessä lukee, että minä sanon seuraavasta levystäni tulevan joka tapauksessa huonomman kuin ensimmäisestä. En tietenkään sanonut noin! Sanoin, että vaikka seuraava levyni olisi kuinka hyvä tahansa, niin se tuskin tulee yltämään samanlaisiin myyntilukuihin kuin ensimmäinen. Huonompaa levyä ei ole tarkoitus tehdä - päinvastoin: aion tehdä paremman!

Mutta noin ne sanat elävät ja muuttuvat ennen ehtimistään lehtien sivuille asti.

Gimma 1.8.2002 17:36 No niin kai ne toimittajat sitten vääntelee näitä asioita vähän raflaavimmiksi. Onneksi en ole julkkis! Eivätkö toimittajat muuten anna näitä juttuja koskaan etukäteen luettavaksi ja ns. hyväksyttäväksi ennen julkaisemista?

naksu 1.8.2002 17:43 Ilmiö on yleisempikin.

Väärinkäsityksiä tulee keskusteluissa aina jopa kavereiden välillä, ja toimittajatkin väsäävät kiireellä juttujaan ja sitten pitää vielä keksiä mukava otsikko.

Ilmiö on varmaan aika inhottava haastetateltavan kannalta, kun painettua sanaa ei saa pois.

Toinen asia on se, että pidin Nummelakuuntelutaukoa, ja kuuntelin lätyn tässä mennä viikolla ja yllättäen nyt pidin erityisesti ennen hieman vähemmällä kuuntelulla olleista biiseistä kuten Harhaa ja Esko Riihelän painajainen.


Anssi Kela 1.8.2002 18:27

Eivätkö toimittajat muuten anna näitä juttuja koskaan etukäteen luettavaksi ja ns. hyväksyttäväksi ennen julkaisemista?


Aika harvoin noita tulee etukäteen tsekattua. Lähinnä isompia haastatteluja joskus tarkistetaan, mutta erilaisia pienempiä maakuntalehtien haastiksia on yksinkertaisesti niin paljon, ettei niiden tsekkaamiseen ole mitään mahdollisuutta. Ja pitäähän sitä myös voida luottaa toimittajan ammattitaitoon muutenhan haastatteluja ei kannata antaa lainkaan.

Sarianna 1.8.2002 21:32 Vihaan lapsia, en pidä niistä

Sama täällä! Ne on rasittavia, ja juuri silloin joutuu olemaan niiden lastenvahtina, jos on lähdössä jonnekin, tai on jotain parempaa tekemistä, tai väsyttää! Ja se niiden kuola, YÖK! Oikeen oksennus meinaa tulla... hyi!


- HoMmA hAnSkAsSa, Ja HaNsKaT hUkAsSa -
tuisku 1.8.2002 21:36 quote:
Vihaan lapsia, en pidä niistä

Sama täällä! Ne on rasittavia, ja juuri silloin joutuu olemaan niiden lastenvahtina, jos on lähdössä jonnekin, tai on jotain parempaa tekemistä, tai väsyttää! Ja se niiden kuola, YÖK! Oikeen oksennus meinaa tulla... hyi!

Mitä ihmettä??? Miten ihmeessä joku VOI vihata lapsia????

Gimma 2.8.2002 8:09 Tai sitten se on niin, että Anssi sussa on savolaisverta tai olet edellisessä elämässä ollut savolainen. Savolaisten puheista kun ei ota erkkikään selvää ja vastuu jää näin ollen aina kuulijalle...

Balisan lastenvihasta vielä, että jos tosiaan vihaat lapsia, niin olisikohan syytä kääntyä ammattiauttajan puoleen. Viha on aika vahva tunne ja en usko, että kukaan lapsi on sinulle aiheuttanut mitään sellaista, että voisit vihata lapsia ylipäätään. Jokaisellahan on onneksi oikeus päättää itse yrittääkö hankkia lapsia vai ei. Jos ja kun vakiinnut niin muista valita samoin ajatteleva puoliso. Luulen kuitenkin, että Balisan reaktio tässä Anssin tapauksessa on ihan ymmärrettävä fanin reaktio. Muistan itsekin aikoinani, kun revin idolini kuvat seinältä, kun kuulin, että hän oli mennyt naimisiin.
Sarianna 2.8.2002 11:44 quote:
quote:
Vihaan lapsia, en pidä niistä

Sama täällä! Ne on rasittavia, ja juuri silloin joutuu olemaan niiden lastenvahtina, jos on lähdössä jonnekin, tai on jotain parempaa tekemistä, tai väsyttää! Ja se niiden kuola, YÖK! Oikeen oksennus meinaa tulla... hyi!

Mitä ihmettä??? Miten ihmeessä joku VOI vihata lapsia????
Kyllä vaan voi!

- HoMmA hAnSkAsSa, Ja HaNsKaT hUkAsSa -
elli85 2.8.2002 12:59 heeei...lapsukaisethan ovat vallan ihania! musta ainakin on ihana kattoo kun pikkuset leikkii jotain omia juttujaan ja on AITOJA. ja lasten suusta kuulee aina kaikkea kivaa, ja totuuksia! ite oon käyny hoitamassa 3 sekä myös 2 pientä serkkuani. ennen en pitäny paljoa lapsista, mutta kun niitä vähän aikaa seuraa, hymy tulee naamalle eikä voi ku olla positiivista mieltä!

Sami_ 2.8.2002 23:55 Huonompaa levyä ei ole tarkoitus tehdä - päinvastoin: aion tehdä paremman!

Artisti on yhtä hyvä kuin hänen viimeisin levynsä. Tai näin Ankkarockin aattona voisi sanoa: artisti on yhtä hyvä kuin hänen viimeisin keikkansa. -)

Mutta noin ne sanat elävät ja muuttuvat ennen ehtimistään lehtien sivuille asti.

Monesti lehtien virheistä tulee myös yleisiä totuuksia, jotka alkavat kiertää mediasta toiseen.

Balisa 3.8.2002 18:32 Lueskelin Iltasanomia ja sain käsityksen että Anssi lopettaa keikkailun kokonaan. Olen ollut kokoajan siinä luulossa, että hän pitää vain taukoa!
Jaa jaa vai onko tämä taas jottain vääristymiä? Herra tietää muttei sano. Olisi se kai sitten ollut pakko puristautua jollekin keikalle mutta meni miten meni.

Sarianna 3.8.2002 18:48 noo... melkein kaikki mun serkut on sellasia pikkupenikoita, ni meillä käy melkein joka kuukausi niitä pikku penikoita! Mulla on vaa yx mua vanhempi serkku nykyään! Ja sekin vaan vuoden vanhempi!

- HoMmA hAnSkAsSa, Ja HaNsKaT hUkAsSa -
Fani-90 3.8.2002 19:25 Mun kaikki serkut on mua vanhempia!No,on mulla yksi pikkuserkku joka on mua nuorempi...

Fani-90
Anssi Kela 3.8.2002 21:14

Lueskelin Iltasanomia ja sain käsityksen että Anssi lopettaa keikkailun kokonaan. Olen ollut kokoajan siinä luulossa, että hän pitää vain taukoa!


Kyllähän minä tietysti vielä keikoille palaan, mutta tässä välissä täytyy vain saada ensin tehtyä muita asioita. Esim. toinen levy...

erkki 3.8.2002 21:35 Niinpä, mikäs sen mukavampaa kun tehdä välillä uutta levyä. Kyllähän se varmasti kyllästyttää veivata aina samoja biisejä vuodesta toiseen. Uuden levyn myötä saa taas esittää uusia hittejä janoiselle yleisölle.
Kaikkeen kyllästyy mäkin kyllästyn välillä esim. internettiin ja meen ilomielin kattoon Bergeracia telkkarista. Siinä vasta sankari!
http://personal.inet.fi/musiikki/velderado

erkki latva
keva 3.8.2002 22:01 Mun mielest lapset on ihania, aitoja. Mä olin mun kaverilla ja sillä on jotain 2, 5 vuotta vanha tyttö. Se lapsi on niin ihana. Se tulee harjaan mun hiuksia ja höpöttää et nätti tyttö nätti tyttö. Se näyttää tunteensa aidosti, pussailee poskelle ja itkee. Aitoo ja kaunista.

..elämä on laiffii..
touho 5.8.2002 19:29 Ei kai kukaan sattumalta skannannut tai viitsisi skannata sitä nettiin? Siis sitä juttua. Me kun ei osteta iltalehteä(tai sanomia).*murisee*

Ai muka turha viesti..

Edited by - touho on 05/08/2002 19:29:33